2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin tatli anneler kizim ben uyutmuyor pitpit atiyor..aciktimi acaba kan vermeye gidecegim birseyde icemiyorum vicdan yaptim bu saatte kuzucum pat kut daliyor bana el kol ardarda☺
Günaydın annesi 2 tane olunca yerleri dar gelmeye başladı birbirleriyle çekişiyorlar şimdiden

Gunaydin tatli anneler kizim ben uyutmuyor pitpit atiyor..aciktimi acaba kanda vermeye gidecegim birseyde icemiyorum vicdan yaptim bu saatte kuzucum pat kut daliyor bana el kol ardarda☺
Günaydın canım senin ikiz olunca yer dar ikisidemi kız?

Ay bizde kocamla birbirimize karşı öyleydik :) o bişey dese ben kulp takıyodum ben bişey desem o :)

evet ben de onun buldugu ısımlere hep bısı taktım :) bu sabah beril ismi nası dedi. öenrdiği isimler arasında en güzeliydi ben de guzel dedım :) bakalım neye karar verıcez ben de heyecanla beklıyorum :)

Gunaydin anneler. Benimki ayrintilida yavru kopege benziyordu. Aradan gecti 1 ay biraz daha buyumus ve yaglanmistir. Artik daha net goruntuler aliriz sanirim. Cok ozledik minigi ama esimle ayni gun izin alamiyoruz insallah haftaya. Yavru kopek fotosunu da ekledim simdilik bunlara bakarak idare ediyorum.

Eklentiler

• Screenshot_2017-02-27-17-23-24.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 65
  • Screenshot_2017-02-27-17-28-52.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 77
Mustela sampuan kullanacaklara bir sorum var sac ve vucut sampuanimi yoksa sadece sampuanimi aldiniz ?
canım şimdi hem bir kaç siteden baktım hem kendi sitesine girdim. Yenidoğan saç ve vücut şampuanı diyor. Bende öyle almıştım zaten. Hem saçları için hem cildi için kullanılabilir.

Gittinmi canım fehmi beye benimde bebegin kalbinde kireclenme varmis kendiliginden gecicek birsey ama normal bebeklerim %5 down sendromlularin %30 unda gorulen birsey dedi 2li testim guzel oldugu icin riskimin az oldugunu ama yimede amniyosentez yada dna testiyle emin olabilicegimizi soyledi bende bugun kemdi doktoruma gostericem bakalim ne diyecek sende ne sorun vardi neden dna testi yaptirdin

İkili testte risk yüksek çıktı gerçi 1/211 idi riskim 1/250olsa risk yok sayılıyormuş ne acayip bişeyse buna göre yapıldı nıfty testim temiz çıktı ensesi hafif kalın ve burnu küçük göründü ona ama doktorum burnu abisine çekmiştir ne alaka dedi biz bırun kemiği oluşmamış çocuk doğurttuk annenin isteğiyle çoccuğun burnu varmış göremedik hiçbirimi dedi bunların hiçbirisi garanti değil dedi ayrıca diğer heryeri çocuğun mükemmel maşallah onun için bırak boşver dedik , bak fehmi beye benim dna testim var diyorum amniyosentez diyor sana da dna testi gerek demiş ne alaka madem güvenmiyorsun teste neden öneriyorsun ha güveniyorasan beni niye üzüyorsun

Ayrıca fehmi bey zaten 350 tl olan muaynede dvd veya resim vermek için ayrıca 30 tl alıyor bu hizmet içinde olmalı buradan hesap etmek lazım yani olayı

Keşke verseymiş niye öyle birşey yaptıki canım senin Tekirdağ daki doktorun kim nereye gidiyorsun
Bilgisayardan kaynaklı heralde çıktı alınmıyor dedi . Tekirdağ da dr.a gitmedim hiç bilmediğim için, izmitte gidiyorum doğumu da orda yapacağım için. Tekirdağ da iyi dr.var mı bildiğin, gerek olursa giderim.

Önceki hamileliğimde çok güZel ve uzun bir detaylı ultrason yaşamıştım resim video ne varsa vermişti adam hemde sürekli renkli gösterdi bu fehmi bey siyah beyAZ baktı hep ne anladık bu işten çok pişmanım gittiiğim için hayır yorumları okudum yine de gittim kendime kızıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…