2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ya kıyamam sana ben. Hiç ayrı kalmadım çok zordur eminim. 2 km uzaktaydım ilk evlendiğimde ne ağlamışımtım ilk zamanlar abuuu. Hele balayından döndük mecburi annemlere gittik gece dönüşte annemler kalın demedi diye bi ağladım bi ağladım :))

oh cok sukur gözün aydın canım darısı başımıza inş :)

Ya kızlar nasıl dayandınız bu şeker yüklemesine dokuzda geldim kan verdim onu on geçe iki bardak tuhaf su içtim şimdi tekrar vericem hem kan hem idrar bi saat sonra bidaha bi saat sonra bi daha 1.15 de bitecekmiş ve ben ilkimde mahvoldum benimki biraz fazlamı nedir kalbimde çok hızlı atıyor başım dönüyor dayanamıcam galiba

Ayy yazik sana :)) Bende hic ayri kalmamistim universiteyide kendi memleketimde okudum o yuzden hic ayri kalmadik ama evlendim ciktim hic zorlanmadim taki gebelige kadar insan yaninda biri olsun istiyor bu telaslari yasarken sanirim :)) Hep ariyorum anne sunu da alayim mi bunu nasil alayim :))

evet bence de ben de gun ıcınde oturuyorum eve gelıp yatıyorum dısarısı soguktu hep yuruyus de yapamadım. anca hafta sonları avm ye falan gıdınce yuruyorum o kdr. bı de ev işlerini yaparken hareket edıyorum. onun dısında cok hareket etme ımkanım yok ama havalar ısınsın eve gıtmeden once yuruyuse gıtmek ıstıyorum.

Bende 75lik ictim ilk kani verdim onda ac karnina sorun olmadi sekerli suyu icipte 1 saat beklemek cok zor geldi kusacagim diye disari attim kendimi hava ala ala zor ettim 1 saati sonra biraz daha kolay gecti ama en sonun veedikten sonra yaninda visne suyu bulundur tuzlu cubuk al ben bayilacaktim az daha ..

Aynı ben ama ben evlenincede uzaklaşamadkm :) 1.5yıl sonra kocam kendi binasına kadar aldı sen düşün :) annem kıyamam sana odası geldimi minnoşun kız

Ya kimin 50 kimine 75 veriyolar neye göre oluyo? Ablam 1 kere içti bi aç bide içtikten sonra kan aldılr okadar. İnşallah banada öyle yaparkar

Puffff bu kötü olmuş işte olmazsa hava al azıcık tansiyonun düşüyorda olabilir.

Aynı ben ama ben evlenincede uzaklaşamadkm :) 1.5yıl sonra kocam kendi binasına kadar aldı sen düşün :) annem kıyamam sana odası geldimi minnoşun kız
Gelmedi daha canim zaten gelmesin iki hafta daha odasi dolu soguk diye hic bir is yapamadim yerlesemedim eve daha sanirim bu hafta dogalgaz da gelecek onun mutlulugu icindeyim :))
Daha kizimin kiyafeti yok 3 parca bisi aldim :))

Ya kimin 50 kimine 75 veriyolar neye göre oluyo? Ablam 1 kere içti bi aç bide içtikten sonra kan aldılr okadar. İnşallah banada öyle yaparkar
Ben 50lik bekledim ama kiloyu cok aldigim icin acaba sekerden mi suphelendi de 75lik icirdi bilmiyorum. Yoksa genelde 50lik yapiyorlar eger seker cikarsa 100luk yapiyorlar riske atmamak icinde sanirim 75 yapiyorlar .. 3 kere toplamda kan veriyorsun iste

Aynısından banada inş... Çünkü kan vermek fikri yeterince tansiyonumu düşürüyor c.tesi inş. sorunsuz geçerde nutella ile olan münasebetime devam edebilirim :)))))

Gelmedi daha canim zaten gelmesin iki hafta daha odasi dolu soguk diye hic bir is yapamadim yerlesemedim eve daha sanirim bu hafta dogalgaz da gelecek onun mutlulugu icindeyim :))
Daha kizimin kiyafeti yok 3 parca bisi aldim :))
Anam doğalgaz gelmedi mi normalde hemen gelirler ama. Randevu mu bulamadınız? Kız elini çabuk tut kıyafetlerini al bari bu arada

Uff bana napar acaba sewgili doktorum :) en son şekerim düşük çıkmıştı ertesi günüde bianda baya artmıştı ama sınırın altındaydı yine ve ben bunu doktora sormuştum vay benim koca kafam

Aynısından banada inş... Çünkü kan vermek fikri yeterince tansiyonumu düşürüyor c.tesi inş. sorunsuz geçerde nutella ile olan münasebetime devam edebilirim :)))))
Ay inşallah sorunsux atlatırız. Benim kan verme korkum yok damarlarımı bulamama korkum var. Birde bu derdim var benim damarlarım çok ince bulamıyoşar bulduklarıda patlıyo. El üstnden yapıyolar hep oda çok acıtıyo

Ayyyyy onu en iyi ben anlarım valla hastanede kan alan kızlardan birini belirledim tek seferde o buluyor ne zaman kan verecek olsam onu arayıp buluyorum damarlarım çok ince bulamadıklarında direkt tansiyonum düşüyor al başına belayı birde onu bekliyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…