Ahaha teşekkür ederimBenim ilk begendigim takim buydu cok guzel olmus saglikli gunlerde kullansin .. ne guzel odasi dolmus bile :)
Pembislere bayılıyorum ya 3 aylik yegenim var sürekli bisey almak istiyorum ona.cok guzeller bunlar uyku setide cok hosCanim ben internetten aldim odasini uyku setide ordan sectim gelmedi ama resmini ekleyeyim ..Eki Görüntüle 1970988 Eki Görüntüle 1970990
Canim ben internetten aldim odasini uyku setide ordan sectim gelmedi ama resmini ekleyeyim ..
Günaydın bebişim sağşıkla giysn inşallah. Çantayı nerden ve ne kadara aldın acaba?
Pembislere bayılıyorum ya 3 aylik yegenim var sürekli bisey almak istiyorum ona.cok guzeller bunlar uyku setide cok hos
Tesekkur ederim ☺ Hepimiz saglikla kucagimiza alalim bebislerimizi insallah .. Dunyam pembe oldu 6 aydirGünaydın çok tatlı güle güle kullanın inş.
Coook guzel saglikla kullanmak nasip olsun canim..Kızlar ben de bu mobilyaları beğendim bu hafta içi odasını tamamen boşaltıp tek tek hazırlamaya başlıcaz inşallah..
Bizim takım da bundan ama daha gelmedi heyecanla bekliyorum Güle güle kullanalim inşallahGunaydinlar hepiciginizebizim de cuma gunu kontrolumuz vardi suan için iyiyiz. 490 gr olmus bizim pıtırcık bir ay sonra tekrar kontrolüm var doktorum bu sefer kan uyuşmazlığı için 2 . Igne yaplicagini ve seker yuklemesine bakacagjni söyledi. Biz buyuyen yatak ve dolabi cilekten almistik.mobilyalarimiz geldi. Erken gelmesi iyi oldu aslında babamiz odayı boylamıştı mobilya kokusu da eklenince anca cikti gibi iki haftadir kokusu.fotolarini attim hennuz tam duzenlemedik hali aldik ama kirlenmesin diye sermedik bi tane kanepe vardi odada kalsin istedim ona guzel bi ortu ayarlicam inşallah tulumu da internet te gördüm ordum ama ölçüler azicik buyuk oldu
Çok büyük değil ama çok kullanışlı gerçekten iyi bi karar çok memnunum ben ve hiç yıpranmadı iki sene hep onu kullandım pikniğe gezmeye alışverişe memlekete şimdi yine onu kullanacağım benden sonra üç ark aldı onlarda sürekli yakınlarına onu tabsiye ediyorİkisini de hepsiburada dan aldım canım okiedog en indirimli haliyle orda vardı.. Herkesin çok memnun kaldıgı bi çanta insallah iyidir
Bebeğim sağlıklı olduktan sonra ben senin gibi olmayı isterdim eminim burada benim gibi düşünen bir sürü arkadaş vardır ben daha 21.haftanın içindeyim 10 kg aldım kimbilir daha ne kadar alacağım oğlumdaki kiloları 2,5 senede ancak verdim şimdi herşeye tekrar başlayacağız benim durum senden çok vahim sen hiç bunları düşünme bileİnan hiç takmıyodum sağlıklı ya şükür diyodum ama herkes aynı şeyi söyleyince artık insan etkileniyor elinde olmadan
3 ay sonra bolbol öyle kokcak ev :) unibaybnin mi deterjanını aldın canım? Yumuşatıcıda koydun mu?Bu arada bebegin kiyafetleri icin uni den deterjan almıştım hafta sonu muslinleri deterjan la yıkadım odaya astım. Ayyy oyle guzel bebek koktu ki oda her onunden geçtiği nde kokusu geldikce ayri bi duygulanmaya basladim ya
Yaaa cibinliğide mi böyle off nasıl harikayaaaCanim ben internetten aldim odasini uyku setide ordan sectim gelmedi ama resmini ekleyeyim ..Eki Görüntüle 1970988 Eki Görüntüle 1970990
Geldiğinde fotosunuda koyar mısın canım. Güzelgünlerde kullanmak nasip olsun inşallahİkisini de hepsiburada dan aldım canım okiedog en indirimli haliyle orda vardı.. Herkesin çok memnun kaldıgı bi çanta insallah iyidir
Kız yaaa çok heveslendim gördükçe nasıl tatlı duruyor. ay bir an önce temmuz gelsin :)Eki Görüntüle 1970993 Eki Görüntüle 1970994 Dün kurduk besigimizi odaya koyduk odadan cikasim gelmiyor yaa ❤ sirada suslemeler var eklediklerimden yapip birini buyuyen besige birinide sepet besige takacagim.. Hastaneye de gotururum suslmede kullanirim
evet canim cibinligide bunun.aynisiYaaa cibinliğide mi böyle off nasıl harikayaaa
Dimi ya ben duygulaniyorum birde karsimda görünüyor surekli gidip besikle konusuyorum kizim sen simdi burda mi uyuyacaksin misler gibi mi kokacaksin diye :-/Kız yaaa çok heveslendim gördükçe nasıl tatlı duruyor. ay bir an önce temmuz gelsin :)
Bende 8 kg aldım vallaBebeğim sağlıklı olduktan sonra ben senin gibi olmayı isterdim eminim burada benim gibi düşünen bir sürü arkadaş vardır ben daha 21.haftanın içindeyim 10 kg aldım kimbilir daha ne kadar alacağım oğlumdaki kiloları 2,5 senede ancak verdim şimdi herşeye tekrar başlayacağız benim durum senden çok vahim sen hiç bunları düşünme bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?