2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Forumda daha once epidural normal dogum yapmis olan var mi acaba? Bi eksisi var mi ki? Rahat bi dogum sekline brnziyor
Benim arkadaşım ilk çocuğunu normal oldu ikinci de bu şekilde oldu araları da çok yok bilseydim ilkini de böyle olurdum çok daha güzeldi dedi

Daha önce sezeryanla doğum 6apmis bir anne olarak genel anestezi ile sezeryanla da doğum yapılıyor.ama epidural sezeryanda omurilikten ignebyapiliyor.benim öyle olmuştu.
Peki korktun mu, ameliyathanede canlı olmak ve omurilikten iğne olmak vs bana uzak ve korkutucu geliyor

İşte benim narkoz korkum var zaten epidural yaptırıp ya kötü olursamvazgeçememde

Ağrısız doğum mu değişikmiş. Onu sorsana bidahaki gittiğinde canım

epudral normal dogum olarak gecıyo sanırım canım ama detaylarını ısterım nasılmıs dıye. ama bence dogumun baslangıcını uzatıyo sancı hıssetmedıgın ıcın daha uzun suruyo.

Ben bekarken ailemle babamin apartmanda en ust katta oturduk 15 yil.Iki daireyi salondan birlestirmistik.Cok sicakti.Aile apartmani sayilirdi,oturanlarin yarisi annemin akrabasiydi.Olumlu olumsuz yonlerini iyi bilirim.Sonra babam kotu bir emlakciya dustu.Duzgun meslekli olarak tanittigi kadinlar baska turlu cikti :) Apatmani polis basti,bir dairemiz muhurlendi.Midemiz bulandi.O zaman biz de benim istedigim bir siteye tasindik.Yoksa biliyorsun aile apartmanindan cikilmaz :)Sizin iliskiler cok saglamdir,ne guzel hic yalnizlik cekmezsin.Bizim kapi da devamli calardi,ev hic bos kalmazdi.Simdi kapi calsa kim ki diye irkiliyorum :)

epudral normal dogum olarak gecıyo sanırım canım ama detaylarını ısterım nasılmıs dıye. ama bence dogumun baslangıcını uzatıyo sancı hıssetmedıgın ıcın daha uzun suruyo.
Epidural normal doğumda olsa ağrıyı çekiyosun ondan sonra iğneyi yapıyorlar sanırım bilemedim

Ee epiduralde de anestezi var her türlü. Üff korkulr sardı dört bir yanımı :)))

günaydın canım. sen nasıl bır dogum istiyosun peki. daha önce sezeryan istediğini yazmıstın sanki. sezeryan olunca da anestezi her turlu var. beni de dogurmaktan cok belden vurulan ıgne korkutuyo. zaten ıgne fobısı olan bı ınsanım. hıc hıssetmıycegımı bılsem bıle dusundukce kotu oluyorum. genel anestezıyı de istemiyorum ayılana kadar bebegımın ılk dakkalarını kacırmıs oluyosun. Allah'ım hepımıze gonlumuzdekı dogumu hayırlı kılsın ve yasatsın ıns.

Epidural normal doğumda olsa ağrıyı çekiyosun ondan sonra iğneyi yapıyorlar sanırım bilemedim

yanı atıyorum 5 cm acılmaya kadar agrı cekıyosun. artık agrıların sıklastıgı zamanda sana epıdral yapıyolar. ama bıldıgım kadarıyla 3 saatte dogurcaksan bu sefer agrı kesıcının etkısıyle o sure 6 saate cıkıyo.

Zorluklarını da güzelliklerini de biliyorsundur. Evet gündüzleri hep annem ve ablamlayım. Akşamları nadir görüşürüz bıkmamak ve bıktırmamak için. Kapıma öyle pat diyr hiç gelmezler o konuda rahatım. E tabi aile apartmanı olunca aklım rahat (gerçi eşim seyahate gittiğinde yine tek kalamıyomda :))) doğumdan sonra en çok ihtiyacım olacağı zamanlar o yüzden 5 dklık mesafede olsa başka yere gitmek istemiyorum. Bakalım ne olacak, Rabbim hemen bi kiracının çıkmasını sağlasa bari

Günaydın tatlım. Sezeryan istiyorum tabide işte bende bebeğimi en son görücem diye yediremiyorum. O zamana kadar narkoz korkumu nasıl yenerim onuda bilmiyorum. Epiduralde de iğne yapıldıktan sonra ayıkken ameliyathane fikri kötü edermi beni ya tansiyonum çıkar fenalaşırsam. Üff

Epiduralde olsa ben normal doğuramam :)) aşağıdan bir bebek çıkarabileceğimi düşünemiyom :)) ya epiduralli sezeryan ya genel anestezili sezeryan bakalım

sen orda sureklı gozetım halınde olucaksın sonucta canım. fenalassan bıle drlar hemsıreler ne yapmaları gerektıgını bılıyolar. yıne genel anestezıden daha ıyıdır. yanında esın de olur hem o surede aklını dagıtabılır.

Epiduralde olsa ben normal doğuramam :)) aşağıdan bir bebek çıkarabileceğimi düşünemiyom :)) ya epiduralli sezeryan ya genel anestezili sezeryan bakalım

içimizde büyütmek güzel de içimizden çıkarmak mesele :) ya o yola bi girsin zaten pırt diye çıkıyo :) ben sancılara dayanabılırmıyım derecesı nasıldır bılmedıgım ıcın o dusunduruyo benı yoksa yeterlı acılmaya geldıkten sonra 15 dk da cıkıyo bebek..

Günaydın :) Epiduralde uyanık olup heyecanladığın da hemşireler riske girmemek için yine uyutuyorlar diye biliyorum arkadaşım öyle olmuştu çünkü :)

Ben dogumu nerde yapıcam bilmiyorum. Eşimin memleketinde olduğum için burası bana güvensiz geliyor ankarada olsam 50 kere araştırırdım. Burdaki insanları yeni tanıyorum ve onların tavsiyeleri katüden yana. Katünün fakültedeki doktorlarından çok memnunlar is arkadaşlarım falan özellikle Katüye gidiyorlar. Ben kendi doktorumu düşünüyordum ama doktorumda çok yoğun hastanede öyle ozel olmasına rağmen randevu alamıyormusun her gittiğimde çok kalabalık birde herseyden extra hesap çıkarmakta uzmanlar. Sanırım fakülteye gidicem doğum için. Bu yüzden de fotoğrafçı ile anlaşmadım. Profesyonel makinem var kardeşim ve eşimle hastane kısmını atlatabilirim diye düşünüyorum. Zaten normal doğum istiyorum o anı anımsamadan hissetmeden yaşamak istemiyorum. Eve gelince de çekimlerini kendim yaparım bunun için aksesuarlarını bile hazırladım. Inşallah hersey istediğimiz gibi tıkır tıkır yolunda gider

canım sen trabzoda mısını?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…