çok zor yakaladı ama güzel yakaladı doktor. benim iç karnım çok darmış internette baktım da erken doğum olabilir sanırım. işte o yüzden göbek duvarım çok yakındı bebeğim çok zor yakaladı bu açıları ama çok uğraştı sağolsun detaylı yapan doktorMaşallah prensesine canım, ultrason fotoları çok güzel. .
Aaa ben uc dort gundur bu file bakiyodum gittigidiyordan nerden aldiniz bana ozelden msj atar misiniz lutfenIkea filine kafayi takmıştımbaya bakindim gitti gidiyor da 100 lira buldum guzel aynisi geldi. Aliexprese bakmak aldiktan sonra aklima geldi orda da var Türkiye'den alanlarin fotolarida var gayet memnunlar cok uygun orda da 20 dolar felan benim gibi takan varsa kafaya bakabilir
tabi canım herkes için aynıdır heralde. ben emekli sandığına bağlıyım. hastanenin anlaşması var o kadar ödüyorumBen dışardan gitsem banada 60 tlyemi yaparlar acaba detayliyi cnm bilgin varmı bunla ilgili
Ay bizde kocamla birbirimize karşı öyleydik :) o bişey dese ben kulp takıyodum ben bişey desem o :)melisa daha güzel olmuş zaten canım.
işte diyom ya her ısmıme bısı takıyo uyduruk da olsa :)
Saglikla gelsin melisa canim. Sen bir ara soylediginde ben ilk sayfaya eklemistim zaten adinizi
Aman büyük konuşma canım 2014 temmuz annesiyim son 3 ay Adana'da sıcaktan bunaldım bide son günlerim ramazan ayına denk geldi ben oruç tutmasam da çevremdeki herkes oruçluydu bayrama 1 hafta kala doğum yaptım birdaha kışa doğuracam ilk aylar yaza gelsin beni bunaltmasın dedim büyük laf etmişim şimdi aynı haftanın içinde doğuracağım belki aynı gün olacak 7 ay uğraştım yine kasımda hamile olduğumu öğrendim nasipten öte yol yokmuş Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinBen rahat bi hamilelik gecirdim cok sukur ilk 3 ay korkudan keyifsizdim halsizdim ama sonra cok guzel gecti zaman hamile oldugumu bile unutuyorum cogu gunler.
Kış gunü hamile olmak guzel degilmis bi daha hamilelik dusunursem ilk 3 ayi ilkbahara denk getirecegim
Çok kötü deneyim olmuş gerçekten canım. Gelmiş gitmiş unut gitsin kendi doktorunun dedği gibi. Düşünme tadını çıkarmaya çalış hamileliğinin60 ttl detaylı için harika bir fiyat resmen kazıklıyorlar bizi istanbulda sanki farklı bişey mi yapıyor ben fehmi yazıcıoğluna gittim hiç memnun kalmadım asla bilgili biri değil en ufak bir yorum katamıyor tecrübesiz gibi risk almıyor elimde dna testim var beni amniyosentez e gönderdi doktoruma gittim yıkılmış bir şekilde ya bıraksın dedi saçmalamış dedi ; hiçbiryerr gitmiyorsun tamam bu kadar baktığımız çocuğu rahat bırakıyoruz sende hamileliğinin tadını çıkar dedi ama bu lafı duyana kadar ben öldüm bittim zaten allaha havale ettim artık ne verirse
Bayılıyorum çınar ismine. İsmiyle yaşasın inşallahVe ufaklığımızın adı da kısmetse Çınar olacak abisi öyle istedi bize laf düşmez dedik
Aaa hiç bakmamıştım :) teşekkür ederim canım benim. Tüm bebeklerimiz sağlıkla gelsin inşallahSaglikla gelsin melisa canim. Sen bir ara soylediginde ben ilk sayfaya eklemistim zaten adinizi
Benim lafim bir daha dunyaya gelirsem erkek olarak dogmak istemek gibi birseydi canim :)Aman büyük konuşma canım 2014 temmuz annesiyim son 3 ay Adana'da sıcaktan bunaldım bide son günlerim ramazan ayına denk geldi ben oruç tutmasam da çevremdeki herkes oruçluydu bayrama 1 hafta kala doğum yaptım birdaha kışa doğuracam ilk aylar yaza gelsin beni bunaltmasın dedim büyük laf etmişim şimdi aynı haftanın içinde doğuracağım belki aynı gün olacak 7 ay uğraştım yine kasımda hamile olduğumu öğrendim nasipten öte yol yokmuş Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Sağol canım hepimizin ki inşallah sağlıkla doğar sağlıkla büyürlerBayılıyorum çınar ismine. İsmiyle yaşasın inşallah
Ben gecen yol kullandım doğumdan sonra bi süre tam hatırlamıyorum kaçgündü.. bu yılda iğne kullanıyorum doktorum henüz bişey demediBir de kan sulandirici iğne kullananan arkadaşlara sorum var.igneye doğumdan sonra bi süre devam edecek misiniz? Dr.unuz bişey dedi mi? Bazıları bi süre daha kullandiriyomus, ben dr.uma sormadım, kontrole gidince unutmazsam sorcam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?