2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Seker cikarsa bebek önde gidermis ama herkeste boyle olmuyor . Birde sekerin caresi var pirinc patates beyaz ekmek sekerden uzak dur hemrn duzeliyor bu gebelik sekeri ya bebege gecmeden onlemini aliyorsun

ben bıttım desene :) patates beyaz ekmek benım en cok tukettıgım seyler şeker cıkarsa napıcam onu dusunuyorum kara kara .

Selam kizlar bugun kizimi gordum pamuk prensesim uyuyordu doktor amcasi bakarken tekmeleri atti bana ama uyanmadi doktorda annesi tekmeyi yedin uykuda dedi :)) Bal dudakli minicik agizli birsey yaa Allahim nazarlardan korusun hepsini insalalh..
Biraz kilomuz az gibi protein agirlikli beslen dedi 700gr olmus bende bir ayda 5 kilo almisim :)) Doktor masallah dedi ama devam beslenmeye dedi bol yuruyusle birlikte.. Suyumuzda iyi cikti ..

Birde 75lik seker yuklemesi yapildi Allahim icmesinde sorun yok ictim ama 2 saat gecmedi midem bulandi kusmamak icin direndim resmen basim agridi seker seven bir insan da degilim. Ama şükür bunuda atlattik .. Tabi muhtemel dogum tarihi alacaktim unuttum sormayi kizima daldim ❤ Dogumda sezeryan 5.300 dedi

ben bıttım desene :) patates beyaz ekmek benım en cok tukettıgım seyler şeker cıkarsa napıcam onu dusunuyorum kara kara .
Bende hastasiyim patatesin ama haftada 1e dusurdum pirincide ayni sekilde oyle aman aman tatli yemiyorum sekerleme yiyorum serbetli tatli binde bir bakalim sonuc pazartesi cikacak benim meraktayim..

Çok güzelmiş bayildim ben de şu sıralar kapı süslerine bakiyorum.ahşap olanlardan yaptiricam muhtemelen.ama instagramda cok pahalı farkli nereden bakabilirim ki
Canım bak ben bunu yaptırıyorum. Arkadaşımın kuzeniymiş sayfa sahibi. Düşünen olursa yönlendirebilirim

Eklentiler

• IMG_6750.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 59
hic tedirgin olma ne olacak ki bebekler buyuk birde artik etkilenmiyorlar ucaktan ilk aylar sorun oluyor ama x-raydan gecme saglikla git gel
Ben 3 kere bindim ucaga ucak yine iyi 1 saat suruyor ustunede metroyla 1er bucuk saat yol gittim :)

Bende uçakla gitmezsem 8 saat otobusle gitmek zorunda kalıcam o yüzden uçağı tercih ettim sıkıntı olmaz inşallah benimki tamamen psikolojik. Cevaplarınız için sağolun kızlar.

Canım bak ben bunu yaptırıyorum. Arkadaşımın kuzeniymiş sayfa sahibi. Düşünen olursa yönlendirebilirim
Aynen benim istedigimde bu cicekler altta ve ustte olacak ben malzemesini bulursam kendim yapacagim.cok pahali ya arkadasimda 85 liraya yaptirdi..

Bende uçakla gitmezsem 8 saat otobusle gitmek zorunda kalıcam o yüzden uçağı tercih ettim sıkıntı olmaz inşallah benimki tamamen psikolojik. Cevaplarınız için sağolun kızlar.
Bence iyi bile olur hava degisikligi. hatta igneyi almazlar diye raporuda yanima aldim ama kimse bakmadi igneye ucagin icine aldim.

canım sana medicalde mi 5300 dedıler bana sezeryan normal farketmez paket halınde 3800 dedıler

Ee epiduralde de anestezi var her türlü. Üff korkulr sardı dört bir yanımı :)))
Ben de onu diyorum iste epidural bi anestezi çeşidi ya zararo var her turlu diyorum :)) bakalim neler gorecegizz o gun gelince: ))

canım sana medicalde mi 5300 dedıler bana sezeryan normal farketmez paket halınde 3800 dedıler
Evet canim medical de verdiler bu fiyati ben susleme fotografi soramadim dogum fiyati aldigim yere sordum onun bilgisini asagidan alin dediler. Birde benim ozel sigorta var ondan dolayimi bu fiyat ama yinede oyleyse sacma fiyat degismemeli. Birde normal yalnis hatirlamiyorsam 4800 mu ne dedi.

walla cok sasırdım ben de asagıdan almıstım fıyatı doktordan dgısıo olabılırmı acaba farketmıo 3800 demıslerdı susleme olmazsa 3000 du ben yenıden konusayım gottıgımde ozman cunku bu fıyat bana fazla gelır

Oglum bugun itibariyle 600 gr ve 28 cm haftaya seker yuklemesi olacak.doktor sezeyana 39.haftada alirim dedi.38.hafta bayrama geliyor ve sakin o hafta dogurma diyo.hastanede cocuk doktoru olmuyormus bayramda.benim stresten 38de dogurasim gelir kesin

Seker cikarsa bebek önde gidermis ama herkeste boyle olmuyor . Birde sekerin caresi var pirinc patates beyaz ekmek sekerden uzak dur hemrn duzeliyor bu gebelik sekeri ya bebege gecmeden onlemini aliyorsun
Sen yaptırdınmi cnm ?

Benim sigorta olmazsa bana da fazla canim sanki altindan dogumhaneleri var :) Insallah senin dedigin gibidirde benimki özel sigortadan dolayidir canim. Bende sevinmistim süsleme foto icinde paket olur diye :-/

Ben de oğlumu görmeye gittim.ama inatla yüzünü göstermiyor hatta bize güldü tam çekecektik yine kapattı eli ile yüzünü . Benim sat 24 eylül senin kaçtı bebek 33 cm 753 gramdı biraz önde dedi doktor ?

İğne kullanan birisi olarak üçüncü uçağa binisim olacak hamileligimde.hicbir enteresan bir durum olmuyor sadece uçağın kendisi pek hamileler için rahat değil o da her yolculuk icin gecerlidir zaten.benim ayrica yaramaz bir kizim oldugu icin benim icin en sıkıntı durum onun huysuzluk yapmasi oluyor

Neden normal doguma sicak bakmiyorsun canim.seninde dedigin gibi igne normale engel degil ki bn normal dogum yaptım.hatta bu kızım suanda makat.geliş.ya değişmez bir de üstten dikiş yersem diye endiselerdeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…