2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın canlar ne güzel herkes hazırlık peşinde insani heycanlandiriyonuz
Bi kaç güne ikili sayıya düşecek olanlar var şu 99u bi gorebilsek artık hepimiz

Canım biz aldık besigimizi dün.kampanya biter diye acele ettik biraz.kral taçlısını aldım ben nevresimlerini de öyle seçtim.darısı basına
Hayirli olsun güle güle kullanın. Kurulumunu ne zaman yapicaklar acaba? Kampanyasi epeydir devam ediyormuş diye rahattik bizde

Kizkardesin esenyurtta mi yoksa :)) yada internetten mi aldı? Oradan hic alisveris yapmadim ama bize cok yakin :)
evet canım Esenyurtta oturuyoruz. ordan gidip almışlardı bende öyle yapmayı düşünüyorum biraz pahalı ama o kadar kalın bir çikolata var ki içinde ve tabii kaliteli verdiğin paraya deyiyor.

Konuya çok güzel girmişsisn :)Eee kim olsa erirdi bu cümleye.Güzel isim,adıyla büyüsün :)

Benim şafak 103 az kaldı ikili sayilara :)) Zamanda sanki su gibi akip gidiyor hafta nasil bitiyor anlamiyorum :-/

Kuzenimin ismi, kendisi de taş gibidir. Allah verdikçe vermiş hiçbirşeyi esirgememiş maşallah. Kızınız da inşallah öyle edalı, akıllı, güzel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…