- 15 Ağustos 2015
- 1.992
- 3.595
- 63
Aliexpres diye bi siteden canm ama almadim henüzÇok tatlı canım nerden aldın
Amin canım aynı evhamlar banada oluyor işyerinde cogu zaman hısetmıyorum ama dümdüz yatınca karnıma elımı koyuyorum pıtır pıtır bişeyler oluyor sanada tavsiye ederimEvham yapar oldum ins sağlıkla kucagimiza alalımins cnm
Canım bu fiyat istanbul da bir hastaneden mi?benim doktorum orda randevum vardı zaten o istemişti yazı verdi detaylıya girdim sonra da ona gösterdim. muayene 80tl detaylı da 60 tl. fotoğrafta veriyorlar
Benim doktorum bunu sölemisti 20.-30.haftalar arası alınan kılolar kalıyor geriye demisti diger haftalardakı kılolar esi meşi bir sekilde gidiyor dedi
Ben de 55 kg oldum. 8 kilo almışım. 20. Ve 30. Haftalar arası alınan kilolar kalıcı oluyormuş. 20.haftadan beri 1 kg aldım diye avutuyorum kendimi
Cok güzel bir bebek masallah ne kadar belirgin benim ultrasonumdada ınsallah böyle güzel net pozlar verir bebisimKızlar dün detaylı ultrasonum vardı babası da bende kızımızı gördük. sağlık ile alakalı hiçbir sorunu yok herşey çok iyi dedi doktor
Eki Görüntüle 1967920
Canim senin eski adin neydi hatirlayamadim tarihide degismissin sanirim o yuzden bulamadim .Al_pi canim bizim ismide ekler misin Melisa Berin :)
Aman sağlıklı olsun en önemlisi o canm sağolasınEvhamlanma annesi daha yeri geniS arada gerinince falan hissedersin hareketleri az kaldi sabret seni rahat birakmiycak 1 ay sonra yeri bir daralsinda gor herkes bir olmaz ic karnin genistir hissetmezsn baska birinin ic karni dardir fazla.skisir hisseder. Her hamilelik kendine ozgudur. Kiyaslama yapma. Saglikli ve seninle.annesi endiselerini oda hissediyor.
Anladım cnm sagol ilgin icintabi canım herkes için aynıdır heralde. ben emekli sandığına bağlıyım. hastanenin anlaşması var o kadar ödüyorum
Evt cnm bugun kıpır kipirdi çık şükür dr normal dedi sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil aslindaAmin canım aynı evhamlar banada oluyor işyerinde cogu zaman hısetmıyorum ama dümdüz yatınca karnıma elımı koyuyorum pıtır pıtır bişeyler oluyor sanada tavsiye ederim
Canım bu fiyat istanbul da bir hastaneden mi?
Benim doktorum bunu sölemisti 20.-30.haftalar arası alınan kılolar kalıyor geriye demisti diger haftalardakı kılolar esi meşi bir sekilde gidiyor dedi
Cok güzel bir bebek masallah ne kadar belirgin benim ultrasonumdada ınsallah böyle güzel net pozlar verir bebisim
Ayyy bu evhamlar öldürcektim beni sanırım allahım sağlık sıhhat versin inscanım ben suan 22 + 5 ın ınan yenı yenı sert ve sık sık tekme hıssedıyorum. daha bı ıkı hafta oncesıne kadar gun boyu 1 2 kere peş peşe tekme hıssedıyodum ben de edıse etmıstım hatta ama bebekler buyuyunce fark ettırıyolar kendılerını stres yapma hıc..
Planlı sezeryanı 38.haftada yapıyorlar. 40 haftayı beklemiyorlar canım.İyi geceler anneler @Al_pi oğlumun ismini Yağız Eymen düşünüyoruz listeye ekleyebilir misin?
Deneyimli annelere sorum var...
Sizce 2. doğum ya da daha sonraki doğumlar ilk dogumla ayni haftalarda mi gerçekleşir?
Kızımda 40+2de sezeryan olmuştum bu defa da 40 haftayı doldurur muyuz merak ediyorum
Maşallah canım yine de baya net..Bizimki elini yüzüne kapatıyor genelde.rahatsiz oluyorlar heralde.Eki Görüntüle 1968282 Eki Görüntüle 1968283 Bende bu saatte uyuyamayınca yazılanları okudum. Bizim ultrason fotomuzda çok net olacaktı ama inatla ellerini çekmedi yüzünden arasından çekiverdi doktorumuz. Bu da bizim Duru bebeğimiz. İsmini çok önceden koymuştuk ama maşallah çok varmış bu ismi koyacak :)
Dr durmuyo sabit dedi o yüzden net yakalayamadi sanirimBenim ayrıntılı yapan dr.resim vermedi,ekrandan çekebilirsiniz dedi . Eşim onu çektiEki Görüntüle 1968307
Doğrudur canım, bazen dönsün diye karnımı sallıyor benim dr..Bi dahaki kontrolde daha net foto alırsın inşallah canım.Dr durmuyo sabit dedi o yüzden net yakalayamadi sanirim
Senur94 du canım ultrasona gore yaptim tarihi ondan bulamamissindir :)Canim senin eski adin neydi hatirlayamadim tarihide degismissin sanirim o yuzden bulamadim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?