2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar çok güzel şeyler almissiniz, Güle güle kullansın bebişleriniz..Cantalar da çok güzel, ben de sırt çantası alayım diyorum. Pembe alırım ben başka çocuk düşünmediğim için. Cuma izmite gitcem kalcam biraz, ordan alışveriş yapmayı düşünüyorum.

bir canta önerisi de benden gelsin kizi olacaklara pembesi oglu olacaklara mavisi benim gibi dusunenlere laciverti :))
Icini görmedim ama instagramda gördüm cok hosuma gitti bende buni alacagim .

Bende instagramda dayanaamayıp siparişini verdim tavsiye ederim genişlik olarak kalite olarak mükemmel görünüyor açıkcası kullanmak için sabırsızlanıyoruz kızımla

Kızlar akrofonolojiye inanır mısınız,isimlerin karaktere ve hayata etkisine?Ben oğlum için üç isim arasında kalmıştım.Hangisi onun ve bizim için daha iyi diye uzmanına baktırdım.Fiyatı da iyi 20 tl.Üç isimden en iyi olanını söyledi.Karakter olarak çalışkan,başarılı ve içine kapanıklık üç ismin de ortak özelliğiydi.Ben de onu hep uzmanın söylediği gibi hissettim.Yengeç burcu olacağı için zaten duygusal biri olur.Doğum tarihi tam belli olsun yıldız haritasına baktıracağım.38-39. haftalar arasında dr istediğin bir günü saat 9 - 16 seçebilirsin dedi.En iyi açıların olduğu ana denk getirmeye çalışacağım.Tarih kesinleşince de akronofologdan isim önerisi isteyeceğim.İçe kapanık da olsa her şeyiyle kabulüm ama neşeli biri olursa hayat onun için daha güzel geçer.

İsimler ve anlamlarının çok büyük özellikler taşıdığı ve seçerken dikkatli seçmek gerektiğini duymuştum ama bu kadar kapsamlı bilgim yoktu. Ben merak edip araştırdım biraz ama bişi çıkmadı bizim kızın çokda anlamlı bir ismi yok galiba :) :) :)

:)Evet canım inancımızda da böyle.Çocuklarınıza güzel isim koyun deniyor.Mesela "Mina" ismi çok hoşuma giderdi.Kızım olsa koymak isterdim.Güzel anlamları var ama bir anlamı şeytan taşlanan yermiş.Tüylerim diken diken oldu.Kız kardeşim "Bade" ismini koyacaktı.Anlamı şarap,vazgeçti.Gerçi Kuranı Kerimde de cennet için "şaraptan ırmak" tasviri var.Alimine sormak lazım.Uygun isim mi:)

Cook guzelmis canim.gule gule kullan :)) Ayy bugun canta gunu oldu

İnsanın içi gidiyor bebekle ilgili ürünler gördükçe araştırdıkça araştırıyoruz daha güzeli olsun diye allah şanslarını açık etsin kuzucukların sağ salim kucağımıza da gelsinler :)))

Selam herkese, umarım günleriniz güzel geçiyordur. Umarım bebişler iyidir.

aranızda şeker yüklemeyi yaptırmak istemeyen var mı? ve bu kararınızı dr.unuz nasıl karşıladı?

aranızda şeker yüklemeyi yaptırmak istemeyen var mı? ve bu kararınızı dr.unuz nasıl karşıladı?
Ben varım yaptırmayacağım, doktorum değişecek bu ay daha soramadım ama gerekirse eczaneden parmaktan ölçen cihazlardan temin edip aç ve tok olarak kendim ölçeceğim. Bir arkadaşımın doktoru böyle tavsiye etmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…