- 19 Mayıs 2015
- 1.851
- 2.044
- 63
- 38
canım inan bende o ruh halindeyım hemencecik 37.hafta gelsin diye bekliyorum..
Çok güzel maşallah ya hamilelik ayrı bir güzellik nimet senin ki 2 kat güzellik Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah .Evet canim daha belirgin sagdaki oglum soldaki kizim :) tabi kizimin masallahi var bildigin zippir olucak :)) ama gobegim bu haftadan itibaret acimaya basladi 24 haftadayim bildigin genislemeye basladi geriliyorum artik
benm kızım olsaydı adı hazırdı belis olacaktı. kısmet değilmiş. şimdi erkek ismi bulmaya çalışıyoruz. inan kız ismi bulmaktan çok daha zormuş. bence belis koy. ilk bebekse hele çok anlamlı olur. aşkınızın ilk meyvesi :) adıyla yaşasınkızlar biz isim konusunda hala bı karara varamadık. duru ya karar verdık gıbı ama yıne de ıkımız de bır arayıstayız. benim aklıma belis ismi geldi. ismin sibel belis de benim ismimin harflerinin yer değiştirmis hali. anlamı da aşkın ilk meyvesi ve guzel bir kız demekmiş. benim hoşuma gıttı ama kararsızım yıne tabıkı. sizce nasıl?
Isim konusu cok hassas ya birine söylemeye gelmiyor hımm baska alternatif var mi kesin mi guzell iste dediler mi sinirleniyorum. Ben isim dusundunuz mu diyenlere direk evet inci kizimin ismi diyorum dusunduk begendik demiyorum :) Kimseyede söz hakki vermiyorum Ben inciyi begendim esimde onayladi 3.kisiye soz dusmez esler zaten soyadini veriyor isimde bizim hakkimiz ☺
32 hemen gelsın bence canım :) sen ızne cıkmak ıcın 37. haftayı mı beklıyceksın
ben 37. haftaya kadar çalışmak istiyorum valla. sonrasına nekadar aktarabilirsem okadar kar. benm bebeğime bakcak kimsem yok çünkü. işe mümkün olduğu kadar geç dönmem lazım. siz kamuda mı çalışıyorsunuz?günaydınlar. valla 32. hafta gelse de dogum ıznıne ayrılsam dıye gun sayıyorum. dr ızın verırse 37 ye kadar calısıcam dıyodum ama o 5 haftayı evde dınlenerek gecırmek ıstıyorum. 37 den sonra ha dogdu dogacak derken zaten agırlasmıs olucaz uykusuz geceler vs en ıyısı erkenden ızne cıkmak dedım. zor beklıyorum o gunu sımdı
evet canım bekliycem gibi gözüküyor..tabi sağlık durumum elverirse
ben 37. haftaya kadar çalışmak istiyorum valla. sonrasına nekadar aktarabilirsem okadar kar. benm bebeğime bakcak kimsem yok çünkü. işe mümkün olduğu kadar geç dönmem lazım. siz kamuda mı çalışıyorsunuz?
anladım canım ıns gonlune gore olur o zaman.ben de oyle ıstıyodum ama dogumdan sonra calısmıycam zaten sonrasına bırakmamın bı anlamı yok. sırf bı maas daha fazla alabılmek ıcınde kendımı yormak ıstemıyorum acıkcası.
benm kızım olsaydı adı hazırdı belis olacaktı. kısmet değilmiş. şimdi erkek ismi bulmaya çalışıyoruz. inan kız ismi bulmaktan çok daha zormuş. bence belis koy. ilk bebekse hele çok anlamlı olur. aşkınızın ilk meyvesi :) adıyla yaşasın
Merhaba kızlar. Biz isim konusunda hâlâ anlasamadik, kolay kolay da anlasamayacagiz galiba.Al-pi çok doğru söylemiş, zaten soyadını onlar veriyo ismini de biz verelim.Bu akşam eşime söyliyim bunu:)) Benim beğendiğim her isme kulp takıyo, oğlumun ismi Arda ona uyumlu olsun diye Asya ya da Alya diyorum istemiyor..Melis, Melisa da hoşuma gidiyor ama adama begendiremiyorum.
öyleyse mantıklı 32. haftada ayrılman :)yok canım özeldeyım ama benım de bebegıme bakıcak kımse yok olsa da bırakamam gıbı hıssedıyorum o yuzden ayrılıcam işten.
Saol tatlım. Ay süslülükten ziyade çok bakımsız hissediyodum kendimi. Zaten cinsellik yok bari adam güzel görsün dedimben doğumdan öncede dip yaptıracağım sadece
Haklısın kimseyi de ilgilendirmez.İsim koydunuz mu diyorlar,söylüyorsun,yorum yapıyorlar.Size ne!Ben beğendiniz mi,ne düşünüyorsunuz diye soruyor muyum.Isim konusu cok hassas ya birine söylemeye gelmiyor hımm baska alternatif var mi kesin mi guzell iste dediler mi sinirleniyorum. Ben isim dusundunuz mu diyenlere direk evet inci kizimin ismi diyorum dusunduk begendik demiyorum :) Kimseyede söz hakki vermiyorum Ben inciyi begendim esimde onayladi 3.kisiye soz dusmez esler zaten soyadini veriyor isimde bizim hakkimiz ☺
O kadar sıkıntısını ben çekiyorum benim hakkım diyorum kabul etmiyor.oglumda da iki isimde anlatmıştık Arda ve Kaan, oğlumuz olsaydı Şimdi kini Kaan koyacaktık.Esim Ardahanli, Galatasaraylı mısınız diye sorduklarinda yok biz Ardahanin Arda sını koyduk diyor.Ben de Gümüşhane liyim, o zaman ben de Gümüş koycam kızımın ismini diyorum:))kız ısmıne de karısmasınlar bari dimi ama benım esım bazen cocuga baglıyo dıretıyo ben de ısım koyucam dıye ıkna etmesı bazen cok kolay ama ınadı tuttu mu da cok zor
Ben de Alya diyorum eşim kızım anan sana alyans diye isim bulmuş diyogüzel dimi :) ben de çok sevdim. eşim duydugun ılk içki markası gibi dedi ama fena degıl dedı aıleler kesın begenmez dedı bı de :) ben de once bızım begenmemız onemlı aıleler bız karar verdıkten sonra ne dıyebılır kı dedım. dusunelım bu ısmı dedık sonra da kaldı oyle :)
İyi fikir,Gümüş de güzel isim olur ya :)O kadar sıkıntısını ben çekiyorum benim hakkım diyorum kabul etmiyor.oglumda da iki isimde anlatmıştık Arda ve Kaan, oğlumuz olsaydı Şimdi kini Kaan koyacaktık.Esim Ardahanli, Galatasaraylı mısınız diye sorduklarinda yok biz Ardahanin Arda sını koyduk diyor.Ben de Gümüşhane liyim, o zaman ben de Gümüş koycam kızımın ismini diyorum:))
O kadar sıkıntısını ben çekiyorum benim hakkım diyorum kabul etmiyor.oglumda da iki isimde anlatmıştık Arda ve Kaan, oğlumuz olsaydı Şimdi kini Kaan koyacaktık.Esim Ardahanli, Galatasaraylı mısınız diye sorduklarinda yok biz Ardahanin Arda sını koyduk diyor.Ben de Gümüşhane liyim, o zaman ben de Gümüş koycam kızımın ismini diyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?