MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.899
- 133
Evet trabzondayım
ben de trabzonluyum. aılemde orda. bana da trabzonda olsam dr sorunum hıc olmazdı gıbı gelıyo. suan hangı dr a gıdıyosunuz?
Herkesin kendi yeri yurdu işte :) Bende ankaradan buraya gelin geldim 10 ay oldu hâlâ alışamadım. Imperial de dilek hanım var ona gidiyorum cnm
Cnm onur beye de gittim dilek hanımın olmadığı haftalarda işine o kadar konsantre ki maleseff hic bişey söylemiyor. Sadece bi sorun yok ya da şuna dikkat etmen lazım diyor başka bişi sormana fırsat vermiyor. Ama dilek hanımla öyle değiliz ben soruyorum o söylüyor o soruyor nasıl gidiyor var mı bi sıkıntı diye hep sohbet havasında geçiyor. Benim için bu daha önemli o yüzden içim rahat.
Kızımı gördüm çok mutluyum :))) 449 gr olmuşuz buyumuzu bilmiyorum ama bikaç gün önde yine
Ordaki doktorların adını hiç kötü duymadım zaten imperialin kadın doğumu olarak cok tercih edilen bi hastane. Zaten o yüzden çok yoğun anladığım kadarıyla. Ama işte bu avantaj mı dezavantaj mı bilmiyorum. Doğum haftasında oraya gitsem doğuma girecek mi giremeyecek mi orda mi olacak bunlar hep muallakta. Gece sancın tuttugunda falan o an hangi doktora ulasiyorlarsa o geliyormuş kendi doktorunu cagiramıyorsun bile
Kızımı gördüm çok mutluyum :))) 449 gr olmuşuz buyumuzu bilmiyorum ama bikaç gün önde yine
Amin canım sağlıkla büyüsünler :)Maşallah Allah daha çok sağlık versin bebişlerimize
Çok güzelmiş bayildimKızlar kapı süsü böyle bişey düşünüyorum
Eki Görüntüle 1969340
Canım boyu icin doktorum fl bacak kemiği uzunluğunla 7yi carp yaklasık olarak cıkan rakam kadar boyu bizde o şekilde hesaplıyoruz demiştiKızımı gördüm çok mutluyum :))) 449 gr olmuşuz buyumuzu bilmiyorum ama bikaç gün önde yine
Işte onu ölçtü ama çıktı da yok sadece yüzünü verdi küçük resim ben de unuttuk fl yi geçen hafta perşembe 340 gr 23 cm di şimdi 449 gr güzel kilo almış fl yi unutmuşum o heyecanla doğum fiyatları soracaktım falan unuttum hepsini :)Canım boyu icin doktorum fl bacak kemiği uzunluğunla 7yi carp yaklasık olarak cıkan rakam kadar boyu bizde o şekilde hesaplıyoruz demişti
Onları görünce herşeyi unutuyoruzIşte onu ölçtü ama çıktı da yok sadece yüzünü verdi küçük resim ben de unuttuk fl yi geçen hafta perşembe 340 gr 23 cm di şimdi 449 gr güzel kilo almış fl yi unutmuşum o heyecanla doğum fiyatları soracaktım falan unuttum hepsini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?