2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben hastaneye hacı şeriften çikolata yaptirmayi düşündüm. Hastanede ve evime gelmek isteyenlerede kucuk mantar tipali şişelere gül suyu koyup vereceğim. Eve gelenlere zaten ikramlık hazırlarız yada hazır alırız. Hediyelik kokulu taş yapmayi dusunuyorum mevlite de inşallah beceriririm :)

Eklentiler

• Screenshot_2017-03-18-23-55-15.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 84

çok güzel görünüyor şişeler buda bir fikir dur bunuda mevlüt için saklayayım hacı şerif demişsiniz denizli'de mi yaşıyorsunuz

Tipali olmayan sise var mi bilmiyorum ama bu tipalilar cok akitiyor evine goturene kadar bitmis oluyor sisenin icindeki :)

Merhaba kızlar dün ayrintilimiz vardı çok şükür hersey yolunda, 23 haftaliksin dedi bebisim 572 gram olmuş, sanırım önde gidiyorum. Doktorum bu gidişle 3 kilo dogurtucam dedi aynı babasına benziyormuş ben ne kdr bana benziyor desemde doktor ısrarla sanki kocana bakiyoruz dedi

benim eşim de onemser ve ozellikle a harfi ile baslayan bir isim sectik o yuzden : Asya . birinci ismimiz .

Ya o çikolataların üstüne birşeyler yapıştırabilirsin.Kurdele bağlayıp baş harfin pleksisini yapıştırıyorlar.Hani şu aynalı gibi olan.Bana organizasyoncu 4500 tl çıkardı,başkaları ile görüşüyorum böyle fiyat verirlerse her şeyi de ben yaparım.

benim eşim de onemser ve ozellikle a harfi ile baslayan bir isim sectik o yuzden : Asya . birinci ismimiz .
Bizim de degismezse ismimiz "asya" olacak:)) son anlarda babasinin aklina daha guzel bir isim gelmezse tek isim asya kalacak insallah.

Ben lavanta keseli magnet yapmayi dusunuyorum.hediyelik.annem öruyor.bu tabi denemelik yapmisti. Renkler beyaz ve pembe olacak. Icine lavanta koyunca biraz daha tok durur.
Kapi susu icinse arkadasim arigurimi öruyor.bir balerin bebek ve kedi ordu. Onlari ay a oturtucaz. Ismi de orerek yapacagiz. Her sey örme bende ) ceyizi hazirliorum simdiden.

Bu arada hastane için hediyelikte bayağı aşama kaydettim 50 bebeğin kafalarını tamamladım hemen hemen.Yüzüne son rötuşları yapıp lavanta kesesine geçeceğim.Eki Görüntüle 1971232
Eline sağlık canım ben de el emeği hazırlıyorum hediyeliklerimizi.kuzular örüyorum bir de kokulutaş yapıcam.tombik ayaklardan.malzeme siparişini bugün verdim heycanla bekliyorum

Eklentiler

• IMG_2054.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 108
Lavanta kesesinin dışında şekerlemelerden yapmayı düşünüyorum hem renkleri çok tatlı hemde maliyeti az olur diye düşünüyorum sence..?
Eki Görüntüle 1971241
Renkleri harika oluyor bu şekerlerin.sadece pembeli ve mavili olanları falan da oluyor.kavanozlar için de gitti gidiyor a falan bak canım.ekoseli kapaklarla birlikte uygun fiyatlı kavanozlar bulmuştum ben de

Ben de ilk başta hastaneye ve eve gelenlere hediye düşünmüştüm ama herkes,çoğunluk mevlüte gelir.ilk zaman için sadece ikram hazırla yeter diyince ben de vaz geçtim.ben de instagramdaki bir sayfaya çikolata yaptırıcam sadece.üzerinde isimler olan.onları ikram ederim.hediyelikler sadece mevlütte olacak inşallah.

Tatlım senin durumuna geldim bende. Eşimin odasını bozamadık daha doğrusu odayı boşaltmaya kalktık beceremedik neyi nereye koycağımızı bilemedik. Bizde taşınacağız aynı binada 3+1 daireye ama bizimde ne zaman taşınacağımız belli değil. Kiracı ne zaman çıkarsa artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…