- 7 Kasım 2016
- 95
- 138
- 43
- 37
130'a falan aldım diye hatırlıyorum. Termal çanta yok galiba. Bir sırt çantası içinde de alt değiştirme örtüsü vardı. Başka bir şey çıkmadı.Ben de indirimde almadığıma pişman oldum.kaça almıştın sen canım?bir de termal çantasını da aldın mı ?
Termali ayrı satılıyor zaten.ben de çantayı kullanıp memnun kalırsam onu da alırım dedim130'a falan aldım diye hatırlıyorum. Termal çanta yok galiba. Bir sırt çantası içinde de alt değiştirme örtüsü vardı. Başka bir şey çıkmadı.
Sağol canim bende bir bakarim guzelse neden olmasin :)evet canım Esenyurtta oturuyoruz. ordan gidip almışlardı bende öyle yapmayı düşünüyorum biraz pahalı ama o kadar kalın bir çikolata var ki içinde ve tabii kaliteli verdiğin paraya deyiyor.
Al_pi ilk aylar bana hiç geçmiyordu şimdi hissettikce de evhamlarim azaldi kendimi alisverise verdim gitti en rahat zamanlarimiz galiba ama tek sorunum düzgün uyuyamiyorum malesef
Benim ilk 3 ay gecmek bilmedi gunleri geceleri saydim 3 ay bitti birde baktim 6 ayda bitmis :)))Al_pi ilk aylar bana hiç geçmiyordu şimdi hissettikce de evhamlarim azaldi kendimi alisverise verdim gitti en rahat zamanlarimiz galiba ama tek sorunum düzgün uyuyamiyorum malesef
Benim ilk 3 ay gecmek bilmedi gunleri geceleri saydim 3 ay bitti birde baktim 6 ayda bitmis :)))
7.ayin üçüncü gunundesiniz diyor takvimGeliyo kuzucuklar
Herkese merhaba nöbet cikisiyim yinebugün ailemin yanına memlekete gidiyorum hafta sonu dönücez çok mutluyum ama biraz tedirginlik yok değil Arabamızla gidicez 5 saat sürüyor yol hayirlisi ile gider geliriz inşallah dua edin bana
Arkdaslar boyle arada su bosalıyor gıbı hıssedıyorum altımda akıntıda olabılır ama cok net su gıbı sankı bebegın suyu deıldır dmı ne deısık..bırde haftaya ucakla ankaraya gıdıp gelıcem 28 hftadan sonra rapor ıstıyorlar sanırım yanı neye gore ıstıyorlar smdı ben 23 haftalık olcam haftaya 24 haftadada döncem ama gobegım daha buyuk gorunuyo ısterlermı benden rapor gıdenler nasıl gectı
Çok saol tatlım ailemin yanında olmak bana iyi gelecek ama yol konusunda endiseliyim otoban değil belli yerden sonra yol berbat sallana sallana gidicez onun dışında bol muhabbet bol bol gülmek beni bekliyor :)Hayırlısı ile gidin gelin canım. İyi olur haftasonu hem kafan dağılır hem hava değişikliği
Yerinde olmayi isterdim :) Hic korkma bisi olmaz annesi mutluysa kizida mutludur keyifle gider gelirsinizHerkese merhaba nöbet cikisiyim yinebugün ailemin yanına memlekete gidiyorum hafta sonu dönücez çok mutluyum ama biraz tedirginlik yok değil Arabamızla gidicez 5 saat sürüyor yol hayirlisi ile gider geliriz inşallah dua edin bana
Ilk catlagimi gordum bugun.30. haftalarda baslar diyordum 24. haftada iki cm uzunlugunda catlamisimBenim ilk 3 ay gecmek bilmedi gunleri geceleri saydim 3 ay bitti birde baktim 6 ayda bitmis :)))
7.ayin üçüncü gunundesiniz diyor takvimGeliyo kuzucuklar
Çok saol tatlım ailemin yanında olmak bana iyi gelecek ama yol konusunda endiseliyim otoban değil belli yerden sonra yol berbat sallana sallana gidicez onun dışında bol muhabbet bol bol gülmek beni bekliyor :)
Çok saol tatlım ailemin yanında olmak bana iyi gelecek ama yol konusunda endiseliyim otoban değil belli yerden sonra yol berbat sallana sallana gidicez onun dışında bol muhabbet bol bol gülmek beni bekliyor :)
Canim benim inşallah sende yakinda ailenle buluşur hasret giderirsin annesi çok mutlu ev kalabalık şu an abimlrt orda kız kardeşim de birde canımdan çok sevdiğim 1.5 ve 3.5 yasindaki yigenlerimYerinde olmayi isterdim :) Hic korkma bisi olmaz annesi mutluysa kizida mutludur keyifle gider gelirsiniz
Dr um her saat mola verin dolaş dedi darısı size olsun inşallah canımBol bol güleceğini düşün özel araçla gidecekseniz dinlene dinlene gidin ohhh ne güzel :) :) :) :)
Cok saol canim Dr um da öyle söyledi o saat başı mola verirsiniz dedi yine de tedirgin oldum nedense çünki annem yola çıkmamı istemiyor biz süpriz yapıyoruz kimsenin haberi yokCanım korkma yolculuktan yolda 2 saatte bir mola verip bi tur at arabanin etrafında ayakların açılsın. Birde benim hergün işe geldiğim yol asvalt değil koy yolu gibi serviscimizde çok sallıyor arabayı ona rağmen bana bişi olmadiysa sanada olmaz. Saglikla git gel insallah.
Abuu erken mi gec mi bilemedim ama erken catlayanlarda vardi benim gobek saglam simdilik ama korkuyorum yinede kasindikca gobegim hemen nemlendirici suruyorum ..Ilk catlagimi gordum bugun.30. haftalarda baslar diyordum 24. haftada iki cm uzunlugunda catlamisim
Oyyy ne guzel gözlerim doldu okurken gebeligin en zor yani uzaklikmis onu anladim aile deyince gozumden yaslar akiyor normalde hic zorlanmam gurbetlik hosuma bile giderdi benim..Canim benim inşallah sende yakinda ailenle buluşur hasret giderirsin annesi çok mutlu ev kalabalık şu an abimlrt orda kız kardeşim de birde canımdan çok sevdiğim 1.5 ve 3.5 yasindaki yigenlerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?