2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar. Doğum konusunda kendinizi korkutmayın, akışına bırakın. Ben sıkıntı olmaz Rabbim nasip ederse normal düşünüyorum. Asıl son ayda belli olacak, doktor neye yonlendirecek bakalım. Zaten anneligin sabrı, sükuneti o ağrı sancıda değil mi? Anneliği tam anlamiyla yasamak icin ben tüm ağrıları cekmek istiyorum, uyusmak istemiyorum.

ben de trabzonluyum. aılemde orda. bana da trabzonda olsam dr sorunum hıc olmazdı gıbı gelıyo. suan hangı dr a gıdıyosunuz?

Herkesin kendi yeri yurdu işte :) Bende ankaradan buraya gelin geldim 10 ay oldu hâlâ alışamadım. Imperial de dilek hanım var ona gidiyorum cnm

Herkesin kendi yeri yurdu işte :) Bende ankaradan buraya gelin geldim 10 ay oldu hâlâ alışamadım. Imperial de dilek hanım var ona gidiyorum cnm

ben de trabzona gittiğimde imperialde kontrole gitmiştim. onur dündara. kesınlıkle tavsıye ederim çok ilgili. bir de kırhan gencosmanoglunu cok ovuyolar. ama dedıgın gıbı ımperıal kalabalık oluyo.

Cnm onur beye de gittim dilek hanımın olmadığı haftalarda işine o kadar konsantre ki maleseff hic bişey söylemiyor. Sadece bi sorun yok ya da şuna dikkat etmen lazım diyor başka bişi sormana fırsat vermiyor. Ama dilek hanımla öyle değiliz ben soruyorum o söylüyor o soruyor nasıl gidiyor var mı bi sıkıntı diye hep sohbet havasında geçiyor. Benim için bu daha önemli o yüzden içim rahat.

hım o zaman bişi diyemem canım. ben bi kere gittim. yanındaki hemşiresi bizim eski mahallemizden tanıdık çıkınca çok ılgılendı bızımle. yakını gibi davrandı sohbet etti. o yuzden bana cok ılgılı geldı sanırım. trabzonda olsaydım ona gıderdım dedım hatta.

Ordaki doktorların adını hiç kötü duymadım zaten imperialin kadın doğumu olarak cok tercih edilen bi hastane. Zaten o yüzden çok yoğun anladığım kadarıyla. Ama işte bu avantaj mı dezavantaj mı bilmiyorum. Doğum haftasında oraya gitsem doğuma girecek mi giremeyecek mi orda mi olacak bunlar hep muallakta. Gece sancın tuttugunda falan o an hangi doktora ulasiyorlarsa o geliyormuş kendi doktorunu cagiramıyorsun bile

Yaa o kötü ozaman. peki fakultede nasıl ? bir de medıcalpark karadenizın de dr ları ıyıymıs. ımperıale gore bıraz daha pahalı ben arastırırken sordugumde nagıhan hanım ve naci imamoğlu sormustum sanırım 100 -120 lıra arasında bır fıyat vermıslerdı. naci imamoglu da annemın gebelık druydu baya bılgılı bı drdur. benı o dogurtmus :)

Kizlar ben ev temizliğini 3 e bölüyorum. Perşembe akşam isten gelince 2 makine çamaşırları yıkıyorum onları asıyorum tuvalet banyoyu yıkıyorum cuma akşamı yatak odası ve boş odam var (yakında kızımın odası olacak) orayı silip süpürüp temizliyorum. Birde ütü yapıyorum. Cumartesi salon mutfak temizliyorum. Pazar günü evde durmuyoruz pstesi salı carş temiz kalıyor carş aksamları kayınvalideme gidiyorum.
Eskiden hepsini bi güne sığdırıyordum kendimi çok yoruyordum şimdi cok rahatım. Birde ben çamaşır susuz temizlik yapamazdım hastalık derecesinde yani. Banyo tuvalet mutfak icin çamaşır suyu ve cif olmazsa olmazımdı. Bekarken babam evlenince eşim çok kızardı. Eşim doktora şikayet etti. Doktorumda kensinlikle kullanmayacaksın dedi. Bebeğin anne karnında temiz saf havaya ihtiyacı var sakın kullanıpta çocuğun cigerlerini simdiden parçalama dedi. Korktum bende 6.haftadan sonra hiç kullanmadım. Netten araştırdığımda limon tozu ve sirkeyle yapılmayan temizlik yokmuş. Limon tozunu artık bulaşık makinesine tuz olarak sirkeyi parlatıcı olarak koyuyorum çok memenunum kokusuda hiç yok. Aynı sekilde ikisini sıcak suda kaynatıp dolaplarımı siliyorum. Marketten ucuz bi limon suyu aldım sirkeyle karıştırıp yerleri de onunla siliyorum. Gerçekten koku olmuyor ve sağlıklı olduğunu düşünüyorum. Bu limon tuzu caydanlıgın kattle'ın icindeki kireclenmeyı de söküp atıyor hepinize tavsiye ederim kızlar.
Biliyorum biraz uzun oldu ama dün esimi beklerken bebek şampuanlarına baktım. Dalin jonsonsbaby ve bi marka daha vardı su an hatirlayamadım hepsinin iceriginde sidrik asit yazıyordu alıpta farkeden var mı ?

Fakültede bi doktor adı verdi arkadas onu ayarlayabilirsek onunla doğuma gidicem normal doğumu destekleyen ve sezaryenden cok kişiyi döndüren doktormuş tup bebek tedavisi goren bi arkadas tavsiye etti dogumuda sezaryen diyenlere inat normal oldu cok memnun kaldı. Su an 30. hafta sonrası için hazırlıklar yapıyorum. 30.haftadan sonra her an doğum yapacakmıs gibi herseyimi hazırlayıp 37.haftaya kadar çalışabildiğim kadar çalışıcam. Son 3 hafta elimi bişeye sürmeden beklicem. Belki kayınvalideme bile gecebilirim evde yalnız kalmaktan korkuyorum.

Kızımı gördüm çok mutluyum :))) 449 gr olmuşuz buyumuzu bilmiyorum ama bikaç gün önde yine
Canım boyu icin doktorum fl bacak kemiği uzunluğunla 7yi carp yaklasık olarak cıkan rakam kadar boyu bizde o şekilde hesaplıyoruz demişti

Canım boyu icin doktorum fl bacak kemiği uzunluğunla 7yi carp yaklasık olarak cıkan rakam kadar boyu bizde o şekilde hesaplıyoruz demişti
Işte onu ölçtü ama çıktı da yok sadece yüzünü verdi küçük resim ben de unuttuk fl yi geçen hafta perşembe 340 gr 23 cm di şimdi 449 gr güzel kilo almış fl yi unutmuşum o heyecanla doğum fiyatları soracaktım falan unuttum hepsini :)

Kızımı gördüm çok mutluyum :))) 449 gr olmuşuz buyumuzu bilmiyorum ama bikaç gün önde yine

Ayy ne güzel benide heyecanlandirdin aramızda bir gün var bende inşallah pazartesi gidicem ayrintili bakicak zaten bir aydir görmüyorum çok heycanliyim merak ediyorm ya

Onları görünce herşeyi unutuyoruzBende bazen ölçümleri takip ederken bebeğe bakmaya unutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…