@berkuncan @mihrimah80 @bero88 @Gulaksoykurt @pelin4141 @ummulurve @Oykucan @yasmer @deniz_kizi7lipalipa @Calimero88 @meLikeee @bebem88 @melegimve ben @ttet @amor amorr @kelebek19 @aycicegi10
Kizlar ilk syfada sizlerin bilgileri eksik cinsiyetleri isimlerinizi belliyse ekleyebilirm
Maşallah kızlar epey arttı galiba birden :)
Ben salı günü bimden dalinleri topladım geldim, sebamed dusunuyordum beklentiden daha fazla kimyasal cikinca esimle anlastik dalin aldik. Ben yumusaticida almisim farkinda olmadan ama başta kullanmam herhalde onu.. 4lü paket unibaby islak pamuk mendil aldim. Hep olumlu yorumlar aldigim icin. Evde zaten kendim pamukla su islatip kullanirim, kendim idrar enfeksiyonundan cok cekmis biri olarak kizim ceksin istemem.. islak mendiller disarida iyi gelir bize.. tek kullanimlik alt degistirmelerden alicam. Evde kendime ait kucuk bir battaniyem var onda alt alabilirim tek olanlari yine disarida kullanirim. Bebek bezi baslangicta huggies alicam bir tanidigim israrla tavsiye ediyor, fazla almicam belki bebege alerji yapar nasilsa bittikce alinacak :) kendime de lohusada depend kulot almak istiyorum ama beden bulunurmu iyice arastircam. Havuzlu handan iki sabahlikli takim, iki tanede normal pijama alicam ( eşim diyor ki evde pijamaylami durcaksin, bende istersen balerin elbisesi al dedim) sonucta cocuk kusacak, altina yapacak belki uzerimizde olacak, ee bizim kanamalarimiz olcakki ben kizken bile adette bebek bezi kullanmis bir insanim.. onun disinda da iki tane emzirme sutyeni alirim kendime. Listem var eksikler olursa ekleyecegiz yine :) uzun yazdim kusuruma bakmayinn
İzmir Egepol HastanesiAmin canım aynı evhamlar banada oluyor işyerinde cogu zaman hısetmıyorum ama dümdüz yatınca karnıma elımı koyuyorum pıtır pıtır bişeyler oluyor sanada tavsiye ederim
Canım bu fiyat istanbul da bir hastaneden mi?
Benim doktorum bunu sölemisti 20.-30.haftalar arası alınan kılolar kalıyor geriye demisti diger haftalardakı kılolar esi meşi bir sekilde gidiyor dedi
Cok güzel bir bebek masallah ne kadar belirgin benim ultrasonumdada ınsallah böyle güzel net pozlar verir bebisim
Rica ederimAnladım cnm sagol ilgin icin
kızlar sızın bebelerinizde şeyinize şeyinize vuruyo mubazen bacaklarını ordan çıkaracakmış gibi hissediyorum
Benim bir kez önceki gece yaptı korktum biraz. Bizim hanım gobek deliginin oralara ve sol yana vurmaya bayiliyor favori pozisyonumuz bu :)
kızlar sızın bebelerinizde şeyinize şeyinize vuruyo mubazen bacaklarını ordan çıkaracakmış gibi hissediyorum
Inanirmisin bu soruyu ben sorcaktim sormaya çekindim nedense inanki bendede son üç gündür yapıyor bi an doğuruyorum sanıyorum, ay bi bende olmuyormus rahatladım
Ben hacışakiri kullanmayı düşünüyorum ama yine kararsızım tabikiDeterjan olarak Dogal bitki özlü friendly var aklimda ama bilmiyorum :)
Benim 6 kilo oldu sanırım.ilk üç ay 1 kilo vermiştim.4. Aydan sonra aldım ne aldıysamKizlar kilo durumunuz ne alemde benim galiba biraz erken aştı. Ilk 3 ay 3 kilo almıştım ama 2 ayda 6 kio aldım. 56 ile hamile kaldım şu an 65im. Bu hafta su icmeye ve ozellikle ogun aralarında kendimi elma yemeye verdim. 4 ayda ac kilo daha almam gerekir ki???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?