- 15 Ağustos 2015
- 1.992
- 3.595
- 63
Ben de 5 kilo aldim:) gobek kiloyla ilgili değil ki Karın yapısı ile alakalı: )Ben 5 kilo aldım 22+5 deyim. Göbeğim senden daha büyük görünüyo
Yok yok iyi fiyat guzel almissin yani bari görerek aldiniz biraz hediye filan isteseydin :)) Ben internetten aldim onda bile pzarlik yaptim 200 liralik uyku setini 100liraya aldim :))Yatak bizimkinde de var, puset yok. Başka takımlarda vardı benzer ama çekmeceleri yavaş kapanmıyordu bir de yatağın altı demirlerle tutuyor diye bunu seçtik. Hemen hemen fiyatıda aynı sayılır o zaman fena değil sanırım :)
Ben de tam 24 oldum bugün ve 6 kilo aldımMerhaba bayanlar,bende aranıza yeni katildim 23+4 teyim:)toplamda 8 kilo aldimsizde durumlar nasıl:)
Hehe iyi tapmışsın da internetten nasıl pazarlık yaptın anlayamadımYok yok iyi fiyat guzel almissin yani bari görerek aldiniz biraz hediye filan isteseydin :)) Ben internetten aldim onda bile pzarlik yaptim 200 liralik uyku setini 100liraya aldim :))
Watsap uzerinden uyku setini bebek arabasinin rengini filan sectik bende uyku setini takimdakini begenmedim baska bagendim fark ne kadar dedim 200 olur dedi bende ustundekini size birakiyorum 200 cok degil mi dedim neyse kalsin vs dedim sonra tamam 100 olur dedi :)) Kar kardir 100 tl yi kizima harcarimHehe iyi tapmışsın da internetten nasıl pazarlık yaptın anlayamadım
Çok güzel miş canım hayırlı olsun, güzel günlerde kullansın bebişin. .Fiyatı da iyiymiş.Eki Görüntüle 1970775 Eki Görüntüle 1970776 Kızlar bizde bu takımları aldık cibinliği uyku setleri sepet beşiği dahil 3250 tl verdik fiyat iyi gibi geldi ama sizce nasıl?
Cok saol cnm bnm sukur bıttıı sagsalim herseyMasallah senin kiz tosuncuk sanirim su ana kadar en yuksek gram onda :)) Hadi gozun aydin sekeride atlattin ..
25+0 12 kiloÜzulme yani :)))
Çok iyi yapmışsın tabiki.100 tl ye başka bir ihtiyacını halledersin tabiki.güle güle sağlıkla kullanınWatsap uzerinden uyku setini bebek arabasinin rengini filan sectik bende uyku setini takimdakini begenmedim baska bagendim fark ne kadar dedim 200 olur dedi bende ustundekini size birakiyorum 200 cok degil mi dedim neyse kalsin vs dedim sonra tamam 100 olur dedi :)) Kar kardir 100 tl yi kizima harcarim
Sagol canim ♡♡♡Çok iyi yapmışsın tabiki.100 tl ye başka bir ihtiyacını halledersin tabiki.güle güle sağlıkla kullanın
Bizde pazarlık yaptık sayılırda pek indiremedik, görerek alınca mağazadaki diğerleriyle kalite farkı oluyo biraz o zamanda zaten daha fazla inmiyor.Yok yok iyi fiyat guzel almissin yani bari görerek aldiniz biraz hediye filan isteseydin :)) Ben internetten aldim onda bile pzarlik yaptim 200 liralik uyku setini 100liraya aldim :))
Ben de 24 oldum ve 5 kilo aldım doktorum zayifsin diyorBen de tam 24 oldum bugün ve 6 kilo aldım
Ben 24+3 deyim ve 7 kilo aldimMerhaba bayanlar,bende aranıza yeni katildim 23+4 teyim:)toplamda 8 kilo aldimsizde durumlar nasıl:)
Masallah kizina ❤Eki Görüntüle 1970872 Bu da benim göbüş
Anladim bizimki kalitesiz o zaman gormeden aldik :)Bizde pazarlık yaptık sayılırda pek indiremedik, görerek alınca mağazadaki diğerleriyle kalite farkı oluyo biraz o zamanda zaten daha fazla inmiyor.
Ya cnm şu yazdıkların öyle iyi geldi ki... Doktorumun abarttığını düşüniyorum. Kadın resmen azarlıyo beni şimdiden bu kdr kilo aldın diyo. Ben zaten kiloya takık biriyim. Eve gelir gelmez ağlıyorum bu sefer.26. Haftada yapılır yazıyor nette ama benı de dr um 30 martta cagırdı 25. haftamda oluyorum o zaman. aramızda 1 hafta var canım ben de 65 ıle hamıle kaldım 69 um suan. bence normal almısız. her aya 1 kılo gıbı dusun ılk ayı saymazsak.bundan sonrası onemlı olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?