Aynen canım ya.izmitte hasta olsam annem gelir, ben giderim ya da hastaneye gitsem çocuğu bırakırım birine, burda kimse olmayınca zor.Gecenin yarısı hasta olsan anneni uyandirip birakabilirsin çocuğu ama burda kime birakcan.Gurbet dediğin gibi hasta ve hamile olunca daha zor. Hasta olunca eşimi işten çağırıyorum. .Cuma izmite gitcez, eşim biraz kalirsiniz diyo. Isleri yoğun. Anneme naz yapıyım biraz:)Ahh ahh ben Tekirdağ da olsam çevremde birsürü insan olacak ev işi falan bana değmeyecek tabi sende İzmit te olsan çevrende çok sevdiklerin olur gurbetlik çok zor hele bide hamilelik hastalık ve problemler varsa... Rabbim hepimize sağlık versin üzülsekte herşey olacağına varıyor
Gözünaydın canım, darısı başımıza. Benim gözüm korkmaya başladı, aç karınla midem bulanir gibi geliyo, bu ara hassas midem.oglumda da yaptirmistim bi sorun yasamamistim.c.tesi yaptırcam ben de ama eşim yaptirmasak mı diyo, o öyle diyince ben de bi kararsız kalıyorum.Şekerim çıkmamışOhh gelsin Sekerli seyler bazi arkadaslar icin acik acik yazmiyayim @Yellu veda etti bu haftada sekere :)) Ayy nasil mutlu oldum bu haftaya kadar seker cikacak korkusuyla cikolata bile kucuk bir parca yiyordum yaa..
Ahh ahh malesef biz her gece oyle. Bu sefer sabah cok uyuyorum eşimde kiziyor uyku duzenim simdiden mahvoldu. Bebek dogunca zaten uyku denen sey nedir modunda olcaz allah yardimcimiz olshn :)günaydın kızlar. dün gece hiç saglıklı uyuyamadım. gece yatarken uykuya kolay dalıyorum ama cok uyanıyorum. belım kalçam cok agrıyo. sürekli soluma yatmaya calısıyorum ama bu sefer de kolum uyusuyo uyanıyorum. dönmeye calısıyorum sırt ustu yatıyım dıyorum kalcama agırlık oluyo yıne cok agrım oluyo. agrılardan fırsat bulup uykuya daldıgımda ya kızım uyandırıyo ya eşimin horlamasına uyanıyorum yıne uykum bolunuyo bu sefer geri uyuması da zor oluyo. eşimi de her uyandıgımda uyandırıyorum sırt ustu yatma horluyosun dıye adam da uyuyamadı benım yuzumden stres oldu..
Amin canım İnşallah. Haftaya tetanoz aşım var, ondan sonra da detaylı UsgSagol canim darisi sana olsun insallah :) Yine bir ay görüş yok özleyecegim kizimi senin ne kadar kaldi görüse :)
Aynı ben adam ben rahat edeyim diye oğlanın yanında yerde yatıyor valla gel diyorum uyutmuyorsun ki diyor, diğer odaya bile yetiyorum azcık sese uyanıyorum Çünkü rahatsız yatıyorumAhh ahh malesef biz her gece oyle. Bu sefer sabah cok uyuyorum eşimde kiziyor uyku duzenim simdiden mahvoldu. Bebek dogunca zaten uyku denen sey nedir modunda olcaz allah yardimcimiz olshn :)
İnşallah bizim bebeklerimizde de öyle işe yararMustelanın bebekler için olan yüm nemlendirme kremi efsane birşey. Ablam kullanıyor anında etki ediyo ben unibayb setini aldım ama mustelanın o kremini de alcam
Hepsi buradadan sipariş verdim. Tek şampuanını alacaktım bunu görünce set olarak aldım. 140 liraydınerden şipariş verdin arkadasım güle güle kullanın, uygun mu peki ?
Korkma canim ya birsey olmaz azcik ac kaliyorsun o kadarGözünaydın canım, darısı başımıza. Benim gözüm korkmaya başladı, aç karınla midem bulanir gibi geliyo, bu ara hassas midem.oglumda da yaptirmistim bi sorun yasamamistim.c.tesi yaptırcam ben de ama eşim yaptirmasak mı diyo, o öyle diyince ben de bi kararsız kalıyorum.
Benimde cuma gunu ikinci doz asim var :-/ Birinci doz biraz agri yapiyor 3 gun kolumu kipirdatamamistim ben :-! Hadi bakalim insalalh guzel sanuclar alirsiniz ki inaniyorum ben bu zamana kadar guzel geldin bundan sonrada guzel olur insallah..Amin canım İnşallah. Haftaya tetanoz aşım var, ondan sonra da detaylı UsgHayırlısı ile atlatırız inşallah. Sen nasılsın? İzmir'e alışabildiniz mi?
