- 21 Haziran 2016
- 1.786
- 2.732
- 83
Teşekkür canım güzel gunlerde kullanalim inşallah bizde gormeden aldik ama gelince cok begendik dolabin ici cok hosumuza gittiBizim takım da bundan ama daha gelmedi heyecanla bekliyorum Güle güle kullanalim inşallah
Evet uni babynin aldim.Yumusatici aldim ama kullanmadim sadece deterjanla yikadim oda biraz koksun diye3 ay sonra bolbol öyle kokcak ev :) unibaybnin mi deterjanını aldın canım? Yumuşatıcıda koydun mu?
Kucuk diye sirt cantasina demedim. O gayet buyuk bence. Ama yanima da valiz alacagim her ihtimale karşı. Hem kendi eşyalarim hem onun eşyaları sığmaz. Hem ayri cantalarda olursa esya bulmakta kolay olurhepsini iyi günlerde kullanın çantanın ölçüleri nasıldı ?
bugün
YÜKSEKLİK :48 CM
GENİŞLİK :40 CM
DERİNLİK :20 CM olan çanta 47,92 TL sence küçük mü ?benimde hoşuma gitti bizim arabamızda gri :)
İnşallah eklerim geldiğindehayirli olsun. Canta kullanisli ve buyuk mu acaba? Elinize ulasinca fotograflayabilirseniz memnun olurum. Ben de o tarz bir sey ariyirum.
Ah canım ahhh . Şimdi aşı vurundum sağlık ocağında. Geçen ay 65 çıkmışım. Şimdi 68 çıktım. Bide demez mi ordaki hemşireler, sen doğuma kadar 80 olursun. Eve geldim bi ağlama tuttu beni. Midem bulanıyor şimdi de aşırı derecedesen hıc takma canım bu kadar kılo da normal ya senın dr abartıyo bence. ben de kıloyu cok kolay alan ama bı turlu veremeyen bırıyım yapısır kalır yanı ama takılmıyorum. evet tombık duruyorum ama yeter kı bebegım saglıklı olsun. sonrasında emzırmeydı kosusturmaydı derken verırız zaten bı sekılde. sen aglayıp bebegını de uzme
takma canım niye ağlayıp üzdün kendini yürüyüşe başla artık tabiyki de alacağız. sağlıklı olalım da veririz hepsini sıkma canınıAh canım ahhh . Şimdi aşı vurundum sağlık ocağında. Geçen ay 65 çıkmışım. Şimdi 68 çıktım. Bide demez mi ordaki hemşireler, sen doğuma kadar 80 olursun. Eve geldim bi ağlama tuttu beni. Midem bulanıyor şimdi de aşırı derecede
Ah canım ahhh . Şimdi aşı vurundum sağlık ocağında. Geçen ay 65 çıkmışım. Şimdi 68 çıktım. Bide demez mi ordaki hemşireler, sen doğuma kadar 80 olursun. Eve geldim bi ağlama tuttu beni. Midem bulanıyor şimdi de aşırı derecede
Ah canım ahhh . Şimdi aşı vurundum sağlık ocağında. Geçen ay 65 çıkmışım. Şimdi 68 çıktım. Bide demez mi ordaki hemşireler, sen doğuma kadar 80 olursun. Eve geldim bi ağlama tuttu beni. Midem bulanıyor şimdi de aşırı derecede
Hepsi çok güzel ama sandalye bir başka güzel bayıldım ona iyi günlerde kullanınKızlar ben de bu mobilyaları beğendim bu hafta içi odasını tamamen boşaltıp tek tek hazırlamaya başlıcaz inşallah..
