MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.899
- 133
Almanyadayım canım..sen nerdesin?? . ayyyy aile özlemi çekenlerin yarasını deştik :)) hamilelik hormonundan daha hassas olduk sanirim.....Canım sende yurt dışında mısın nerde kalıyorsun? bende senin gibi taa buralara gelin geldim hiç kimsem yok yanımda eşimle yalnızız
Canım benim Allah rahmet eylesin inşallah. İnşallah güzel bi iş nasip olurda ailene yuvana dönersinAmin canım Rabbim eksikliklerini göstermesin.. bende bırak evliliği, iş kariyeri için bile il dışına çıkmadım.. hep red ettim.. annem hep kızımın tırnağını bile vermem yurtdışına derdi.. bırak tırnağımı komple bedenim geldiiaslında annem ve ablam yanımda olsa dünyanın heryerinde yaşarım tek sıkıntım ailemin olmaması.. bu arada babam vefat etti.. ama elhamdulillah eşimle sıkıntım hiç olmadı çok anlayışlı, doğumdan sonra türkiye de güzel bir iş bulursam geri dönmeyi düşünüyoruz..nasipppppppp
Bende Almanyadayım. İyiki eşim ve kızım var yoksa hic dayanamazdim.Almanyadayım canım..sen nerdesin?? . ayyyy aile özlemi çekenlerin yarasını deştik :)) hamilelik hormonundan daha hassas olduk sanirim.....
Canım ben yürüyüş bandında günlük 1 saat yürüyorum toplam 4 km yürümüş oluyorum yeterli herhalde daha hızlı yürürsem karnıma sancı giriyorKizlar ben bir de düzenli yürüyüşe başladım.oyle hızlı yürüyemiyorum maalesef.normal bir hızda yuruyorum.1 saat yada 1,5 saat yapmaya çalışıyorum.siz yapıyo musunuz
Yaaa o nasıl tatlış bir isim öyle. Adıyla sağlıkla yaşasın inşallah
Kızlar benim gibi gurbette olanlar ne yapıyorlar ailemi çok özlüyorum hamilelik döneminde daha da arttı 5 6 saatlik yol ama bir kere gittim geldim çok kötü oldum otobüsle olunca hersey ailemi hatırlatıyor
Geçmiş olsun demek ki bunun alınan kilolarla pek bir ilgisi yok ben daha şeker yüklemesi yaptırmadım ama 10 kilo aldım şekerden şüphelendim ilk hamileliğimde birşey yoktu ama bu defa hamilelik başlangıcında açlık şekerim yüksek çıkıyorduKızlar bende şeker çıktı aranızda şekeri olan varmı.ilk hamileligimde çıkmıştı bunda çıkmaz diyordum çünkü daha 2 kilo aldım malesef yine cikti
Gunluk 1 saat en az yuruyuse basladim agrilarimda azaldi artik havalar guzellesti yurumek sart kilo icinde iyi yemegi yer yemez cikiyoruz ..Kizlar ben bir de düzenli yürüyüşe başladım.oyle hızlı yürüyemiyorum maalesef.normal bir hızda yuruyorum.1 saat yada 1,5 saat yapmaya çalışıyorum.siz yapıyo musunuz
Ayy bugun ben agladim ailemin yanina gidiyorum dedi diye M mer_4260 :)) Bende ilk defa bu kadar yogun duygular yasiyorum tasinmadan önce annem babam yanimdaydi 1ay kadar kaldilar yanimda ama simdi yalnizlik cekiyorum herseyi tek basima aliyorum esim var ama anne abla olsa bu zamanlarda daha iyi oluyor ..Kızlar benim gibi gurbette olanlar ne yapıyorlar ailemi çok özlüyorum hamilelik döneminde daha da arttı 5 6 saatlik yol ama bir kere gittim geldim çok kötü oldum otobüsle olunca hersey ailemi hatırlatıyor
Ne salak bir hemsire o yahu ben bogardim o kadini helede doktora gidip bebegimin iyi oldugunu ögrendikten sonra direk dalardim kadina ..kızlar merhaba bugün aşının 2. dozunu vurulmaya gittim hemşire bana kalp atışı yok vuramam doktora git dedi ztn düşüğüm var ödüm koptu doktora acilen öyle gittim gayet iyi dediler bu seferde 9 kilo aldığım için bana şekerin vardır mutlaka yükleme yptır seni diyetisyene göndercem dedi böyle bigün olamaz ya
Çok geçmiş olsun canım Allah o acıyı hiçbir anneye yaşatmasın yaşatıyorsada sabrını versin belki şeker çıkarsa biran önce tedaviye başlanır ben senden 1 ay geride olmama rağmen 10 kg aldımkızlar merhaba bugün aşının 2. dozunu vurulmaya gittim hemşire bana kalp atışı yok vuramam doktora git dedi ztn düşüğüm var ödüm koptu doktora acilen öyle gittim gayet iyi dediler bu seferde 9 kilo aldığım için bana şekerin vardır mutlaka yükleme yptır seni diyetisyene göndercem dedi böyle bigün olamaz ya
Masallah canim benim ki daha minyon 700 gramdi :) Saglikli olsunlarda yeter..iyi akşamlar kızlar kontrolümüz vardı herşey yolunda çok şükür 900 gram olmuşuz biraz minyon bi oğlum olcak sanırım benim gibi sağlığı iyi olsun daha kilo alir 26 haftalığız sağlıkla büyürler inşallah
Cnm iki tup mustela bitirdim.Sabah,aksam.O bitti lieraca basladim.Daha iyi dediler.Her gun olmasa da iki gunde bir bebe yagi surdum oglen.Her gece yatmadan once kantoron kremi surdum.Yine de catladim.Hem de 24. hafta.Kiz kardesim iki dogum yapti.Cok kotu oldu gobegi.Dr seninki ancak estetikle duzelir demis.Sanirim ben de onun gibiyim.Ben pek bi korkuyorum catlakdan.surekli biseyler kullandim simdi de hindistan cevizi yağına geçtim.sen bisey kullandin mi?
