2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aksam kurulsun öyle atayim simdi paketli :) Aynen kalin kalin giymekten göbüsümü göremiyorum kizimi sevemiyorum ne guzel gobegim hic kapanmiyordu eski evimde sicakti :))
Ee izmir olsada havalar daha ısınmadı tabi. Dışarısı daha sıcaktır evlerden güneş gidince de buz kesiyodur demi. İnşallah bu hafta gelir kuzu. Bende kızıma sepet takımı yaptırdım

ben de bakmıyorum kesınlıkle baksam dırek bayılırım :) zaten hemsırelerı esım ayrı ben ayrı uyararak kan aldırıyorum :) bu sefer acemı hemsıreler de panık oluyo soruyorum zaten acemıysen hıc baslama dıye . esımın calıstıgı hastane oldugunda hıc sorun degıl hemen gozu kapalı kan alan hangısıyse ona gıdıyoruz tanıdıgımız ıcın ısı olsa bıle yardımcı oluyo ama bılmedıgım hastane de daha cok dtres oluyorum.

Gözün aydın tatlım oh atlatrın bitti gitti. Off resmen korkulu rüyam oldu bu şeker yüklemesi benim

Bacak kramplarını çeken bilir çok fena oluyor ağrısı,
Geçen gün otobüse bindim, ayaktaydım, dengemi sağlamak için kasmışım bacağımı farkında olmadan sanırım, kramp bir girdi bacağıma, ağlayarak yere oturdum bütün otobüs şok sonrasında hamile olduğumu anladılar neden yer istemiyorsun falan dediler ama iş işten geçmişti

Gözün aydın tatlım oh atlatrın bitti gitti. Off resmen korkulu rüyam oldu bu şeker yüklemesi benim
İyi düşünelim iyi olsun canım

Bak benim şüpheleniyordu dr açlıklarım yüksek çıkıyordu rutin tahlillerde diyabete bile göndermişti ama yükleme temiz çıktı çok şükür

of dısarda olması da ayrıca kotu olmus. valla ben de otobuse bınıceksem eger onceden kendımı hazırlıyorum hamıle oldugumu gorupte yer vermeyen olursa nası cemkırsem dıye prova yapıyorum neysekı bu zamana kadar bos yer buldum hep :)

@Sea41 canım geçmiş olsun, insan hem hamile hem hasta olunca daha da duygusal oluyor

Al_pi canım seninde testin temiz çıkmasına çok sevindim, söyleyemiyorum ama kutlamayı kahvaltı sonrası yaptım bile
Sagol canim seninde gözün aydin Ben kutlamayi aksama biraktim seker yuklemesi sonra bayilacaktim eve nasil geldik bilmiyorum oysaki ne guzel planlarim vardi o gun icin :))
Ben damar yolundan korktugum icin umarim bana onu yapmazlar dedim cogu yerde oyle yapiyorlar bende internette gordum damari ince olanlar icin iyi birsey..

Bende kan verirken hala zorlaniyorum hala alisamadin mi diyen kocalarida gebertmek istiyorum :)) Sanki alisilacak birsey ..

Yaaa ne güzel birley bu off ya ne güzel uyucaklar içinde
Ahh sorma ne duygulandim yaa helede uzun sure bu guzelligi bekleyen biri olarak Allaha binlerce sukur ediyorum hergun miss kokulu yavrular geleeck evimize uyuyacaklar yataklarinda bizde basinda bekleyecegiz

Anam okadsrmı yaaa. Bigün stajyerin teki el üstümden bile bulamamıştı şişirmişti balon gibi bağırmıştım git deneyimli birini getir diye

Doktoruna kapak yapmışsın resmen böylede doğururum hıh deseydin :) onunla geçmiş olsun kuzu darısı bana

Anam okadsrmı yaaa. Bigün stajyerin teki el üstümden bile bulamamıştı şişirmişti balon gibi bağırmıştım git deneyimli birini getir diye

aynen canım. bana da bı keresınde bılegımdekı ınce damardan serum takmaya kalktı allahım yok boyle bır acı. kolumu delık desık ettıgı yetmemıs gıbı gıttı en acıyan yerden damar yolu actı. kolum bıldıgın komple mosmor gezdım 1 hafta. acılde 2 hemsıre vardı guya deneyımlısını gondermıslerdı.

Canım gözün aydın. Bu da gelmiş geçmiş oldu. Sağlıkla gelsin İnci tanesi

İyi düşünelim iyi olsun canım

Bak benim şüpheleniyordu dr açlıklarım yüksek çıkıyordu rutin tahlillerde diyabete bile göndermişti ama yükleme temiz çıktı çok şükür
Benim açlıklar çok çok iyi hatta en son düşük bile çıktı ama ne bileyim. Haklısın artık iyi düşüneyim ya

Bikeresinde yaz ortasında 2 kolumdanda baktılar bulamadılar mosmoroldu tişört giyip dışarı çıkamıyodum millet yanlış anlıcak diye. Rabbim yardımcımız olsun valla

Canım gözün aydın. Bu da gelmiş geçmiş oldu. Sağlıkla gelsin İnci tanesi
Sagol canim darisi sana olsun insallah :) Yine bir ay görüş yok özleyecegim kizimi senin ne kadar kaldi görüse :)
alpi ahşap beşik mi ne kadara aldınız ve nereden
Sepet besik evet ahsap canim ben odasini tam takim aldim hepsi icinde buda dahil 3.100e aldim internetten dikkat bebek var dan aldim .. Yeri antepte bu magazanin

Kızlar günaydın. Mustelanın şu merhaba bebek setini sipariş verdim az önce. Kendim için de çatlak kremi olarak mustela kullanıyorum memnunum.
nerden şipariş verdin arkadasım güle güle kullanın, uygun mu peki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…