2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canım iyi deselerde ınsanın kafasına takılıyor acabalar falan.benım bide akıntımda fazla terlemektenmidir bilmem kilodum hep nemli vesvese yapcak oyle sey oluyorki ..cok iyi anlıyorum seni
Benden akti baya ustum basim islandi hatta .. Bi sonraki kontrolde yine soracagim Rabbim korusun tum melekleri insallah

Ağrısız doğum mu değişikmiş. Onu sorsana bidahaki gittiğinde canım
Belirli bi açıklığa gelince yani biraz sanci çekince omurgadan igne yapiliyor canim aci hissetmiyosun ama ikinabiliyosun. Epidural diyolar

Forumda daha once epidural normal dogum yapmis olan var mi acaba? Bi eksisi var mi ki? Rahat bi dogum sekline brnziyor

Belirli bi açıklığa gelince yani biraz sanci çekince omurgadan igne yapiliyor canim aci hissetmiyosun ama ikinabiliyosun. Epidural diyolar
Yaa çok korkutucu değilmi. Omurgadan bide. Tecrübeli anneler varsa bizi biraz aydınlatssys

Yaa çok korkutucu değilmi. Omurgadan bide. Tecrübeli anneler varsa bizi biraz aydınlatssys
Canım ben epidural sezeryan oldum, omurgadan değil, belin biraz üzerinden çok ince bir iğne yapılıyor ve acıtan bir iğne değil, belden aşağısı uyusunca sezeryan oldum, hiçbir acı hissetmedim, cok heyecanlıydi, ayıkken ameliyat olmak.uyusukluk geçince ağrı başladı ağrı kesici iğne vurdular.

Her iki doğum şeklinde de epidural seçeneği var. Omurilikten iğne ile belden aşağısını uyuşturuyorlar. Ağrı hissetmeden vajinal veya sezeryan Doğum yapılabiliyor.

Ablam 2 doğumunu genel anestezi ile sezeryan oldu ve ağlayarak uyandı, 3.dogumunda epidural sezeryan oldu daha iyiymiş dedi.Benim doğumdan sonra bel fıtığım olduğunu öğrendim. Simdikini de epidural isterim, dr.um da onu tavsiye ediyor ama bel fitigindan dolayı sıkıntı olur diye korkuyorum. Bazı anestezi dr.lari yapıyormuş bazıları yapmıyor muş fıtık olunca epidural.

iğnenin uyuşturucı etkisi geçinceye kadar zaten esas kısım çoktan geçmiş oluyor ve hep kendinizde olduğunuz için hiçbir anı kaçırmadan kanlı canlı yaşayabiliyorsunuz doğumu ve bebeğin ilk dakikalarını

Fıtığın epidurala engel olduğunu bilmiyordum

Fıtığın epidurala engel olduğunu bilmiyordum
Bir arkadaşın dr.u fıtık var diye epidural yapmamış. Dr.uma sordum anestezi uzmaniyla görüş bazıları yapıyor bazıları yapmıyor dedi.Belki o zaman da fıtığım vardı ama haberim yoktu, çünkü iş yapınca çok fazla belim ağrıyordu.

Kuzum her anestezinin zarari var iste olasi riskleri var . ben de kararsizim o an ki duruma gore bakicam sanirim dayanabilirsem dayanicam

Korktum vallahi ben bunların çeyreğini bile yiyemiyorum midem anında taş gibi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…