Genelde 24.haftaya denk geliyor herkesin ama erken olanda var sanirim 28e kadar yapiliyorKızlar birley sorucam. Bu şeker yüklemsi kaçıncı haftada yapılıyor. Doktorum bana birşey demedi sıradaki kontrolüm de 30 mart. Geçmez dmi ??
Birde galiba kilolarla başım dertte. 63 ile hamile kaldım şuan 67 kiloyum. 22 haftalık hamileyim. Napcm ben yaa :'(
İnşallah canım bu süreci de atlatıp sağlıkla kucağımıza alırızKorkma canim ya birsey olmaz azcik ac kaliyorsun o kadarBenim bulanmadi icerken midem sadece sekeri cok sevmedigim icin agir geldi sonra midem bulandi magnezyum ilaci iciyorsan ayni onun tadindaydi benim ictigim..
Benimde cuma gunu ikinci doz asim var :-/ Birinci doz biraz agri yapiyor 3 gun kolumu kipirdatamamistim ben :-! Hadi bakalim insalalh guzel sanuclar alirsiniz ki inaniyorum ben bu zamana kadar guzel geldin bundan sonrada guzel olur insallah..
Alistim hava soguk oldugu icin daha adapte olamadim sanki hala hatayda gibiyim ev yeni hamilelik derken dogum yapacagim kışa noluyo yahu derim :))) Hizli geciyor benim.icin vakit yani ..
4 gozle sicak havayi bekliyorum ev soguk disarisi soguk gecmedi gitti kiş yahu:)) Su gibi geciyor bende vakit zaman yavas gecsin istiyorum hamilelige doyamadim Allah isteyen herkese nasip etsin ben cok sevdim hamileligi igne isi olmasa hemen bir tane daha yaparimda igne beni zorluyor :)İnşallah canım bu süreci de atlatıp sağlıkla kucağımıza alırızBu sene kış bitmek bilmedi ama bir havalar ısınsın bol bol gezersiniz kızınla vaktin çabuk geçmesi iyi aslında. İkinci dozu daha rahat atlatırsın zaten 5 e tamamlanınca bir ömür gerekmeyecek aşıya
Bend E çok sevdim hamileliği hele ki gobus de çıktı artık her yerde çok özel muamele de görüyorsun nöbet Te sevdiğim ablalar gobusumu seviyorlar bazen çok mutlu oluyorum sadece gece uykusu hiç yok bende onun dışında hersey yolunda kafam da enteresan şekilde rahat havalar ısınıyor acayip bi mutluluk kaplıyor sanki ilk kez bahar geliyor Rabbim e bin şükür biz 1 sene sonra kardes planliyoruz sağlıkla kızımızı kucağımiza alalım da4 gozle sicak havayi bekliyorum ev soguk disarisi soguk gecmedi gitti kiş yahu:)) Su gibi geciyor bende vakit zaman yavas gecsin istiyorum hamilelige doyamadim Allah isteyen herkese nasip etsin ben cok sevdim hamileligi igne isi olmasa hemen bir tane daha yaparimda igne beni zorluyor :)
Kızlar birley sorucam. Bu şeker yüklemsi kaçıncı haftada yapılıyor. Doktorum bana birşey demedi sıradaki kontrolüm de 30 mart. Geçmez dmi ??
Birde galiba kilolarla başım dertte. 63 ile hamile kaldım şuan 67 kiloyum. 22 haftalık hamileyim. Napcm ben yaa :'(
Kizlar bu kiyafet işinden hiç anlamadığım için içinden de çıkamıyorum.bu yenidoğan yazan kıyafetleriyle 0-3 ay yazan kıyafetler farkli boyut oluyor degil mi?tabiki bebeğe göre kıyafetler olur yada olmaz ama ben hic 0-3 ay almadim henüz.genelde 3-6 ve 9-12 almışım.yenidoğan kıyafetlerimiz de tam.ama 0-3 ay da almali mıyım?
0-3 ay için zıbın tulum alt üst almam lazim heralde.sadece 2 tane patikli pijamamiz varmış 0-3 ay içinBenım aldıklarımın cogunlugu 0-3 ay seklınde. onlarında kalıbı buyuk yenı dogan da aldım o yuzden bı kac parca. onun dısında 3-6 da var.
Benım aldıklarımın cogunlugu 0-3 ay seklınde. onlarında kalıbı buyuk yenı dogan da aldım o yuzden bı kac parca. onun dısında 3-6 da var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?