Hayirli olsun güle güle kullanın. Kurulumunu ne zaman yapicaklar acaba? Kampanyasi epeydir devam ediyormuş diye rahattik bizdeCanım biz aldık besigimizi dün.kampanya biter diye acele ettik biraz.kral taçlısını aldım ben nevresimlerini de öyle seçtim.darısı basına
Sırt çantası her zaman daha avantajlı diye düşünüyorum bende sırt çantası yaptırdım içerisi geniş ve göz sayısı fazla olsun bize yeterde artarKızlar ben de bebek çantası olarak böyle bişey düşünüyorum sizce nasıl
Eki Görüntüle 1971641 Kızlar ben de bebek çantası olarak böyle bişey düşünüyorum sizce nasıl
Ben de daha çok sırt çantası tavsiyesi aldığım için sadece sırt çantası baktım :) göz sayısı en fazla olan en avantajlıSırt çantası her zaman daha avantajlı diye düşünüyorum bende sırt çantası yaptırdım içerisi geniş ve göz sayısı fazla olsun bize yeterde artar
gayet kullanıslı duruyo canım.
Günaydın canlar ne güzel herkes hazırlık peşinde insani heycanlandiriyonuz
Bi kaç güne ikili sayıya düşecek olanlar var şu 99u bi gorebilsek artık hepimiz
Sayfanı reklama girmezse takip edeyim,merak ettim ürünleri.Ayy sağol canım çok teşekkür ederim zaten instagramda hesabım varsatış da yapıyorum kendi çapımda
evet canım Esenyurtta oturuyoruz. ordan gidip almışlardı bende öyle yapmayı düşünüyorum biraz pahalı ama o kadar kalın bir çikolata var ki içinde ve tabii kaliteli verdiğin paraya deyiyor.Kizkardesin esenyurtta mi yoksa :)) yada internetten mi aldı? Oradan hic alisveris yapmadim ama bize cok yakin :)
Konuya çok güzel girmişsisn :)Eee kim olsa erirdi bu cümleye.Güzel isim,adıyla büyüsün :)günaydın hamişleryeni bir isimle karşınızdayım bu sefer eşime de beğendirebildim bi gün başaracağımı biliyodum bebeğimize son bir değişikliğe kadar ki inş değişmez hayal ismini düşünüyoruz. bi bebeğimin olması benim en büyük hayalimdi. adı da hayal olsun mu dedim tamam dedı sizce nasıl ?
Reklama girer mi bilemedim ama fotoğrafta da yazıyo zatenSayfanı reklama girmezse takip edeyim,merak ettim ürünleri.
Sırt çantası olması güzel ama biraz dar gibiEki Görüntüle 1971641 Kızlar ben de bebek çantası olarak böyle bişey düşünüyorum sizce nasıl
Kiracısının uykusu kaçar valla.Ben öyle desem babam fena fırça atardı :)Kız kiracılarla bir konuş çıkmaya niyetleri varmı varsa ne zaman sende ona göre işine bakarsın diken üstünde durmazsın
Konuya çok güzel girmişsisn :)Eee kim olsa erirdi bu cümleye.Güzel isim,adıyla büyüsün :)
Kuzenimin ismi, kendisi de taş gibidir. Allah verdikçe vermiş hiçbirşeyi esirgememiş maşallah. Kızınız da inşallah öyle edalı, akıllı, güzel olur.günaydın hamişleryeni bir isimle karşınızdayım bu sefer eşime de beğendirebildim bi gün başaracağımı biliyodum bebeğimize son bir değişikliğe kadar ki inş değişmez hayal ismini düşünüyoruz. bi bebeğimin olması benim en büyük hayalimdi. adı da hayal olsun mu dedim tamam dedı sizce nasıl ?
Ben e bebekte indirim varken almıştım bu çantayı. gayet kullanışlı görünüyor ama kullanınca anlayacağız tabi :)Eki Görüntüle 1971641 Kızlar ben de bebek çantası olarak böyle bişey düşünüyorum sizce nasıl
Kuzenimin ismi, kendisi de taş gibidir. Allah verdikçe vermiş hiçbirşeyi esirgememiş maşallah. Kızınız da inşallah öyle edalı, akıllı, güzel olur.
Ben de indirimde almadığıma pişman oldum.kaça almıştın sen canım?bir de termal çantasını da aldın mı ?Ben e bebekte indirim varken almıştım bu çantayı. gayet kullanışlı görünüyor ama kullanınca anlayacağız tabi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?