Canım eğer doktorun yasaklamadıysa 28.haftaya kadar sorun olmuyor sağlık problemleri yoksa gidebilirsin 2 saatten sonra biraz yürümelisin uçakta lavobaya falan gidersin gezinmiş olursun çok sıkıntı olmuyor rahat ol bebişin doğmadan memleketini görsünBu arada sormayı unuttum kızlar bu aylarda uçak yolculuğu yapılabilir mi? Kayınpederim türkiyede 6 aydır yoğun bakımda.. artık durumunun kritik olduğu söylendi.. sanırım yolculuk gözüküyor..3,5 saat uçak yolculuğu+5 saatte araba yolculuğu olacak.. korkuyorum gitmeye, ama eşimide yalnız bırakmak istemiyorum.. hormonlardan vucut dengemde bi garip bazen gereksiz şeylerden korkuyor ve panik yapıyorum.. uçaktada olursa ne yaparım... offff kafamda deli sorular..
Yurtdışındayın canım.. burda sağlık sigortası karşılıyor, biraz daha özel hizmet istedipin zaman farkını ödüyorsun..İnşaAllah annemde gelecek yanıma.. o da yardım edecek gerçi annem elimi tutsa yeter bana başka hiçbirşey istemem..bende önceden sizin gibi her şeyi hazırlamıştım kızıma amaaaaaaa kızımının vucüdu kabul etmedi ve sabun kullandık...ıslk mendilde hiç kallanmayı düşünmemiştim sadece dışarda kolaylık olsun diye uni baby almıştım...arkadaş ıslak mendil kullanmış 15 günlük bebek idrar yolu int oldu...ebenizin tavsiyeleri yerinde şimdi oğlumada su ve pamuk....ve sabuın düşünüyorum....2 _3 ay ebenizin gelmesi ne güzel siz hangi şehirdesiniz merak ettim....ben kızımda çok zorluk çektim ebemiz eşimin arkadaşının eşi idi 3 defa çağırdık ama utana sıkıla..şimdi eşi diyormuşki ne aceleniz var büyükte zaten zorlandınız.....yaaa sabır
ewt anne can.... annemin sağlık sorunları var bakalım ben ne yapacağım...şimdi ane şunları sen halletsen dedim beni karşıtırma diyor her şey bana kaldı bide gurbetteyim...kayınvalidem de durmadan oğlum aha oğlum yoruldu oğlum...ben ne desem tersini yapar...ve de hep hasta bu doğum nasıl olacak düşünmek bile istemiyorum ilkinde lohusalık ne bilememdim çok üzüldüm kayınvalide laflarıyla üzülüm durdum ...annemde ağzını bile açmıyordu offfffffffff derdim depreştiYurtdışındayın canım.. burda sağlık sigortası karşılıyor, biraz daha özel hizmet istedipin zaman farkını ödüyorsun..İnşaAllah annemde gelecek yanıma.. o da yardım edecek gerçi annem elimi tutsa yeter bana başka hiçbirşey istemem..
ewt anne can.... annemin sağlık sorunları var bakalım ben ne yapacağım...şimdi ane şunları sen halletsen dedim beni karşıtırma diyor her şey bana kaldı bide gurbetteyim...kayınvalidem de durmadan oğlum aha oğlum yoruldu oğlum...ben ne desem tersini yapar...ve de hep hasta bu doğum nasıl olacak düşünmek bile istemiyorum ilkinde lohusalık ne bilememdim çok üzüldüm kayınvalide laflarıyla üzülüm durdum ...annemde ağzını bile açmıyordu offfffffffff derdim depreştibi parça bişey getirmemiş bu çocuğa hiç bişey alınmamaş diye kavga ettik yaz günü çarşafsız çekyata yatak serdi o çekyatı kim silecekse...ve bebeğin göbeği düşmeden 8 günlük bırakıp gitti...........aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Alpicim bizim bebişimiz kız olacak adı da Begüm Ece olacak inşallah@berkuncan @mihrimah80 @bero88 @Gulaksoykurt @pelin4141 @ummulurve @Oykucan @yasmer @deniz_kizi7 @lipalipa @Calimero88 @meLikeee @bebem88melegimve ben @ttet @amor amorr @kelebek19 @aycicegi10
Kizlar ilk syfada sizlerin bilgileri eksik cinsiyetleri isimlerinizi belliyse ekleyebilirm
