Soda bana çok iyi geldi. Bir dene istersen. Bir de baharatlardan uzak durmanı tavsiye ederim.İyi pazarlar kızlar.. bugün sabaha kadar uyuyamadım istifra ettim.. midemde yanma var, yemek borum ve ağzıma kadar geliyor yanma hissi.. nasıl gececek?? Yastıklardan kale yaptım ama yine banamısın demedi.. sağolsun kızımda uyutmadı..tekmeleriyle eşlik etti... şuan sessiz, sanırım o da bayıldı içimdebenim kiz geceleri cok aktif, doguncada böyle olursa yandıııkkkkkk..
Yumurta direk bebeğe kilo aldırıyor. Sabah 1tane yiyebilirsen miniğe yarayacaktır. Hatta miden elverirse birkaç hafta 2 tane ye bebek yağlanana kadar. Benimki tosuncuk oldu diye 20. haftadan sonra azaltmıştım.Sagol canim .Doktor dusuk ama kabul edilebilir dedi 1 hafta alt ust normal kabul ediliyor dedi ama esim kabul etmiyor normal olarak gormuyor :) 1 Ayda 5 kilo almisim bebege degil kendime almisim :)
Oğluma fabrika oldum inek dese kaç yazarHehe anne yaa ben kizimin inegi olacagim deseydinsaglik olsun yeter hepsini hallederiz sekerden de korkma caresi var ama insallah cikmaz ben heyecanla yarini bekliyorum onuda atlatirsam aksam tatli yiyecegim :))
Yumurta direk bebeğe kilo aldırıyor. Sabah 1tane yiyebilirsen miniğe yarayacaktır. Hatta miden elverirse birkaç hafta 2 tane ye bebek yağlanana kadar. Benimki tosuncuk oldu diye 20. haftadan sonra azaltmıştım.
Ben normaldede hergun bir yumurta yiyen bir insanim yumurtasiz kahvaltiya asla oturmam ama ikiye cikaraacgim bu ara bakalim iste ekmeksiz ögunleri arttirarak besleneyim birde bol yuruyus yapayimda 100 kilo doguma gitmeyeyim :))Oğluma fabrika oldum inek dese kaç yazarNe yapalım insan üretimi yapmaya çalışıyor vücutlarımız, o kadar olsun. İhtiyacı olmasa istemez. İnşallah birşey çıkmaz da gönlünce yersin.
Battaniye örüyorum hobimiz bu şuan :)Kendini mutlu edecek birşeyler bul annesi bi hobi edin ya da en kötü çık gez alışveriş yap kızına. 4 ay sonrasını düşün kucağında mis kokulu ohh daha nolsun
Geçmiş olsun canim. Fazla su kaybetmemeye bak, gerekirse serum taktırırsınBen hasta oldum kızlar ya, dünden beri istifra ediyorum ve ishalim, halsizim.patates koydum haşlamaya ishale iyi geliyor diye.kendi kendime bakmaya çalışıyorum. Ah annem yanımda olsaydı
Sağol canım, burda kimsemiz yokya hastaneye gitsem oğlumu bırakacak kimse yok. Daha kötü olursam oğlumu da götürüp gideriz artık.Geçmiş olsun canim. Fazla su kaybetmemeye bak, gerekirse serum taktırırsın
geçmil olsun tatlım bol ılık sıvı al çorba v bol ayran ıçeye çalıs asırı tuzlu ve sekerlı ve yağlı yeme tatlım ishal için üşütmü olmalısın ıstırahat et annen yok ama karnında dunyalar guzelı bebegın var o sana manevı destek üzülme sakınBen hasta oldum kızlar ya, dünden beri istifra ediyorum ve ishalim, halsizim.patates koydum haşlamaya ishale iyi geliyor diye.kendi kendime bakmaya çalışıyorum. Ah annem yanımda olsaydı
Yaaa ne güzel. Var mı örneği? Bizde babamızla kızımıza akıllı kartlar yapmaya başladıkBattaniye örüyorum hobimiz bu şuan :)
Nasıl çıkacağı sanırım herkesin korkulu rüyası :))Ben normaldede hergun bir yumurta yiyen bir insanim yumurtasiz kahvaltiya asla oturmam ama ikiye cikaraacgim bu ara bakalim iste ekmeksiz ögunleri arttirarak besleneyim birde bol yuruyus yapayimda 100 kilo doguma gitmeyeyim :))
Senin erkekmiydi benim kiz ya hemen kizima inek olacagim yazdim :)) Amin aminn kimsede cikmasin sag salim kavusalim bebeklerimize.. Zaten gobek buyudukce bu sekilde iyide bu burdan nasil cikacak diye dusunuyorum
Susuz kalmamaya çalış canım. Çok geçmiş olsun çabucak toparlarsın inşallah. Anne yakında olmayınca kadına zor oluyorBen hasta oldum kızlar ya, dünden beri istifra ediyorum ve ishalim, halsizim.patates koydum haşlamaya ishale iyi geliyor diye.kendi kendime bakmaya çalışıyorum. Ah annem yanımda olsaydı
bende dusunmuyor degılım buyudukce ne yapacaz dıye kızım saolsun rahmımı çıkarak sekılde bastırıyor . super marıo mubarek esım dun korktu tekmesıne elı karnımdaydı bı an dalgınlıgına gelmıs oda gumm dıye vurunca panık oldu :)Daha nasıl büyücekler nasıl sığcaklar oraya çok merak ediyorum :) şuanda 30 cm olsa daha 20 cm büyücekler 4-5 kat fazla ağırlıkta olcaklar asıl ozaman napcaz :)
Örnekli falan değil bizim battaniye renkli ip aldım dümdüz örüyorum :)Yaaa ne güzel. Var mı örneği? Bizde babamızla kızımıza akıllı kartlar yapmaya başladık
Ahaha aynı şeyi bizfe yaşadık :) hatta geçen gece eşim uyuyodu elini karnıma koydum tekmelerine uykusundan uyandı :)bende dusunmuyor degılım buyudukce ne yapacaz dıye kızım saolsun rahmımı çıkarak sekılde bastırıyor . super marıo mubarek esım dun korktu tekmesıne elı karnımdaydı bı an dalgınlıgına gelmıs oda gumm dıye vurunca panık oldu :)
Bende düşündümde ananesi örüyo dedim bende atkı ördüm 1.5yaşından sonra kullanabileceği aynı senin gibi dümdüz yaptım:)Örnekli falan değil bizim battaniye renkli ip aldım dümdüz örüyorum :)
gecmiş oldun cnm. yalnız hadtalık çok zor biliyorum. ama dsha guclu hıssedıyorsun kendını yalnız oldugunda. mecburen tabi. 1 tatlı kasıgı turk kahvesıne bırkac damla limon sık yut. keser ishalini inşallah. bol su içmeyi unutmaBen hasta oldum kızlar ya, dünden beri istifra ediyorum ve ishalim, halsizim.patates koydum haşlamaya ishale iyi geliyor diye.kendi kendime bakmaya çalışıyorum. Ah annem yanımda olsaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?