Bende unibaybnin alayım dedimde yumuşatıcı konjsjnda bende kararsızım bakalımTeşekkür canım güzel gunlerde kullanalim inşallah bizde gormeden aldik ama gelince cok begendik dolabin ici cok hosumuza gitti
Evet uni babynin aldim.Yumusatici aldim ama kullanmadim sadece deterjanla yikadim oda biraz koksun diye
Cok hos olur ici de dolarsa:) Kapi susu kim bilir nasil cici olacak,fotosunu atin bitince.Bizim de degismezse ismimiz "asya" olacak:)) son anlarda babasinin aklina daha guzel bir isim gelmezse tek isim asya kalacak insallah.
Ben lavanta keseli magnet yapmayi dusunuyorum.hediyelik.annem öruyor.bu tabi denemelik yapmisti. Renkler beyaz ve pembe olacak. Icine lavanta koyunca biraz daha tok durur.
Kapi susu icinse arkadasim arigurimi öruyor.bir balerin bebek ve kedi ordu. Onlari ay a oturtucaz. Ismi de orerek yapacagiz. Her sey örme bende) ceyizi hazirliorum simdiden.Eki Görüntüle 1971281
Ya bu kadar guzel hediyelik olamaz,masallah ya.Cok begendim.Instragramda bir sayfa acsan acayip satilir bunlar.Eline sağlık canım ben de el emeği hazırlıyorum hediyeliklerimizi.kuzular örüyorum bir de kokulutaş yapıcam.tombik ayaklardan.malzeme siparişini bugün verdim heycanla bekliyorum
Canim.kokulu taş için nerden siparis verdin?Eline sağlık canım ben de el emeği hazırlıyorum hediyeliklerimizi.kuzular örüyorum bir de kokulutaş yapıcam.tombik ayaklardan.malzeme siparişini bugün verdim heycanla bekliyorum
Kimyacınız diye bir siteden verdim canım.nasılsır hiç bilmiyorum ilk defa yapıcam ben deCanim.kokulu taş için nerden siparis verdin?
Ayy sağol canım çok teşekkür ederim zaten instagramda hesabım varYa bu kadar guzel hediyelik olamaz,masallah ya.Cok begendim.Instragramda bir sayfa acsan acayip satilir bunlar.
Bende kendim mi yapsam hazır mı alsam bilemedim bir arkadas tanesini 1 tl ye yaparım dedi kararsız kaldım .Kimyacınız diye bir siteden verdim canım.nasılsır hiç bilmiyorum ilk defa yapıcam ben de
Canım malzeme fiyatlari bana ucuz geldi.tanesini 1 tl de bile olsa yari fiyatina halledebilirsin emin ol.ben tombik ayaklardan yapicam.50 tanesi 32 tl ye mal oluyor.kalıbı da bana kalacak. üstelik yapmasi da ayri bir heyecan olacakBende kendim mi yapsam hazır mı alsam bilemedim bir arkadas tanesini 1 tl ye yaparım dedi kararsız kaldım .
daha baskin karakyer ve guclu kisilikli oluyorlarmis galiba."A" harfi ile başlayanlar daha kolay istediklerine ulaşıyorlarmış değil mi?
İstanbuldayim ama şubeleri var :)çok güzel görünüyor şişeler buda bir fikir dur bunuda mevlüt için saklayayım hacı şerif demişsiniz denizli'de mi yaşıyorsunuz
Kucuk şişe alcam. Belki koymak icin karton canta alirim ucuzsa :)Tipali olmayan sise var mi bilmiyorum ama bu tipalilar cok akitiyor evine goturene kadar bitmis oluyor sisenin icindeki :)
Çikolatada zaten isim yazacak yani ben ondan dusundum. Tabi bu arada bayatlama suresi nasil ogrenmeliyiz normal dogum olursa herhangi bir yerden almak zorunda da kalabiliriz. Ama bayatlama ve o sicaklarda erime sikintisi olmazsa erken aliriz bakalim ya nasip :)Ya o çikolataların üstüne birşeyler yapıştırabilirsin.Kurdele bağlayıp baş harfin pleksisini yapıştırıyorlar.Hani şu aynalı gibi olan.Bana organizasyoncu 4500 tl çıkardı,başkaları ile görüşüyorum böyle fiyat verirlerse her şeyi de ben yaparım.
Canım malzeme fiyatlari bana ucuz geldi.tanesini 1 tl de bile olsa yari fiyatina halledebilirsin emin ol.ben tombik ayaklardan yapicam.50 tanesi 32 tl ye mal oluyor.kalıbı da bana kalacak. üstelik yapmasi da ayri bir heyecan olacak
İstanbuldayim ama şubeleri var :)
Kucuk şişe alcam. Belki koymak icin karton canta alirim ucuzsa :)
Çikolatada zaten isim yazacak yani ben ondan dusundum. Tabi bu arada bayatlama suresi nasil ogrenmeliyiz normal dogum olursa herhangi bir yerden almak zorunda da kalabiliriz. Ama bayatlama ve o sicaklarda erime sikintisi olmazsa erken aliriz bakalim ya nasip :)
70 tanesi 50 tl bence uygunda ustelik yorumlarda da olumlu gordum cogunlukla
Kız kiracılarla bir konuş çıkmaya niyetleri varmı varsa ne zaman sende ona göre işine bakarsın diken üstünde durmazsınTatlım senin durumuna geldim bende. Eşimin odasını bozamadık daha doğrusu odayı boşaltmaya kalktık beceremedik neyi nereye koycağımızı bilemedik. Bizde taşınacağız aynı binada 3+1 daireye ama bizimde ne zaman taşınacağımız belli değil. Kiracı ne zaman çıkarsa artık
Canım biz söz ve nişan tepsimizi Hacı Şeriften almıştık çikolataları bir Harika gerçekten bende ya Hacı Şerif yada melodi çikolatadan alıcam kız kardeşim melodi çikolatadan süslü süslü almıştı çok kaliteli çikolatası ve uyguna da geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?