2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de yaptim canim hic sikinti olmuyor.zaten doktorun izin verdiyse hoc problem değil.yalniz kapilardan gecme.xray cihazindan mumkun oldugunca uzaktan gec.
Havaalani kapilarinin hamilelere bir zarari olduğunu bir yerden mi ogrendiniz yoksa ihtiyaten mi uzak duruyorsunuz.çünkü kapılar xray ışını içermiyor diye biliyorum. Valizlerin gectigi yer xray li

Kızlar bugün seker yüklemesi yaptırdım doktorun ısrarı üzerine iyi ki yaptirmisim 50 mg 166 çıktı birde 100 luk yaptircam inşallah iyi çıkar . Bu konu hakkında neler biliyorsunuz?
50mg için 166 değer yüksek sanırım ... yada benim dr referans değerlerine göre yüksek :) bana 75 mg lik yükleme yapildu hemde 12. haftamda aclik 84, 1 saat sonra ölcüm 188, sonraki 1 saatteki diger ölcümde 151 cıktı.. drum 188 i görünce gözleri yuvasından fırladı hemen diyabet merkezine yönlendirdi...ordada kan testi yaptılar, diyabet drum kötü olmadığını beslenmeye dikkat edilirse normale dönceğini söyledi.. elimden geldiğince dikkat ediyorum.. patates, pirinç yiyorum, drum da kesinlikle herşeyi yememi istiyor sadece oranına dikkat ediyorum o kadar.. şükür ki tatlıyı seven insan değilimdir oldum olsasu.. tuzlu ve ekşiler her zaman favorim olmuştur..

26 eylül bir hafta geriden geliyormusuz biz 23+6cikti 24+6olmasi lazimmis ama bu onemli degil dedi boyunu söylemedi bizde sormadik kilo 700 gram.

Neden normal doguma sicak bakmiyorsun canim.seninde dedigin gibi igne normale engel degil ki bn normal dogum yaptım.hatta bu kızım suanda makat.geliş.ya değişmez bir de üstten dikiş yersem diye endiselerdeyim
Sıcak bakmamak değil cok güzel birşey aslında hemen ayaklanmak ama benım bi kaybım olmustu son haftalarda ozaman normal doğum yapmıstım tekrar o travmayı yaşamak istemediğim için istemiyorum

Kizlar konu gecmis diye bilgilendireyim istedim.bosuna kendinizi ve cevrenizi kasmayın.Havaalani kapıları manyetik alan duyarliliga sahiptir.radyasyon icermez.valizlerin gectigi yer x ray icerir.zaten kimsede valizlerin oldugu yerden geçmiyor: D konu hakkindaki uzman görüşleri linkte verilmiş
http://mobil.hurriyet.com.tr/hamileler-oradan-gecebilir-40099198

Reactions: SGd
Avm kapisindan gecerken 50 kere dusunuyoruz havaalanindan gecerken nasil dusunmeyelim :))
Ben doktora soyledigimde bana gebeligim olduguna dair kagit yazdi imzaladi kapilardan gecmezsin bunu gosterirsin dedi :-/ Tedbir bizden :)

Sıcak bakmamak değil cok güzel birşey aslında hemen ayaklanmak ama benım bi kaybım olmustu son haftalarda ozaman normal doğum yapmıstım tekrar o travmayı yaşamak istemediğim için istemiyorum
Anladim canim rabbim yardimcin olsun.ozel hastane ise normal dogum tesvikinin tam oturmamasindan dolayi rapor vs ile sezeryana alırlar diye düşünüyorum. Cunku halen daha malesef ozel hastanelerde normal dogumdan kaciliyor

Avm kapisindan gecerken 50 kere dusunuyoruz havaalanindan gecerken nasil dusunmeyelim :))
Ben doktora soyledigimde bana gebeligim olduguna dair kagit yazdi imzaladi kapilardan gecmezsin bunu gosterirsin dedi :-/ Tedbir bizden :)
Sonuc itibariyle iki kapida ayni işi görüyor aslinda.ama guvenlik onlemlerinin hat safhada oldugu bir dönem ve ortamda olmamizdan dolayi tlf saatlerce ellerinden birakmayan bizlerin buna bu kadar takilmamalari gerek diye düşünüyorum.sonucta radyasyon icermedigi kesin

Reactions: SGd
Evet cnm yüksek pazartesi gidip 100 luk yaptırcaz bakalım ne çıkacak ben zaten çok iyi bir hamilelik geçirmedim hala kusuyorum her yemeği yiyemiyorum pirinci evime almıyorum artık bol bol yürüyüş ve doğru beslenme ile atlaticaz bugünleri inşallah .

