2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hep öyle olmaz mı zaten aksine insanın canı ister :) ama 5 güncük sabredicem artık bakalım. Pilav makarna ve tatlı yok. Minnak çikolatalar olabilir yada patates dimi :)))

Kızlar bende dün miniğimi gördüm ayrıntılımız vardı doktor 40 dk boyunca her yerine baktı çok şükür çok sağlıklıydı 2 gün öndeydi gelişimi 330 g 23 cm olmuş biz hepinizden küçüğüz inşallah hepinizin güzel doğum haberlerini aldıktan sonra oğlum doğacak oğlum uyuyordu hep yüzünü kapattı ama pipiyi gösterdi abisi hep bacaklarını kapatırdı 20.haftada cinsiyeti zor öğrenmiştik buda tam tersi baştan hep kızım diye sevdik zoruna gitmiş olacak gözümüze soka soka erkeğim diyor :) 5 hafta sonra gel şeker yüklemesi yapalım dedi doktorumuz o zamana kadar nasıl sabredeceğim bilmiyorum dün bebeklerini gören tüm arkadaşlarında gözü aydın maalesef kiloyla benimde başım dertte makarna pilav vazgeçilmezim bide şeker çıkarsa ne yapacam bilmiyorum şimdiden stresi sardı
Bu arada en geç 40 gün sonra evi taşıyorum maalesef kv evden çıkacak onun evine gideceğim kendime yediremiyorum kocama laf anlatamıyorum bir haftadır birbirimize girdik çok üzüldüm ağladım ama yapacak birşey yok sağlık olsun diyorum üzülsemde herşey olacağına varıyor kendi huzurumu kaçırıp psiklojimi bozuyorum yavrularıma yazık ama insan kendini çaresiz hissettiğinde en çok annesini arıyor
Sea41 canım sanada çok geçmiş olsun umarım biran önce iyileşirsin kendine dikkat et

Tatlım gözün aydın yesinler senin minişini :) maşallah onada sanada :) kilo hepimizin derdi sanırım:) ev konusunda da idare etmeye çalış canım en azından bebişin az büyüyünce taşınırsın ikna edersin bi şekilde eşini. Bizimde taşınma işimiz çıktı hemde ne zaman olacağı belli değil. O yüzden kızıma doğum öncesi oda bile hazırlayamayacağım

Sağol canım, iyilesirim inşallah en kısa zamanda. .Maşallah bebişine, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. .Seni anlıyorum zor bir durum ama bebeğin için kendini üzme meye çalış.

Canım inşallah seninde taşınma işin tez vakitte olur hem sen rahat durmazsın taşındıktan sonra 1 hafta içinde oda işini halledersin senin önceliklerini bilemem ama bence çocuk doğduğunda oda olmazsa olmaz gerekli birşey değil ben oğlum doğduğunda sadece park yatak almıştım odasını yaşında yaptım şimdi 2 kardeş kullanacaklar ne alırsak abiye alıyoruz doğacak oğlum çokmu şanssız yoksa çokmu şanslı onu bilemedim :)

Sağol canım, iyilesirim inşallah en kısa zamanda. .Maşallah bebişine, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. .Seni anlıyorum zor bir durum ama bebeğin için kendini üzme meye çalış.
Ahh ahh ben Tekirdağ da olsam çevremde birsürü insan olacak ev işi falan bana değmeyecek tabi sende İzmit te olsan çevrende çok sevdiklerin olur gurbetlik çok zor hele bide hamilelik hastalık ve problemler varsa... Rabbim hepimize sağlık versin üzülsekte herşey olacağına varıyor

Günaydın güzel anneler.. haftanız güzel geçsin insallah..
Kızlar beni garip şekilde endişeler almaya başladı. Tuhaf ama kimseyle de paylaşamıyorum. Ben dogumdan 3 ay sonra işe donemk zorundayım. Bebeğime de kayınvalidem bakacak. Onun için park yatağı onun evine alacağız. Ama durup dururken bi güvensizlik başladı. Ya bakamazsa.. ya çocuğuma ben isteyken bisi olursa.. deyip duruyorum. Zaten eşimi ve kardeşlerine de babaanneleri büyütmüş kayınvalidem pasif bu konuda. Ayyy annemi çağırıyorum ben gelemem o kadar uzun süre gelip kalamam diyor. Düşünmekten iyice kafayı yicem. Inşallah şu yarım gün izni çıkar yoksa ücretsiz izne ayrılırım.

