2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım medical park mı bahsettiğin. 5700sezeryan 4600 normal dediler banada

Benim de önde diyor dr, pazartesi günü gittiğimde 690grdı, yarına şeker yüklemem var bakalım çok kilo almadım ama bebek önde olunca çıkması muhtemel, 50lik sadece tespit için tekrar tekrar uğraşmayalım 75lik yapalım dedi bize dr, çıkarsa üzülmicem, diyet veriyorlar dikkat edip sağlıklı beslenince sağlıklı gebelik geçiriyorsun

Canim bende haftaya yaptiricam doktor ac gel dedi kac saat ac kalmak gerekiyor belli bir saati varmi sanki biri 12 saat ac kaliniyor yazmisti birdan bana doktor oyle bisey demedi sadece ac gel dedi

İlk aç karnına kan alınıyor ya yükleme öncesi açlık şekeri ölçümü için, bana 12saat açlık demişti dr ilk yüklememde

Oyy bana en zor gelen bu yükleme,
birde kusarsan eğer sil baştan ertesi gün yine gidiyorsun, oğlumda öyle olmuştu, yarın sabah yaptırıcam bakalım, pazar sabah hastane boş olur rahat yata yata yaparsın dedi dr

Kızlar doğum olayını hiiç düşünüp dert etmeyin akışına bırakın bence süreci, en güzel şekilde kucağımıza almak nasip olur inşAllah
Ben oğlumda spinal sezeryan yaptırdım, çok çok memnun kaldım, ilk ben kucağıma aldım ten tene temas sağladık, o anı dünyalara değişemem
Şimdi herşey yolunda giderse normal doğum denemek istiyorum ama tekrar sezeryan olmam gerekirse yine epidural yaptırırım hiç düşünmeden

Bende kanat yaptırdım :) daha farklı ama bu model cok güzelmiş yaa
Kanat yazmissin ya bende tavuk kanat sandim
Canım medical park mı bahsettiğin. 5700sezeryan 4600 normal dediler banada
Evet canim sehir farkliligi normal olabilirde biz ayni sehirde ayni hastanede farkli fiyat almisiz ..
Oyy bana en zor gelen bu yükleme,
birde kusarsan eğer sil baştan ertesi gün yine gidiyorsun, oğlumda öyle olmuştu, yarın sabah yaptırıcam bakalım, pazar sabah hastane boş olur rahat yata yata yaparsın dedi dr
Evet bende ondan korktum zor tuttum kendimi disariya attim hava ala ala 2 saati kusmadan gecirdim benimki limonluydu cok ilac gibiydi elma visne var onlar daha guzelmis 75ligi ictim gitti kizda yudum yudum icme birden ic dedi icimden gel sen ic kolaysa dedim ama disimdan ictim ciktim

Hahaaaaa tavuk kanat mı
Ben oğlumda devlet hastanesinde yaptırmıştım, bildiğin şekeri suda eritip içirmişlerdi midem başım iflas etti, bunu özelde yaptırıcam inşAllah lezzetli bari olur
Buarada burda da medical park sez için 5300₺ istiyor artı 500₺ spinal farkı, şuanda acıbademe gidiyorum orada da 7500₺ epiduralli sez fiyatı
fiyatlar acayip uçmuş durumda

Bende kanat yaptırdım :) daha farklı ama bu model cok güzelmiş yaa
Ya ben bayılıyorum kanatlara hatta ilk hamileyken kız olursa kesinlikle kanat istiyorum diyodum hiç görmemiştim örnek aklımdaydı sonra buldum bunu seninki nasıl canım resim var mi ? Örnek olsun bana da

Tamam canim oglumdada yaptirdim ama aradan 8yil gecti unutmusum of insallah kusmam toplam 3kere kan vericez ozaman dogrumu anladim

Hahaha :)) hamilelik işte :)

Ya ben bayılıyorum kanatlara hatta ilk hamileyken kız olursa kesinlikle kanat istiyorum diyodum hiç görmemiştim örnek aklımdaydı sonra buldum bunu seninki nasıl canım resim var mi ? Örnek olsun bana da
Gecen yıl oğlumda başka bi model yaptırmıştım kızım olursa kanat yapıcam demiştim.. kızlarda cok daha güzel modeller var.. kanat resmi henüz elimde yok ama oğlumun var

Eklentiler

• IMG_2392.webp
    15 KB · Görüntüleme: 78
Gecen yıl oğlumda başka bi model yaptırmıştım kızım olursa kanat yapıcam demiştim.. kızlarda cok daha güzel modeller var.. kanat resmi henüz elimde yok ama oğlumun var
Ay bunlar da çok tatlı benzer oyuncakli var ama ben kızda kanatlara taktım senin gibi modeller bulup bakıcam

Bizim babada gıkını çıkarmıyo ama masraflar alıyo başını gidiyo :) benim el becerim hiç yok o yüzden en uygun şekilde kapatmaya çalışıyorum bakalım

Spinal ile epidural aynı mı kuzu?

Tavuk kanadına koptum ahahaha :) hangi şubesine gittin tatlım) istanbuldu demi bu arada?

Kızlar bugün 1 saat uzaklıkta bir yere gezmeye gitti eşimin arkadaşı eşi çocuğu filan.Yollar çok virajliydi yolda mide bulantisindan mahvoldum, iner inmez de çıkardım zaten.Bugun kalktigimda kendimi çok iyi hissetmiyordum zaten, başım dönuyordu midem biraz bulaniyordu, söz verdik ayıp olmasın diye gittik.Gelirken bulanmadi midem çok şükür ama sersem gibiyim.cay demledim, tost yaptım yiyorum şimdi

Spinal ile epidural aynı mı kuzu?
Farklı canım. Spinalde sirta kateter takilip ordan ilaç veriliyormus uyusturmak için, epiduralde iğne ile uyusturuluyor.Spinal+epidural kombine de olabiliyor.Ama ben sadece epidural yaptırdım oğlumda.

Senin yaptırdığın hangi sayfa cnm bende bi modellere bakim
Ben yaptırmadım canım netten resim buldum yapan bayan var burda ona goturucem resimleri bakicaz hoşuma giden bunlar da var

Eklentiler

• images (13).webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 61
  • images (14).webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 55
  • images (15).webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 57
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…