Kızlarrr az önce eşimle doğuma hazırlık kursuna kaydımızı gerçekleştirdik..nisan ayında başlıyoruz.. haftada 1 kere 2 saat ve akşam.. doğuma eşimle gireceğim için o da öğrensin bişeyler.. bana normal doğum yapacaksın diye baskı yapıp duruyor..gerçi başka alternatifimde yok.. burda sezaryan zorunlu olmadığı sürece isteğe göre yapılmıyor türkiyede olsaydım kesin sezaryan derdim çünkü korkuyorum.. Rabbim İnşaAllah kolaylığını verir..

Havaalani kapilarinin hamilelere bir zarari olduğunu bir yerden mi ogrendiniz yoksa ihtiyaten mi uzak duruyorsunuz.çünkü kapılar xray ışını içermiyor diye biliyorum. Valizlerin gectigi yer xray li
Aynen dediginiz gibi aslinda.kapilarda sıkıntı yok.eşyalarin geçtiği yerden uzak durmak lazım.ama benim doktorum yinede geçme sen demişti o yuzden tedbiren benimki

Iste onu demeye calisiyorum biz elimizden geldigince dikkat edelim de zaten ne kadar dikkat etsekte hersey kimyasal hersey zararli.. avm kapisindada radyasyon yok ama belki diyoruz gecerken evdeki mikro dalga telefon bilgisayar zaten yeterince zararli bunu biliyoruz ..

Aynen benim istedigimde bu cicekler altta ve ustte olacak ben malzemesini bulursam kendim yapacagim.cok pahali ya arkadasimda 85 liraya yaptirdi..
65 tl bu çok pahalı değil bence ya. Ya da ben bilmiyom maliyetini :)

Kızlar bugün seker yüklemesi yaptırdım doktorun ısrarı üzerine iyi ki yaptirmisim 50 mg 166 çıktı birde 100 luk yaptircam inşallah iyi çıkar . Bu konu hakkında neler biliyorsunuz?
Canim bende haftaya yaptiricam doktor ac gel dedi kac saat ac kalmak gerekiyor belli bir saati varmi sanki biri 12 saat ac kaliniyor yazmisti birdan bana doktor oyle bisey demedi sadece ac gel dedi

65 tl bu çok pahalı değil bence ya. Ya da ben bilmiyom maliyetini :)
Bende bilmiyorum maliyetini gidince ögrenecegim ama cok tutacagini sanmam 20lira cerceve olsa yazilar 5lira digeride zaten 5lira olsa 30bilemedin 45e mal ederim ben O ucuz bu ucuz batacagiz vallahi babamizinda eli cok acik ne soylesem alalim diyor bende ipin ucunu kaciriyorum

Canim bende haftaya yaptiricam doktor ac gel dedi kac saat ac kalmak gerekiyor belli bir saati varmi sanki biri 12 saat ac kaliniyor yazmisti birdan bana doktor oyle bisey demedi sadece ac gel dedi
Sabah ac gideceksin canim yeterli saati filan yok ordada 3 saat ac kaliyorsun bir defa gider gitmez kan veriyorsun sonra sekerli suyu icip 1saat sonra veriyorsun sonra 1 saat daha geciyor yine veriyorsun kan bitti :)) Ama ben bayilacaktim son kandan sonra cok kotu oldum yaninda cubuk kraker meyve suyu filan bulundur 3 saat sonra kahvaltiya saldirdim ben :)

Şekeri yüksek çıkan arkadaşlar herhangi bir belirtiniz var mıydı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…