İnşallah canım benim çok saol güzel dileğin için. Artık ne zaman olursa ama doğumdan önce olsa öyle mutlu olurumki. Kıyafetlerini nereye koycam tek derdim o aslında. Ev küçük hangi dolapta yer açıcam şimdiden dert yaptım kendime
Annesi küçük oğluşuna da bişiler al arada, ablamda kızları için öyle yaptı ama ben üzülüyom öyle :) bende ablamın küçükleriyle büyüdüm genelde

Gunaydın kızlar ayrıntılıda olan olumsuz seylerı dusnmemek ıcın kendıme alısverıse verdım dun hastane cıkıslarımızı aldık nasıllar ama bırseyı merak edıyorum bılgım yok bu konuda bebek dogunca galıba yıkanmıyo hemen ve bu verdıgımız hastene cıkıslarınımı gıydırıolar fotografcı hemen oylemı cekıyo ya da yanıma odaya getırınce biz mi giydircez acaba kotu seylerı dusunmemek icin boyle basıt seylerı bıle dusunmeye basladım)))

Eklentiler

• IMG_1528.webp
    14 KB · Görüntüleme: 90
  • IMG_1532.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 92
günaydın kızlar. dün gece hiç saglıklı uyuyamadım. gece yatarken uykuya kolay dalıyorum ama cok uyanıyorum. belım kalçam cok agrıyo. sürekli soluma yatmaya calısıyorum ama bu sefer de kolum uyusuyo uyanıyorum. dönmeye calısıyorum sırt ustu yatıyım dıyorum kalcama agırlık oluyo yıne cok agrım oluyo. agrılardan fırsat bulup uykuya daldıgımda ya kızım uyandırıyo ya eşimin horlamasına uyanıyorum yıne uykum bolunuyo bu sefer geri uyuması da zor oluyo. eşimi de her uyandıgımda uyandırıyorum sırt ustu yatma horluyosun dıye adam da uyuyamadı benım yuzumden stres oldu..

Günaydın tatlım ya nasıl tatlılar çok güzel duracaklar içinde eminim. Kimi hastane yıkamıyo hiç ama kimi yıkıyomuş duyduğum kadarıyla. Sana kıyafetli veriyolar. Fotocuda sende ayılınca çekiyo diye biliyorum. Düşünme annesi çok güzel olacak herşey ikiz miydi senin bu arada?

Günaydın canım. Oyy kötü bir geceymiş cidden. Bende yaşadım çokca ama son 1 haftadır öyle uyku hali varki şükürler olsun deliksiz uyuyorum. Nasıl yattığımıda çok önemsemiyorum uykuda. Uyandıkça sola dönmeye çalışıyorum. O uyuşma bende de var ve sırt ağrısı başladı yawaş yawaş. Birde sendede göbeğin midene baskı yapmaya başladımı?

gunaydın canım. iyi günlerde giysin bebişin. bazı hastaneler yıkıyo ama bazıları da yıkamıyo sade siliyo. ben 24 saat boyunca yıkanmamasını talep edicem mesela. bastırmadan hafıfce sılmelerı yeterlı olcaktır. fotografcı da nası yapması gerektıgını bılıyodur heralde ya :)

kalca agrısı cok fena canım ya donup zor kalkıyorum sag tarafımdan vuruyo agrı. bazen yururken bıle zorlanıyorum. mıdeme baskı oluyo canım ya zaten mıdemden cok cekıyrom zaman gectıkce mıdem agzımda olucakmıs gıbı hıssetmeye basladım. reflu de var sanırım ben de yedıgım seyler sankı hep yemek borumda duruyo gıbı hıssedıyorum.

tesekkur ederm canm ınsallah hersey yolunda ve saglıklı ve normal bır bebek olur tek ıstegım yok canım tek benım ama herseyden fazla alıyorum hosuma gidenleri muhtemelen kalıcak ama cok heveslıyım bugun de esım bebek arabamızı alıcak erkenmı bılmıyorum ama basladık artık alısverıse

saol canım hepımızın bebıslerı saglıkla gelsın guzekce gıysınler ınsallah hep duamda burdakı butun hamıleler artık hastane nasıl yaparsa ozaman bakalm

Anam sen ağırlaştın mı şimdiden kıyamam. Ben 16-17haftaya kadsr bel ve kalça ağrısından öldüm ama 2 aydır çok rahatım o konuda şükürler olsun. Reflü arada bende de oluyo çocuk mideye baskı yaptıkça tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…