- 13 Mayıs 2012
- 162
- 233
- 103
Abuu erken mi gec mi bilemedim ama erken catlayanlarda vardi benim gobek saglam simdilik ama korkuyorum yinede kasindikca gobegim hemen nemlendirici suruyorum ..
ama sadece göbege calisiyorum diger yerlere hic surmuyorum birsey :))
Birsey olmaz annesi bebisinin.imzasi dövmesi gibi dusunBende de tam tersi :):) Artık kremleri sürsem de umudum kalmadı
bende de çatlak yok henüz ama benim göbeğim de ortalamaya göre küçük zaten. bakalım son aylarda ne olacak :)Abuu erken mi gec mi bilemedim ama erken catlayanlarda vardi benim gobek saglam simdilik ama korkuyorum yinede kasindikca gobegim hemen nemlendirici suruyorum ..
Merhaba canım ben de cuma gitcem ailemin yanına. 3 hafta sonra:) Ben 2 ya da 3 haftada bir gidiyorum, 3 saat sürüyor, trafik varsa 4 saati buluyor, biz de Arabamız la gidiyoruz, popom çok ağrıyor oturmaktan, mola vermeden gidiyorduk ama artık 1 kere mola vermemiz şart.Insallah sağlıkla gider gelirsiniz canım. .Herkese merhaba nöbet cikisiyim yinebugün ailemin yanına memlekete gidiyorum hafta sonu dönücez çok mutluyum ama biraz tedirginlik yok değil Arabamızla gidicez 5 saat sürüyor yol hayirlisi ile gider geliriz inşallah dua edin bana
Bende de çatlak yok henüz, oğlumda da hiç olmamıştı. Ben dr.a soracağım bu aydan itibaren krem kullanayim mı diye, ben de başlamadım kreme.Ogluma hamileyken 7.ayda lierac sürmeye başladım karnıma, göğsüme de lansinoh.Abuu erken mi gec mi bilemedim ama erken catlayanlarda vardi benim gobek saglam simdilik ama korkuyorum yinede kasindikca gobegim hemen nemlendirici suruyorum ..
Ben pek bi korkuyorum catlakdan.surekli biseyler kullandim simdi de hindistan cevizi yağına geçtim.sen bisey kullandin mi?Ilk catlagimi gordum bugun.30. haftalarda baslar diyordum 24. haftada iki cm uzunlugunda catlamisim
Demekki senin de ic karin genis bebek icerriye dogru buyuyor :) Benim iyi gibi gecen aya göre bayagi cikti karnim ayda 5 kiloyu alinca :)))bende de çatlak yok henüz ama benim göbeğim de ortalamaya göre küçük zaten. bakalım son aylarda ne olacak :)
Demekki senin de ic karin genis bebek icerriye dogru buyuyor :) Benim iyi gibi gecen aya göre bayagi cikti karnim ayda 5 kiloyu alinca :)))
Aman catlamayalim insallah ya Ama catlasamda üzülmem kizimin izi ❤
Ben en basindan beri aci badem sutu suruyorum her aksam surmeye calisiyorum gecen soguklarda uzun sure surmedim o ayri :))Bende de çatlak yok henüz, oğlumda da hiç olmamıştı. Ben dr.a soracağım bu aydan itibaren krem kullanayim mı diye, ben de başlamadım kreme.Ogluma hamileyken 7.ayda lierac sürmeye başladım karnıma, göğsüme de lansinoh.
Hehehe ama gebeliktede karnin ciksin istiyorsun cok cikincada bu sefer saga sola bile donemiyorsun :))Geçen gün bir tanıdık bana ikiz galiba dedi öyle tarif edeyim karnımın belirginliğinibende iç karnım dar galiba bu kadar zamandır gidiyoruz 1 tane bebek var dedim. kızımın izi gerçekten çok güzel bir tabir oldu
Normaldir canim bebek buyuyor karin gerginlesiyor .. Ben igne yaparken gun gectikce zorlasiyor cunku karnim sert tutamiyorumBenim karnım giderek sertleşiyor bi hafta oncesiyle şu anki hali arasında cok fark var inanılmaz gergin. Çok sıkı ve sert. Normaldir di mi kızlar?
Hehehe ama gebeliktede karnin ciksin istiyorsun cok cikincada bu sefer saga sola bile donemiyorsun :))
Son 3 ay kilo alimi ve karin buyumesinde ideal zaman o zaman ciddi fark oluyot gobuslerde hatta burun bile buyuyor
Benim karnım giderek sertleşiyor bi hafta oncesiyle şu anki hali arasında cok fark var inanılmaz gergin. Çok sıkı ve sert. Normaldir di mi kızlar?
Ben hamileligin en basindan beri uyumuyorum. Hatta hamileliktende boyle suphelendim diyebilirim. Birincisi uyuyamama ikincisi etten tiksinmemdi :)Bende aynı dertten müzdaribim yatamıyorum kalkıp işe gitmek işkence gibi resmen bahardan mı bizim ufaklıklar kıpırdanıyor ondan mı inan şaştım arkadaşımın doğumu yakın o hiç uyuyamıyor galiba vücutla birlikte uyku düzenide bebeğe hazırlanıyor
Ohooo bende dunya haritasi cikti. Ama suc bende kremlenmedimIlk catlagimi gordum bugun.30. haftalarda baslar diyordum 24. haftada iki cm uzunlugunda catlamisim
nereye büyüyor bilmiyorum valla :) ama bebek sağlıklı olunca sıkıntı etmiyorum çok şükür.. ben de çatlasa üzülmem kızım sağlıklı gelsin yeterDemekki senin de ic karin genis bebek icerriye dogru buyuyor :) Benim iyi gibi gecen aya göre bayagi cikti karnim ayda 5 kiloyu alinca :)))
Aman catlamayalim insallah ya Ama catlasamda üzülmem kizimin izi ❤
Aynen canım genetik.Benim annemde hiç çatlak yok, bende de yok, bunda da olmaz heralde, olsa da üzülmem, kızım sağlıklı olsun da çatlasın heryerim.Ben en basindan beri aci badem sutu suruyorum her aksam surmeye calisiyorum gecen soguklarda uzun sure surmedim o ayri :))
Bende aldim gogus ucum icin krem daha gelmedi bir dahaki kontrolde sorayim sur derse baslarim lansinoh aldim bende ..
Catlaklar genetikmis annem cok catlagim vardi diyor bende yok simdilik :))
Ben hamileligin en basindan beri uyumuyorum. Hatta hamileliktende boyle suphelendim diyebilirim. Birincisi uyuyamama ikincisi etten tiksinmemdi :)
Hâla balik yemiyorum. Hamilelikten sonrada devam edecek mi bakalimah o tiksinmelerrrr burdan eve yol olur :) :) Şimdi gülerek hatırlıyorsam sonra nasıl olur
14.haftadan berı lierac kullnıprum bebe yagı kullanıorm gobegımde bısey yok ama goguslerım kucuk olmasına ragmen heryerı catladı kırmızı ve derın catlaklar oldu ve basenlerım catlak doldu ınanamıyorum neden boyle oldu demekkı en ıyı kremde kullansan basından berı genetıkse catlıyorsun dert de etmıyorum yapcak bısey yokIlk catlagimi gordum bugun.30. haftalarda baslar diyordum 24. haftada iki cm uzunlugunda catlamisim
Hâla balik yemiyorum. Hamilelikten sonrada devam edecek mi bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?