Ee izmir olsada havalar daha ısınmadı tabi. Dışarısı daha sıcaktır evlerden güneş gidince de buz kesiyodur demi. İnşallah bu hafta gelir kuzu. Bende kızıma sepet takımı yaptırdımAksam kurulsun öyle atayim simdi paketli :) Aynen kalin kalin giymekten göbüsümü göremiyorum kizimi sevemiyorum ne guzel gobegim hic kapanmiyordu eski evimde sicakti :))
Yaaa ne güzel birley bu off ya ne güzel uyucaklar içinde
Oy oy ben alışmıştım aslında son zamanda, sağlık ocağı ebem süper alıyordu birde tam o damara girerken öteki tarafıma dönüp şarkı söylüyorum, aklım dağılınca kötü olmuyorum,
ama taktikler işe yaramadı dün yine zorlandım, Allahtan pazar sabahı yaptırdık hastane çok sakindi uyuya uyuya bitirdim, darısı sana inşAllah
Gözün aydın tatlım oh atlatrın bitti gitti. Off resmen korkulu rüyam oldu bu şeker yüklemesi benimBende dün şeker yüklememi yaptırdım kızlar, çok şükür temiz, düşük bile
Açlık 80 1.saat 118 2.saat 90
tahmin ettiğim gibi içerken çok zorlandım, sonrasında bulantı ve baş dönmesi olunca yatak verdiler özel bölümde bekleme aralarını uyuyarak geçirdim, ayaklarımı yükselttiler uyuyunca vakit çok kolay geçti
Buarada aklınızda olsun, 3kere tekrar tekrar kolu delip kan almak yerine damar yolu açtılar bana, damar yolundan alıverdiler kanı ağrı acı olmadan, çok beğendim bu uygulamayı, sizlerde isteyebilirsiniz
50lik yüklemede sorun çıkarsa tekrar 100lük isteniyormuş çoğu zaman 100lük temiz çıkıyormuş, tekrar tekrar uğraşmayalım 75lik yapalım demişti bana dr, limonatadan lezzetli bir içecek verdiler, valla başka zaman olsa höpürdeterek içerdim ama aç mideyle fena
Yaptıracak arkadaşlara kolaylık diliyorum
bende de gece gerınme hıssı cok oluyo. gecen hafta gerınırken bacagıma bir kıramp gırdı ama yok böyle bir acı. bagırarak uyandım eşim uykusunda ödü koptu ne oldugunu sasırdı o da :) Allahtan ne yapması gerektıgını bılıyodu da hemen gecırdı agrıyı. magnezyum aldırıyım o zaman ben de esıme ıcınde kalsıyum olması da guzel
İyi düşünelim iyi olsun canımGözün aydın tatlım oh atlatrın bitti gitti. Off resmen korkulu rüyam oldu bu şeker yüklemesi benim
Bacak kramplarını çeken bilir çok fena oluyor ağrısı,
Geçen gün otobüse bindim, ayaktaydım, dengemi sağlamak için kasmışım bacağımı farkında olmadan sanırım, kramp bir girdi bacağıma, ağlayarak yere oturdum bütün otobüs şoksonrasında hamile olduğumu anladılar neden yer istemiyorsun falan dediler ama iş işten geçmişti
Gözün aydın tatlım oh atlatrın bitti gitti. Off resmen korkulu rüyam oldu bu şeker yüklemesi benim
Sagol canim seninde gözün aydin
Ahh sorma ne duygulandim yaa helede uzun sure bu guzelligi bekleyen biri olarak Allaha binlerce sukur ediyorum hergun miss kokulu yavrular geleeck evimize uyuyacaklar yataklarinda bizde basinda bekleyecegizYaaa ne güzel birley bu off ya ne güzel uyucaklar içinde
Anam okadsrmı yaaa. Bigün stajyerin teki el üstümden bile bulamamıştı şişirmişti balon gibi bağırmıştım git deneyimli birini getir diyeay aynı ben. hem korkum var hem de damar bulamayınca bı kan almak ıcın bıle 3 kere delen var. uyarıyorum hala almaya calısıyolar daha ıyı anlayan bırını 3. denemede gonderıyolar. artık bayılacak gıbı oluyorum. bayıldıgımda oluyo zaten.
Kuzu ben kullanınca iyice rahatlamaya başladım valla. Mutlaka söyle doktoruna ağrılarınjyok canım dr uma da danısmadım acıkcaı bu agrılar normaldır dıye dusundum. sen kullanalı nasılsın pekı fark ettı mı?
Doktoruna kapak yapmışsın resmenYaa bende de aynı sorun var, çok ince damar yapım, oğlumda doğuma girdiğimde dr açılan damar yolunu beğenmeyip nasıl doğurcan sen demişti düşün ama çok da güzel doğurdum şükür
Dün de damar yolu açarken ufacık fenalaşır gibi oldum ama tek sefer çekmiş oldum, 3kere uğraşmadı böyle olunca
Anam okadsrmı yaaa. Bigün stajyerin teki el üstümden bile bulamamıştı şişirmişti balon gibi bağırmıştım git deneyimli birini getir diye
Canım gözün aydın. Bu da gelmiş geçmiş oldu. Sağlıkla gelsin İnci tanesi
Benim açlıklar çok çok iyi hatta en son düşük bile çıktı ama ne bileyim. Haklısın artık iyi düşüneyim yaİyi düşünelim iyi olsun canım
Bak benim şüpheleniyordu dr açlıklarım yüksek çıkıyordu rutin tahlillerde diyabete bile göndermişti ama yükleme temiz çıktı çok şükür
Of demi işin ucunda diyet var. Ömrüm diyetle geçti benimya sewmiştim istediğini yiyebilme olayınıaynen benımde oyle. kan vermesi ayrı bı kabus seker cıkarsa dıyet nası yapıcam dusuncesı baska bı kabus
alpi ahşap beşik mi ne kadara aldınız ve nereden
Bikeresinde yaz ortasında 2 kolumdanda baktılar bulamadılar mosmoroldu tişört giyip dışarı çıkamıyodum millet yanlış anlıcak diye. Rabbim yardımcımız olsun vallaaynen canım. bana da bı keresınde bılegımdekı ınce damardan serum takmaya kalktı allahım yok boyle bır acı. kolumu delık desık ettıgı yetmemıs gıbı gıttı en acıyan yerden damar yolu actı. kolum bıldıgın komple mosmor gezdım 1 hafta. acılde 2 hemsıre vardı guya deneyımlısını gondermıslerdı.
Sagol canim darisi sana olsun insallah :) Yine bir ay görüş yok özleyecegim kizimi senin ne kadar kaldi görüse :)Canım gözün aydın. Bu da gelmiş geçmiş oldu. Sağlıkla gelsin İnci tanesi
Sepet besik evet ahsap canim ben odasini tam takim aldim hepsi icinde buda dahil 3.100e aldim internetten dikkat bebek var dan aldim .. Yeri antepte bu magazaninalpi ahşap beşik mi ne kadara aldınız ve nereden
nerden şipariş verdin arkadasım güle güle kullanın, uygun mu peki ?Kızlar günaydın. Mustelanın şu merhaba bebek setini sipariş verdim az önce. Kendim için de çatlak kremi olarak mustela kullanıyorum memnunum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?