- 13 Mayıs 2012
- 162
- 233
- 103
Şekerlemeleri de mi sen yapacaksın sadece kavanoz süsleme mi?Gökkuşağı gibi,çok şirin :)
Renkleri harika oluyor bu şekerlerin.sadece pembeli ve mavili olanları falan da oluyor.kavanozlar için de gitti gidiyor a falan bak canım.ekoseli kapaklarla birlikte uygun fiyatlı kavanozlar bulmuştum ben de
günaydın hamişleryeni bir isimle karşınızdayım bu sefer eşime de beğendirebildim bi gün başaracağımı biliyodum bebeğimize son bir değişikliğe kadar ki inş değişmez hayal ismini düşünüyoruz. bi bebeğimin olması benim en büyük hayalimdi. adı da hayal olsun mu dedim tamam dedı sizce nasıl ?
Günaydın canımmmm bence çok tatlı bir isim adıyla sağlıklı sıhhatli gelsin inş..
Sevdiğim bi isimdir canım tanıdığım hayal ismindeki bayanlar bide çok güzel zariflergünaydın hamişleryeni bir isimle karşınızdayım bu sefer eşime de beğendirebildim bi gün başaracağımı biliyodum bebeğimize son bir değişikliğe kadar ki inş değişmez hayal ismini düşünüyoruz. bi bebeğimin olması benim en büyük hayalimdi. adı da hayal olsun mu dedim tamam dedı sizce nasıl ?
Sevdiğim bi isimdir canım tanıdığım hayal ismindeki bayanlar bide çok güzel zarifler
Bizde buyuyen besik almaya karar verdik daha once bir arkadas bahsetti ilknur bebe yenibosna starcity avmde gittim gordum. Sonrada eskidji pazarini gezdik. Ama gezsek ne fayda ben orda begendim bir kere baskasini gozum tutmadikiii. Şimdide erken deyip almiyoruz ama aklimdan cikmiyor. Bir ay gecsede alsak :)
Birde bu aksam hepsiburada da begendigim cantanin 60 tlye dustugunu gordum normalde 80 idi onuda aldim. Yavas yavas eksikleri toplamamiz lazim malum sisince gezmekte zor :)
Kesinlikle öyle.aradaki farki goreceksin:) üstelik bebiş için yapılan her hazırlık ayrı bir heycan oluyo :) her anını yaşamak lazımBak bu iyi fikir akşam bakayım gittigidiyor'a kendimce yapıcam çünkü organisazyon şirketleri maşallah bir doğum ücreti kadar fiyat çekiyo :) :) :)
Ben gittigimde göbeğim fazla belli degildi ama dikkatli bakan anliyodu.havalimaninda zaten herşeye dikkat ediyolar artık.doktordan raporunu al yaninda olsun.isterlerse gosterirsinArkdaslar boyle arada su bosalıyor gıbı hıssedıyorum altımda akıntıda olabılır ama cok net su gıbı sankı bebegın suyu deıldır dmı ne deısık..bırde haftaya ucakla ankaraya gıdıp gelıcem 28 hftadan sonra rapor ıstıyorlar sanırım yanı neye gore ıstıyorlar smdı ben 23 haftalık olcam haftaya 24 haftadada döncem ama gobegım daha buyuk gorunuyo ısterlermı benden rapor gıdenler nasıl gectı
Raporun yaninda olsun da ne olur ne olmaz bir sorun cikartmasinlar ..Arkdaslar boyle arada su bosalıyor gıbı hıssedıyorum altımda akıntıda olabılır ama cok net su gıbı sankı bebegın suyu deıldır dmı ne deısık..bırde haftaya ucakla ankaraya gıdıp gelıcem 28 hftadan sonra rapor ıstıyorlar sanırım yanı neye gore ıstıyorlar smdı ben 23 haftalık olcam haftaya 24 haftadada döncem ama gobegım daha buyuk gorunuyo ısterlermı benden rapor gıdenler nasıl gectı
Ben gittigimde göbeğim fazla belli degildi ama dikkatli bakan anliyodu.havalimaninda zaten herşeye dikkat ediyolar artık.doktordan raporunu al yaninda olsun.isterlerse gosterirsin
rapor 7gub gecerlı oluyormus galıba ben bır hafta kalcam ama sacma zaten 28 haftadan sonra rapor ıstenır yazıyo ama erken olunca gobegı bıyuk olan var kucuk olan var neye gore anlıyorlarsa durmdan rapormu alcazRaporun yaninda olsun da ne olur ne olmaz bir sorun cikartmasinlar ..
Su isine gelincede anlamanin tek yolu onlar icin özel pedler var ondan al istersen ..
7 gun gecerli olsa da orda verilen tarih yaziyor canim o kadar zorluk cikartmazlar birde rapor dedigin ustunde adin soyadin ve kac haftalik gebe oldugun yaziyor doktorun kasesi imzasi bu kadar .rapor 7gub gecerlı oluyormus galıba ben bır hafta kalcam ama sacma zaten 28 haftadan sonra rapor ıstenır yazıyo ama erken olunca gobegı bıyuk olan var kucuk olan var neye gore anlıyorlarsa durmdan rapormu alcaz
haklısın canım ben de onu düsündum gobegım buyuk oldugu ıcın ınanmayabılırler aman bıletım falan yanar neyse ben bı yazı alayım doktordan cok saol canım7 gun gecerli olsa da orda verilen tarih yaziyor canim o kadar zorluk cikartmazlar birde rapor dedigin ustunde adin soyadin ve kac haftalik gebe oldugun yaziyor doktorun kasesi imzasi bu kadar .
Kimse sormuyor ama birde sorup sana zorluk cikartirlarsa orda ne yapacaksin .
Rapor kaç gün geçerli bilmiyorum ama doktor sorun yoksa şu kadar haftalıktır uçağa binmesinde sakınca yoktur yazıyo.genelde bakmıyolar rapora zaten.rapor 7gub gecerlı oluyormus galıba ben bır hafta kalcam ama sacma zaten 28 haftadan sonra rapor ıstenır yazıyo ama erken olunca gobegı bıyuk olan var kucuk olan var neye gore anlıyorlarsa durmdan rapormu alcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?