2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

0-3 ay için zıbın tulum alt üst almam lazim heralde.sadece 2 tane patikli pijamamiz varmış 0-3 ay için

bende de genelde cıtcıtlı kısa kollu badı var. benım de bı kac parca alt almam lazım patıklı pijama falan. bı de sade beyaz cıtcıtlı badılerden askılı ve ya sıfır kol atlet seklınde almayı dusunuyorum. ama ben de cok zorlanıyorum bu alısverıs ısınde alsam mı almasam mı ya de ne almam lazım baska dıye dusunmekten suan alısverıs yapamıyorum.

aynen ben de oyle yazlık dısarısı ıcın bısıler begenıyorum ama bakıyorum gıyebılıcegı zamanlar 0-3 ay alsam bıle sonbahara denk gelıyo almaktan vazgecıyorum. benım aldıgım 0-3 aylıklara 6.5 kılo yazıyo yanı onlara olması ıcın 2. ayında baya kılo alması lazım bol bol da gıydırırım ama bu sefer de tam olucagı zamansonbahara denk gelıyo gıydırememıs olucam yıne

Kiyafet işini biz buyuk olcude hallettik. Yenidogan cok almadim ben genelde 0-3 3-6 aldik. 6-9 bile cok az. Zaten hediye de gelir diye. Birde egerki lazim ederse yenidogan alinir yani ulasilmaz birsey degil diye dusunuyorum. Baktikki cok kusuyor, cok kiyafet gerekiyor annemlere soylerim onlar alabilir eşim anlamasada :)

Ay valla bu bebisleri doğuralım da ikinciyi de yaparız Alp'im

Iyi akşamlar kızlar. Sonuclarinizin iyi gelmesine sevindim. Darısı başımıza ins.

Evet bugünden itibaren şekerli bir gebeyim zor bir hamilelik geçiriyorum ama çok şükür bgunlere bebeğim gayet sağlıklı doktor diyet verdi ve mutlaka her gün yürüyüş yap dedi inşallah düşer düşmezse insülin başlarım dedi ama ben bunu pek onemsemedim çünkü ben oglusumla diyetimi yapıp yürüyüşü yapıp bu işi de hallederiz inşallah

sıfır kol atletlerden ben de düşünüyorum.cok kullanışlı olacak kesin.ben de alsam giyilir mi lazim olur mu diye dusunmekten hic alamıyorum.

yenidogan benim 4 kisa 2 uzun kollu zıbın var.bir de hastane çıkışı.ama 0-3 hiç bişey almadim henüz.bizim de en çok 3-6 ve 9-12 var.annem ve kardesim almışlardı.hediye gelenler nasil olur bilemiyorum.herşeyi güvenip de kullanamam sanırım.biraz pimpirikliyim de ben

Bende en cok onu merak etmistim ama doktor 1 hafta geride deyince taktim benim 1 ay gecmez diger kontrole kadar acaba kilo aldimi haftasina ulastimi diye yiyecegim kendimi ..

Al_pi ne yapmayı düşünüyorsun. Kızdan çok ben alıyorumdur o bir kesin. Mide tarafındaki kilo alttan daha çok

Hisler planlar ayni ❤ Saglikla kucagimiza aliriz insallah nasilsa daha 3 ayimiz da var bol bol tadini cikaralim her gunumuzun
Ay valla bu bebisleri doğuralım da ikinciyi de yaparız Alp'im
Evet evet yapariz kardessiz olmaz Sana bir kiz bebis lazim sonra iki meyveninde tadina bakmis olursun :)
Bol yuruyus bol su ile gecer gider 3 ay ne olacak ki sekerleride lohusalikta yersin bol bol annesi ona da sut olur
Al_pi ne yapmayı düşünüyorsun. Kızdan çok ben alıyorumdur o bir kesin. Mide tarafındaki kilo alttan daha çok
Bugun itibariyla yuruyuse basladim 1 saat yurudum. Ekmegi azalttim makarna pirinc pilavi yok yine hayatimda birde borek corek yok bol salatali etler sebzeler yiyecegim insallah kizim kilo alir artik ben almam

Iyı aksamlar canlar bugun seker yuklme testı yaptık cok sukur sonuclar normal cıktı kızımda 890 gram olmus:)
Masallah senin kiz tosuncuk sanirim su ana kadar en yuksek gram onda :)) Hadi gozun aydin sekeride atlattin ..
Merhaba bayanlar,bende aranıza yeni katildim 23+4 teyim:)toplamda 8 kilo aldim sizde durumlar nasıl:)
25+0 12 kilo Üzulme yani :)))

Benim takima benziyor benim icinde bebek arabasi puset ve yatak da var 3.100 e aldim canim ..
Yatak bizimkinde de var, puset yok. Başka takımlarda vardı benzer ama çekmeceleri yavaş kapanmıyordu bir de yatağın altı demirlerle tutuyor diye bunu seçtik. Hemen hemen fiyatıda aynı sayılır o zaman fena değil sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…