- 8 Kasım 2015
- 4.203
- 8.979
- 158
Yeme ile alakası olduğunu düşünmüyorum tam tersi benim iştahım yok kilo da almadım ki zaten hala kusuyorum ben tiksindim bir çok yiyecekten. Lakin yemek yedikten sonra Bayılacak gibi oluyorum başıma ağrılar giriyor mutlaka uyumam gerekiyor . Birde sürekli idrardayim ve susuzluk hissi var .Daha önce yaşamak için yiyen gruptaydım. Vücuduma yük olacak hiçbirşey yemedim. Beslenme konusunda uzmanlığım var sayılır. Kiloları önemsemiyorum şuan ama gebelik şekeri mi acaba gözümü böyle döndüren. Bazen 3500 kaloriyi buluyor alımım. Şeker yüklemem ise Nisan da yani daha çok var.
canım kafanı rahat tutmaya çalıs dusundukce olumsuzluk artıyor hiç sıkıntı olmayacak merak etmeKilo fazla aldım dikkat etmeliydim edemedimtsh ve çentik kafama takılıyor biraz dahiliyeye gidip tekrar kan falan vermem gerekecek. Allah hastalik vermesin ama hastanelerde uğraşmak çok zor gerginim o yüzden. yakın hastaneye randevu alamadim.. maltoferin bende iyi geleceğini sanmiyorum bi ay daha kullancam yine kan testi veririm. Ama bu surede hic cay kahve icmemeliymisiz. Birde sütte fazla tuketmemeliymişiz nasil dikkat edeceksek
İnşallah canimcanım kafanı rahat tutmaya çalıs dusundukce olumsuzluk artıyor hiç sıkıntı olmayacak merak etme
İnşallah şekerle ilgili değildir bu iştahlarımızın sebebi. İnternette de aynen belirti vermez diyor ama yine de yaşayan arkadaşlara danışmak istedim. Bebeklere zarar vermeyelim de kilo alınır verilir mühim değil. Bende de aldı başını gitti kilo.Insallah degildir ama belirti vermiyor gebeligin basindan beri tek korktugum sey sekerdi bakalim p.tesi belli olacak sonuc.
Ben senelerdir ayni kiloda olan biriyim bir gun ac kalsam 40 kiloya kadar duserdim ama simdi doymuyorum 58.400u gorduk dun
Aman be tatlım veririz her türlü tek sıkıntımız kilo olsun gerisi sağlık olsun. Benim tshım hamilelik yüzünden bi çıkıyor bi düşüyor hiç onu düşünmedim bile doktor nasıl derse öyle ilerliyorum. Çentik içinde zaten özenle takip ediliyorsun diye biliyorum. Bol bol soluna doğru yatarak dinlen. İyi düşün mutlu olki bebişine de mutluluk hormonu gitsin bolbol. Olsun uzak hastaneye gidersin iyi olunda dert etme. Dahiliyeciyede söyle maltoferi ne zamandır kullandığını ve demirinin hiç çıkmadığını. Benim 1 ay ferro sanol kullandığımda 0.6 birim çıktı hemen kanım. Demirim naparsan yapim çıkmıyo hemde yerlerde kızım iyimi iyi benimde demirim kanım olmayıversinKilo fazla aldım dikkat etmeliydim edemedimtsh ve çentik kafama takılıyor biraz dahiliyeye gidip tekrar kan falan vermem gerekecek. Allah hastalik vermesin ama hastanelerde uğraşmak çok zor gerginim o yüzden. yakın hastaneye randevu alamadim.. maltoferin bende iyi geleceğini sanmiyorum bi ay daha kullancam yine kan testi veririm. Ama bu surede hic cay kahve icmemeliymisiz. Birde sütte fazla tuketmemeliymişiz nasil dikkat edeceksek
Hayır canım söylemediler.. benim kursum pztleri olacak..haziranda da vardı bi kurs onun tamamına eşde katılıyordu ek olarak hamilelik yogasıda vardı ama bizim için geç bi tarihti..zaten benim için önemli olan panik yapmadan doğru nefes alıp verebilmekBenim kursumda Nisan' ın 4 ünde başlıyor. 7 hafta boyunca devam edecek. İki kere de partnerli olacak. Ama hangi haftalar partnerle olacağını söylediler mi sana ?
