2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben de bu mobilyaları beğendim bu hafta içi odasını tamamen boşaltıp tek tek hazırlamaya başlıcaz inşallah..

Eklentiler

• Screenshot_2017-03-21-11-21-37-1.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 71
  • Screenshot_2017-03-21-11-19-43-1.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 83
  • Screenshot_2017-03-21-11-13-33-1.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 66
  • Screenshot_2017-03-21-11-14-33-1.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 76
Bizim takım da bundan ama daha gelmedi heyecanla bekliyorum Güle güle kullanalim inşallah

İkisini de hepsiburada dan aldım canım okiedog en indirimli haliyle orda vardı.. Herkesin çok memnun kaldıgı bi çanta insallah iyidir
Çok büyük değil ama çok kullanışlı gerçekten iyi bi karar çok memnunum ben ve hiç yıpranmadı iki sene hep onu kullandım pikniğe gezmeye alışverişe memlekete şimdi yine onu kullanacağım benden sonra üç ark aldı onlarda sürekli yakınlarına onu tabsiye ediyor

İnan hiç takmıyodum sağlıklı ya şükür diyodum ama herkes aynı şeyi söyleyince artık insan etkileniyor elinde olmadan
Bebeğim sağlıklı olduktan sonra ben senin gibi olmayı isterdim eminim burada benim gibi düşünen bir sürü arkadaş vardır ben daha 21.haftanın içindeyim 10 kg aldım kimbilir daha ne kadar alacağım oğlumdaki kiloları 2,5 senede ancak verdim şimdi herşeye tekrar başlayacağız benim durum senden çok vahim sen hiç bunları düşünme bile

Bu arada bebegin kiyafetleri icin uni den deterjan almıştım hafta sonu muslinleri deterjan la yıkadım odaya astım. Ayyy oyle guzel bebek koktu ki oda her onunden geçtiği nde kokusu geldikce ayri bi duygulanmaya basladim ya
3 ay sonra bolbol öyle kokcak ev :) unibaybnin mi deterjanını aldın canım? Yumuşatıcıda koydun mu?

Bende 8 kg aldım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…