Hayır canım gün olarak saydığında daha 5 ayın bitmiş. Ben 23+1im mesela 3 gün sonra 5.5ayı bitireceğim.Simdi kızlar takvime göre dedim ben normalde 21 haftalik olduk ama tıpta 22. Hafta diye geçiyor bu takvimdede böyle ve 22 hafta 5,5 ay yapmiyormu?
Erkek kardeşimle eşi de karar verememişti.en beğendikleri 4 ismi yazıp kura çektiler.2 kardeşim 2 sini de eşi yazdı.Bence yazın kağıda 5 tane o 5 tane sen yaz. Her hafta bitane eleyin. 1-2 haftada ortaya çıksr :)
ay hesabında Hafta x 7 / 30 hesabı yapılıyor bildiğim kadarıyla . Örneğin ben şu an 22+3 deyim. 22*7=154+3=157 günlük oluyor. bu da 157/30= 5 ay 7 günlük oluyor. Bende merak edip netten araştırmıştım. Böyle bi hesaplama bulmuştum. Faydalı olur umarım.
Bence yazın kağıda 5 tane o 5 tane sen yaz. Her hafta bitane eleyin. 1-2 haftada ortaya çıksr :)
Erkek kardeşimle eşi de karar verememişti.en beğendikleri 4 ismi yazıp kura çektiler.2 kardeşim 2 sini de eşi yazdı.
Kızalar şu kimyasallar kokular katkı maddeli şeyler hatta organik diye satılan çocuklara sürülen bebek yağları elimizden geldiğince uzak durmamız gerek.günümüzde neden çoğaldı hastalıklar.ben iki kızımda da böyle şeyler ıslak mendiller bebe yağları kullanmadım.hatta gelenleri bile attım.takıntılıyım o konuda parfümü bile vücuduma yani derime sıkmam.kıyafetime sıkarım hep.bebişlerimizi evlatlarımızı korumalıyız hertürlü kötü maddelerden.onların kokusu herşeyden güzel.doğal ,organik denilenede itibar etmemek gerek.çünkü sonradan çıkıyor foyaları.tamamen uzak kalmak günümüzde mümkün değil ama elimizden geldiğince birşeyler yapmamız gerek.Aynen canım şampuanı büyüyünce öğrendik.onun öncesi hacı şakir sabunuyla yıkandık.. çamaşırlarımızda elde ve toz sabunla yıkandı.. yada o an evde ne varsaa.. annem hep öyle anlatır.. nerde özel bezler, şampuanlar, kremler... yawwww İnşaAllah kızım bana çeker en zahmetsiz ben büyümüşüm.. annem beni yatırırmış, saaterce hiç sesim çıkmazmış.. hiç ağlamazmışım...o arada annem bütün işkerini yaparmış...ayyyyyy yerim ben kendimi yaaa,ne tatlı şeymişimmm... babasına çekerse yandık vallahi.. adamın dünyaya gelmesi bile ters olmuş.. sıkıntılı yaniiiii
Tabi sizin de onun tercihlerinin içinden beğendiklerinizi yazacaksınız.yani her ikiniz de evet bu isimlerin hepsi güzel ama hangisini koysak diyorsanızkuralarda benim hiç şansım yok o yüzden kızımın adını riske atamam kesin babasının istediği isim çıkar :)
canım amnıyosentez yaptırma bana kesınlıkle yaptırma dedıler sonucta az da olsa rıskı var onun yaptırcaksan dna yaptor ben vazgecmıstım ama bugub yıne aklıma geldı durdukyerw aglamaya basladm belkı yaptırabılırm testı yoksa gecmıycek bu 4ay banaDoktorun dogru demis dahada kalbini bozma canım bana dna testi %85 dogru sonuc verir dedi amniyosentezde %98 yada 92 gibi birsey demisti sanirim simdi bende kendi doktorumdan ciktim kalbindeki parlakligi oda gosterdi bu haftalarda olur sonra kaybolur dedi tek 1bulgu birsey ifade etmiyor eger yaninda farkli sorunlarda olsaydi sana amniyosentez onerirdim ama tek 1bulgu icin biz hastalara yaptir demiyoruz dedi yinede ben ogrenmek istiyorum dersen size kalmis dedi onunda riski var 100 kisiden 1kisi bebegini kaybedebiliyormus
Yok canım amniyosentez yaptirmayi bende dusunmuyorum en dogru yontem o dedi doktor ama 100 kisiden 1kisi bebegini kaybedebiliyor dedi ben dna yida suanda yaptirmayi dusunmuyorum doktor 1bulguyla test istemiyoruz hicbir hastadan dedi yaninda baska seylerde olsaydi isterdim dedi yinedw hastaya birakiyoruz yaptirmak istiyorum dersen yapariz dedi bisey yoktur insallah hicbirimizdecanım amnıyosentez yaptırma bana kesınlıkle yaptırma dedıler sonucta az da olsa rıskı var onun yaptırcaksan dna yaptor ben vazgecmıstım ama bugub yıne aklıma geldı durdukyerw aglamaya basladm belkı yaptırabılırm testı yoksa gecmıycek bu 4ay bana
