Gelsin bi saglikla dünyaya da ben nasil isiracagim o popoyu bizi beklettigi icinBende hep kızlara var deyip duruyorum kız kıyafetlerini poposuna vura vura seviyorum gören deli diyecek
Güle güle kullan.Çanta Oikedog mu?Günaydınlar..Henüz elime geçmediler ama bunlar da yeni siparişler..
Herkes çok iyi şeyler söylüyor.Ben de Sumosunu aldım ebebekten indirimde.Sırta da yana da takılıyor sumo.Ben sırta takarım.İkisini de hepsiburada dan aldım canım okiedog en indirimli haliyle orda vardı.. Herkesin çok memnun kaldıgı bi çanta insallah iyidir
Ne zaman bir şey alsam tekme atıyor,seviniyor mu acaba,alışverişi çok sevecek ya da kızıyor yeter artık anne abarttın diyor,bilemedim:)evet canim cibinligide bunun.aynisiPiyenses odasi yapacagiz Bizim bebisler cok sansli anneleri babalari herseyin en guzelini aliyorlar
Sus kız eşref saatine denk gelecek bizi bekletsinlerde erken gelmesinler ben en çok bebeğimin rengini merak ediyorum baba esmer ben açık kumral ilk oğlum sarışın oldu babayla biryere gittiğinde ben olmazsam kimse oğlu olduğuna inanmıyor buda kara çocuk olursa bana inanmayacaklar inşallah bunuda kendime benzetmişimdirGelsin bi saglikla dünyaya da ben nasil isiracagim o popoyu bizi beklettigi icinSanirim herkesi gulumseten her ortami degistiren en guzel sey bebek ..
Sus kız eşref saatine denk gelecek bizi bekletsinlerde erken gelmesinler ben en çok bebeğimin rengini merak ediyorum baba esmer ben açık kumral ilk oğlum sarışın oldu babayla biryere gittiğinde ben olmazsam kimse oğlu olduğuna inanmıyor buda kara çocuk olursa bana inanmayacaklar inşallah bunuda kendime benzetmişimdirGelsin bi saglikla dünyaya da ben nasil isiracagim o popoyu bizi beklettigi icinSanirim herkesi gulumseten her ortami degistiren en guzel sey bebek ..
Kızmı bebegin kizsa seviniyordur da erkekse bisi diyemem :)) Anne yeter diyebilir :-/Ne zaman bir şey alsam tekme atıyor,seviniyor mu acaba,alışverişi çok sevecek ya da kızıyor yeter artık anne abarttın diyor,bilemedim:)
Yok yok aman zamaninda gelsinler o anlamda degil ben 4 sene bekledim bu bebegi o yuzden dedim :))Sus kız eşref saatine denk gelecek bizi bekletsinlerde erken gelmesinler ben en çok bebeğimin rengini merak ediyorum baba esmer ben açık kumral ilk oğlum sarışın oldu babayla biryere gittiğinde ben olmazsam kimse oğlu olduğuna inanmıyor buda kara çocuk olursa bana inanmayacaklar inşallah bunuda kendime benzetmişimdir
Kim istemez ki fit anne olmayı.Nasıl olsa verilir de şimdi hamile çekimleri,doğum hikayelerinde şişmiş şişmiş çıkmak var :)Aslında doğru diyosn. Benim göğüsler 2 kg vardr resmen :) 80 takarken 95 e çıktım. Geçen hafta hamilelik pantolonu aldom 36 beden. Zaten hamilelktn önce aktif spor hayatm vardı. Vucudum da yağ oranı değilde kas oranı fazlaydı. O yüzden dha ince duruyodm. Ellerim ayak bileklerim çok şişiyor. Spora tekrar başlamam lazm. En azndan yürüyüş. Evde spor odam var. Sabah akşam 30ar dakikadan yürüsem koşu bandında verirmiyim yada korur muyum acaba kiloyu. Tbki ilk önce bebeğimn sağlığı ama hem fit hem hamile olmak isterdm :)
Bu Cok guzelde bunun fiyatida iyidir :)Eki Görüntüle 1971169 kızlar o zaman bu canta da benden gelsın :) Bunu cok begendım rengını de aynı sekılde. İnstagram gordum resmını kaydetmısım ama sımdı donup baktıgımda bulamadım:)
Ben de bunu düşünüyorum. Ne kadar acaba instagramda? Çünkü ben aliexpresste gördüm alıcam 44 dolara sunveno marka. Yorumları falan çok iyiydi ordaEki Görüntüle 1971169 kızlar o zaman bu canta da benden gelsın :) Bunu cok begendım rengını de aynı sekılde. İnstagram gordum resmını kaydetmısım ama sımdı donup baktıgımda bulamadım:)
Bu Cok guzelde bunun fiyatida iyidir :)
150 ise iyi canim ben o kadar canta baktim ki 250lerde bu tip cantalarin fiyati ..Canım yanlıs hatırlamıyosam max 150 lira cıvarındaydı. Ama bana cok kullanıslı geldı..
Erkek canım :)Kızmı bebegin kizsa seviniyordur da erkekse bisi diyemem :)) Anne yeter diyebilir :-/
Yok yok aman zamaninda gelsinler o anlamda degil ben 4 sene bekledim bu bebegi o yuzden dedim :))
Bende merak ediyorum boyu nasil olacak rengi nasil olacak .. en cok ikisini merak ediyorum :-/
Esim sarisin olmasin bize benzesin bi yere gittigimizde aa hic benzemiyorlr size demesinler diyor :))
Ooo çok güzelmişşEki Görüntüle 1971169 kızlar o zaman bu canta da benden gelsın :) Bunu cok begendım rengını de aynı sekılde. İnstagram gordum resmını kaydetmısım ama sımdı donup baktıgımda bulamadım:)
Ben de bunu düşünüyorum. Ne kadar acaba instagramda? Çünkü ben aliexpresste gördüm alıcam 44 dolara sunveno marka. Yorumları falan çok iyiydi orda
150 ise iyi canim ben o kadar canta baktim ki 250lerde bu tip cantalarin fiyati ..
Simdi baktim ali expres de var sadece sanirim gorsellerde pembesi ve bu var iyi fiyatida cok abarti degilmisBen de bunu düşünüyorum. Ne kadar acaba instagramda? Çünkü ben aliexpresste gördüm alıcam 44 dolara sunveno marka. Yorumları falan çok iyiydi orda
Simdi baktim ali expres de var sadece sanirim gorsellerde pembesi ve bu var iyi fiyatida cok abarti degilmis
Canım benım aklımda kalan fıyat 150 cıvarıydı ama hatırlayamıyorum. Habgıbsıtede gordugunu de bulamadım . Ama aliexpreste olması ıyı olmus baktı. Sımdı. Ozellıklerınde guzel.
Simdi baktim ali expres de var sadece sanirim gorsellerde pembesi ve bu var iyi fiyatida cok abarti degilmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?