2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada sormayı unuttum kızlar bu aylarda uçak yolculuğu yapılabilir mi? Kayınpederim türkiyede 6 aydır yoğun bakımda.. artık durumunun kritik olduğu söylendi.. sanırım yolculuk gözüküyor..3,5 saat uçak yolculuğu+5 saatte araba yolculuğu olacak.. korkuyorum gitmeye, ama eşimide yalnız bırakmak istemiyorum.. hormonlardan vucut dengemde bi garip bazen gereksiz şeylerden korkuyor ve panik yapıyorum.. uçaktada olursa ne yaparım... offff kafamda deli sorular..

Clexane kullanan arkadaşlar göbekten yapmaya devam ediyor musunuz? Ne zaman kol veya bacağa geçeceğiz acaba biraz tedirgin oluyorum ben yaparken.

Ayrıca fehmi bey zaten 350 tl olan muaynede dvd veya resim vermek için ayrıca 30 tl alıyor bu hizmet içinde olmalı buradan hesap etmek lazım yani olayı
aynen canım içinde olması gerek. Bende Esenyurt Özel Esencan Hastanesine gidiyorum. 280 tl cd resim falan içinde. Ve detaylı yapan bayan o kadar tatlı ve ilgili ki kızımın net resimlerini alabilmek için en az 15 dk uğraştı ki öncesinde 20 dk kadar da bütün ayrıntılı renksiz ultrason incelemesini yaptı

Clexane kullanan arkadaşlar göbekten yapmaya devam ediyor musunuz? Ne zaman kol veya bacağa geçeceğiz acaba biraz tedirgin oluyorum ben yaparken.
Oyyy kuzum ben gobegim buyudugunde biraktim.neredeyse 1 ay bacaktan 2 haftadirda koldan yapiyorum yaa ilginc kol okadarda acimiyor.

Hic bir sorun olmaz canim son ay ve ilk 3 ay onermiyor doktorlar onun disinda gidebilirsin hemde en guzel zaman gidecekseniz cok ertelemeden gidin bence . Doktorundan rapor al x-ray lardan gecmemek icin sadece yeterli

3 doktoruma da sordum hepside doguma kadar devam edebilirsin göbekten dedi. Bende rahat vuruyorum baska yere gecince korkuyorum vurmaya diye devam ediyorum.
Canim ben markaya tam karar veremedim ama sadece şampuan almayi düşünüyorum.aşırı kimyasala karşıyım.
Cok arstirdim iki marka cikiyor hep sebamed ve mustela ben mustelaya karar verdim bakiyorum instagramdan paylasanlar hep sac ve vucut bende ikisi bir arada sonucta diye sadece sampuaninimi alsam diyorum esimde sampuan al sadece diyor o yuzden alan varsa fikir alayim dedim.

Ben ilkinde hep sebamed kullandım memnundum yine onu alırız

Ayrıca çocuk şampuanları saç ve vücut ayrı olmuyor ama ben vucudu için sabun almıştım sebamed onu kullandık sonraları şampuanı komple kullandık yakına kadar hala aynıydı artık nivea aloyorum ama o bile saç ve vücut şampuanı birlikte oluyor yani

Var canim sac vucut ve sac sampuani olarak ayri ayri . O yuzden sordum zaten

Al_pi bana sampuani atesolcer aldigimizda eczaneden hediye verdiler. Uzerinde yenidogan sampuani yaziyor. Sac ve vicuy icin killanilabilir yaziyor. Deneyeyim cildine iyi gelirse ona gore devam ederim ya da degistiririm dedim.

Al_pi bana sampuani atesolcer aldigimizda eczaneden hediye verdiler. Uzerinde yenidogan sampuani yaziyor. Sac ve vicuy icin killanilabilir yaziyor. Deneyeyim cildine iyi gelirse ona gore devam ederim ya da degistiririm dedim.
Markasi mustela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…