2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

21+6 yım kızlar neredeyse hiç göbeğim çıkmadı hamile Gibi değilsin diyor her gören artık hiç takmıyorken kafaya taktırttılar. +2 kilo aldım
Canım herkesin hamileliği aynı olmazki millet kendisiyle kıyaslıyor demekki iç karnın geniş seninkinin avantajları daha çok çatlak olmaz doğumdan sonra çok daha hızlı eski haline dönersin bebeğin sağlıklı olsun da başkasının dediğini önemseme

İnan hiç takmıyodum sağlıklı ya şükür diyodum ama herkes aynı şeyi söyleyince artık insan etkileniyor elinde olmadan

İnan hiç takmıyodum sağlıklı ya şükür diyodum ama herkes aynı şeyi söyleyince artık insan etkileniyor elinde olmadan
Ayy bana da dediler dediler sonunda göbegim cikti da artik iyi iyi demeye basladilar. Ustelik 12 kilo almisim ben yani birde kilo almasam sanirim yerlerdi beni bebek kucuk kalacak yok bebege iyi bakmiyormusun vs vs vs..
Ama hiiic takma asil gobek bu aydan sonra basliyor buyumeye bebegin kilosu sagligi yerindeyse gerisini bosver ..

sen hıc takma canım bu kadar kılo da normal ya senın dr abartıyo bence. ben de kıloyu cok kolay alan ama bı turlu veremeyen bırıyım yapısır kalır yanı ama takılmıyorum. evet tombık duruyorum ama yeter kı bebegım saglıklı olsun. sonrasında emzırmeydı kosusturmaydı derken verırız zaten bı sekılde. sen aglayıp bebegını de uzme

Ay kesin bana da öyle yapcaklar cumartesi kontrolüm var kilosu sağlığı yerinde mi görcem artık :)

Gunaydinlar hepiciginize bizim de cuma gunu kontrolumuz vardi suan için iyiyiz. 490 gr olmus bizim pıtırcık bir ay sonra tekrar kontrolüm var doktorum bu sefer kan uyuşmazlığı için 2 . Igne yaplicagini ve seker yuklemesine bakacagjni söyledi. Biz buyuyen yatak ve dolabi cilekten almistik.mobilyalarimiz geldi. Erken gelmesi iyi oldu aslında babamiz odayı boylamıştı mobilya kokusu da eklenince anca cikti gibi iki haftadir kokusu.fotolarini attim hennuz tam duzenlemedik hali aldik ama kirlenmesin diye sermedik bi tane kanepe vardi odada kalsin istedim ona guzel bi ortu ayarlicam inşallah tulumu da internet te gördüm ordum ama ölçüler azicik buyuk oldu

Eklentiler

• IMAG0085.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 110
  • IMAG0086_1.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 107
  • IMAG0088_1.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 119
  • IMAG0083_1.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 101
Cantamiz bu birde hastane icin kucuk valiz alicam sonrada memlekete giderken isimize yarar. Eksik listemizde kabarik yine de :/
hepsini iyi günlerde kullanın çantanın ölçüleri nasıldı ?
bugün
YÜKSEKLİK :48 CM
GENİŞLİK :40 CM
DERİNLİK :20 CM olan çanta 47,92 TL sence küçük mü ?benimde hoşuma gitti bizim arabamızda gri :)

Yok yok iyi fiyat guzel almissin yani bari görerek aldiniz biraz hediye filan isteseydin :)) Ben internetten aldim onda bile pzarlik yaptim 200 liralik uyku setini 100liraya aldim :))
uyku setini bizimle paylaşır mısın alpi birde nerden aldığını iyi günlerde kullanın

Cantamiz bu birde hastane icin kucuk valiz alicam sonrada memlekete giderken isimize yarar. Eksik listemizde kabarik yine de :/
hayirli olsun. Canta kullanisli ve buyuk mu acaba? Elinize ulasinca fotograflayabilirseniz memnun olurum. Ben de o tarz bir sey ariyirum.

Benim ilk begendigim takim buydu cok guzel olmus saglikli gunlerde kullansin .. ne guzel odasi dolmus bile :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…