- 19 Mayıs 2015
- 1.851
- 2.044
- 63
- 38
0-3 ay için zıbın tulum alt üst almam lazim heralde.sadece 2 tane patikli pijamamiz varmış 0-3 ay için
Tam temmuz olacağı için bende çoğu kez şaşıp kalıyorum 0-3 ay almak mantıklı gibi geliyo :) zaten 3 ay sonrada az çok sonbahar geliyo o zaman 3-6 diye başlarız herhalde ama ne kadar almalı onu kestirebilmek hele ki ilk çocukta imkansız gibi görünüyor bol bol alıp pişman olmak var işin ucunda
Ay valla bu bebisleri doğuralım da ikinciyi de yaparız Alp'im4 gozle sicak havayi bekliyorum ev soguk disarisi soguk gecmedi gitti kiş yahu:)) Su gibi geciyor bende vakit zaman yavas gecsin istiyorum hamilelige doyamadim Allah isteyen herkese nasip etsin ben cok sevdim hamileligi igne isi olmasa hemen bir tane daha yaparimda igne beni zorluyor :)
sıfır kol atletlerden ben de düşünüyorum.cok kullanışlı olacak kesin.ben de alsam giyilir mi lazim olur mu diye dusunmekten hic alamıyorum.bende de genelde cıtcıtlı kısa kollu badı var. benım de bı kac parca alt almam lazım patıklı pijama falan. bı de sade beyaz cıtcıtlı badılerden askılı ve ya sıfır kol atlet seklınde almayı dusunuyorum. ama ben de cok zorlanıyorum bu alısverıs ısınde alsam mı almasam mı ya de ne almam lazım baska dıye dusunmekten suan alısverıs yapamıyorum.
yenidogan benim 4 kisa 2 uzun kollu zıbın var.bir de hastane çıkışı.ama 0-3 hiç bişey almadim henüz.bizim de en çok 3-6 ve 9-12 var.annem ve kardesim almışlardı.hediye gelenler nasil olur bilemiyorum.herşeyi güvenip de kullanamam sanırım.biraz pimpirikliyim de benKiyafet işini biz buyuk olcude hallettik. Yenidogan cok almadim ben genelde 0-3 3-6 aldik. 6-9 bile cok az. Zaten hediye de gelir diye. Birde egerki lazim ederse yenidogan alinir yani ulasilmaz birsey degil diye dusunuyorum. Baktikki cok kusuyor, cok kiyafet gerekiyor annemlere soylerim onlar alabilir eşim anlamasada :)
Bende en cok onu merak etmistim ama doktor 1 hafta geride deyince taktim benim 1 ay gecmez diger kontrole kadar acaba kilo aldimi haftasina ulastimi diye yiyecegim kendimi ..
Hisler planlar ayni ❤ Saglikla kucagimiza aliriz insallah nasilsa daha 3 ayimiz da var bol bol tadini cikaralim her gunumuzunBend E çok sevdim hamileliği hele ki gobus de çıktı artık her yerde çok özel muamele de görüyorsun nöbet Te sevdiğim ablalar gobusumu seviyorlar bazen çok mutlu oluyorum sadece gece uykusu hiç yok bende onun dışında hersey yolunda kafam da enteresan şekilde rahat havalar ısınıyor acayip bi mutluluk kaplıyor sanki ilk kez bahar geliyor Rabbim e bin şükür biz 1 sene sonra kardes planliyoruz sağlıkla kızımızı kucağımiza alalım da
Evet evet yapariz kardessiz olmaz Sana bir kiz bebis lazim sonraAy valla bu bebisleri doğuralım da ikinciyi de yaparız Alp'im
Bol yuruyus bol su ile gecer gider 3 ay ne olacak ki sekerleride lohusalikta yersin bol bol annesi ona da sut olurEvet bugünden itibaren şekerli bir gebeyim zor bir hamilelik geçiriyorum ama çok şükür bgunlere bebeğim gayet sağlıklı doktor diyet verdi ve mutlaka her gün yürüyüş yap dedi inşallah düşer düşmezse insülin başlarım dedi ama ben bunu pek onemsemedim çünkü ben oglusumla diyetimi yapıp yürüyüşü yapıp bu işi de hallederiz inşallah
Bugun itibariyla yuruyuse basladim 1 saat yurudum. Ekmegi azalttim makarna pirinc pilavi yok yine hayatimda birde borek corek yok bol salatali etler sebzeler yiyecegim insallah kizim kilo alir artik ben almamAl_pi ne yapmayı düşünüyorsun. Kızdan çok ben alıyorumdur o bir kesin. Mide tarafındaki kilo alttan daha çok
Benim takima benziyor benim icinde bebek arabasi puset ve yatak da var 3.100 e aldim canim ..Eki Görüntüle 1970775 Eki Görüntüle 1970776 Kızlar bizde bu takımları aldık cibinliği uyku setleri sepet beşiği dahil 3250 tl verdik fiyat iyi gibi geldi ama sizce nasıl?
hoşgeldinnn. ben de 24 haftalığım ve 8 kg aldımMerhaba bayanlar,bende aranıza yeni katildim 23+4 teyim:)toplamda 8 kilo aldimsizde durumlar nasıl:)
Hosbuldum:)cevremde sadece 1 2 kilo alan insanlar var benmi cok aldim acaba diyorum:)ama olsun seviorum toparlak göbisimi:)hoşgeldinnn. ben de 24 haftalığım ve 8 kg aldım
Masallah senin kiz tosuncuk sanirim su ana kadar en yuksek gram onda :)) Hadi gozun aydin sekeride atlattin ..Iyı aksamlar canlar bugun seker yuklme testı yaptık cok sukur sonuclar normal cıktı kızımda 890 gram olmus:)
25+0 12 kiloMerhaba bayanlar,bende aranıza yeni katildim 23+4 teyim:)toplamda 8 kilo aldimsizde durumlar nasıl:)
23+5 teym bende 5 kilo aldimmMerhaba bayanlar,bende aranıza yeni katildim 23+4 teyim:)toplamda 8 kilo aldimsizde durumlar nasıl:)
Yatak bizimkinde de var, puset yok. Başka takımlarda vardı benzer ama çekmeceleri yavaş kapanmıyordu bir de yatağın altı demirlerle tutuyor diye bunu seçtik. Hemen hemen fiyatıda aynı sayılır o zaman fena değil sanırım :)Benim takima benziyor benim icinde bebek arabasi puset ve yatak da var 3.100 e aldim canim ..
Ben 5 kilo aldım 22+5 deyim. Göbeğim senden daha büyük görünüyo23+5 göbüşü :) sizin gobisler nasil kizlaar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?