sanal kartını açarsan daha güvenli ayrı bir kart numarası falan veriyor istediğin sürede sıfırlanıyor. İlla kredi kartı gerekiyorAliexpresten alisveris yapanlar vardi sanirim bu uyku arkadasi angela bebekten almak istiyorum oradan gercekten uyguna geliyor gibi. İlla kredi karti mi gerekiyor? Havale falan kabul etmiyorlar mi?
Canim ben de ordan alisveris yapiyorum ama tekstil urunlerine pek guvenemiyorum.ben suslemede kullanacagaim bir iki balonu falan ordan alıcam.bebegimin kullanacağı bişeyi ordan almaya cesaret edemem açıkçasıAliexpresten alisveris yapanlar vardi sanirim bu uyku arkadasi angela bebekten almak istiyorum oradan gercekten uyguna geliyor gibi. İlla kredi karti mi gerekiyor? Havale falan kabul etmiyorlar mi?
Genetik olunca ne kullanılırsa çatlak oluyormuş zaten.ben 2. Ayda falan başladım bişeyler kullanmaya.önce evdeki kremleri sonra da palmers krem kullandım.arada da aktardan aldığım yağ karışımı sürdüm.şimdi de göbüş büyüdüğüiçin hindistanceviİ yağına geçtim.şimdilik bişey yok ama asıl şimdiden sonra oluyomuş zaten.Cnm iki tup mustela bitirdim.Sabah,aksam.O bitti lieraca basladim.Daha iyi dediler.Her gun olmasa da iki gunde bir bebe yagi surdum oglen.Her gece yatmadan once kantoron kremi surdum.Yine de catladim.Hem de 24. hafta.Kiz kardesim iki dogum yapti.Cok kotu oldu gobegi.Dr seninki ancak estetikle duzelir demis.Sanirim ben de onun gibiyim.
ciddi anlamda kötü bigündü kalp atışını duysamda bütün gün kendime gelemedim Allah kimsee yaşatmasın sağlık ocağındaki dandik aletten dolayı sanırımGunluk 1 saat en az yuruyuse basladim agrilarimda azaldi artik havalar guzellesti yurumek sart kilo icinde iyi yemegi yer yemez cikiyoruz ..
Ayy bugun ben agladim ailemin yanina gidiyorum dedi diye M mer_4260 :)) Bende ilk defa bu kadar yogun duygular yasiyorum tasinmadan önce annem babam yanimdaydi 1ay kadar kaldilar yanimda ama simdi yalnizlik cekiyorum herseyi tek basima aliyorum esim var ama anne abla olsa bu zamanlarda daha iyi oluyor ..
Napalim 3 ay kaldi doguma yanima gelecekler nasilsa boyle avutuyorum kendimi bugun sulugozum bu konu yuzunden :-/
Ne salak bir hemsire o yahu ben bogardim o kadini helede doktora gidip bebegimin iyi oldugunu ögrendikten sonra direk dalardim kadina ..
Neyse ki iyiymis bebegin canim sekeride dert etme ben 12 kilo aldim sker cikmadi
canım benim kilomda var acaba ondan mı dedi bilmiyorum ki bebeğimde 650 gram sence nasılÇok geçmiş olsun canım Allah o acıyı hiçbir anneye yaşatmasın yaşatıyorsada sabrını versin belki şeker çıkarsa biran önce tedaviye başlanır ben senden 1 ay geride olmama rağmen 10 kg aldım
canım sakin ol inşallah bi sıkıntı yoktur doktora gitme şansın varsa gitArkadaslar nolursunuz dua edin suan hast kanamam geldi biraz yoğun 22 haftalık olduk Allahım oglumu korusun yalwaririm dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?