2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah prensesine canım, ultrason fotoları çok güzel. .
çok zor yakaladı ama güzel yakaladı doktor. benim iç karnım çok darmış internette baktım da erken doğum olabilir sanırım. işte o yüzden göbek duvarım çok yakındı bebeğim çok zor yakaladı bu açıları ama çok uğraştı sağolsun detaylı yapan doktor

Aaa ben uc dort gundur bu file bakiyodum gittigidiyordan nerden aldiniz bana ozelden msj atar misiniz lutfen

Selam anneler bugün şeker yüklememiz vardı şükür şeker cıkmadı kan değerlerimde kanım düşükmüş kan ilacı kullanıyorum ama 2 ye cıkardı simdi doktorum birde idrar yollarında az iltihap cıktı tek kullanımlık şaselerden verdi yüzünü pek göstermedi kızım ayaklarını kafaya dikmişti haftasıyla uyumlu dedi inşallah iki hafta sonra gittiğimizde yüzünü görürüz bizde isim konusunda kararsız kaldık daha dogrusu ben kaldım elis dediğimde elif anlıyorlar yada eliz mi diyorlar sürekli s ile demek zorunda kalıyorumeşime hangi ismi desem tamam olur diyor sonra ben vazgeçiyorum bukadar zorlanacağım aklıma gelmezdi

60 ttl detaylı için harika bir fiyat resmen kazıklıyorlar bizi istanbulda sanki farklı bişey mi yapıyor ben fehmi yazıcıoğluna gittim hiç memnun kalmadım asla bilgili biri değil en ufak bir yorum katamıyor tecrübesiz gibi risk almıyor elimde dna testim var beni amniyosentez e gönderdi doktoruma gittim yıkılmış bir şekilde ya bıraksın dedi saçmalamış dedi ; hiçbiryerr gitmiyorsun tamam bu kadar baktığımız çocuğu rahat bırakıyoruz sende hamileliğinin tadını çıkar dedi ama bu lafı duyana kadar ben öldüm bittim zaten allaha havale ettim artık ne verirse

Kızı olacaklar için bir öneri de benden Defne, bana çok güzel geliyor , ayrıca oğlumun adı da Buğra bu ismi de çok severek koymuştum:)

Defne ezgi melodi öykü irem Meriç Ayça gaye Utku Begüm güneş Ceylin duru dide eymen Gökçe ikra Ökten tuana birkaç isim önerisi benden

Akel barkın barlas bartu buğlem çağkan dalya dora elvin esila gupse günce gülce hüma lina meyra pamir sare tanem umay yağız isim örnekleri umarım fikir olur sizlere

Nihal veya nihan da çok ağır güzel bence kızım olsa yüksek ihtimal düşünürdüm bunlardan birini

Aman büyük konuşma canım 2014 temmuz annesiyim son 3 ay Adana'da sıcaktan bunaldım bide son günlerim ramazan ayına denk geldi ben oruç tutmasam da çevremdeki herkes oruçluydu bayrama 1 hafta kala doğum yaptım birdaha kışa doğuracam ilk aylar yaza gelsin beni bunaltmasın dedim büyük laf etmişim şimdi aynı haftanın içinde doğuracağım belki aynı gün olacak 7 ay uğraştım yine kasımda hamile olduğumu öğrendim nasipten öte yol yokmuş Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Çok kötü deneyim olmuş gerçekten canım. Gelmiş gitmiş unut gitsin kendi doktorunun dedği gibi. Düşünme tadını çıkarmaya çalış hamileliğinin

Benim lafim bir daha dunyaya gelirsem erkek olarak dogmak istemek gibi birseydi canim :)
Bugun o kadar icten yazmisim ki buraya yaz gelmedi ama dogalgazcilar geldi :)) Hersey yolunda giderse 10 gune baglanacak eve dogalgaz Ohh cok sukur bari kat kat giyinmeyip gobegimi sevebilecegim :)
Senin acindanda cok buyuk tesaduf olmus Bende 4 seneye yakindir bekliyordum Rabbim nasip etti cok sukur o yuzden zaman yavas gecsin tadini cikarayim istiyorum :)

Ben gecen yol kullandım doğumdan sonra bi süre tam hatırlamıyorum kaçgündü.. bu yılda iğne kullanıyorum doktorum henüz bişey demedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…