2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gelsin bi saglikla dünyaya da ben nasil isiracagim o popoyu bizi beklettigi icin Sanirim herkesi gulumseten her ortami degistiren en guzel sey bebek ..
Sus kız eşref saatine denk gelecek bizi bekletsinlerde erken gelmesinler ben en çok bebeğimin rengini merak ediyorum baba esmer ben açık kumral ilk oğlum sarışın oldu babayla biryere gittiğinde ben olmazsam kimse oğlu olduğuna inanmıyor buda kara çocuk olursa bana inanmayacaklar inşallah bunuda kendime benzetmişimdir

Gelsin bi saglikla dünyaya da ben nasil isiracagim o popoyu bizi beklettigi icin Sanirim herkesi gulumseten her ortami degistiren en guzel sey bebek ..
Sus kız eşref saatine denk gelecek bizi bekletsinlerde erken gelmesinler ben en çok bebeğimin rengini merak ediyorum baba esmer ben açık kumral ilk oğlum sarışın oldu babayla biryere gittiğinde ben olmazsam kimse oğlu olduğuna inanmıyor buda kara çocuk olursa bana inanmayacaklar inşallah bunuda kendime benzetmişimdir

Ne zaman bir şey alsam tekme atıyor,seviniyor mu acaba,alışverişi çok sevecek ya da kızıyor yeter artık anne abarttın diyor,bilemedim:)
Kızmı bebegin kizsa seviniyordur da erkekse bisi diyemem :)) Anne yeter diyebilir :-/
Yok yok aman zamaninda gelsinler o anlamda degil ben 4 sene bekledim bu bebegi o yuzden dedim :))
Bende merak ediyorum boyu nasil olacak rengi nasil olacak .. en cok ikisini merak ediyorum :-/
Esim sarisin olmasin bize benzesin bi yere gittigimizde aa hic benzemiyorlr size demesinler diyor :))

Kim istemez ki fit anne olmayı.Nasıl olsa verilir de şimdi hamile çekimleri,doğum hikayelerinde şişmiş şişmiş çıkmak var :)

Eki Görüntüle 1971169 kızlar o zaman bu canta da benden gelsın :) Bunu cok begendım rengını de aynı sekılde. İnstagram gordum resmını kaydetmısım ama sımdı donup baktıgımda bulamadım:)
Ben de bunu düşünüyorum. Ne kadar acaba instagramda? Çünkü ben aliexpresste gördüm alıcam 44 dolara sunveno marka. Yorumları falan çok iyiydi orda

Erkek canım :)
Eki Görüntüle 1971169 kızlar o zaman bu canta da benden gelsın :) Bunu cok begendım rengını de aynı sekılde. İnstagram gordum resmını kaydetmısım ama sımdı donup baktıgımda bulamadım:)
Ooo çok güzelmişş

Ben de bunu düşünüyorum. Ne kadar acaba instagramda? Çünkü ben aliexpresste gördüm alıcam 44 dolara sunveno marka. Yorumları falan çok iyiydi orda

Canım benım aklımda kalan fıyat 150 cıvarıydı ama hatırlayamıyorum. Habgıbsıtede gordugunu de bulamadım . Ama aliexpreste olması ıyı olmus baktı. Sımdı. Ozellıklerınde guzel.

150 ise iyi canim ben o kadar canta baktim ki 250lerde bu tip cantalarin fiyati ..

Alıexpreste de bu fıyatlardaymıs ınstagramda bıraz daha pahalıya satılıyodur o zaman ben cok emın degılım fıyatından. Ama uygun geldı bana ozellıklerıne gore.

Simdi baktim ali expres de var sadece sanirim gorsellerde pembesi ve bu var iyi fiyatida cok abarti degilmis

Canım benım aklımda kalan fıyat 150 cıvarıydı ama hatırlayamıyorum. Habgıbsıtede gordugunu de bulamadım . Ama aliexpreste olması ıyı olmus baktı. Sımdı. Ozellıklerınde guzel.

Simdi baktim ali expres de var sadece sanirim gorsellerde pembesi ve bu var iyi fiyatida cok abarti degilmis

Aynen fiyatı da uygun geldi modeli de güzel. Ben yorumlardan da yola çıkarak an itibariyle sipariş verdim turkuazını :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…