Evet ya once sekerli su yapiyorlardi ablamin gebeliginden hatirliyorum hatta ablam 3.kandan sonra bayilmisti :) Bende bugun cok fenalastim sanirim açliktan ablama guldum bende bayiliyordum elim ayagim titredi soguk soguk terledim hemen birseyler yedim de kendime geldim..Hahaaaaa tavuk kanat mı
Ben oğlumda devlet hastanesinde yaptırmıştım, bildiğin şekeri suda eritip içirmişlerdi midem başım iflas etti, bunu özelde yaptırıcam inşAllah lezzetli bari olur
Buarada burda da medical park sez için 5300₺ istiyor artı 500₺ spinal farkı, şuanda acıbademe gidiyorum orada da 7500₺ epiduralli sez fiyatı
fiyatlar acayip uçmuş durumda
Evet canim 3 kere vereceksin toplamda kolun biraz delik desik olacak ama :-/Tamam canim oglumdada yaptirdim ama aradan 8yil gecti unutmusum of insallah kusmam toplam 3kere kan vericez ozaman dogrumu anladim
izmir canim benim :-/ Sanirim acliktigim zamana denk geldi kanatTavuk kanadına koptum ahahaha :) hangi şubesine gittin tatlım) istanbuldu demi bu arada?
Ay ben ikisinide almayayım :)Farklı canım. Spinalde sirta kateter takilip ordan ilaç veriliyormus uyusturmak için, epiduralde iğne ile uyusturuluyor.Spinal+epidural kombine de olabiliyor.Ama ben sadece epidural yaptırdım oğlumda.
Ben istanbuldayım canım. Bence sana normal fiystları söylemişler sigortayla okadar çıkmask mümkün değil çünkü.Evet ya once sekerli su yapiyorlardi ablamin gebeliginden hatirliyorum hatta ablam 3.kandan sonra bayilmisti :) Bende bugun cok fenalastim sanirim açliktan ablama guldum bende bayiliyordum elim ayagim titredi soguk soguk terledim hemen birseyler yedim de kendime geldim..
Hastaneler ucuyor walla sanki gobegimiz altindan devlettekilerin ki bakir mi :)
Evet canim 3 kere vereceksin toplamda kolun biraz delik desik olacak ama :-/
izmir canim benim :-/ Sanirim acliktigim zamana denk geldi kanatDun zaten konustular burada bisiler hepsini canim istedi yahu :)
Abuu kız söyleme daha cani ceken olacak yine :) Bu sefer biz baslattik diye gunahi bize olacak bak :)Ben istanbuldayım canım. Bence sana normal fiystları söylemişler sigortayla okadar çıkmask mümkün değil çünkü.
Ya demi gözlemeler kaymaklar üff :) ben sağlıklı sağlıklı beslendim balık yedirdim kızıma bugün
Ahaha ben bişey demedim dün akşam kim dediyse ben karışmam :))))Abuu kız söyleme daha cani ceken olacak yine :) Bu sefer biz baslattik diye gunahi bize olacak bak :)
Sanirim bu gidisle 100 kiloyla doguma gidicem babamiz kizimizin kilosu biraz az cikti diye habire yemek yediriyor bana :)) Doktor keske söylemeseydi :-/
Benim kursumda Nisan' ın 4 ünde başlıyor. 7 hafta boyunca devam edecek. İki kere de partnerli olacak. Ama hangi haftalar partnerle olacağını söylediler mi sana ?Kızlarrr az önce eşimle doğuma hazırlık kursuna kaydımızı gerçekleştirdik..nisan ayında başlıyoruz.. haftada 1 kere 2 saat ve akşam.. doğuma eşimle gireceğim için o da öğrensin bişeyler.. bana normal doğum yapacaksın diye baskı yapıp duruyor..gerçi başka alternatifimde yok.. burda sezaryan zorunlu olmadığı sürece isteğe göre yapılmıyor türkiyede olsaydım kesin sezaryan derdim çünkü korkuyorum.. Rabbim İnşaAllah kolaylığını verir..
Pilav sadece bulgur yiyorum makarnayi unuttum ama ekmegi cok yiyorum. Kilo derdi nedir bilmeyen ben simdi gun gecmiyor ki kilo aliyorum :)Ahaha ben bişey demedim dün akşam kim dediyse ben karışmam :))))
Eyvah eyvah Allah yardımcın olsun. Ben bi nebze frenliyorum kendimi geceleri yememek ve 2 haftadan önce pilav makarna yememek için
Masallah canim kilosuda gayet iyi bende dun itibariyle magnezyuma basladim agrim sizim yoktu ama haftamizdsn dolayi baslatti sanirim .Meraba bugun aylik kontrolumuz vardi. Centik icin takip yapilacak sola yatmami önerdi. Tsh için dahiliye doktoruna gideceğim. Demirin çok düşmüş dedi maltofere devam edicem. Bacak agrilarim basladigi icinde magnezyum yazdi ama bulamadik henuz alamadik pazartesi alacagim inşallah. Kizimiz 620 gr herşey normal dedi
Insallah degildir ama belirti vermiyor gebeligin basindan beri tek korktugum sey sekerdi bakalim p.tesi belli olacak sonuc.Daha önce yaşamak için yiyen gruptaydım. Vücuduma yük olacak hiçbirşey yemedim. Beslenme konusunda uzmanlığım var sayılır. Kiloları önemsemiyorum şuan ama gebelik şekeri mi acaba gözümü böyle döndüren. Bazen 3500 kaloriyi buluyor alımım. Şeker yüklemem ise Nisan da yani daha çok var.
