Evet canım cıkmısErik çıktı mı?
Yeşil erik göremedim daha. Büyük, hafif mayhoşlardan var ama.Erik çıktı mı?
Benden akti baya ustum basim islandi hatta .. Bi sonraki kontrolde yine soracagim Rabbim korusun tum melekleri insallahEvet canım iyi deselerde ınsanın kafasına takılıyor acabalar falan.benım bide akıntımda fazla terlemektenmidir bilmem kilodum hep nemli vesvese yapcak oyle sey oluyorki ..cok iyi anlıyorum seni
Belirli bi açıklığa gelince yani biraz sanci çekince omurgadan igne yapiliyor canim aci hissetmiyosun ama ikinabiliyosun. Epidural diyolarAğrısız doğum mu değişikmiş. Onu sorsana bidahaki gittiğinde canım
Yaa çok korkutucu değilmi. Omurgadan bide. Tecrübeli anneler varsa bizi biraz aydınlatssysBelirli bi açıklığa gelince yani biraz sanci çekince omurgadan igne yapiliyor canim aci hissetmiyosun ama ikinabiliyosun. Epidural diyolar
Sezeryanda da omurgadan vurulmuyor muYaa çok korkutucu değilmi. Omurgadan bide. Tecrübeli anneler varsa bizi biraz aydınlatssys
Hayır sezeryands genel anestezi oluyor ve koldan damardan veriyorlar diye biliyorumSezeryanda da omurgadan vurulmuyor mu
Daha önce sezeryanla doğum 6apmis bir anne olarak genel anestezi ile sezeryanla da doğum yapılıyor.ama epidural sezeryanda omurilikten ignebyapiliyor.benim öyle olmuştu.Hayır sezeryands genel anestezi oluyor ve koldan damardan veriyorlar diye biliyorum
Canım ben epidural sezeryan oldum, omurgadan değil, belin biraz üzerinden çok ince bir iğne yapılıyor ve acıtan bir iğne değil, belden aşağısı uyusunca sezeryan oldum, hiçbir acı hissetmedim, cok heyecanlıydi, ayıkken ameliyat olmak.uyusukluk geçince ağrı başladı ağrı kesici iğne vurdular.Yaa çok korkutucu değilmi. Omurgadan bide. Tecrübeli anneler varsa bizi biraz aydınlatssys
Fıtığın epidurala engel olduğunu bilmiyordumAblam 2 doğumunu genel anestezi ile sezeryan oldu ve ağlayarak uyandı, 3.dogumunda epidural sezeryan oldu daha iyiymiş dedi.Benim doğumdan sonra bel fıtığım olduğunu öğrendim. Simdikini de epidural isterim, dr.um da onu tavsiye ediyor ama bel fitigindan dolayı sıkıntı olur diye korkuyorum. Bazı anestezi dr.lari yapıyormuş bazıları yapmıyor muş fıtık olunca epidural.
Bir arkadaşın dr.u fıtık var diye epidural yapmamış. Dr.uma sordum anestezi uzmaniyla görüş bazıları yapıyor bazıları yapmıyor dedi.Belki o zaman da fıtığım vardı ama haberim yoktu, çünkü iş yapınca çok fazla belim ağrıyordu.Fıtığın epidurala engel olduğunu bilmiyordum
Kuzum her anestezinin zarari var iste olasi riskleri var . ben de kararsizim o an ki duruma gore bakicam sanirim dayanabilirsem dayanicamYaa çok korkutucu değilmi. Omurgadan bide. Tecrübeli anneler varsa bizi biraz aydınlatssys
Korktum vallahiBen tüm gün ne yediğimi utanarak yazıyorum. Ama bir sorun olduğunu düşünmeye başladım artık çünkü midem heran boş gibi. Sabah iki bardak kakaolu süt, bir yumurta, 5tane peynirli milföy böreği. Öğleden önce iki erik bir elma bir gofret, Öğlen kuzu gerdan, tavuk salatası, zeytinyağlı sarma, meyve çayı, öğleden sonra biraz ceviz,badem. Akşam yeşil salata, peynir tabağı, bir elma, birkaç çilek. Şuan da yer fıstığı ezmesi kaşıklıyorum. Büyük ihtimalle sabahı zor ederim yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?