Yok canim ekstra birsey vermedim ben verilmiyor yani belki kan verdigin icin ucret alirlar 5-10 lira o kadarKızlar seker yuklemesnı gttgım ozel hastanmde yaptrcm muayene dısı bı odeme yapılıomu bılenınz var mı acaba
Tamam cnm cok tesekrler sabah kontrlmuz var kndımı ona gore hazrlıyım dedim:)Yok canim ekstra birsey vermedim ben verilmiyor yani belki kan verdigin icin ucret alirlar 5-10 lira o kadar
Hadi bakalim guzel haberlerle gel insallah..Tamam cnm cok tesekrler sabah kontrlmuz var kndımı ona gore hazrlıyım dedim:)
Amiin insallahhhhhh cnmHadi bakalim guzel haberlerle gel insallah..
Hahah benden cok kilo alanda varmisCanlar, kilolarla benim de başım dertte. İlk kızımda 30 kilo almıştım. Geri verdim ve tekrar hamile kaldım. Şu an da 14 kilo aldım20+6 dayım. Bu saatten sonra yapacak birşey yok sanırım . Çok yiyorum malesef
Bende en cok onu merak etmistim ama doktor 1 hafta geride deyince taktim benim 1 ay gecmez diger kontrole kadar acaba kilo aldimi haftasina ulastimi diye yiyecegim kendimi ..Amiin insallahhhhhh cnm
Kac kılo oldu acaba:) en son 373 grmdı
Cnm bn smdi gecmişi okudumda 700 gr olmus senn kız bu haftaya gore gayet normal degıl mi haftasımı bır hafta gerı cktıBende en cok onu merak etmistim ama doktor 1 hafta geride deyince taktim benim 1 ay gecmez diger kontrole kadar acaba kilo aldimi haftasina ulastimi diye yiyecegim kendimi ..
Ben bir ay dikkat edecegim dedim ve hayatim boyunca yemedigim kadar tatli yedim icerigini demiyeyim de patatesin her turlusunu yapmistim :))Kızlarrr bir haftayı daha geride bıraktık. Yarın harika geçecek bir haftaya merhaba diyelim inşallah :) cumartesi günü şeker yüklememiz var o güne kadar şekerli şeylerden konuşmuyorum tıp :))) bu akşam jübilemi yaptım
Evet canim usg de haftasi 23+6 cikti ben 24+6 dayim normalde doktor ona istinaden kucuk dedi ama 1 hafta alt ust normal dedi de ben taktim :-/Cnm bn smdi gecmişi okudumda 700 gr olmus senn kız bu haftaya gore gayet normal degıl mi haftasımı bır hafta gerı cktı
Aa şeker öncesi mi yapmıştın onları? Ya ben ayrıntılıdan bu kadar korkmadım :) halbuki onca zaman diyet yaptım tekrar yapamam diye niye korkuyosam :)Ben bir ay dikkat edecegim dedim ve hayatim boyunca yemedigim kadar tatli yedim icerigini demiyeyim de patatesin her turlusunu yapmistim :))
Bakalim yarim sonuc ne olacak meraklardayim bende :) Ama illet seker varsa ne yaparsan yap cikiyor ..
Hmm takma cnm onu ya bnm eltımin de ıkı hafta gerıdeydı gayet saglıklı bı kızı oldu kilosu falan gayet ıyı senın kızın hıc skma canını bzm bı komsu 1 kg bebek dogrdu smdı ıkı yasında:)Evet canim usg de haftasi 23+6 cikti ben 24+6 dayim normalde doktor ona istinaden kucuk dedi ama 1 hafta alt ust normal dedi de ben taktim :-/
Bende senin gibiyim iste hic bir testten korkmadim cekinmedim hep seker seker dedim birde zaten igne kullaniyorum birde o cikarsa allah korusun ne yaparim diye hep tedirginim insallah cikmaz.. Evet doktor 1 ay sonra seker yuklemesi icin geleceksin dedigi gun sekere veda edeyim derken aksine 2 kati yedim :)Aa şeker öncesi mi yapmıştın onları? Ya ben ayrıntılıdan bu kadar korkmadım :) halbuki onca zaman diyet yaptım tekrar yapamam diye niye korkuyosam :)
Doktor zaten bu kabul edilebilir dedi her bebek ayni olamaz senin yapinla benim yapim birmi degil dedi yani kilolu bir bebek bekleme dedi acikcasi :) Ben normalde cok zayifim esimde zayiftir anne ye babaya cekecek yani bu bebekte dedi :)Hmm takma cnm onu ya bnm eltımin de ıkı hafta gerıdeydı gayet saglıklı bı kızı oldu kilosu falan gayet ıyı senın kızın hıc skma canını bzm bı komsu 1 kg bebek dogrdu smdı ıkı yasında:)
:)) anladım bnde cok zayftm ılk hmilelgmde 59 kgydım boy 178Doktor zaten bu kabul edilebilir dedi her bebek ayni olamaz senin yapinla benim yapim birmi degil dedi yani kilolu bir bebek bekleme dedi acikcasi :) Ben normalde cok zayifim esimde zayiftir anne ye babaya cekecek yani bu bebekte dedi :)
Abuu iyi almissin sen :)) Yok ya 55 kilo iyidir kalsin fazlasini vereyim yoksa butun esyalarimi yenilemem gerekir :) 47 kilodan 58 oldum zaten daha 3 ay var boyle giderse zaten 15 kilo daha alirim :):)) anladım bnde cok zayftm ılk hmilelgmde 59 kgydım boy 178
Smdı 84 kıloyum snde alrsın merak etme
Muayene ucreti + 15 verdim canim benKızlar seker yuklemesnı gttgım ozel hastanmde yaptrcm muayene dısı bı odeme yapılıomu bılenınz var mı acaba
:)) dogumdan 1 sene gecene kadar eskı halıne donuomussun zaten ama bn biliosundr ılk bebgımi kaybttgm ıcın 2 ay snra hamile kaldm suankı bebegime oyuzdn gobek desen 7 aylık gbı davul gbı olursun dıo annem bı kac aya:))Abuu iyi almissin sen :)) Yok ya 55 kilo iyidir kalsin fazlasini vereyim yoksa butun esyalarimi yenilemem gerekir :) 47 kilodan 58 oldum zaten daha 3 ay var boyle giderse zaten 15 kilo daha alirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?