Vurmazmı geçen hafta çığlık attım ilk vurduğunda :) doktorumda erkek yeni alışıyoruz birbirimize çekindimde sormaya. Allahtan ablam yeni doğum yaptıda ona soruyorum :)kızlar sızın bebelerinizde şeyinize şeyinize vuruyo mubazen bacaklarını ordan çıkaracakmış gibi hissediyorum
Canım aynı durum var renni duo iyi geliyo şekerli baharatlı yeme sarı elma ve sade soda da iyi geliyo banaKızlar çok fena mide yanması başladı, resmen yemek borumu hissediyorum yaağzımdan alevler çıkacak. Bulantılar bitti bu başladı galiba
Benim bazen aşağıda doğru iniyo anında çişim geliyo :) birde gülerken altıma kaçırcak gibi oluyom son zamanlarda :)gece duz yattıgımda benım de oyle canım gobegıme ve cevresıne vuruyo. ama iş yerınde oturarak çalışıyorum sureklı bacaklarıyla şeyime vuruyo özellikle de öne eğilerek çalıştığımda :) bazen mesaneme vuruyo altıma kacırcam sanıyorum
Mideme baskı yaptığından olabilir mi annesi :)Ben sıkısınca gelip birde tekme atiyor ya altima kaciracagim saniyorum :)) Resmen her koseyi geziyorlar benim aksam yemekten sonra ozellikle sol gogus altim batiyor neden acaba doktora soracagim gece bile yatamiyorum bazen sag tarafima yatiyorum sirt ustu yatiyorum ancak geciyor .
Naptın naptın :) 1.5değil dimi oKilo konusuna gelince 11.bucuk kilo almis bulunmaktayim
Doktoe kizmaz sanirim tuy sikletmissin diyordu bana simdi iyisin der
Aynı şeyi 10 gündür bende yaşıyorum. Üşütmüşsün diyorlarda 10 günde geçmez mi hiç yahu. Demekki bebekler yukarılara baskı yapmaya başladıBenimde sağ gogus altım batıyor eskiden ic camasirimdan oluyordur die isten eve gelince hemen çıkarırdım ama simdi sporcu atleti kullanıyorum cok rahat olmama ragmen bazen acısı canımı yakıyor. Oturur pozisyonda bile duramıyorum o yuzden hindistan yagı sürüp eşime masaj yaptırıyorum.
Sodayı içerken iyi maç bitince aynı devam ediyo. Bir de elmayı deneyeyimCanım aynı durum var renni duo iyi geliyo şekerli baharatlı yeme sarı elma ve sade soda da iyi geliyo bana
Ben 12.haftada başladım lierac kullanmaya. Ona rağmen öyle kuruki göbeğim basenlerim. 2-3 gündür günde 2 kere sürmeye başladım. Çatlayacağım diye korkuyorumKızlar ben oğlumda Karnım için lierac krem, göğüs ucum için lansinoh kullandım. Ikisine de 7.ay gibi başlamıştım. Hiç catlagim yok ama ırsi de olabilir.Annemde de yok.su an krem kullanmaya başlamadım. Kontrole gidince soracağım dr.uma başlayayım mı diye.
Tuzsuz beyaz leblebi ye canım. Beni rahatlatıyor birazda olsa. Doktor önermiştiKızlar çok fena mide yanması başladı, resmen yemek borumu hissediyorum yaağzımdan alevler çıkacak. Bulantılar bitti bu başladı galiba
Hayırlıolsun canım. Sağlıkla giymek nasip olsun inşallah. Nerden ve kaça aldınEki Görüntüle 1968819 Kizlar aylardır ariyorum sonunda bi tane gecelik alabildim bi tane daha gecelik ve pijama almam gerek sanirim icime sinen bisey sonunda buldum
Bana yazdın sanırım canım. Geçen ay birgün kusuyorum sürekli diye acile yönlendirmişti beni. Ertesi günü yine arayıp sormuştu. Şükürler olsun gerçekten. İnsanın içine sinen doktor bulması çok zormuş. Sonuçta yavrunu ve canını emanet edeceksinGeçmiş olsun ne iyi doktormuş hakkaten:)
Oyyy kuzum ben gobegim buyudugunde biraktim.neredeyse 1 ay bacaktan 2 haftadirda koldan yapiyorum yaa ilginc kol okadarda acimiyor.
Geçmiş olsun canım, dikkat et kendine. .Ben oğluma 7 aylık hamileyken tuvalette ayağım kayıp düşmüştüm çok korkmustum ben de, uzanıp hareket etmesini beklemistim hareket edince rahatlamistim.Bugün kötü birgün geçirdim. Evde temizlik vardı ayağımı kaydım totomun üzerine düştüm. Şok yaşadım bi süre. Sağ kaburgam ağrıdı. Doktorumu aradım göbeğinin üzerne bile düşsen bişey olmaz bu zamanlarda dedi. Hareketlerini takip ettik. Şükürler olsun kıpır kıpır kızım. Doktorumuzdan da Allah razı olsun akşamında yazdı nasıl oldunuz ettiniz diye. Sonunda gönlümüze göre doktor bulduk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?