Benim yüksek çıktı ama öyle sizinki kadar çok açlık hissetmiyordum.. bizde ailede şeker hastalığı olduğu için erken yapıldı şeker yüklemesi.. ama druma göre doğumdan sonra geçeçek... canım İnşaAllah çıkmaz o da sıkıntı.. gönül rahatlığıyla bişey yiyemiyorsum.. bazen porsiyonum fazla olduğu zaman vicdan yapıyorum, bebeğimi kötü etkilemişmiyimdir diyeŞeker yüklemesi yüksek çıkanlarda hiç belirti var mıydı merak ediyorum. Ben açken ben değilim. Her gece rüyamda yiyecek görüp sabahın köründe titreyerek uyanıyorum. Birkaç bardak süt içmeden normale dönemiyorum. Uyurken birşey yiyemediğim 7-8 saat alt üst ediyor vücudumu. Nerdeyse sırf Protein ile besleniyorum ama yine de şekerden korkuyorum. Sizde de böyle bir sorun oluyor mu?
Canim bu çentik bende de görüldü.26.haftaya kadar geçebilir dedi dr.ama tuzsuz ye cok kilo alma dedi.kafama cok takıyorum bende.zaten rahim ağzı yetmezliği var.surekli yatarak geçiriyorum hamileliğini bir de bu sorun cik ti.7/24bir yatak içind e zaten günler geçmiyor.bir de bu sıkıntı.insallah 26 .haftaya senin de benim de çentik kalmaz.Kilo fazla aldım dikkat etmeliydim edemedimtsh ve çentik kafama takılıyor biraz dahiliyeye gidip tekrar kan falan vermem gerekecek. Allah hastalik vermesin ama hastanelerde uğraşmak çok zor gerginim o yüzden. yakın hastaneye randevu alamadim.. maltoferin bende iyi geleceğini sanmiyorum bi ay daha kullancam yine kan testi veririm. Ama bu surede hic cay kahve icmemeliymisiz. Birde sütte fazla tuketmemeliymişiz nasil dikkat edeceksek
Çok geçmiş olsun, en kısa zamanda o baş ağrıları, tiksintiler, sıkkınlıklar geçer umarım. Peki şuan doktorun ne dedi ?Yeme ile alakası olduğunu düşünmüyorum tam tersi benim iştahım yok kilo da almadım ki zaten hala kusuyorum ben tiksindim bir çok yiyecekten. Lakin yemek yedikten sonra Bayılacak gibi oluyorum başıma ağrılar giriyor mutlaka uyumam gerekiyor . Birde sürekli idrardayim ve susuzluk hissi var .
Çok çok geçmiş olsun canım. Bebeklerimizi sağlığıyla bir kucağımıza alsak da bu endişeler biraz dağılsa..Benim yüksek çıktı ama öyle sizinki kadar çok açlık hissetmiyordum.. bizde ailede şeker hastalığı olduğu için erken yapıldı şeker yüklemesi.. ama druma göre doğumdan sonra geçeçek... canım İnşaAllah çıkmaz o da sıkıntı.. gönül rahatlığıyla bişey yiyemiyorsum.. bazen porsiyonum fazla olduğu zaman vicdan yapıyorum, bebeğimi kötü etkilemişmiyimdir diye
Sagol canim .Doktor dusuk ama kabul edilebilir dedi 1 hafta alt ust normal kabul ediliyor dedi ama esim kabul etmiyor normal olarak gormuyor :) 1 Ayda 5 kilo almisim bebege degil kendime almisim :)canım gözün aydın masallah pamuk kızınabebeğinin kılosu bana normal geldi bunlar alt ust deger olarak degısebılıyor tatlım benin bebeğim 20+5 de 480 gr dı kasma sakın kendını ama kılo konusundakı istikrarın çok guzel zayıf oldugun için degerlendır bence ben 63 le gbe kalıp ılk ayımda ıkı kılo aldıgım ıcın 4 kılo ıle ıdare edıyorum
Hehe anne yaa ben kizimin inegi olacagim deseydinİnşallah şekerle ilgili değildir bu iştahlarımızın sebebi. İnternette de aynen belirti vermez diyor ama yine de yaşayan arkadaşlara danışmak istedim. Bebeklere zarar vermeyelim de kilo alınır verilir mühim değil. Bende de aldı başını gitti kilo.
Ailemle internetten görüşüyoruz arada, annem dün "Hollanda ineği gibi olmuşsun kızım " dedi.Güldüm geçtim kendi annem olunca....
canım gaviscon içiyorum ben, iyi geliyorİyi pazarlar kızlar.. bugün sabaha kadar uyuyamadım istifra ettim.. midemde yanma var, yemek borum ve ağzıma kadar geliyor yanma hissi.. nasıl gececek?? Yastıklardan kale yaptım ama yine banamısın demedi.. sağolsun kızımda uyutmadı..tekmeleriyle eşlik etti... şuan sessiz, sanırım o da bayıldı içimdebenim kiz geceleri cok aktif, doguncada böyle olursa yandıııkkkkkk..
