14.haftadan berı lierac kullnıprum bebe yagı kullanıorm gobegımde bısey yok ama goguslerım kucuk olmasına ragmen heryerı catladı kırmızı ve derın catlaklar oldu ve basenlerım catlak doldu ınanamıyorum neden boyle oldu demekkı en ıyı kremde kullansan basından berı genetıkse catlıyorsun dert de etmıyorum yapcak bısey yokIlk catlagimi gordum bugun.30. haftalarda baslar diyordum 24. haftada iki cm uzunlugunda catlamisim
Diyememki babam kızar bu sefer ayıp olur yani. Ev sahibi babam olunca bana düşmez. Napayım artık kısmet ne zamansa. En kötü yaz sonu bebeğin odasını kurdururum eğer çıkan olmazsaKız kiracılarla bir konuş çıkmaya niyetleri varmı varsa ne zaman sende ona göre işine bakarsın diken üstünde durmazsın
Ah canım bana da çok zor geliyor, ben iki ya da üç haftada bir gidiyorum ama o bile zor geliyor. Çünkü doğup büyüdüğüm, ailemin, arabalarım ın, arkadaş larimin olduğu yerden ilk kez ayrıldım. Hele de hamile ve hasta olunca daha da zor.Kızlar benim gibi gurbette olanlar ne yapıyorlar ailemi çok özlüyorum hamilelik döneminde daha da arttı 5 6 saatlik yol ama bir kere gittim geldim çok kötü oldum otobüsle olunca hersey ailemi hatırlatıyor
Ahhhh ahhh ben kendimi nerelerden atayım.. ne güzel 5-6 saat sonra ailenize kavuşuyorsunuz.. ben yurtdışundayım.. bazen özlemim o kadar çok depreşiyorki ağlıyorum.. allahtan teknoloji geliştide yüz yüze görüşebiliyoruz.. bi de o imkan olmasaydı kafayı sıyırırdım herhalde.. ben aileme çok düşkündüm ama nasibim gurbetteymiş taaa buralara geldim.. amaaaaaaaa doğumuma nasip olursa annem olacak yanımda...kızımı kucağıma basacağım , sonrada kızımla birlikde annemin kucagına gircem 3 ay hiç çıkmıcam...anamın kokusunu içime çekçemmmm.. ayyyyyy yine özlem bastı beniiiiiii...Kızlar benim gibi gurbette olanlar ne yapıyorlar ailemi çok özlüyorum hamilelik döneminde daha da arttı 5 6 saatlik yol ama bir kere gittim geldim çok kötü oldum otobüsle olunca hersey ailemi hatırlatıyor
evlenmeden önce hep dua ederdim Rabbim gurbetlik Yaşatma nasibimi uzaklara verme diye bir ara babam yurtdışından birini söyledi bana görücüye diye ağladım ben yapamam diye . Sana bakınca sukrediyorum ama şurda 4 5 saat olupta görmemek de çok uzuyor her gün kaç kere görüntülü konuşuyorum doymuyorum Rabbim eksikliklerini göstermesin inşallah. Rabbim kavuştursun inşallah cnmAhhhh ahhh ben kendimi nerelerden atayım.. ne güzel 5-6 saat sonra ailenize kavuşuyorsunuz.. ben yurtdışundayım.. bazen özlemim o kadar çok depreşiyorki ağlıyorum.. allahtan teknoloji geliştide yüz yüze görüşebiliyoruz.. bi de o imkan olmasaydı kafayı sıyırırdım herhalde.. ben aileme çok düşkündüm ama nasibim gurbetteymiş taaa buralara geldim.. amaaaaaaaa doğumuma nasip olursa annem olacak yanımda...kızımı kucağıma basacağım , sonrada kızımla birlikde annemin kucagına gircem 3 ay hiç çıkmıcam...anamın kokusunu içime çekçemmmm.. ayyyyyy yine özlem bastı beniiiiiii...
Yaaa o nasıl tatlış bir isim öyle. Adıyla sağlıkla yaşasın inşallahgünaydın hamişleryeni bir isimle karşınızdayım bu sefer eşime de beğendirebildim bi gün başaracağımı biliyodum bebeğimize son bir değişikliğe kadar ki inş değişmez hayal ismini düşünüyoruz. bi bebeğimin olması benim en büyük hayalimdi. adı da hayal olsun mu dedim tamam dedı sizce nasıl ?
