2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar sızın bebelerinizde şeyinize şeyinize vuruyo mu bazen bacaklarını ordan çıkaracakmış gibi hissediyorum
Vurmazmı geçen hafta çığlık attım ilk vurduğunda :) doktorumda erkek yeni alışıyoruz birbirimize çekindimde sormaya. Allahtan ablam yeni doğum yaptıda ona soruyorum :)

Benim bazen aşağıda doğru iniyo anında çişim geliyo :) birde gülerken altıma kaçırcak gibi oluyom son zamanlarda :)

Mideme baskı yaptığından olabilir mi annesi :)

Aynı şeyi 10 gündür bende yaşıyorum. Üşütmüşsün diyorlarda 10 günde geçmez mi hiç yahu. Demekki bebekler yukarılara baskı yapmaya başladı

Canım aynı durum var renni duo iyi geliyo şekerli baharatlı yeme sarı elma ve sade soda da iyi geliyo bana
Sodayı içerken iyi maç bitince aynı devam ediyo. Bir de elmayı deneyeyim haftaya cumartesi kontrolde doktorum bi şey verir galiba çok kötü bi durum ya

Ben 12.haftada başladım lierac kullanmaya. Ona rağmen öyle kuruki göbeğim basenlerim. 2-3 gündür günde 2 kere sürmeye başladım. Çatlayacağım diye korkuyorum

Bugün kötü birgün geçirdim. Evde temizlik vardı ayağımı kaydım totomun üzerine düştüm. Şok yaşadım bi süre. Sağ kaburgam ağrıdı. Doktorumu aradım göbeğinin üzerne bile düşsen bişey olmaz bu zamanlarda dedi. Hareketlerini takip ettik. Şükürler olsun kıpır kıpır kızım. Doktorumuzdan da Allah razı olsun akşamında yazdı nasıl oldunuz ettiniz diye. Sonunda gönlümüze göre doktor bulduk.

Geçmiş olsun ne iyi doktormuş hakkaten:)
Bana yazdın sanırım canım. Geçen ay birgün kusuyorum sürekli diye acile yönlendirmişti beni. Ertesi günü yine arayıp sormuştu. Şükürler olsun gerçekten. İnsanın içine sinen doktor bulması çok zormuş. Sonuçta yavrunu ve canını emanet edeceksin

Ben de ignemi uzun süredir kolumdan yaptiriyorum eşime. Çünkü tutup yapmak gerekiyor, sonuna kadar koldan düşünüyorum. Bazen zor yer buluyoruz morariklardan.Ben kolumun biraz dirsek üstüne yaptiriyorum yumuşak oldugu için. Sert yer olunca daha çok acıyor. Yazın kisa kollu giyemicem ama çünkü morluklar dayak yemisim gibi:) Gecen bisey denedim begendim ama kolları fileliydi morluklar görünüyo diye alamadım

Sağ kaburga ağrısı bu akşamüzeri itibariyle başladı. Her nefesimde batiyor resmen erken değilmi yahu büyüdümü bizim minnaklar o kadar..
Mide yanmasina rennie şurup yazdı doktorum eskiden bildigim bir ilac dayanamayinca içiyorum

Geçmiş olsun canım, dikkat et kendine. .Ben oğluma 7 aylık hamileyken tuvalette ayağım kayıp düşmüştüm çok korkmustum ben de, uzanıp hareket etmesini beklemistim hareket edince rahatlamistim.

HayirQUOTE="new mother, post: 50575729, member: 796708"]Eki Görüntüle 1968819 Kizlar aylardır ariyorum sonunda bi tane gecelik alabildim bi tane daha gecelik ve pijama almam gerek sanirim icime sinen bisey sonunda buldum[/QUOTE]
Hayırlı olsun canım, Güle güle kullan Güzelmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…