2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaslar nolursunuz dua edin suan hast kanamam geldi biraz yoğun 22 haftalık olduk Allahım oglumu korusun yalwaririm dua edin
Canım dualarım seninle inşallah bebeğinde bir sıkıntı yoktur gidebiliyorsan vakit kaybetmeden doktora git elinde progesteron varsa hemen kullan bide rengi nasıl kırmızı mı kahverengi mı?

Maalesef benimde kilom var hatta ilk bebeğime hamile kaldığımda daha kiloluydum şeker çıkmadı iyi düşün iyi olsun senin haftanda bebek kaç g olmalı tam bilmiyorum ama her çocuk aynı olmaz bazısı minyon olur bazısı tosuncuk olur sağlıklı olsunlarda ufak olması önemli değil ama sende protein ağırlıklı beslenmeye çalış bebiş kilo alsın maalesef bendede iştah var ve canım hep karbonhidrat ve tatlı çekiyor muhakkak yürüyüş yapmaya çalış

e bide o an kalp atışı yok diyince apar topar gittim hastaneye kaynanamda geldi oda duydu herşeyi bana bebek almıyo sen alıyosun bence diyetisyene git dedi sabki yeterince derdim yok bide milleti dinle :)

Ay canım ya, sağlık ocağında ki aletler dandik ondandir, benim ebe de kalp atışını bulmak için uğraşmıştı..Bi de birine daha sağlık ocağında öyle demişlerdi, ama aletten kaynaklaniyor, bizim hassas olduğumuzu bilmiyorlar panik yaptiriyorlar.Cok kilo almak şekerle ilgili değildir illaki, ben oğlumda çok hızlı alıyordum kilo ama şeker cikmamisti, bunda da almıyorum, ben de acaba niye almıyorum diye takıntı yapıyorum.

Arkadaslar nolursunuz dua edin suan hast kanamam geldi biraz yoğun 22 haftalık olduk Allahım oglumu korusun yalwaririm dua edin
Geçmiş olsun canım, iyisinizdir inşallah. .Ağır filan mı kaldirdin niye oldu ki durup dururken mi? Bebeğin de iyidir inşallah canım, dualarım seninle.

eşim ve kaynanamın yanında çok kilo almışsın şeker olabilir diyetisyene yollarım iyi bi gebelik olsun dedi bende utandım ya şimdi sürekli bıdıbısı yapcaklar :/ bebeğim sabah oynaşmıştı ona rağmen panik yapıp gittim bu streslerde bebeğe zararlı aslında

e bide o an kalp atışı yok diyince apar topar gittim hastaneye kaynanamda geldi oda duydu herşeyi bana bebek almıyo sen alıyosun bence diyetisyene git dedi sabki yeterince derdim yok bide milleti dinle :)
Kaynana işte canım, illaki gereksiz konuşacak:) Senin elinde olan bişey sanki..

Niye utaniyosun canım ya boşver, hamilesin alacaksın tabi.Kaynanan hamileyken almamış mı kilo konuşuyor

Bebeğin iyi olsun gerisini takma, tıka kulaklarını. Kilolar verilir sonra.

Canım iyisiniz inşallah Allah yardımcın olsun bebeğin de sen de iyi olun dua ediyorum

Kimin ne dediğinin hiçbir önemi yok sen içinde insan yetiştiriyorsun bu utanılacak birşey değil biz annelere Allah'ın en büyük lutfu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…