Atesolcerimi cok onceden almistim kendim icin o yuzden baska ates olcer almam temazsizlara filan guvenmiyorum chicco'nun ben cok memnunum bu arada onu da soyleyeyim dedim :))
Ben kendi sacima dalin kullaniyorum ama kizima baska bakiyorum kimyasali az olan birsey o yuzden sac vucut olunca daha mi fazla kimyasal oluyor diye arastiriyorum hemde birbirimize bilgi vermis oluyoruz :)
Mustela alacaksan bence sadece sampuan olarak al ikisi bir arada olanlardan alma masaj yagi icin en guzeli zeytinyagi pisik kremide olarakta sana tavsiyem simdi foto ekleyecegim incele ve onu alBen de bayadir manyaga dondum bu konuda.mustela alacagim gibi.kullananlardan anladigim kadariyla genelde memnunlar.mesela kopuk sampuani konagi geciriyormus.sampuan mi ikisi bir arads mi bende kaldim.bir de masaj yagi var cok ise yaradi diyenler var.ha bir de pisik onleyicisi ve pisik kremi var.uzun gidiyor diyorlar pahali ama
Bugün ayrıntılı sonucunu yolladim şükür normalmiş herseyi küçük daha net resim alamaman normal dedi için rahatladı şükürDoğrudur canım, bazen dönsün diye karnımı sallıyor benim dr..Bi dahaki kontrolde daha net foto alırsın inşallah canım.
Mustela alacaksan bence sadece sampuan olarak al ikisi bir arada olanlardan alma masaj yagi icin en guzeli zeytinyagi pisik kremide olarakta sana tavsiyem simdi foto ekleyecegim incele ve onu alEki Görüntüle 1968695
Evet bebeklerin poposu yuzumuzden hassasTesekkur ederim alpi,pisik kremini duydum hatta daha bombasini soyleyeyim kardesim yuzune suruyor yumusacik yapiyormus:)))cocugu olan bir arkadasi var ondan gormus:))
Sen 24.haftandasın 9 kilo almışsın ben 20.haftamdayım 9 kilo aldım halimi vahim görüyorum ilk hamileliğimde 23 kilo almıştım yine öyle olmaktan korkuyorum tatlı krizlerimin önüne geçemiyorum bebeklerimiz sağlıklı olsun da kiloyu doğumdan sonra veririz inşallahKizlar kilo durumunuz ne alemde benim galiba biraz erken aştı. Ilk 3 ay 3 kilo almıştım ama 2 ayda 6 kio aldım. 56 ile hamile kaldım şu an 65im. Bu hafta su icmeye ve ozellikle ogun aralarında kendimi elma yemeye verdim. 4 ayda ac kilo daha almam gerekir ki???
Canim benimkide bir kiz bir erkek..isim hala karar veremedik...@berkuncan @mihrimah80 @bero88 G Gulaksoykurt @pelin4141 @ummulurve @Oykucan @yasmer @deniz_kizi7 @lipalipa @Calimero88 @meLikeee @bebem88 @melegimve ben @ttet @amor amorr @kelebek19 @aycicegi10
Kizlar ilk syfada sizlerin bilgileri eksik cinsiyetleri isimlerinizi belliyse ekleyebilirm
aradaşlar bi kaç kişi baskıdan bahsetmiş bende dr söyledim magnezyum başladı....
Insallah cnm ben iste 2 lt su içiyorum eve gelince de 0.5-1 lt arası içiyorum yazın gelmesi ile 3 lt icebilirsem daha iyi olacağıma inanıyorum.Sen 24.haftandasın 9 kilo almışsın ben 20.haftamdayım 9 kilo aldım halimi vahim görüyorum ilk hamileliğimde 23 kilo almıştım yine öyle olmaktan korkuyorum tatlı krizlerimin önüne geçemiyorum bebeklerimiz sağlıklı olsun da kiloyu doğumdan sonra veririz inşallah
Canim benim de öyle bebek bazen kasiklarimi patlatacak gibi oLuxor sol göğüs altı kaburgam delinecek nerdeyse bebeğin başı yukarda olduğu için baskı oluyormuş sola yatmak benim için çile midemin buzustugunu hissediyorum düz de yatamiyorum tekme manyağı yapıyor kızım hatta ayagini diriyor ben yine de yarın soracam Dr a normal mi yarın ayrıntılımiz var nasip seBen sıkısınca gelip birde tekme atiyor ya altima kaciracagim saniyorum :)) Resmen her koseyi geziyorlar benim aksam yemekten sonra ozellikle sol gogus altim batiyor neden acaba doktora soracagim gece bile yatamiyorum bazen sag tarafima yatiyorum sirt ustu yatiyorum ancak geciyor .
Benim goguslerim 16. Haftada çatladi şok oldum o zamandan beri Karin . göğüs ve basen leri lierac krem arti mustela ile yagliyorum banyo sonrası da tüm vücut Bebe yağı sürüyorum göğüs ucuna da başladım ben kaşıntı oluyor bazenKızlar ben oğlumda Karnım için lierac krem, göğüs ucum için lansinoh kullandım. Ikisine de 7.ay gibi başlamıştım. Hiç catlagim yok ama ırsi de olabilir.Annemde de yok.su an krem kullanmaya başlamadım. Kontrole gidince soracağım dr.uma başlayayım mı diye.
En mantıklısı 4 üde en beğendikleri isimlerse şayrtErkek kardeşimle eşi de karar verememişti.en beğendikleri 4 ismi yazıp kura çektiler.2 kardeşim 2 sini de eşi yazdı.
Aynen bende senin gibi hesaplıyorumben de hep mesela 16 haftalık ya 4 aylık dıyolar genelde ben uzerıne 2 hafta ekleyıp 18 haftalıkta 4 aylık olarak hesapladım. ve uygulamaya baktıgımdada 18. haftaya geldgımde 4 ayınızı doldurdunuz yazıyodu. 22. haftada oyle. şuan ben de 22 + 6 gunlugum bugun 160. günümdeyim. senin hesabına göre 5 ay 10 gunluk oluyorum ama arada 31 gun ceken aylar da var. o yuzden gun sayılarında oynama olabılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?