2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Evham yapar oldum ins sağlıkla kucagimiza alalımins cnm
Amin canım aynı evhamlar banada oluyor işyerinde cogu zaman hısetmıyorum ama dümdüz yatınca karnıma elımı koyuyorum pıtır pıtır bişeyler oluyor sanada tavsiye ederim

benim doktorum orda randevum vardı zaten o istemişti yazı verdi detaylıya girdim sonra da ona gösterdim. muayene 80tl detaylı da 60 tl. fotoğrafta veriyorlar
Canım bu fiyat istanbul da bir hastaneden mi?

Ben de 55 kg oldum. 8 kilo almışım. 20. Ve 30. Haftalar arası alınan kilolar kalıcı oluyormuş. 20.haftadan beri 1 kg aldım diye avutuyorum kendimi
Benim doktorum bunu sölemisti 20.-30.haftalar arası alınan kılolar kalıyor geriye demisti diger haftalardakı kılolar esi meşi bir sekilde gidiyor dedi

Kızlar dün detaylı ultrasonum vardı babası da bende kızımızı gördük. sağlık ile alakalı hiçbir sorunu yok herşey çok iyi dedi doktor
Eki Görüntüle 1967920
Cok güzel bir bebek masallah ne kadar belirgin benim ultrasonumdada ınsallah böyle güzel net pozlar verir bebisim

Bende bu saatte uyuyamayınca yazılanları okudum. Bizim ultrason fotomuzda çok net olacaktı ama inatla ellerini çekmedi yüzünden arasından çekiverdi doktorumuz. Bu da bizim Duru bebeğimiz. İsmini çok önceden koymuştuk ama maşallah çok varmış bu ismi koyacak :)

Aman sağlıklı olsun en önemlisi o canm sağolasın

Evt cnm bugun kıpır kipirdi çık şükür dr normal dedi sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil aslinda

Bizde bugün çok şükür ayrıntılıya girdik biraz cnm sıkıldı solda bebeği besleyen damarda biraz daralmami ney varmış yarın doktoruma gostercem öyle sorun olcak bişey değil kafaya takılacak bişey değil dedi ama takip edilmesi gerekir dedi bakalım doktr ne dicek ins bi sıkıntı değildir. Benim Resimlerim neden net değil yüzü falan anlamadim

Bakın kızlar buda ayrıntılı resimi sizlerinki nasildi

Eklentiler

• Screenshot_2017-03-16-00-09-54.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 100
Ayyy bu evhamlar öldürcektim beni sanırım allahım sağlık sıhhat versin ins

İyi geceler anneler @Al_pi oğlumun ismini Yağız Eymen düşünüyoruz listeye ekleyebilir misin?
Deneyimli annelere sorum var...
Sizce 2. doğum ya da daha sonraki doğumlar ilk dogumla ayni haftalarda mi gerçekleşir?
Kızımda 40+2de sezeryan olmuştum bu defa da 40 haftayı doldurur muyuz merak ediyorum

Planlı sezeryanı 38.haftada yapıyorlar. 40 haftayı beklemiyorlar canım.

Maşallah canım yine de baya net..Bizimki elini yüzüne kapatıyor genelde.rahatsiz oluyorlar heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…