Aynen benimkide öyledir. Valla vazgeçer kal 2+1 de der :)Kiracısının uykusu kaçar valla.Ben öyle desem babam fena fırça atardı :)
Amin canım Rabbim eksikliklerini göstermesin.. bende bırak evliliği, iş kariyeri için bile il dışına çıkmadım.. hep red ettim.. annem hep kızımın tırnağını bile vermem yurtdışına derdi.. bırak tırnağımı komple bedenim geldiievlenmeden önce hep dua ederdim Rabbim gurbetlik Yaşatma nasibimi uzaklara verme diye bir ara babam yurtdışından birini söyledi bana görücüye diye ağladım ben yapamam diye . Sana bakınca sukrediyorum ama şurda 4 5 saat olupta görmemek de çok uzuyor her gün kaç kere görüntülü konuşuyorum doymuyorum Rabbim eksikliklerini göstermesin inşallah. Rabbim kavuştursun inşallah cnm
Canim benim üzülme nolur ben evde ailemle konuştuktan sonra hep Ağlıyorum nerdeyse gebeliğimi uzakta onalrsiz geçiriyorum diye heyecanımi paylasamiyorum annemle alışveriş yapamiyirum daha bir sürü şeyOyyy ne guzel gözlerim doldu okurken gebeligin en zor yani uzaklikmis onu anladim aile deyince gozumden yaslar akiyor normalde hic zorlanmam gurbetlik hosuma bile giderdi benim..
Aglattin kiz beni göbüsünüde sevdir ananesine teyzesine
Canım sende yurt dışında mısın nerde kalıyorsun? bende senin gibi taa buralara gelin geldim hiç kimsem yok yanımda eşimle yalnızızAhhhh ahhh ben kendimi nerelerden atayım.. ne güzel 5-6 saat sonra ailenize kavuşuyorsunuz.. ben yurtdışundayım.. bazen özlemim o kadar çok depreşiyorki ağlıyorum.. allahtan teknoloji geliştide yüz yüze görüşebiliyoruz.. bi de o imkan olmasaydı kafayı sıyırırdım herhalde.. ben aileme çok düşkündüm ama nasibim gurbetteymiş taaa buralara geldim.. amaaaaaaaa doğumuma nasip olursa annem olacak yanımda...kızımı kucağıma basacağım , sonrada kızımla birlikde annemin kucagına gircem 3 ay hiç çıkmıcam...anamın kokusunu içime çekçemmmm.. ayyyyyy yine özlem bastı beniiiiiii...
Maşallah sana canım sürekli ailenlesin ben uzun zaman dir gitmedim yazdan beri hatta yolu yariladik sayılır şimdilik iyi gidiyor saat başı mola veriyoruz inşallah böyle devam ederMerhaba canım ben de cuma gitcem ailemin yanına. 3 hafta sonra:) Ben 2 ya da 3 haftada bir gidiyorum, 3 saat sürüyor, trafik varsa 4 saati buluyor, biz de Arabamız la gidiyoruz, popom çok ağrıyor oturmaktan, mola vermeden gidiyorduk ama artık 1 kere mola vermemiz şart.Insallah sağlıkla gider gelirsiniz canım. .
Çok çok zor gerçekten. Koskoca şehirde bi eşin bi sen oluyosun. 10 saat uzakta benimkiler her istediğinde gidip gelinmiyor. Bazen gerçekten çok özlüyorum, keşke yanımda olsalar diyorum. O yüzden doğumu ailemin yanında yapıcamKızlar benim gibi gurbette olanlar ne yapıyorlar ailemi çok özlüyorum hamilelik döneminde daha da arttı 5 6 saatlik yol ama bir kere gittim geldim çok kötü oldum otobüsle olunca hersey ailemi hatırlatıyor
Canim benim 16. Haftada göğüslerim portledi resmen dalga dalga bırak 2 cm mi göğüs ucundan diplerine kadar eğer çatlak olacaksa oluyor ben o andan sonra hem krem hem yağ sürüyordm5sabah akşam ona rağmen devam etti göğüslerim ilerledi yirtik ama karın da birsey yok üzülme yani yapacak birsey yokIlk catlagimi gordum bugun.30. haftalarda baslar diyordum 24. haftada iki cm uzunlugunda catlamisim
Benim de öyle canım davul gibi gergin yırtıldi yirtilacak sankiBenim karnım giderek sertleşiyor bi hafta oncesiyle şu anki hali arasında cok fark var inanılmaz gergin. Çok sıkı ve sert. Normaldir di mi kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?