2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ilk catlagimi gordum bugun.30. haftalarda baslar diyordum 24. haftada iki cm uzunlugunda catlamisim
14.haftadan berı lierac kullnıprum bebe yagı kullanıorm gobegımde bısey yok ama goguslerım kucuk olmasına ragmen heryerı catladı kırmızı ve derın catlaklar oldu ve basenlerım catlak doldu ınanamıyorum neden boyle oldu demekkı en ıyı kremde kullansan basından berı genetıkse catlıyorsun dert de etmıyorum yapcak bısey yok

cok sukur bende de henuz catlak yok. cok duzenlı krem ve yag kullanamama ragmen ıyı gıdıyo sımdılık. ama artık daha cok dıkkat edıcem yaglanmaya. dun hatta hındıstan cevısı yagı sormak ıcın cosmohome gırdım kızın tavsıyesıyle procsin clın oıl dıye bı yag alıp cıktım. bu cok daha ıyıdır dedı. artık satmak ıcın mı bılmıyorum alıp denemeye basladım. umarım memnun kalırım. kız dogumdan sonra da kullanmaya devam edın dedı. catlaklar olusmaya devam edebılıyomus.

Kizlar ben bir de düzenli yürüyüşe başladım.oyle hızlı yürüyemiyorum maalesef.normal bir hızda yuruyorum.1 saat yada 1,5 saat yapmaya çalışıyorum.siz yapıyo musunuz

Kız kiracılarla bir konuş çıkmaya niyetleri varmı varsa ne zaman sende ona göre işine bakarsın diken üstünde durmazsın
Diyememki babam kızar bu sefer ayıp olur yani. Ev sahibi babam olunca bana düşmez. Napayım artık kısmet ne zamansa. En kötü yaz sonu bebeğin odasını kurdururum eğer çıkan olmazsa

Kızlar bende şeker çıktı aranızda şekeri olan varmı.ilk hamileligimde çıkmıştı bunda çıkmaz diyordum çünkü daha 2 kilo aldım malesef yine cikti

Kızlar benim gibi gurbette olanlar ne yapıyorlar ailemi çok özlüyorum hamilelik döneminde daha da arttı 5 6 saatlik yol ama bir kere gittim geldim çok kötü oldum otobüsle olunca hersey ailemi hatırlatıyor
Ah canım bana da çok zor geliyor, ben iki ya da üç haftada bir gidiyorum ama o bile zor geliyor. Çünkü doğup büyüdüğüm, ailemin, arabalarım ın, arkadaş larimin olduğu yerden ilk kez ayrıldım. Hele de hamile ve hasta olunca daha da zor.

kızlar merhaba bugün aşının 2. dozunu vurulmaya gittim hemşire bana kalp atışı yok vuramam doktora git dedi ztn düşüğüm var ödüm koptu doktora acilen öyle gittim gayet iyi dediler bu seferde 9 kilo aldığım için bana şekerin vardır mutlaka yükleme yptır seni diyetisyene göndercem dedi böyle bigün olamaz ya

Kızlar benim gibi gurbette olanlar ne yapıyorlar ailemi çok özlüyorum hamilelik döneminde daha da arttı 5 6 saatlik yol ama bir kere gittim geldim çok kötü oldum otobüsle olunca hersey ailemi hatırlatıyor
Ahhhh ahhh ben kendimi nerelerden atayım.. ne güzel 5-6 saat sonra ailenize kavuşuyorsunuz.. ben yurtdışundayım.. bazen özlemim o kadar çok depreşiyorki ağlıyorum.. allahtan teknoloji geliştide yüz yüze görüşebiliyoruz.. bi de o imkan olmasaydı kafayı sıyırırdım herhalde.. ben aileme çok düşkündüm ama nasibim gurbetteymiş taaa buralara geldim.. amaaaaaaaa doğumuma nasip olursa annem olacak yanımda...kızımı kucağıma basacağım , sonrada kızımla birlikde annemin kucagına gircem 3 ay hiç çıkmıcam...anamın kokusunu içime çekçemmmm.. ayyyyyy yine özlem bastı beniiiiiii...

evlenmeden önce hep dua ederdim Rabbim gurbetlik Yaşatma nasibimi uzaklara verme diye bir ara babam yurtdışından birini söyledi bana görücüye diye ağladım ben yapamam diye . Sana bakınca sukrediyorum ama şurda 4 5 saat olupta görmemek de çok uzuyor her gün kaç kere görüntülü konuşuyorum doymuyorum Rabbim eksikliklerini göstermesin inşallah. Rabbim kavuştursun inşallah cnm

Yaaa o nasıl tatlış bir isim öyle. Adıyla sağlıkla yaşasın inşallah

Amin canım Rabbim eksikliklerini göstermesin.. bende bırak evliliği, iş kariyeri için bile il dışına çıkmadım.. hep red ettim.. annem hep kızımın tırnağını bile vermem yurtdışına derdi.. bırak tırnağımı komple bedenim geldii aslında annem ve ablam yanımda olsa dünyanın heryerinde yaşarım tek sıkıntım ailemin olmaması.. bu arada babam vefat etti.. ama elhamdulillah eşimle sıkıntım hiç olmadı çok anlayışlı, doğumdan sonra türkiye de güzel bir iş bulursam geri dönmeyi düşünüyoruz..nasipppppppp

Canim benim üzülme nolur ben evde ailemle konuştuktan sonra hep Ağlıyorum nerdeyse gebeliğimi uzakta onalrsiz geçiriyorum diye heyecanımi paylasamiyorum annemle alışveriş yapamiyirum daha bir sürü şey hepsine sevdircem merak etme

Canım sende yurt dışında mısın nerde kalıyorsun? bende senin gibi taa buralara gelin geldim hiç kimsem yok yanımda eşimle yalnızız

Maşallah sana canım sürekli ailenlesin ben uzun zaman dir gitmedim yazdan beri hatta yolu yariladik sayılır şimdilik iyi gidiyor saat başı mola veriyoruz inşallah böyle devam eder

Çok çok zor gerçekten. Koskoca şehirde bi eşin bi sen oluyosun. 10 saat uzakta benimkiler her istediğinde gidip gelinmiyor. Bazen gerçekten çok özlüyorum, keşke yanımda olsalar diyorum. O yüzden doğumu ailemin yanında yapıcam

Kızlarr çatladığınızı nasıl anlıyorsunuz?? Kırmızı damar mı oluyor.. ayy gerçi çatlasam da çok sıkıntı değil gögüs altımdan vajinal bölgeme kadar ameliyat izim var.. o izin yanında çatlaklar gözükmez bile... anne olma sevdası yüzünden ölümden döndüm.. bugünlerime binlerce şükür.. Rabbim "evlat" diye feryat eden herkese hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsinnn..

Ca
Ilk catlagimi gordum bugun.30. haftalarda baslar diyordum 24. haftada iki cm uzunlugunda catlamisim
Canim benim 16. Haftada göğüslerim portledi resmen dalga dalga bırak 2 cm mi göğüs ucundan diplerine kadar eğer çatlak olacaksa oluyor ben o andan sonra hem krem hem yağ sürüyordm5sabah akşam ona rağmen devam etti göğüslerim ilerledi yirtik ama karın da birsey yok üzülme yani yapacak birsey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…