2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yok yok iyi fiyat guzel almissin yani bari görerek aldiniz biraz hediye filan isteseydin :)) Ben internetten aldim onda bile pzarlik yaptim 200 liralik uyku setini 100liraya aldim :))

Yok yok iyi fiyat guzel almissin yani bari görerek aldiniz biraz hediye filan isteseydin :)) Ben internetten aldim onda bile pzarlik yaptim 200 liralik uyku setini 100liraya aldim :))
Hehe iyi tapmışsın da internetten nasıl pazarlık yaptın anlayamadım

Hehe iyi tapmışsın da internetten nasıl pazarlık yaptın anlayamadım
Watsap uzerinden uyku setini bebek arabasinin rengini filan sectik bende uyku setini takimdakini begenmedim baska bagendim fark ne kadar dedim 200 olur dedi bende ustundekini size birakiyorum 200 cok degil mi dedim neyse kalsin vs dedim sonra tamam 100 olur dedi :)) Kar kardir 100 tl yi kizima harcarim

Benim boğazım da ağrı maya başladı, sıcak suya limon ve bal koyuo içtim, iyi gelir inşallah. .

Çok iyi yapmışsın tabiki.100 tl ye başka bir ihtiyacını halledersin tabiki.güle güle sağlıkla kullanın

Bizde pazarlık yaptık sayılırda pek indiremedik, görerek alınca mağazadaki diğerleriyle kalite farkı oluyo biraz o zamanda zaten daha fazla inmiyor.

Bizde buyuyen besik almaya karar verdik daha once bir arkadas bahsetti ilknur bebe yenibosna starcity avmde gittim gordum. Sonrada eskidji pazarini gezdik. Ama gezsek ne fayda ben orda begendim bir kere baskasini gozum tutmadikiii. Şimdide erken deyip almiyoruz ama aklimdan cikmiyor. Bir ay gecsede alsak :)
Birde bu aksam hepsiburada da begendigim cantanin 60 tlye dustugunu gordum normalde 80 idi onuda aldim. Yavas yavas eksikleri toplamamiz lazim malum sisince gezmekte zor :)

Eklentiler

• Screenshot_2017-03-18-17-11-14.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 107
Cantamiz bu birde hastane icin kucuk valiz alicam sonrada memlekete giderken isimize yarar. Eksik listemizde kabarik yine de :/

Eklentiler

• Screenshot_2017-03-20-21-58-05.webp
    10 KB · Görüntüleme: 107
  • Screenshot_2017-03-21-00-14-13.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 105
  • Screenshot_2017-03-20-21-58-05.webp
    10 KB · Görüntüleme: 105
21+6 yım kızlar neredeyse hiç göbeğim çıkmadı hamile Gibi değilsin diyor her gören artık hiç takmıyorken kafaya taktırttılar. +2 kilo aldım

Ya cnm şu yazdıkların öyle iyi geldi ki... Doktorumun abarttığını düşüniyorum. Kadın resmen azarlıyo beni şimdiden bu kdr kilo aldın diyo. Ben zaten kiloya takık biriyim. Eve gelir gelmez ağlıyorum bu sefer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…