Ooo biz 3 aylıkken aldık bebek arabasını oto koltuğunu. Ne erkeni kız :) eşya olayını kapattım ben diğer eksiklerini alıyorum. Yakında lohusa setlerine falan bakıcam. Banyo seti almadım yer kaplamasın diye. Çok ağırlaşmadan bitirmeye çalıştım ben. Bende bir set 10lu aldım 2-3 tane de ayrıca sıfır ay tulumlar aldım hastanede 3-4 tane lazım olcaktesekkur ederm canm ınsallah hersey yolunda ve saglıklı ve normal bır bebek olur tek ıstegım yok canım tek benım ama herseyden fazla alıyorum hosuma gidenleri muhtemelen kalıcak ama cok heveslıyım bugun de esım bebek arabamızı alıcak erkenmı bılmıyorum ama basladık artık alısverıse
ünaydın kızlar. dün gece hiç saglıklı uyuyamadım. gece yatarken uykuya kolay dalıyorum ama cok uyanıyorum. belım kalçam cok agrıyo. sürekli soluma yatmaya calısıyorum ama bu sefer de kolum uyusuyo uyanıyorum. dönmeye calısıyorum sırt ustu yatıyım dıyorum kalcama agırlık oluyo yıne cok agrım oluyo. agrılardan fırsat bulup uykuya daldıgımda ya kızım uyandırıyo ya eşimin horlamasına uyanıyorum yıne uykum bolunuyo bu sefer geri uyuması da zor oluyo. eşimi de her uyandıgımda uyandırıyorum sırt ustu yatma horluyosun dıye adam da uyuyamadı benım yuzumden stres oldu..[/QUOTE
Günaydın canım benimde 1 haftadır aynı şekilde allahtan soluma yatmaya alışkınım ama gece döne döne bir hal oluyorum ayağımın altına yastık koymaya başladım o biraz rahatlattı herhalde alışıncaya kadar belli bir dönem böyle geçecek
Ooo biz 3 aylıkken aldık bebek arabasını oto koltuğunu. Ne erkeni kız :) eşya olayını kapattım ben diğer eksiklerini alıyorum. Yakında lohusa setlerine falan bakıcam. Banyo seti almadım yer kaplamasın diye. Çok ağırlaşmadan bitirmeye çalıştım ben. Bende bir set 10lu aldım 2-3 tane de ayrıca sıfır ay tulumlar aldım hastanede 3-4 tane lazım olcak
günaydın kızlar. dün gece hiç saglıklı uyuyamadım. gece yatarken uykuya kolay dalıyorum ama cok uyanıyorum. belım kalçam cok agrıyo. sürekli soluma yatmaya calısıyorum ama bu sefer de kolum uyusuyo uyanıyorum. dönmeye calısıyorum sırt ustu yatıyım dıyorum kalcama agırlık oluyo yıne cok agrım oluyo. agrılardan fırsat bulup uykuya daldıgımda ya kızım uyandırıyo ya eşimin horlamasına uyanıyorum yıne uykum bolunuyo bu sefer geri uyuması da zor oluyo. eşimi de her uyandıgımda uyandırıyorum sırt ustu yatma horluyosun dıye adam da uyuyamadı benım yuzumden stres oldu..
Mustelanın bebekler için olan yüm nemlendirme kremi efsane birşey. Ablam kullanıyor anında etki ediyo ben unibayb setini aldım ama mustelanın o kremini de alcamKızlar günaydın. Mustelanın şu merhaba bebek setini sipariş verdim az önce. Kendim için de çatlak kremi olarak mustela kullanıyorum memnunum.
hadı ya ben de herseye erken dıyorum korkudan galıba:) aslında calısıyorum belkı 37.haftaya kAdar calıscam oyuzden tamamlarsam agırlasmadan dedıgın gıbı cok ıyı olur ben de bunlar harıcınde ınternetten bıkac sıteden uzun kollu ve kısa kollu olmak uzere badyler aldım çok şeker minnie mouse lu urunler var suan kampanyada..bır de zaten burdakı deneyımlı arkdaslardan rıca edıcektm ben tam lıste olarak ne almam gerektıgını bılmıorm bebek konusunda cok bılgısızımOoo biz 3 aylıkken aldık bebek arabasını oto koltuğunu. Ne erkeni kız :) eşya olayını kapattım ben diğer eksiklerini alıyorum. Yakında lohusa setlerine falan bakıcam. Banyo seti almadım yer kaplamasın diye. Çok ağırlaşmadan bitirmeye çalıştım ben. Bende bir set 10lu aldım 2-3 tane de ayrıca sıfır ay tulumlar aldım hastanede 3-4 tane lazım olcak
Kampanyaları takip ede ede manyak olduğumdan kaçırmak istemedim kampanya bulmuşken almıştık :) ohoo acele et annesi donsuz kalmasın sonra :)))En güzelini yapmışsın bende geçen hafta bebek arabasını aldım eşimle dalga geçmeye başladım kızımın bir donu bile yok ama maşallah bebek arabası var diyebu hafta alışveriş listesi yapıp bende kıyafet kısmına başlıcam inş...