Gözün aydın tatlım da senin pek bir keyfin yok gibi geldi bana öyle mi? Kızın kocaman olmuş ay benimki nasıldır acaba ayın 25i gelmek bilmedi. Maltofer bana hiç fayda etmemişti kuzu belki dahiliyeci değiştirir demir hapını. Benim doktorda dahiliyeye yönlendirmişti öyle olmuştuMeraba bugun aylik kontrolumuz vardi. Centik icin takip yapilacak sola yatmami önerdi. Tsh için dahiliye doktoruna gideceğim. Demirin çok düşmüş dedi maltofere devam edicem. Bacak agrilarim basladigi icinde magnezyum yazdi ama bulamadik henuz alamadik pazartesi alacagim inşallah. Kizimiz 620 gr herşey normal dedi
Ben 1.5yıldır diyette olmanın acısını çıkardım sanırım ilk 4 ay sonradan azcık frenledim ama iş işten geçmişti :) 28 ocaktan bu yana 3 kilo daha aldım.Pilav sadece bulgur yiyorum makarnayi unuttum ama ekmegi cok yiyorum. Kilo derdi nedir bilmeyen ben simdi gun gecmiyor ki kilo aliyorum :)
Masallah canim kilosuda gayet iyi bende dun itibariyle magnezyuma basladim agrim sizim yoktu ama haftamizdsn dolayi baslatti sanirim .
Kilodan korkmuyorum vucut alisik degil ya catlamaktan korkuyorum insallah kilom gitmez kalir kilo alamayan birisiyim cunku :) Zaten bebekti suydu esiydi plesantaydi derken gidecek aldigimizin yarisi dogumdan sonra ..Ben 1.5yıldır diyette olmanın acısını çıkardım sanırım ilk 4 ay sonradan azcık frenledim ama iş işten geçmişti :) 28 ocaktan bu yana 3 kilo daha aldım.
Benimde tek korkum çatlamak çünkğ bakar bakar takarım ben onları. Nee güzel mi :) doktorum 2 hafta önce 6 kiloya çok dedi haftaya kadar 1 kilo daha alsam adam 8 kiloyu görünce şok olacak :)))) bende kalmasın kilo istemem valla çok zor verdim nelerden feragat ettim. 12 kiloyu iyiki vermişim diyorum. Hala diyet öncesi kiloma ulaşmadım şükürKilodan korkmuyorum vucut alisik degil ya catlamaktan korkuyorum insallah kilom gitmez kalir kilo alamayan birisiyim cunku :) Zaten bebekti suydu esiydi plesantaydi derken gidecek aldigimizin yarisi dogumdan sonra ..
Sen guzel ilerliyorsun devam azimle ☺
canım gözün aydın masallah pamuk kızınaSelam kizlar bugun kizimi gordum pamuk prensesim uyuyordu doktor amcasi bakarken tekmeleri atti bana ama uyanmadi doktorda annesi tekmeyi yedin uykuda dedi :)) Bal dudakli minicik agizli birsey yaa Allahim nazarlardan korusun hepsini insalalh..
Biraz kilomuz az gibi protein agirlikli beslen dedi 700gr olmus bende bir ayda 5 kilo almisim :)) Doktor masallah dedi ama devam beslenmeye dedi bol yuruyusle birlikte.. Suyumuzda iyi cikti ..
Birde 75lik seker yuklemesi yapildi Allahim icmesinde sorun yok ictim ama 2 saat gecmedi midem bulandi kusmamak icin direndim resmen basim agridi seker seven bir insan da degilim. Ama şükür bunuda atlattik .. Tabi muhtemel dogum tarihi alacaktim unuttum sormayi kizima daldim ❤ Dogumda sezeryan 5.300 dedi
Gözün aydın tatlım da senin pek bir keyfin yok gibi geldi bana öyle mi? Kızın kocaman olmuş ay benimki nasıldır acaba ayın 25i gelmek bilmedi. Maltofer bana hiç fayda etmemişti kuzu belki dahiliyeci değiştirir demir hapını. Benim doktorda dahiliyeye yönlendirmişti öyle olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?