Oylemi canim ozaman hepten haksizlik bana hem renkliyle bakti hem renksiz peki resimdeki ve cd deki goruntuyu nasil aldi onlaridami renksiz verdi sana benimkiler renkli cd nin bazilari renksiz goruntulerin bazilari renkli resimde renkliBende istedim zaten baştan söyleniyor bak iyice kızdım şimdi
Oylemi canim ozaman hepten haksizlik bana hem renkliyle bakti hem renksiz peki resimdeki ve cd deki goruntuyu nasil aldi onlaridami renksiz verdi sana benimkiler renkli cd nin bazilari renksiz goruntulerin bazilari renkli resimde renkliBende istedim zaten baştan söyleniyor bak iyice kızdım şimdi
40 tl yani toplam 390 tl odedimSen resim ve cd için kaç para ödedin cnm
aynen canım tek bır bulgu rısk duşuk dedi ama ben bı turlu rahatlayamadım neden bılmıorm onlarda bana bıraktı insallah bırsey yoktur canımYok canım amniyosentez yaptirmayi bende dusunmuyorum en dogru yontem o dedi doktor ama 100 kisiden 1kisi bebegini kaybedebiliyor dedi ben dna yida suanda yaptirmayi dusunmuyorum doktor 1bulguyla test istemiyoruz hicbir hastadan dedi yaninda baska seylerde olsaydi isterdim dedi yinedw hastaya birakiyoruz yaptirmak istiyorum dersen yapariz dedi bisey yoktur insallah hicbirimizde
Çoğu renksiz ya bir görüntü var o kadar yani hiçbir anlamı olmadı ve beni çık üzdü o gün dna testini geçersiz gibi sayıp amniyosentez yapalım dedi ben burada da yapıyorum dedi hatta çok sinir oldum nasıl arayacağım hakkımı ben şimdi bir akıl verinOylemi canim ozaman hepten haksizlik bana hem renkliyle bakti hem renksiz peki resimdeki ve cd deki goruntuyu nasil aldi onlaridami renksiz verdi sana benimkiler renkli cd nin bazilari renksiz goruntulerin bazilari renkli resimde renkli
40 tl yani toplam 390 tl odedim
Valla ne diyim bilemedimki canım ya niye boyle yaparlar hak geciyor test olayida bilmiyorum isi ticarete doktukleri icinde olabilir, doktorlar amniyosentezi daha kesin goruyorlar ondanda olabilir bana orada yapildigini soylemedi mesela test yaptirmak istersen doktor yaptirilacak yerlere seni yonlendirir dedi sadeceÇoğu renksiz ya bir görüntü var o kadar yani hiçbir anlamı olmadı ve beni çık üzdü o gün dna testini geçersiz gibi sayıp amniyosentez yapalım dedi ben burada da yapıyorum dedi hatta çok sinir oldum nasıl arayacağım hakkımı ben şimdi bir akıl verin
Gonlumuzu ferah tutmaya calisalim ara ara benimde aklima takiliyor ama bugun doktorumlada konusunca daha bir rahatladim sankiaynen canım tek bır bulgu rısk duşuk dedi ama ben bı turlu rahatlayamadım neden bılmıorm onlarda bana bıraktı insallah bırsey yoktur canım
22 hafta bes buçuk aylık olmuyormu canm benmi yanlış hesapladim
Canım ben en kimyasalsızlardan unibayb i olduğunu duydum. Bizde unibaybi almıştık ama ablam hç kokusu olmadığı için memnun kalmadı johnson baybinin bedtime ını aldı harka kokuyorAtesolcerimi cok onceden almistim kendim icin o yuzden baska ates olcer almam temazsizlara filan guvenmiyorum chicco'nun ben cok memnunum bu arada onu da soyleyeyim dedim :))
Ben kendi sacima dalin kullaniyorum ama kizima baska bakiyorum kimyasali az olan birsey o yuzden sac vucut olunca daha mi fazla kimyasal oluyor diye arastiriyorum hemde birbirimize bilgi vermis oluyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?