2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar aylık olarak hesaplamayın bence bi anlamı Yok. Haftalık olarak hesaplayın .benim mesela her salı bir hafta ekleniyor.salı günü 21 hafta olacağım.özellikle sezeryan olacaklar.zaten doktorunuz ya 38.haftada ya da 39. Haftada alacaktır.benim ilk kızımda 38.haftada ikincisinde 39.haftada aldı.ben istemiştim 1 hafta daha kalmasını.tıpa göre şöyle bize göre şöyle diye birşey Yok .son adet tarihinizden bu yana hangi günseniz her hafta o gün 1hafta büyür bebiş.elinize takvimi alın.adet tarihin salı ise her hafta salı günü 1-2... diye haftanızı sayın.

Maşallah kızlar epey arttı galiba birden :)
Ben salı günü bimden dalinleri topladım geldim, sebamed dusunuyordum beklentiden daha fazla kimyasal cikinca esimle anlastik dalin aldik. Ben yumusaticida almisim farkinda olmadan ama başta kullanmam herhalde onu.. 4lü paket unibaby islak pamuk mendil aldim. Hep olumlu yorumlar aldigim icin. Evde zaten kendim pamukla su islatip kullanirim, kendim idrar enfeksiyonundan cok cekmis biri olarak kizim ceksin istemem.. islak mendiller disarida iyi gelir bize.. tek kullanimlik alt degistirmelerden alicam. Evde kendime ait kucuk bir battaniyem var onda alt alabilirim tek olanlari yine disarida kullanirim. Bebek bezi baslangicta huggies alicam bir tanidigim israrla tavsiye ediyor, fazla almicam belki bebege alerji yapar nasilsa bittikce alinacak :) kendime de lohusada depend kulot almak istiyorum ama beden bulunurmu iyice arastircam. Havuzlu handan iki sabahlikli takim, iki tanede normal pijama alicam ( eşim diyor ki evde pijamaylami durcaksin, bende istersen balerin elbisesi al dedim ) sonucta cocuk kusacak, altina yapacak belki uzerimizde olacak, ee bizim kanamalarimiz olcakki ben kizken bile adette bebek bezi kullanmis bir insanim.. onun disinda da iki tane emzirme sutyeni alirim kendime. Listem var eksikler olursa ekleyecegiz yine :) uzun yazdim kusuruma bakmayinn

Bende bizim burda bi avm de indirim olmuştu biraz ordan aldim birseyler, sleepy nin bebek bezlerinden ve ıslak mendillerinden aldim, dalinin sampuanindan şimdilik. Onun haricinde takım olarak küvet sipariş verdim netten birde bi kac takım kıyafet ayakkabı çorap vs. aldım yarin gelicek kargom, şimdilik az çok tamamladim gibi.
Kendimede emzirme atleti alicam son aylara doğru

İzmir Egepol Hastanesi

Benim bir kez önceki gece yaptı korktum biraz. Bizim hanım gobek deliginin oralara ve sol yana vurmaya bayiliyor favori pozisyonumuz bu :)

gece duz yattıgımda benım de oyle canım gobegıme ve cevresıne vuruyo. ama iş yerınde oturarak çalışıyorum sureklı bacaklarıyla şeyime vuruyo özellikle de öne eğilerek çalıştığımda :) bazen mesaneme vuruyo altıma kacırcam sanıyorum

kızlar sızın bebelerinizde şeyinize şeyinize vuruyo mu bazen bacaklarını ordan çıkaracakmış gibi hissediyorum

Inanirmisin bu soruyu ben sorcaktim sormaya çekindim nedense inanki bendede son üç gündür yapıyor bi an doğuruyorum sanıyorum, ay bi bende olmuyormus rahatladım

Kızlar birde bu gece ilk defa bebeği sanki midemde hissettim gece her uyanisimda elim karnıma gidiyor bu gece baktığımda resmen midemdeydi sanki.. Oraya toplanmis yatmış cok sertti, normalde hep sağıma yerlesip yatardi kuzum kiyamam ya

Kizlar kilo durumunuz ne alemde benim galiba biraz erken aştı. Ilk 3 ay 3 kilo almıştım ama 2 ayda 6 kio aldım. 56 ile hamile kaldım şu an 65im. Bu hafta su icmeye ve ozellikle ogun aralarında kendimi elma yemeye verdim. 4 ayda ac kilo daha almam gerekir ki???

Benim 6 kilo oldu sanırım.ilk üç ay 1 kilo vermiştim.4. Aydan sonra aldım ne aldıysam

Ben sıkısınca gelip birde tekme atiyor ya altima kaciracagim saniyorum :)) Resmen her koseyi geziyorlar benim aksam yemekten sonra ozellikle sol gogus altim batiyor neden acaba doktora soracagim gece bile yatamiyorum bazen sag tarafima yatiyorum sirt ustu yatiyorum ancak geciyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…