MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.899
- 133
Keşke verseymiş niye öyle birşey yaptıki canım senin Tekirdağ daki doktorun kim nereye gidiyorsunBenim ayrıntılı yapan dr.resim vermedi,ekrandan çekebilirsiniz dedi . Eşim onu çektiEki Görüntüle 1968307
Günaydın annesi 2 tane olunca yerleri dar gelmeye başladı birbirleriyle çekişiyorlar şimdidenGunaydin tatli anneler kizim ben uyutmuyor pitpit atiyor..aciktimi acaba kan vermeye gidecegim birseyde icemiyorum vicdan yaptim bu saatte kuzucum pat kut daliyor bana el kol ardarda☺
Günaydın canım senin ikiz olunca yer dar ikisidemi kız?Gunaydin tatli anneler kizim ben uyutmuyor pitpit atiyor..aciktimi acaba kanda vermeye gidecegim birseyde icemiyorum vicdan yaptim bu saatte kuzucum pat kut daliyor bana el kol ardarda☺
maşallah canım kızına Rabbim nazar değdirmesin inşallahEki Görüntüle 1968282 Eki Görüntüle 1968283 Bende bu saatte uyuyamayınca yazılanları okudum. Bizim ultrason fotomuzda çok net olacaktı ama inatla ellerini çekmedi yüzünden arasından çekiverdi doktorumuz. Bu da bizim Duru bebeğimiz. İsmini çok önceden koymuştuk ama maşallah çok varmış bu ismi koyacak :)
Ay bizde kocamla birbirimize karşı öyleydik :) o bişey dese ben kulp takıyodum ben bişey desem o :)
berkuncan mihrimah80 @bero88 G Gulaksoykurt P pelin4141 U ummulurve O Oykucan yasmer deniz_kizi7 lipalipa C Calimero88 @meLikeee bebem88 melegimve ben T ttet amor amorr kelebek19 aycicegi10
Kizlar ilk syfada sizlerin bilgileri eksik cinsiyetleri isimlerinizi belliyse ekleyebilirm
Selam bizimlerde belli oldu canım erkek mehmet efe kız zelihaberkuncan mihrimah80 @bero88 G Gulaksoykurt P pelin4141 U ummulurve O Oykucan yasmer deniz_kizi7 lipalipa C Calimero88 @meLikeee bebem88 melegimve ben T ttet amor amorr kelebek19 aycicegi10
Kizlar ilk syfada sizlerin bilgileri eksik cinsiyetleri isimlerinizi belliyse ekleyebilirm
canım şimdi hem bir kaç siteden baktım hem kendi sitesine girdim. Yenidoğan saç ve vücut şampuanı diyor. Bende öyle almıştım zaten. Hem saçları için hem cildi için kullanılabilir.Mustela sampuan kullanacaklara bir sorum var sac ve vucut sampuanimi yoksa sadece sampuanimi aldiniz ?
canım kızım olucak ve PELİN olarak ekleyebilirsinberkuncan mihrimah80 @bero88 G Gulaksoykurt P pelin4141 U ummulurve O Oykucan yasmer deniz_kizi7 lipalipa C Calimero88 @meLikeee bebem88 melegimve ben T ttet amor amorr kelebek19 aycicegi10
Gittinmi canım fehmi beye benimde bebegin kalbinde kireclenme varmis kendiliginden gecicek birsey ama normal bebeklerim %5 down sendromlularin %30 unda gorulen birsey dedi 2li testim guzel oldugu icin riskimin az oldugunu ama yimede amniyosentez yada dna testiyle emin olabilicegimizi soyledi bende bugun kemdi doktoruma gostericem bakalim ne diyecek sende ne sorun vardi neden dna testi yaptirdin60 ttl detaylı için harika bir fiyat resmen kazıklıyorlar bizi istanbulda sanki farklı bişey mi yapıyor ben fehmi yazıcıoğluna gittim hiç memnun kalmadım asla bilgili biri değil en ufak bir yorum katamıyor tecrübesiz gibi risk almıyor elimde dna testim var beni amniyosentez e gönderdi doktoruma gittim yıkılmış bir şekilde ya bıraksın dedi saçmalamış dedi ; hiçbiryerr gitmiyorsun tamam bu kadar baktığımız çocuğu rahat bırakıyoruz sende hamileliğinin tadını çıkar dedi ama bu lafı duyana kadar ben öldüm bittim zaten allaha havale ettim artık ne verirse
İkili testte risk yüksek çıktı gerçi 1/211 idi riskim 1/250olsa risk yok sayılıyormuş ne acayip bişeyse buna göre yapıldı nıfty testim temiz çıktı ensesi hafif kalın ve burnu küçük göründü ona ama doktorum burnu abisine çekmiştir ne alaka dedi biz bırun kemiği oluşmamış çocuk doğurttuk annenin isteğiyle çoccuğun burnu varmış göremedik hiçbirimi dedi bunların hiçbirisi garanti değil dedi ayrıca diğer heryeri çocuğun mükemmel maşallah onun için bırak boşver dedik , bak fehmi beye benim dna testim var diyorum amniyosentez diyor sana da dna testi gerek demiş ne alaka madem güvenmiyorsun teste neden öneriyorsun ha güveniyorasan beni niye üzüyorsunGittinmi canım fehmi beye benimde bebegin kalbinde kireclenme varmis kendiliginden gecicek birsey ama normal bebeklerim %5 down sendromlularin %30 unda gorulen birsey dedi 2li testim guzel oldugu icin riskimin az oldugunu ama yimede amniyosentez yada dna testiyle emin olabilicegimizi soyledi bende bugun kemdi doktoruma gostericem bakalim ne diyecek sende ne sorun vardi neden dna testi yaptirdin
Bilgisayardan kaynaklı heralde çıktı alınmıyor dedi . Tekirdağ da dr.a gitmedim hiç bilmediğim için, izmitte gidiyorum doğumu da orda yapacağım için. Tekirdağ da iyi dr.var mı bildiğin, gerek olursa giderim.Keşke verseymiş niye öyle birşey yaptıki canım senin Tekirdağ daki doktorun kim nereye gidiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?