Hiçte erken değil artık yolu yarılayalı çlk oldu nede olsa :) hem oyalanıyoruz kafamızı dağıtıyoruz. Ay liste deme benim liste çok karıştı en son bıraktım bende aldıkça alıyorum bakalım nereye kadar :)hadı ya ben de herseye erken dıyorum korkudan galıba:) aslında calısıyorum belkı 37.haftaya kAdar calıscam oyuzden tamamlarsam agırlasmadan dedıgın gıbı cok ıyı olur ben de bunlar harıcınde ınternetten bıkac sıteden uzun kollu ve kısa kollu olmak uzere badyler aldım çok şeker minnie mouse lu urunler var suan kampanyada..bır de zaten burdakı deneyımlı arkdaslardan rıca edıcektm ben tam lıste olarak ne almam gerektıgını bılmıorm bebek konusunda cok bılgısızım
Yaaaa gözün aydın tatlım çok sewindim. Bunuda atlattın darısı bizlere inşallah :) yaaa sorma rüyamda bir yedim bir yedim :) bu arada reçel tatlıdan sayılmıyo demi
Anam sen ağırlaştın mı şimdiden kıyamam. Ben 16-17haftaya kadsr bel ve kalça ağrısından öldüm ama 2 aydır çok rahatım o konuda şükürler olsun. Reflü arada bende de oluyo çocuk mideye baskı yaptıkça tabi
Kampanyaları takip ede ede manyak olduğumdan kaçırmak istemedim kampanya bulmuşken almıştık :) ohoo acele et annesi donsuz kalmasın sonra :)))
Hahah yok sayilmiyor o tuzluYaaaa gözün aydın tatlım çok sewindim. Bunuda atlattın darısı bizlere inşallah :) yaaa sorma rüyamda bir yedim bir yedim :) bu arada reçel tatlıdan sayılmıyo demi
Belki gün boyu işyerinde oturduğundandır kuzu. Ben evde çok hareketliyim yemek çamaşır bulaşık falan derken bide ablamın bebişine bakıyoruz baya geziniyorum. Haftasonu desen hep hareketliyim gezmelerde. Hareketsizlik öyle yapıyor olabilirbıkac haftadır rahattım kalca agrım gecmıstı sımdı yenıden basladı. sanırım kemıkler bebege yer acıyor o yuzden kalcama vuruyo agrısı. ama sırt ve bel agrısı hep var bazen dayanılmaz oluyo ne yatabılıyorum ne oturabılıyorum. iş yerinde de cok zorluyo. Allah yardımcımız olsun valla.
Magnezyum kullaniyormusun ?bıkac haftadır rahattım kalca agrım gecmıstı sımdı yenıden basladı. sanırım kemıkler bebege yer acıyor o yuzden kalcama vuruyo agrısı. ama sırt ve bel agrısı hep var bazen dayanılmaz oluyo ne yatabılıyorum ne oturabılıyorum. iş yerinde de cok zorluyo. Allah yardımcımız olsun valla.
Yaaaa gözün aydın tatlım çok sewindim. Bunuda atlattın darısı bizlere inşallah :) yaaa sorma rüyamda bir yedim bir yedim :) bu arada reçel tatlıdan sayılmıyo demi
Hahah yok sayilmiyor o tuzluSagol canim darisi hepinize olsun insalalh atlata atlata gidiyoruz sanirim bitti artik rutin kontrollere gidecegiz :)
Ay bende bilmiyomki benimkide cumartesi :) sorma bende rüyamda öyle bir tatlılar yedmki üzerine bu sabah kalktım ekmek kızartıp üzerine Allah ne verdiyse :)Yok yok bu haftadan itibaren alıcam yoksa içimde kalacak
Bu haftasonu benimde şeker yüklemem var hayır yasak cazip gelir gibi allah ne verdiyse tatlıya da abandım umarım tatlı yasak demezler. Bu arada çok zor olmuyor dimi normal şeker tahlili gibi yani bi sıvı içiyosun habire kan verip duruyosun
Bencede tuzlu o hatta acı o acı :)) ya demi bundan sonra göbüşleri büyütmece bebişlere kilo aldırmaca :)Hahah yok sayilmiyor o tuzluSagol canim darisi hepinize olsun insalalh atlata atlata gidiyoruz sanirim bitti artik rutin kontrollere gidecegiz :)
Uzak olmayi hep sevmisimdir hic yakinmadim gurbet zor diye ama gebelikte cok zorlandim keske benimde ablamlar annemler gorumcemler yakinimda olsalardi diye yalniz yalniz bu guzel gunleri gecirmek zor geldi .. Hatta mayis ayina plan yapiyorum simdiden baby shower icin atlayip gideyim yanlarina da hamile oldugumu anlayayim :)) Bi gobusumu sevdireyim halalarina ❤Belki gün boyu işyerinde oturduğundandır kuzu. Ben evde çok hareketliyim yemek çamaşır bulaşık falan derken bide ablamın bebişine bakıyoruz baya geziniyorum. Haftasonu desen hep hareketliyim gezmelerde. Hareketsizlik öyle yapıyor olabilir
Geçmiş olsun canım 1 çay kaşığı kuru kahve ye işhali keser diye biliyorumBen hasta oldum kızlar ya, dünden beri istifra ediyorum ve ishalim, halsizim.patates koydum haşlamaya ishale iyi geliyor diye.kendi kendime bakmaya çalışıyorum. Ah annem yanımda olsaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?