Canım çok geçmiş olsun. Tuzsuz beyaz leblebi ye canım o biraz olsun rahatlatıyor. Geçen gece benim kızda öyleydi nasıl yorulduysak dün gece hatta sabah 11 e kadar mışıl mışıl uyumuşuz :) bizimkide akşam yemeğinden sonra bir başlıyo tepik tepik manyak oluyorum :)İyi pazarlar kızlar.. bugün sabaha kadar uyuyamadım istifra ettim.. midemde yanma var, yemek borum ve ağzıma kadar geliyor yanma hissi.. nasıl gececek?? Yastıklardan kale yaptım ama yine banamısın demedi.. sağolsun kızımda uyutmadı..tekmeleriyle eşlik etti... şuan sessiz, sanırım o da bayıldı içimdebenim kiz geceleri cok aktif, doguncada böyle olursa yandıııkkkkkk..
Çentik için birşey demedi ama işte insan evham yapiyor birde sola yatamiyorum artik mecbur oyle yaticam..Aman be tatlım veririz her türlü tek sıkıntımız kilo olsun gerisi sağlık olsun. Benim tshım hamilelik yüzünden bi çıkıyor bi düşüyor hiç onu düşünmedim bile doktor nasıl derse öyle ilerliyorum. Çentik içinde zaten özenle takip ediliyorsun diye biliyorum. Bol bol soluna doğru yatarak dinlen. İyi düşün mutlu olki bebişine de mutluluk hormonu gitsin bolbol. Olsun uzak hastaneye gidersin iyi olunda dert etme. Dahiliyeciyede söyle maltoferi ne zamandır kullandığını ve demirinin hiç çıkmadığını. Benim 1 ay ferro sanol kullandığımda 0.6 birim çıktı hemen kanım. Demirim naparsan yapim çıkmıyo hemde yerlerde kızım iyimi iyi benimde demirim kanım olmayıversinvalla kahveyi 2 günde bir içiyorum çayıda yemeklerle çok tüketmemeye çalışıyorum ama yinede günde 1-2 içiyorum. Çok evhamlı olamıcam zaten ilk 3 ay çok sıkıntı çektim. Sanada tavsiye ederim kuzum
Canim bu çentik bende de görüldü.26.haftaya kadar geçebilir dedi dr.ama tuzsuz ye cok kilo alma dedi.kafama cok takıyorum bende.zaten rahim ağzı yetmezliği var.surekli yatarak geçiriyorum hamileliğini bir de bu sorun cik ti.7/24bir yatak içind e zaten günler geçmiyor.bir de bu sıkıntı.insallah 26 .haftaya senin de benim de çentik kalmaz.
Kendini mutlu edecek birşeyler bul annesi bi hobi edin ya da en kötü çık gez alışveriş yap kızına. 4 ay sonrasını düşün kucağında mis kokulu ohh daha nolsunÇentik için birşey demedi ama işte insan evham yapiyor birde sola yatamiyorum artik mecbur oyle yaticam..
- İnşallah geçer ya
Sağol canım... evde var tuzsuz leblebi yemeye başlıyım.. İnşaAllah rahatlatır... kızların kendileri büyüdükce, tepiklerin şiddetide artıyor...bi arada çıldırdı, o kadar sık tekmeledi ki, ahaaaa şimdi ben sıkıldım,çıkıyorum diyecek diye korktum :))Canım çok geçmiş olsun. Tuzsuz beyaz leblebi ye canım o biraz olsun rahatlatıyor. Geçen gece benim kızda öyleydi nasıl yorulduysak dün gece hatta sabah 11 e kadar mışıl mışıl uyumuşuz :) bizimkide akşam yemeğinden sonra bir başlıyo tepik tepik manyak oluyorum :)
Daha nasıl büyücekler nasıl sığcaklar oraya çok merak ediyorum :) şuanda 30 cm olsa daha 20 cm büyücekler 4-5 kat fazla ağırlıkta olcaklar asıl ozaman napcaz :)Sağol canım... evde var tuzsuz leblebi yemeye başlıyım.. İnşaAllah rahatlatır... kızların kendileri büyüdükce, tepiklerin şiddetide artıyor...bi arada çıldırdı, o kadar sık tekmeledi ki, ahaaaa şimdi ben sıkıldım,çıkıyorum diyecek diye korktum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?