2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy ne güzel benide heyecanlandirdin aramızda bir gün var bende inşallah pazartesi gidicem ayrintili bakicak zaten bir aydir görmüyorum çok heycanliyim merak ediyorm ya
Çok heyecanlı her seferinde aynı heyecan :) darısı başına olsun inşallah maşallah onlara büyüsünler güzelce :)

Kızlar doğumdan konusulmus epidural normal doğumda 5cm acıklık olduktan sonra belden iğne oluyor genelde ama zaten 5cm olduktan sonra hareketle yürüyüşle daha da acılma oluyor o kısım tamamen ağrı eşiğinin düşük yada yüksek olmasıyla alakalı benım ablam kiloluydu ilk doğumunda genel olmustu zor ayıldı acılması cok Zaman aldı ikinci doğumunu epidural sezeryan oldu bel fıtıgı vardı ama rahattı ben 4 kez ameliyat olunca sürekli belden anesteziye alıstım doktorumla bir sonraki randevumda görüşücem sezeryan yasaklandı ya artık önce tüm doktorlar normal deniceklermiş normal yapamayacağımı eğer sağlıklıysa cok bekletmeden 37-38. Haftada gerçekleştirsin doğumu olmadı psikiyatriden normal doğum yapamaz diye rapor almayı düşünüyorum tabi bakalım bunları doktoruma söyleyince neolur orası ayrı

Canım sen sezeryanlı değil miydin

bu raporu devlet hast için mi alıcaksınız ? özel için mi? anlamadım

Kızlar yarın uçağa bineceğim nedense stres yapıyorum biraz. Burda uçak yolculuğu yapan arkadaşlar vardı değil mi? Normalde de sevmem uçak yolculuğunu şimdi hamile olunca birde iğne filan kullanıyoruz ne bileyim sıkıntı yaptım biraz. Kendimi rahatlatmaya çalışıyorum.

bu raporu devlet hast için mi alıcaksınız ? özel için mi? anlamadım
Özel hastane icin alıcam doktorumla daha görüşmedim gerçi doğum konusunu ama simdi tüm hastanelerde normal doğum önce mecburiymiş hem hastaneye hem doktora ceza uygulanıyormus bendr bu riske girmek istemiyorum doktorum normal derse rapor almayı düşünüyorum

Ay unutmuşum canım kusura bakma. Ama iğne kullandığın için normal yaptırmazlar herhalde ya
Olsun önemli değil canım bende öyle diyordum ama iğne kullananlarda yapabiliyormus normal doğuma engel değilmiş bende öyle rahatlatıyordum kendimi daha öncede bende kalca cıkığı varmıs kücükken sonrada dört kez ameliyat olmustum bunları normal doğuma engel sanırdım ama değilmiş bakalım nasıl olucak

Ben de yaptim canim hic sikinti olmuyor.zaten doktorun izin verdiyse hoc problem değil.yalniz kapilardan gecme.xray cihazindan mumkun oldugunca uzaktan gec.

Kızlar bugün seker yüklemesi yaptırdım doktorun ısrarı üzerine iyi ki yaptirmisim 50 mg 166 çıktı birde 100 luk yaptircam inşallah iyi çıkar . Bu konu hakkında neler biliyorsunuz?

Rabbim en hayırlısını nasip etsin canım. Ben sezeryan oldum. Genel anestezi ile. Uyanırken filan hiç zorluk yaşamadım öyle ağlayarak uyanma filan olmadı. Ameliyathaneden çıkarken uyanmaya başlamıştım. Sesleri duyuyordum bana sorulanlara cevap veriyordum. Odaya geçtiğimde gözlerimi açmaya başlamıştım. Çok derin bir uykudan zor uyanır gibi oluyor. Korkacak birşeyi yok aslında ama genel anesteziyle uyutulmak beni korkutuyor bu sefer epidural olsun isterim ama henüz hiç konuşmadık. Sağlık olsun da, artık nasıl olacaksa..

Korktum vallahi ben bunların çeyreğini bile yiyemiyorum midem anında taş gibi oluyor
Benim mide yanması sorunum başladı ama soda işe yarıyor gibi. Yemezsem çok daha kötü oluyorum, güya akşamı salata meyve çorba gibi hafif geçireyim bari diyorum ama sabaha açlıktan elim ayağım titreyerek uyanıyorum. Mutfağa saldırıyorum kendime gelene kadar. Şeker yüklemesinde bir sorun çıkmaz umarım. Normalde ince yapılı bir kızdım 50 nin üstünü hayatımda görmemiştim. biraz acıkınca bebek de rahat durmuyor zaten. Dondurmayı kestim, miktarları azalttım yumurtayı son 10 gündür 1 e indirdim. Kilo alımım durdu nerdeyse şuan.

Kızlar 25+0 iz Sata göre bu haftalar da olanların bebekleri kaç gram acaba? Gebelik şekeri riski var bende bebek 5 6 gün önde dedi doktor şeker ile alakası var mı acaba ?

Ben de iki kere yaptım iklinde hamile olduğumu henüz bilmiyordum rahattım ama diğerinde 10 haftalıktı bebek , korkunç mide bulantım vardı zaten 3,5 saat elimde istifra torbalarıyla öğüre böğüre nasıl geldim bilmiyorum. Ama bence bulantı olmasaydı sıkıntılı olmazdı. Nede olsa hamileliğin balayındayız bu aylar.

İşte konuşmam lazım fenalaşırsam ne yapılabilir diye :) birde madd yönden düşününce epidural istersem 5700+1200olacak :)

Kızlar 25+0 iz Sata göre bu haftalar da olanların bebekleri kaç gram acaba? Gebelik şekeri riski var bende bebek 5 6 gün önde dedi doktor şeker ile alakası var mı acaba ?
Seker cikarsa bebek önde gidermis ama herkeste boyle olmuyor . Birde sekerin caresi var pirinc patates beyaz ekmek sekerden uzak dur hemrn duzeliyor bu gebelik sekeri ya bebege gecmeden onlemini aliyorsun

hic tedirgin olma ne olacak ki bebekler buyuk birde artik etkilenmiyorlar ucaktan ilk aylar sorun oluyor ama x-raydan gecme saglikla git gel
Ben 3 kere bindim ucaga ucak yine iyi 1 saat suruyor ustunede metroyla 1er bucuk saat yol gittim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…