Evde spor odam var . O kdr üşengeçlik vardı ki yapmıyodm. Ama şimdi başlayacağm cnm..takma canım niye ağlayıp üzdün kendini yürüyüşe başla artık tabiyki de alacağız. sağlıklı olalım da veririz hepsini sıkma canını
Ne güzell düşünüyorsn keşke senin gbi olabilseemm.. henüz çatlağm yok ama şişmeye başladm ellerim özellikle ve ayak bileklerim..Biz ölelim o zaman :/ zaten kiloluydum 7 kilo almışım 100e ramak kaldi. Bunlari dusunup bebegimi uzemem. Tabi beslenmeme daha dikkat etmeye basladim ama dogumdan sonra verecegiz. Ayrica çatlagimda var kizimdan hatira diye seviyorum onlari
Canim ben internetten aldim odasini uyku setide ordan sectim gelmedi ama resmini ekleyeyim ..Eki Görüntüle 1970988 Eki Görüntüle 1970990
Aslında doğru diyosn. Benim göğüsler 2 kg vardr resmen :) 80 takarken 95 e çıktım. Geçen hafta hamilelik pantolonu aldom 36 beden. Zaten hamilelktn önce aktif spor hayatm vardı. Vucudum da yağ oranı değilde kas oranı fazlaydı. O yüzden dha ince duruyodm. Ellerim ayak bileklerim çok şişiyor. Spora tekrar başlamam lazm. En azndan yürüyüş. Evde spor odam var. Sabah akşam 30ar dakikadan yürüsem koşu bandında verirmiyim yada korur muyum acaba kiloyu. Tbki ilk önce bebeğimn sağlığı ama hem fit hem hamile olmak isterdm :)bana da dıyolar canım 80 i gorursun bu gıdısle dıye. ama ınan hıc kafamı takmıyorum. taktıgımla kalıcam cunku. aglayıp da uzme kendını hıc valla bak aglayınca aldıgın kılolar gerı gıtmıycek sen bebegını dusun saglıklı olsun o bıze yeter. kılo verılemıycek bısı degıl. alt tarfı da sımdıye kadar 5 kılo almıssın kac alman gerekıyodu kı zaten aldıgın kılonun yarısına bebek, plesanta, bebegın suyu,vucudundakı kan hacmının artısı, goguslerının sısmesı dahıl.
İyi günlerde kullanın çok şık duruyor insan kendini tutamıyor ama ben evi taşıyacam diye herşeyi askıya aldımAhaha teşekkür ederimdolap doldu bile söz verdim kendime mart sonuna kadar bisey almicam diye gun sayıyorum valla almamak için
hmm tmm sitede varmis ayrintili resimleri. Guzele benziyor,fiyati da uygun. Bende niveanin ufak boy sirt cantasi var aslinda, extra yaninda alsam mi gerek kalmaz mi bilmiyorum.Bebek arabamiz koyu renk olduğu için ben gri bakiyordum. Aggu bebek dusunmustum ilk etapta. Sonra boy ve genişlik kiyaslayinca az da olsa bu daha buyuktu. Arkadasimiz yazmis
Boy:48
Genişlik:40
Derinlik:20 cm
Kucuk diye sirt cantasina demedim. O gayet buyuk bence. Ama yanima da valiz alacagim her ihtimale karşı. Hem kendi eşyalarim hem onun eşyaları sığmaz. Hem ayri cantalarda olursa esya bulmakta kolay olur
İnşallah eklerim geldiğinde
Biz kendimiz seyehati cok sevdigimizden sirt cantasi almak istedim ileride de belki bir kanguru tipi birsey alirim diye. Bu sene evden cikamiyorum ama normalde istanbul canakkale arasi cok seyehat yapiyoruz :)hmm tmm sitede varmis ayrintili resimleri. Guzele benziyor,fiyati da uygun. Bende niveanin ufak boy sirt cantasi var aslinda, extra yaninda alsam mi gerek kalmaz mi bilmiyorum.
öyle deme erkeklerin kiyafetleri odalarida artik süslü püslü alisverise her ciktigimda niye bunun kiz icin olanini yapmamislar diyorum ☺Ya çok güzeller kız siz beni bu pembelerle çatlatıyorsunuz ah belki kızım olur diye üçüncüye doğuracam ben bu gidişle :)
Kız senin en azından ikiz benim ikiz olsa herhalde 20 kg alacaktım şükretBende 8 kg aldım valla
Bende hep kızlara var deyip duruyorum kız kıyafetlerini poposuna vura vura seviyorum gören deli diyeceköyle deme erkeklerin kiyafetleri odalarida artik süslü püslü alisverise her ciktigimda niye bunun kiz icin olanini yapmamislar diyorum ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?