2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Şekerlemeleri de mi sen yapacaksın sadece kavanoz süsleme mi?Gökkuşağı gibi,çok şirin :)

Günaydın Canım, Ben yapabilirim diye düşünüyorum silikon yeterli olur üstteki çiçeği yapıştırmaya altada bir kurdale bağlasak küçük kağıtlara da renkli çıktıyla ''Hoşgeldin NİL'' yazsam oldu bu iş :) :) :)

Renkleri harika oluyor bu şekerlerin.sadece pembeli ve mavili olanları falan da oluyor.kavanozlar için de gitti gidiyor a falan bak canım.ekoseli kapaklarla birlikte uygun fiyatlı kavanozlar bulmuştum ben de

Bak bu iyi fikir akşam bakayım gittigidiyor'a kendimce yapıcam çünkü organisazyon şirketleri maşallah bir doğum ücreti kadar fiyat çekiyo :) :) :)

Günaydın canımmmm bence çok tatlı bir isim adıyla sağlıklı sıhhatli gelsin inş..

Sevdiğim bi isimdir canım tanıdığım hayal ismindeki bayanlar bide çok güzel zarifler

Canım biz aldık besigimizi dün.kampanya biter diye acele ettik biraz.kral taçlısını aldım ben nevresimlerini de öyle seçtim.darısı basına

Günaydin herkese topigi okudukca icim tuhaf oluyor vakit yaklasmis gibi geliyor :)) Ben hic bir hazirlik yapmadim ama kokulu taslara özeniyorum kelebekler yapsam renk renk arkasina miknatis birde ustune ismini yazsam mi diyorum :)
Ikinci şık olarakta kurabiye mi yapsam diyorum seker hamurundan erkende yapsam olur atarim buzluga kalir :)
Neyse ben biraz daha dusuneyim yeni icatlar bulurum belki :-/

Bu arada herkes kılodan bahsetmıs ben 14.haftadan beri her hafta bir kilo aldım ondan once kılo alımım yok gibiydi.su anda 21+3 ve 8,5 kg almısım

benım de aklımda uzerıne bebegımın adını kanaviçe ile işleyip mınık arkası mıknatıslı lavanta keseleri yapmak var. bir de çikolata ve aynalı uzerınde dua bulunan yıne magnetlerden sıparıs vermeyı dusunuyorum ama bunları mevlutte dagıtmak ıstıyorum. hastane için birşey düşünmedim henüz. ikramlık ne verebılırım bılmıyorum. cok guzel suslemeler falan yapılıyo ama o kadar organızasyona gıremem heralde. kapı susu yaptırcam sadece. bı de takı yastıgı.

Bak bu iyi fikir akşam bakayım gittigidiyor'a kendimce yapıcam çünkü organisazyon şirketleri maşallah bir doğum ücreti kadar fiyat çekiyo :) :) :)
Kesinlikle öyle.aradaki farki goreceksin:) üstelik bebiş için yapılan her hazırlık ayrı bir heycan oluyo :) her anını yaşamak lazım

Arkdaslar boyle arada su bosalıyor gıbı hıssedıyorum altımda akıntıda olabılır ama cok net su gıbı sankı bebegın suyu deıldır dmı ne deısık..bırde haftaya ucakla ankaraya gıdıp gelıcem 28 hftadan sonra rapor ıstıyorlar sanırım yanı neye gore ıstıyorlar smdı ben 23 haftalık olcam haftaya 24 haftadada döncem ama gobegım daha buyuk gorunuyo ısterlermı benden rapor gıdenler nasıl gectı

Ben gittigimde göbeğim fazla belli degildi ama dikkatli bakan anliyodu.havalimaninda zaten herşeye dikkat ediyolar artık.doktordan raporunu al yaninda olsun.isterlerse gosterirsin

Raporun yaninda olsun da ne olur ne olmaz bir sorun cikartmasinlar ..
Su isine gelincede anlamanin tek yolu onlar icin özel pedler var ondan al istersen ..

Ben gittigimde göbeğim fazla belli degildi ama dikkatli bakan anliyodu.havalimaninda zaten herşeye dikkat ediyolar artık.doktordan raporunu al yaninda olsun.isterlerse gosterirsin

Raporun yaninda olsun da ne olur ne olmaz bir sorun cikartmasinlar ..
Su isine gelincede anlamanin tek yolu onlar icin özel pedler var ondan al istersen ..
rapor 7gub gecerlı oluyormus galıba ben bır hafta kalcam ama sacma zaten 28 haftadan sonra rapor ıstenır yazıyo ama erken olunca gobegı bıyuk olan var kucuk olan var neye gore anlıyorlarsa durmdan rapormu alcaz

rapor 7gub gecerlı oluyormus galıba ben bır hafta kalcam ama sacma zaten 28 haftadan sonra rapor ıstenır yazıyo ama erken olunca gobegı bıyuk olan var kucuk olan var neye gore anlıyorlarsa durmdan rapormu alcaz
7 gun gecerli olsa da orda verilen tarih yaziyor canim o kadar zorluk cikartmazlar birde rapor dedigin ustunde adin soyadin ve kac haftalik gebe oldugun yaziyor doktorun kasesi imzasi bu kadar .
Kimse sormuyor ama birde sorup sana zorluk cikartirlarsa orda ne yapacaksin .

haklısın canım ben de onu düsündum gobegım buyuk oldugu ıcın ınanmayabılırler aman bıletım falan yanar neyse ben bı yazı alayım doktordan cok saol canım

Rapor kaç gün geçerli bilmiyorum ama doktor sorun yoksa şu kadar haftalıktır uçağa binmesinde sakınca yoktur yazıyo.genelde bakmıyolar rapora zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…