2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canim daha belirgin sagdaki oglum soldaki kizim :) tabi kizimin masallahi var bildigin zippir olucak :)) ama gobegim bu haftadan itibaret acimaya basladi 24 haftadayim bildigin genislemeye basladi geriliyorum artik
Çok güzel maşallah ya hamilelik ayrı bir güzellik nimet senin ki 2 kat güzellik Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah .

benm kızım olsaydı adı hazırdı belis olacaktı. kısmet değilmiş. şimdi erkek ismi bulmaya çalışıyoruz. inan kız ismi bulmaktan çok daha zormuş. bence belis koy. ilk bebekse hele çok anlamlı olur. aşkınızın ilk meyvesi :) adıyla yaşasın

aynen katılıyorumm

ben 37. haftaya kadar çalışmak istiyorum valla. sonrasına nekadar aktarabilirsem okadar kar. benm bebeğime bakcak kimsem yok çünkü. işe mümkün olduğu kadar geç dönmem lazım. siz kamuda mı çalışıyorsunuz?

Merhaba kızlar. Biz isim konusunda hâlâ anlasamadik, kolay kolay da anlasamayacagiz galiba.Al-pi çok doğru söylemiş, zaten soyadını onlar veriyo ismini de biz verelim.Bu akşam eşime söyliyim bunu:)) Benim beğendiğim her isme kulp takıyo, oğlumun ismi Arda ona uyumlu olsun diye Asya ya da Alya diyorum istemiyor..Melis, Melisa da hoşuma gidiyor ama adama begendiremiyorum.

evet canım bekliycem gibi gözüküyor..tabi sağlık durumum elverirse

anladım canım ıns gonlune gore olur o zaman.ben de oyle ıstıyodum ama dogumdan sonra calısmıycam zaten sonrasına bırakmamın bı anlamı yok. sırf bı maas daha fazla alabılmek ıcınde kendımı yormak ıstemıyorum acıkcası.

yok canım özeldeyım ama benım de bebegıme bakıcak kımse yok olsa da bırakamam gıbı hıssedıyorum o yuzden ayrılıcam işten.

evet ben de anlamını cok sevdım zaten :) benım de erkek olsaydı ısmı hazırdı. esım vefat eden abısının adı harunu koycaktı ben de aras koycaktım harun aras olcaktı. o en basından berı hazırdı da kıza hazırlıksız yakalandık :)

Bir de kan sulandirici iğne kullananan arkadaşlara sorum var.igneye doğumdan sonra bi süre devam edecek misiniz? Dr.unuz bişey dedi mi? Bazıları bi süre daha kullandiriyomus, ben dr.uma sormadım, kontrole gidince unutmazsam sorcam..

kız ısmıne de karısmasınlar bari dimi ama benım esım bazen cocuga baglıyo dıretıyo ben de ısım koyucam dıye ıkna etmesı bazen cok kolay ama ınadı tuttu mu da cok zor

Saol tatlım. Ay süslülükten ziyade çok bakımsız hissediyodum kendimi. Zaten cinsellik yok bari adam güzel görsün dedim ben doğumdan öncede dip yaptıracağım sadece
Haklısın kimseyi de ilgilendirmez.İsim koydunuz mu diyorlar,söylüyorsun,yorum yapıyorlar.Size ne!Ben beğendiniz mi,ne düşünüyorsunuz diye soruyor muyum.

kız ısmıne de karısmasınlar bari dimi ama benım esım bazen cocuga baglıyo dıretıyo ben de ısım koyucam dıye ıkna etmesı bazen cok kolay ama ınadı tuttu mu da cok zor
O kadar sıkıntısını ben çekiyorum benim hakkım diyorum kabul etmiyor.oglumda da iki isimde anlatmıştık Arda ve Kaan, oğlumuz olsaydı Şimdi kini Kaan koyacaktık.Esim Ardahanli, Galatasaraylı mısınız diye sorduklarinda yok biz Ardahanin Arda sını koyduk diyor.Ben de Gümüşhane liyim, o zaman ben de Gümüş koycam kızımın ismini diyorum:))

Ben de Alya diyorum eşim kızım anan sana alyans diye isim bulmuş diyo kendi bulacakmış güya Necmiye diye seslenip duruyo kızıma

İyi fikir,Gümüş de güzel isim olur ya :)

Merhaba kızlar. İsim konusunda şanslılardan biriyim sanırım. Eşim bana bırakmıştı. Cinsiyet belli olmadan erkek ise şu kız ise şu diye karar vermiştim. Eşim de beğendi. Ailesi de Betüş diye sevmeye başladı :)
İsimliğimiz bile hazır hatta ilk hazır olan şeyimiz :)

mantıklı neyseki direk ardahan koymamıs arda gayet guzel bı ısım. benım esım de oyle ne dersem dıyım ısmıne karısma dıyorum tamam o zaman masraflarına da karısmıyorum dıyo bana gülerek tabi benı sınırlendırmek ıcın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…