2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Al_pi ilk aylar bana hiç geçmiyordu şimdi hissettikce de evhamlarim azaldi kendimi alisverise verdim gittien rahat zamanlarimiz galiba ama tek sorunum düzgün uyuyamiyorum malesef

Bende aynı dertten müzdaribim yatamıyorum kalkıp işe gitmek işkence gibi resmen bahardan mı bizim ufaklıklar kıpırdanıyor ondan mı inan şaştım arkadaşımın doğumu yakın o hiç uyuyamıyor galiba vücutla birlikte uyku düzenide bebeğe hazırlanıyor

Al_pi ilk aylar bana hiç geçmiyordu şimdi hissettikce de evhamlarim azaldi kendimi alisverise verdim gittien rahat zamanlarimiz galiba ama tek sorunum düzgün uyuyamiyorum malesef
Benim ilk 3 ay gecmek bilmedi gunleri geceleri saydim 3 ay bitti birde baktim 6 ayda bitmis :)))
7.ayin üçüncü gunundesiniz diyor takvim Geliyo kuzucuklar

Herkese merhaba nöbet cikisiyim yine bugün ailemin yanına memlekete gidiyorum hafta sonu dönücez çok mutluyum ama biraz tedirginlik yok değil Arabamızla gidicez 5 saat sürüyor yol hayirlisi ile gider geliriz inşallah dua edin bana

Hayırlısı ile gidin gelin canım. İyi olur haftasonu hem kafan dağılır hem hava değişikliği

Canım bende cuma akşamı gidicem ucakla ankaraya 26. Haftada olacak ama rapor almadım. 28. Haftadan sonra raporun olursa ve sana bişey olursa sorumluluk alıyorlar gerekirse uçağı indiriyorlar vs.. Ama almazsan sorumluluk kabul etmiyorlar. Raporun bunun icin gecerli. Genelde 36. Haftadan sonra sorun çıkarıyorlar. Ucakta doğum yapma ihtimaline karşı risk almıyorlar sadece bu kadar.

Hayırlısı ile gidin gelin canım. İyi olur haftasonu hem kafan dağılır hem hava değişikliği
Çok saol tatlım ailemin yanında olmak bana iyi gelecek ama yol konusunda endiseliyim otoban değil belli yerden sonra yol berbat sallana sallana gidicez onun dışında bol muhabbet bol bol gülmek beni bekliyor :)

Yerinde olmayi isterdim :) Hic korkma bisi olmaz annesi mutluysa kizida mutludur keyifle gider gelirsiniz

Benim ilk 3 ay gecmek bilmedi gunleri geceleri saydim 3 ay bitti birde baktim 6 ayda bitmis :)))
7.ayin üçüncü gunundesiniz diyor takvim Geliyo kuzucuklar
Ilk catlagimi gordum bugun.30. haftalarda baslar diyordum 24. haftada iki cm uzunlugunda catlamisim

Çok saol tatlım ailemin yanında olmak bana iyi gelecek ama yol konusunda endiseliyim otoban değil belli yerden sonra yol berbat sallana sallana gidicez onun dışında bol muhabbet bol bol gülmek beni bekliyor :)

Canım korkma yolculuktan yolda 2 saatte bir mola verip bi tur at arabanin etrafında ayakların açılsın. Birde benim hergün işe geldiğim yol asvalt değil koy yolu gibi serviscimizde çok sallıyor arabayı ona rağmen bana bişi olmadiysa sanada olmaz. Saglikla git gel insallah.

Bol bol güleceğini düşün özel araçla gidecekseniz dinlene dinlene gidin ohhh ne güzel :) :) :) :)

Yerinde olmayi isterdim :) Hic korkma bisi olmaz annesi mutluysa kizida mutludur keyifle gider gelirsiniz
Canim benim inşallah sende yakinda ailenle buluşur hasret giderirsin annesi çok mutlu ev kalabalık şu an abimlrt orda kız kardeşim de birde canımdan çok sevdiğim 1.5 ve 3.5 yasindaki yigenlerim

Cok saol canim Dr um da öyle söyledi o saat başı mola verirsiniz dedi yine de tedirgin oldum nedense çünki annem yola çıkmamı istemiyor biz süpriz yapıyoruz kimsenin haberi yok Allah sana da kolaylik versin canım Rabbim korusun

Ilk catlagimi gordum bugun.30. haftalarda baslar diyordum 24. haftada iki cm uzunlugunda catlamisim
Abuu erken mi gec mi bilemedim ama erken catlayanlarda vardi benim gobek saglam simdilik ama korkuyorum yinede kasindikca gobegim hemen nemlendirici suruyorum ..
ama sadece göbege calisiyorum diger yerlere hic surmuyorum birsey :))

Canim benim inşallah sende yakinda ailenle buluşur hasret giderirsin annesi çok mutlu ev kalabalık şu an abimlrt orda kız kardeşim de birde canımdan çok sevdiğim 1.5 ve 3.5 yasindaki yigenlerim
Oyyy ne guzel gözlerim doldu okurken gebeligin en zor yani uzaklikmis onu anladim aile deyince gozumden yaslar akiyor normalde hic zorlanmam gurbetlik hosuma bile giderdi benim..
Aglattin kiz beni göbüsünüde sevdir ananesine teyzesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…