2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Anam doğalgaz gelmedi mi normalde hemen gelirler ama. Randevu mu bulamadınız? Kız elini çabuk tut kıyafetlerini al bari bu arada
Gelmedi canim bina sifir ve iki kisiyiz oturan o yuzden biraz uzadi 3 ay sure verdiler bu hafta gelir diyorlar ama bakalim :-/
Bu arada simdi kargo geldi kizimin sepet besigini gondermisler bi tuhaf oldum ya 3 ay sonra onun icinde uyuyacak insallah

Sorma valla tek seferde bulanın duacısı oluyorum resmen

Gelmedi canim bina sifir ve iki kisiyiz oturan o yuzden biraz uzadi 3 ay sure verdiler bu hafta gelir diyorlar ama bakalim :-/
Bu arada simdi kargo geldi kizimin sepet besigini gondermisler bi tuhaf oldum ya 3 ay sonra onun icinde uyuyacak insallah
Ya çok kötü olmuş ama olsun sen kendine dikkat et sıkı sıkı giyin. Anam fotosu var mı atsanya :)

Ya çok kötü olmuş ama olsun sen kendine dikkat et sıkı sıkı giyin. Anam fotosu var mı atsanya :)
Aksam kurulsun öyle atayim simdi paketli :) Aynen kalin kalin giymekten göbüsümü göremiyorum kizimi sevemiyorum ne guzel gobegim hic kapanmiyordu eski evimde sicakti :))

Bende dün şeker yüklememi yaptırdım kızlar, çok şükür temiz, düşük bile
Açlık 80 1.saat 118 2.saat 90

tahmin ettiğim gibi içerken çok zorlandım, sonrasında bulantı ve baş dönmesi olunca yatak verdiler özel bölümde bekleme aralarını uyuyarak geçirdim, ayaklarımı yükselttiler uyuyunca vakit çok kolay geçti

Buarada aklınızda olsun, 3kere tekrar tekrar kolu delip kan almak yerine damar yolu açtılar bana, damar yolundan alıverdiler kanı ağrı acı olmadan, çok beğendim bu uygulamayı, sizlerde isteyebilirsiniz
50lik yüklemede sorun çıkarsa tekrar 100lük isteniyormuş çoğu zaman 100lük temiz çıkıyormuş, tekrar tekrar uğraşmayalım 75lik yapalım demişti bana dr, limonatadan lezzetli bir içecek verdiler, valla başka zaman olsa höpürdeterek içerdim ama aç mideyle fena
Yaptıracak arkadaşlara kolaylık diliyorum

Sea41 canım geçmiş olsun, insan hem hamile hem hasta olunca daha da duygusal oluyor

Al_pi canım seninde testin temiz çıkmasına çok sevindim, söyleyemiyorum ama kutlamayı kahvaltı sonrası yaptım bile

Canım magnezyum desteği alıyor musun?
Benim de ağrılarım vardı günde 2ye çıkardık, hamilelik rahatsızlıklarını giderecek dedi dr

ay aynı ben. hem korkum var hem de damar bulamayınca bı kan almak ıcın bıle 3 kere delen var. uyarıyorum hala almaya calısıyolar daha ıyı anlayan bırını 3. denemede gonderıyolar. artık bayılacak gıbı oluyorum. bayıldıgımda oluyo zaten.

Maşaallah küçük erkeğine
Evet ya aramızda 1ay var, biz 40uçururuz sizin paşa gelene kadar
Hiç birşeyi stress yapma kendine canım gerçekten, evmiş kvymiş hepsi gelip geçiyor, Allah can sağlığı versin evlatlarımıza eşlerimize bizlere,
Güzel günler gelecek inşAllah

Canım magnezyum desteği alıyor musun?
Benim de ağrılarım vardı günde 2ye çıkardık, hamilelik rahatsızlıklarını giderecek dedi dr

yok canım dr uma da danısmadım acıkcaı bu agrılar normaldır dıye dusundum. sen kullanalı nasılsın pekı fark ettı mı?

Yaa bende de aynı sorun var, çok ince damar yapım, oğlumda doğuma girdiğimde dr açılan damar yolunu beğenmeyip nasıl doğurcan sen demişti düşün ama çok da güzel doğurdum şükür
Dün de damar yolu açarken ufacık fenalaşır gibi oldum ama tek sefer çekmiş oldum, 3kere uğraşmadı böyle olunca

gecmıs olsun canım gozunaydın atlattın bunu da. damar yolu mantıklıymıs. ben de talep edıyım o zaman. yoksa ayıla bayıla gececek gun. eşim de her seferınde alısamadın mı sankı ılk defa kan aldırıyosun falan dıyo ama alısılmıyo kı buna her seferınde dusundukce bıle kotu oluyorum. acısında degılım ıgnenın damara gırme dusuncesı benı kotu yapıyo.

yok canım dr uma da danısmadım acıkcaı bu agrılar normaldır dıye dusundum. sen kullanalı nasılsın pekı fark ettı mı?

Bende geceleri felaket bacak kasılmaları vardı canım onun için başladık, kesinlikle 2 güne farkı hissettim, şimdi son zamanlarda kasıklarımda da ağrı oluyor öyle diyince 2ye çıkardık,
Magnezyum zararı olan birşey değil, kontrolde danış druna belki sadece şase olarak verir, ben Osteozinc kullanıyorum magnezyum kalsiyum falan filan hepsi birarada

Oy oy ben alışmıştım aslında son zamanda, sağlık ocağı ebem süper alıyordu birde tam o damara girerken öteki tarafıma dönüp şarkı söylüyorum, aklım dağılınca kötü olmuyorum,
ama taktikler işe yaramadı dün yine zorlandım, Allahtan pazar sabahı yaptırdık hastane çok sakindi uyuya uyuya bitirdim, darısı sana inşAllah

bende de gece gerınme hıssı cok oluyo. gecen hafta gerınırken bacagıma bir kıramp gırdı ama yok böyle bir acı. bagırarak uyandım eşim uykusunda ödü koptu ne oldugunu sasırdı o da :) Allahtan ne yapması gerektıgını bılıyodu da hemen gecırdı agrıyı. magnezyum aldırıyım o zaman ben de esıme ıcınde kalsıyum olması da guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…