2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ooo biz 3 aylıkken aldık bebek arabasını oto koltuğunu. Ne erkeni kız :) eşya olayını kapattım ben diğer eksiklerini alıyorum. Yakında lohusa setlerine falan bakıcam. Banyo seti almadım yer kaplamasın diye. Çok ağırlaşmadan bitirmeye çalıştım ben. Bende bir set 10lu aldım 2-3 tane de ayrıca sıfır ay tulumlar aldım hastanede 3-4 tane lazım olcak

En güzelini yapmışsın bende geçen hafta bebek arabasını aldım eşimle dalga geçmeye başladım kızımın bir donu bile yok ama maşallah bebek arabası var diye bu hafta alışveriş listesi yapıp bende kıyafet kısmına başlıcam inş...

Yazdım ama galiba çıkmamış ben ayaklarımın altına yastık koydum garip bir biçimde rahatlattı alışma dönemidir inş. yoksa daha 4 ay var desek bitmez yaniiii

Kızlar günaydın. Mustelanın şu merhaba bebek setini sipariş verdim az önce. Kendim için de çatlak kremi olarak mustela kullanıyorum memnunum.
Mustelanın bebekler için olan yüm nemlendirme kremi efsane birşey. Ablam kullanıyor anında etki ediyo ben unibayb setini aldım ama mustelanın o kremini de alcam

hadı ya ben de herseye erken dıyorum korkudan galıba:) aslında calısıyorum belkı 37.haftaya kAdar calıscam oyuzden tamamlarsam agırlasmadan dedıgın gıbı cok ıyı olur ben de bunlar harıcınde ınternetten bıkac sıteden uzun kollu ve kısa kollu olmak uzere badyler aldım çok şeker minnie mouse lu urunler var suan kampanyada..bır de zaten burdakı deneyımlı arkdaslardan rıca edıcektm ben tam lıste olarak ne almam gerektıgını bılmıorm bebek konusunda cok bılgısızım

Kampanyaları takip ede ede manyak olduğumdan kaçırmak istemedim kampanya bulmuşken almıştık :) ohoo acele et annesi donsuz kalmasın sonra :)))

Hiçte erken değil artık yolu yarılayalı çlk oldu nede olsa :) hem oyalanıyoruz kafamızı dağıtıyoruz. Ay liste deme benim liste çok karıştı en son bıraktım bende aldıkça alıyorum bakalım nereye kadar :)

Yaaaa gözün aydın tatlım çok sewindim. Bunuda atlattın darısı bizlere inşallah :) yaaa sorma rüyamda bir yedim bir yedim :) bu arada reçel tatlıdan sayılmıyo demi

bıkac haftadır rahattım kalca agrım gecmıstı sımdı yenıden basladı. sanırım kemıkler bebege yer acıyor o yuzden kalcama vuruyo agrısı. ama sırt ve bel agrısı hep var bazen dayanılmaz oluyo ne yatabılıyorum ne oturabılıyorum. iş yerinde de cok zorluyo. Allah yardımcımız olsun valla.

Kampanyaları takip ede ede manyak olduğumdan kaçırmak istemedim kampanya bulmuşken almıştık :) ohoo acele et annesi donsuz kalmasın sonra :)))

Yok yok bu haftadan itibaren alıcam yoksa içimde kalacak
Bu haftasonu benimde şeker yüklemem var hayır yasak cazip gelir gibi allah ne verdiyse tatlıya da abandım umarım tatlı yasak demezler. Bu arada çok zor olmuyor dimi normal şeker tahlili gibi yani bi sıvı içiyosun habire kan verip duruyosun

Yaaaa gözün aydın tatlım çok sewindim. Bunuda atlattın darısı bizlere inşallah :) yaaa sorma rüyamda bir yedim bir yedim :) bu arada reçel tatlıdan sayılmıyo demi
Hahah yok sayilmiyor o tuzlu Sagol canim darisi hepinize olsun insalalh atlata atlata gidiyoruz sanirim bitti artik rutin kontrollere gidecegiz :)

Belki gün boyu işyerinde oturduğundandır kuzu. Ben evde çok hareketliyim yemek çamaşır bulaşık falan derken bide ablamın bebişine bakıyoruz baya geziniyorum. Haftasonu desen hep hareketliyim gezmelerde. Hareketsizlik öyle yapıyor olabilir

Magnezyum kullaniyormusun ?

Hahah yok sayilmiyor o tuzlu Sagol canim darisi hepinize olsun insalalh atlata atlata gidiyoruz sanirim bitti artik rutin kontrollere gidecegiz :)

Bencede sayılmaz yaaa hem annelere hani herşey serbestti hani 2 kişilik yiyorduk noldu o günlere

Ay bende bilmiyomki benimkide cumartesi :) sorma bende rüyamda öyle bir tatlılar yedmki üzerine bu sabah kalktım ekmek kızartıp üzerine Allah ne verdiyse :)

Uzak olmayi hep sevmisimdir hic yakinmadim gurbet zor diye ama gebelikte cok zorlandim keske benimde ablamlar annemler gorumcemler yakinimda olsalardi diye yalniz yalniz bu guzel gunleri gecirmek zor geldi .. Hatta mayis ayina plan yapiyorum simdiden baby shower icin atlayip gideyim yanlarina da hamile oldugumu anlayayim :)) Bi gobusumu sevdireyim halalarina ❤

Ben hasta oldum kızlar ya, dünden beri istifra ediyorum ve ishalim, halsizim.patates koydum haşlamaya ishale iyi geliyor diye.kendi kendime bakmaya çalışıyorum. Ah annem yanımda olsaydı
Geçmiş olsun canım 1 çay kaşığı kuru kahve ye işhali keser diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…