2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde sağ gogus altım batıyor eskiden ic camasirimdan oluyordur die isten eve gelince hemen çıkarırdım ama simdi sporcu atleti kullanıyorum cok rahat olmama ragmen bazen acısı canımı yakıyor. Oturur pozisyonda bile duramıyorum o yuzden hindistan yagı sürüp eşime masaj yaptırıyorum.

Ben de bayadir manyaga dondum bu konuda.mustela alacagim gibi.kullananlardan anladigim kadariyla genelde memnunlar.mesela kopuk sampuani konagi geciriyormus.sampuan mi ikisi bir arads mi bende kaldim.bir de masaj yagi var cok ise yaradi diyenler var.ha bir de pisik onleyicisi ve pisik kremi var.uzun gidiyor diyorlar pahali ama

Mustela alacaksan bence sadece sampuan olarak al ikisi bir arada olanlardan alma masaj yagi icin en guzeli zeytinyagi pisik kremide olarakta sana tavsiyem simdi foto ekleyecegim incele ve onu al

Doğrudur canım, bazen dönsün diye karnımı sallıyor benim dr..Bi dahaki kontrolde daha net foto alırsın inşallah canım.
Bugün ayrıntılı sonucunu yolladim şükür normalmiş herseyi küçük daha net resim alamaman normal dedi için rahatladı şükür

Mustela alacaksan bence sadece sampuan olarak al ikisi bir arada olanlardan alma masaj yagi icin en guzeli zeytinyagi pisik kremide olarakta sana tavsiyem simdi foto ekleyecegim incele ve onu al Eki Görüntüle 1968695

Tesekkur ederim alpi,pisik kremini duydum hatta daha bombasini soyleyeyim kardesim yuzune suruyor yumusacik yapiyormus:)))cocugu olan bir arkadasi var ondan gormus:))

Sen 24.haftandasın 9 kilo almışsın ben 20.haftamdayım 9 kilo aldım halimi vahim görüyorum ilk hamileliğimde 23 kilo almıştım yine öyle olmaktan korkuyorum tatlı krizlerimin önüne geçemiyorum bebeklerimiz sağlıklı olsun da kiloyu doğumdan sonra veririz inşallah

Insallah cnm ben iste 2 lt su içiyorum eve gelince de 0.5-1 lt arası içiyorum yazın gelmesi ile 3 lt icebilirsem daha iyi olacağıma inanıyorum.

Kızlar ben oğlumda Karnım için lierac krem, göğüs ucum için lansinoh kullandım. Ikisine de 7.ay gibi başlamıştım. Hiç catlagim yok ama ırsi de olabilir.Annemde de yok.su an krem kullanmaya başlamadım. Kontrole gidince soracağım dr.uma başlayayım mı diye.

Canim benim de öyle bebek bazen kasiklarimi patlatacak gibi oLuxor sol göğüs altı kaburgam delinecek nerdeyse bebeğin başı yukarda olduğu için baskı oluyormuş sola yatmak benim için çile midemin buzustugunu hissediyorum düz de yatamiyorum tekme manyağı yapıyor kızım hatta ayagini diriyor ben yine de yarın soracam Dr a normal mi yarın ayrıntılımiz var nasip se

Benim goguslerim 16. Haftada çatladi şok oldum o zamandan beri Karin . göğüs ve basen leri lierac krem arti mustela ile yagliyorum banyo sonrası da tüm vücut Bebe yağı sürüyorum göğüs ucuna da başladım ben kaşıntı oluyor bazen

Kızlar çok fena mide yanması başladı, resmen yemek borumu hissediyorum ya ağzımdan alevler çıkacak. Bulantılar bitti bu başladı galiba

Aynen bende senin gibi hesaplıyorum

Benim de midrm çok yanıyor daha doğrsu yemek borum felaket yanıyor gaviscon da bitti bu saatte metsil kullanayımmı demiştim olur dedi doktor aslında olmazsa ondan çiğneyeceğim çok fena

Ve sağ kaburgama bişeyler oluyor çok batıyor sıkışıyor sanki gerilip oturuyorum da daha şimdiden eyvah eyvah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…