- 8 Kasım 2015
- 4.203
- 8.979
- 158
Gözünaydın darısı bizede inşallah
Gelmedi canim bina sifir ve iki kisiyiz oturan o yuzden biraz uzadi 3 ay sure verdiler bu hafta gelir diyorlar ama bakalim :-/Anam doğalgaz gelmedi mi normalde hemen gelirler ama. Randevu mu bulamadınız? Kız elini çabuk tut kıyafetlerini al bari bu arada
Gözünaydın darısı bizede inşallah
sagol canim.. sen yinede ac git cunku bu haftalarda yapiliyor bari gitmisken yaptirirsin bi daha git gel yapmazsin..1 nisanda randevum 24.haftam bitiyor..ya şeker yüklemesi yapacak mı bu doktor, ogün aç gel filan demedi ki bana
Sorma valla tek seferde bulanın duacısı oluyorum resmenAyyyyy onu en iyi ben anlarım valla hastanede kan alan kızlardan birini belirledim tek seferde o buluyor ne zaman kan verecek olsam onu arayıp buluyorum damarlarım çok ince bulamadıklarında direkt tansiyonum düşüyor al başına belayı birde onu bekliyosun
Ya çok kötü olmuş ama olsun sen kendine dikkat et sıkı sıkı giyin. Anam fotosu var mı atsanya :)Gelmedi canim bina sifir ve iki kisiyiz oturan o yuzden biraz uzadi 3 ay sure verdiler bu hafta gelir diyorlar ama bakalim :-/
Bu arada simdi kargo geldi kizimin sepet besigini gondermisler bi tuhaf oldum ya 3 ay sonra onun icinde uyuyacak insallah
Aksam kurulsun öyle atayim simdi paketli :) Aynen kalin kalin giymekten göbüsümü göremiyorum kizimi sevemiyorum ne guzel gobegim hic kapanmiyordu eski evimde sicakti :))Ya çok kötü olmuş ama olsun sen kendine dikkat et sıkı sıkı giyin. Anam fotosu var mı atsanya :)
1 nisanda randevum 24.haftam bitiyor..ya şeker yüklemesi yapacak mı bu doktor, ogün aç gel filan demedi ki bana
bıkac haftadır rahattım kalca agrım gecmıstı sımdı yenıden basladı. sanırım kemıkler bebege yer acıyor o yuzden kalcama vuruyo agrısı. ama sırt ve bel agrısı hep var bazen dayanılmaz oluyo ne yatabılıyorum ne oturabılıyorum. iş yerinde de cok zorluyo. Allah yardımcımız olsun valla.
Ay inşallah sorunsux atlatırız. Benim kan verme korkum yok damarlarımı bulamama korkum var. Birde bu derdim var benim damarlarım çok ince bulamıyoşar bulduklarıda patlıyo. El üstnden yapıyolar hep oda çok acıtıyo
Kızlar bende dün miniğimi gördüm ayrıntılımız vardı doktor 40 dk boyunca her yerine baktı çok şükür çok sağlıklıydı 2 gün öndeydi gelişimi 330 g 23 cm olmuş biz hepinizden küçüğüz inşallah hepinizin güzel doğum haberlerini aldıktan sonra oğlum doğacak oğlum uyuyordu hep yüzünü kapattı ama pipiyi gösterdi abisi hep bacaklarını kapatırdı 20.haftada cinsiyeti zor öğrenmiştik buda tam tersi baştan hep kızım diye sevdik zoruna gitmiş olacak gözümüze soka soka erkeğim diyor :) 5 hafta sonra gel şeker yüklemesi yapalım dedi doktorumuz o zamana kadar nasıl sabredeceğim bilmiyorum dün bebeklerini gören tüm arkadaşlarında gözü aydın maalesef kiloyla benimde başım dertte makarna pilav vazgeçilmezim bide şeker çıkarsa ne yapacam bilmiyorum şimdiden stresi sardı
Bu arada en geç 40 gün sonra evi taşıyorum maalesef kv evden çıkacak onun evine gideceğim kendime yediremiyorum kocama laf anlatamıyorum bir haftadır birbirimize girdik çok üzüldüm ağladım ama yapacak birşey yok sağlık olsun diyorum üzülsemde herşey olacağına varıyor kendi huzurumu kaçırıp psiklojimi bozuyorum yavrularıma yazık ama insan kendini çaresiz hissettiğinde en çok annesini arıyor
Sea41 canım sanada çok geçmiş olsun umarım biran önce iyileşirsin kendine dikkat et
Canım magnezyum desteği alıyor musun?
Benim de ağrılarım vardı günde 2ye çıkardık, hamilelik rahatsızlıklarını giderecek dedi dr
Ay inşallah sorunsux atlatırız. Benim kan verme korkum yok damarlarımı bulamama korkum var. Birde bu derdim var benim damarlarım çok ince bulamıyoşar bulduklarıda patlıyo. El üstnden yapıyolar hep oda çok acıtıyo
Bende dün şeker yüklememi yaptırdım kızlar, çok şükür temiz, düşük bile
Açlık 80 1.saat 118 2.saat 90
tahmin ettiğim gibi içerken çok zorlandım, sonrasında bulantı ve baş dönmesi olunca yatak verdiler özel bölümde bekleme aralarını uyuyarak geçirdim, ayaklarımı yükselttiler uyuyunca vakit çok kolay geçti
Buarada aklınızda olsun, 3kere tekrar tekrar kolu delip kan almak yerine damar yolu açtılar bana, damar yolundan alıverdiler kanı ağrı acı olmadan, çok beğendim bu uygulamayı, sizlerde isteyebilirsiniz
50lik yüklemede sorun çıkarsa tekrar 100lük isteniyormuş çoğu zaman 100lük temiz çıkıyormuş, tekrar tekrar uğraşmayalım 75lik yapalım demişti bana dr, limonatadan lezzetli bir içecek verdiler, valla başka zaman olsa höpürdeterek içerdim ama aç mideyle fena
Yaptıracak arkadaşlara kolaylık diliyorum
yok canım dr uma da danısmadım acıkcaı bu agrılar normaldır dıye dusundum. sen kullanalı nasılsın pekı fark ettı mı?
gecmıs olsun canım gozunaydın atlattın bunu da. damar yolu mantıklıymıs. ben de talep edıyım o zaman. yoksa ayıla bayıla gececek gun. eşim de her seferınde alısamadın mı sankı ılk defa kan aldırıyosun falan dıyo ama alısılmıyo kı buna her seferınde dusundukce bıle kotu oluyorum. acısında degılım ıgnenın damara gırme dusuncesı benı kotu yapıyo.
Bende geceleri felaket bacak kasılmaları vardı canım onun için başladık, kesinlikle 2 güne farkı hissettim, şimdi son zamanlarda kasıklarımda da ağrı oluyor öyle diyince 2ye çıkardık,
Magnezyum zararı olan birşey değil, kontrolde danış druna belki sadece şase olarak verir, ben Osteozinc kullanıyorum magnezyum kalsiyum falan filan hepsi birarada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?