- 11 Ocak 2017
- 1.814
- 2.368
- 53
Fikirlerini paylaşır mısın,zamanım kalırsa ek bir şey yaparım :)Gerçekten çok tatlış olmuş emeğine sağlık bende daha düşünme aşamasındayım örnek araştırıyorum
Fikirlerini paylaşır mısın,zamanım kalırsa ek bir şey yaparım :)
aminnnnn.. :)İnsanın içi gidiyor bebekle ilgili ürünler gördükçe araştırdıkça araştırıyoruz daha güzeli olsun diye allah şanslarını açık etsin kuzucukların sağ salim kucağımıza da gelsinler :)))
Ben hastaneye hacı şeriften çikolata yaptirmayi düşündüm. Hastanede ve evime gelmek isteyenlerede kucuk mantar tipali şişelere gül suyu koyup vereceğim. Eve gelenlere zaten ikramlık hazırlarız yada hazır alırız. Hediyelik kokulu taş yapmayi dusunuyorum mevlite de inşallah beceriririm :)
Tipali olmayan sise var mi bilmiyorum ama bu tipalilar cok akitiyor evine goturene kadar bitmis oluyor sisenin icindeki :)Ben hastaneye hacı şeriften çikolata yaptirmayi düşündüm. Hastanede ve evime gelmek isteyenlerede kucuk mantar tipali şişelere gül suyu koyup vereceğim. Eve gelenlere zaten ikramlık hazırlarız yada hazır alırız. Hediyelik kokulu taş yapmayi dusunuyorum mevlite de inşallah beceriririm :)
benim eşim de onemser ve ozellikle a harfi ile baslayan bir isim sectik o yuzden : Asya . birinci ismimiz .Kızlar akrofonolojiye inanır mısınız,isimlerin karaktere ve hayata etkisine?Ben oğlum için üç isim arasında kalmıştım.Hangisi onun ve bizim için daha iyi diye uzmanına baktırdım.Fiyatı da iyi 20 tl.Üç isimden en iyi olanını söyledi.Karakter olarak çalışkan,başarılı ve içine kapanıklık üç ismin de ortak özelliğiydi.Ben de onu hep uzmanın söylediği gibi hissettim.Yengeç burcu olacağı için zaten duygusal biri olur.Doğum tarihi tam belli olsun yıldız haritasına baktıracağım.38-39. haftalar arasında dr istediğin bir günü saat 9 - 16 seçebilirsin dedi.En iyi açıların olduğu ana denk getirmeye çalışacağım.Tarih kesinleşince de akronofologdan isim önerisi isteyeceğim.İçe kapanık da olsa her şeyiyle kabulüm ama neşeli biri olursa hayat onun için daha güzel geçer.
Şekerlemeleri de mi sen yapacaksın sadece kavanoz süsleme mi?Gökkuşağı gibi,çok şirin :)Lavanta kesesinin dışında şekerlemelerden yapmayı düşünüyorum hem renkleri çok tatlı hemde maliyeti az olur diye düşünüyorum sence..?
Eki Görüntüle 1971241
Ya o çikolataların üstüne birşeyler yapıştırabilirsin.Kurdele bağlayıp baş harfin pleksisini yapıştırıyorlar.Hani şu aynalı gibi olan.Bana organizasyoncu 4500 tl çıkardı,başkaları ile görüşüyorum böyle fiyat verirlerse her şeyi de ben yaparım.Ben hastaneye hacı şeriften çikolata yaptirmayi düşündüm. Hastanede ve evime gelmek isteyenlerede kucuk mantar tipali şişelere gül suyu koyup vereceğim. Eve gelenlere zaten ikramlık hazırlarız yada hazır alırız. Hediyelik kokulu taş yapmayi dusunuyorum mevlite de inşallah beceriririm :)
"A" harfi ile başlayanlar daha kolay istediklerine ulaşıyorlarmış değil mi?benim eşim de onemser ve ozellikle a harfi ile baslayan bir isim sectik o yuzden : Asya . birinci ismimiz .
Bizim de degismezse ismimiz "asya" olacak:)) son anlarda babasinin aklina daha guzel bir isim gelmezse tek isim asya kalacak insallah.benim eşim de onemser ve ozellikle a harfi ile baslayan bir isim sectik o yuzden : Asya . birinci ismimiz .
Eline sağlık canım ben de el emeği hazırlıyorum hediyeliklerimizi.kuzular örüyorum bir de kokulutaş yapıcam.tombik ayaklardan.malzeme siparişini bugün verdim heycanla bekliyorumBu arada hastane için hediyelikte bayağı aşama kaydettim 50 bebeğin kafalarını tamamladım hemen hemen.Yüzüne son rötuşları yapıp lavanta kesesine geçeceğim.Eki Görüntüle 1971232
Renkleri harika oluyor bu şekerlerin.sadece pembeli ve mavili olanları falan da oluyor.kavanozlar için de gitti gidiyor a falan bak canım.ekoseli kapaklarla birlikte uygun fiyatlı kavanozlar bulmuştum ben deLavanta kesesinin dışında şekerlemelerden yapmayı düşünüyorum hem renkleri çok tatlı hemde maliyeti az olur diye düşünüyorum sence..?
Eki Görüntüle 1971241
Ben de ilk başta hastaneye ve eve gelenlere hediye düşünmüştüm ama herkes,çoğunluk mevlüte gelir.ilk zaman için sadece ikram hazırla yeter diyince ben de vaz geçtim.ben de instagramdaki bir sayfaya çikolata yaptırıcam sadece.üzerinde isimler olan.onları ikram ederim.hediyelikler sadece mevlütte olacak inşallah.Ben hastaneye hacı şeriften çikolata yaptirmayi düşündüm. Hastanede ve evime gelmek isteyenlerede kucuk mantar tipali şişelere gül suyu koyup vereceğim. Eve gelenlere zaten ikramlık hazırlarız yada hazır alırız. Hediyelik kokulu taş yapmayi dusunuyorum mevlite de inşallah beceriririm :)
Ben instagramdaki sayfayla görüştüğümde haziranda alın dediler.şimdi erken yaniKizlar seker ve cikolata icin erken degil mi bayatlamaz mi
Tatlım senin durumuna geldim bende. Eşimin odasını bozamadık daha doğrusu odayı boşaltmaya kalktık beceremedik neyi nereye koycağımızı bilemedik. Bizde taşınacağız aynı binada 3+1 daireye ama bizimde ne zaman taşınacağımız belli değil. Kiracı ne zaman çıkarsa artıkSevgili anneler, MaşaAllah hepiniz birbirinden güzel şeyler almışsınız.. kızımla imrenerek bakıyoruz.. İnşaAllah sağlıkla, huzurla kullanmak nasip olsun hepinize.. bizde ufak tefek kıyafetler aldık ama tam anlamıyla çıkmadık henüz alışverişe.. çokta almıcaz annannemiz ve teyzemiz de hazırlık yapıyor..bizde ev konusu hala sıkıntılı.. ev bulamadık.. kararsız bi şekilde bekliyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?