Doktorun dogru demis dahada kalbini bozma canım bana dna testi %85 dogru sonuc verir dedi amniyosentezde %98 yada 92 gibi birsey demisti sanirim simdi bende kendi doktorumdan ciktim kalbindeki parlakligi oda gosterdi bu haftalarda olur sonra kaybolur dedi tek 1bulgu birsey ifade etmiyor eger yaninda farkli sorunlarda olsaydi sana amniyosentez onerirdim ama tek 1bulgu icin biz hastalara yaptir demiyoruz dedi yinede ben ogrenmek istiyorum dersen size kalmis dedi onunda riski var 100 kisiden 1kisi bebegini kaybedebiliyormusİkili testte risk yüksek çıktı gerçi 1/211 idi riskim 1/250olsa risk yok sayılıyormuş ne acayip bişeyse buna göre yapıldı nıfty testim temiz çıktı ensesi hafif kalın ve burnu küçük göründü ona ama doktorum burnu abisine çekmiştir ne alaka dedi biz bırun kemiği oluşmamış çocuk doğurttuk annenin isteğiyle çoccuğun burnu varmış göremedik hiçbirimi dedi bunların hiçbirisi garanti değil dedi ayrıca diğer heryeri çocuğun mükemmel maşallah onun için bırak boşver dedik , bak fehmi beye benim dna testim var diyorum amniyosentez diyor sana da dna testi gerek demiş ne alaka madem güvenmiyorsun teste neden öneriyorsun ha güveniyorasan beni niye üzüyorsun
Bana renklide bakti canim ama ben resim ve cd istedim onda bile ayricalik yapiyor olabilirÖnceki hamileliğimde çok güZel ve uzun bir detaylı ultrason yaşamıştım resim video ne varsa vermişti adam hemde sürekli renkli gösterdi bu fehmi bey siyah beyAZ baktı hep ne anladık bu işten çok pişmanım gittiiğim için hayır yorumları okudum yine de gittim kendime kızıyorum
Annem elimi tutsa yeter sözün beni çooook duygulandirdi, zaten çok sulu gözüm hamilelik iyice hassaslastirdi.Ben de ailemden uzaktayim çok uzak olmasa da çok zor geliyor.Burda kimse kimsenin kapısını açmıyor, evde daraldım iyice.Yurtdışındayın canım.. burda sağlık sigortası karşılıyor, biraz daha özel hizmet istedipin zaman farkını ödüyorsun..İnşaAllah annemde gelecek yanıma.. o da yardım edecek gerçi annem elimi tutsa yeter bana başka hiçbirşey istemem..
Selam canım senle benım 5 gun aram var 23martta 5 aylık olcam senin de oyle olması gerekmiyor muMerhaba kızlar biz bugün beş buçuk aylık olduk şükürhareketleri günden güne dahada güçleniyor hatta dışarıdaki seslere bile tepki vermeye başladı.
Tek korkum bazen canım aşırı tatlı çekiyor bazen çiğ köfte hatta kahve gibi zararlı şeyler istemeden yiyorum inşallah birşey olmaz
Selam canım senle benım 5 gun aram var 23martta 5 aylık olcam senin de oyle olması gerekmiyor mu
22 hafta bes buçuk aylık olmuyormu canm benmi yanlış hesapladim
ay hesabında Hafta x 7 / 30 hesabı yapılıyor bildiğim kadarıyla . Örneğin ben şu an 22+3 deyim. 22*7=154+3=157 günlük oluyor. bu da 157/30= 5 ay 7 günlük oluyor. Bende merak edip netten araştırmıştım. Böyle bi hesaplama bulmuştum. Faydalı olur umarım.Canım yanlışın var. şöyleki aylık hesaplama yapınca 20. hafta 5 aylık olmuyo 22. hafta da 5 aylık olmus oluyosun. sanırım o da 4 hafta 1 ay etmedıgınden öyle ya da baslangıcta 2 hafta fazladan hesaplandıgından.
Bende istedim zaten baştan söyleniyor bak iyice kızdım şimdiBana renklide bakti canim ama ben resim ve cd istedim onda bile ayricalik yapiyor olabilir
Sen resim ve cd için kaç para ödedin cnmBana renklide bakti canim ama ben resim ve cd istedim onda bile ayricalik yapiyor olabilir
Bence yazın kağıda 5 tane o 5 tane sen yaz. Her hafta bitane eleyin. 1-2 haftada ortaya çıksr :)evet ben de onun buldugu ısımlere hep bısı taktım :) bu sabah beril ismi nası dedi. öenrdiği isimler arasında en güzeliydi ben de guzel dedım :) bakalım neye karar verıcez ben de heyecanla beklıyorum :)
Canım senin hesaplaman doğru.22 hafta bes buçuk aylık olmuyormu canm benmi yanlış hesapladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?