Canım dualarım seninle inşallah bebeğinde bir sıkıntı yoktur gidebiliyorsan vakit kaybetmeden doktora git elinde progesteron varsa hemen kullan bide rengi nasıl kırmızı mı kahverengi mı?Arkadaslar nolursunuz dua edin suan hast kanamam geldi biraz yoğun 22 haftalık olduk Allahım oglumu korusun yalwaririm dua edin
Acil şifalar canim.gittin mi dra nasilsiniz tüm dualarımız seninle ve oğlun la.. .Arkadaslar nolursunuz dua edin suan hast kanamam geldi biraz yoğun 22 haftalık olduk Allahım oglumu korusun yalwaririm dua edin
Maalesef benimde kilom var hatta ilk bebeğime hamile kaldığımda daha kiloluydum şeker çıkmadı iyi düşün iyi olsun senin haftanda bebek kaç g olmalı tam bilmiyorum ama her çocuk aynı olmaz bazısı minyon olur bazısı tosuncuk olur sağlıklı olsunlarda ufak olması önemli değil ama sende protein ağırlıklı beslenmeye çalış bebiş kilo alsın maalesef bendede iştah var ve canım hep karbonhidrat ve tatlı çekiyor muhakkak yürüyüş yapmaya çalışciddi anlamda kötü bigündü kalp atışını duysamda bütün gün kendime gelemedim Allah kimsee yaşatmasın sağlık ocağındaki dandik aletten dolayı sanırım
canım benim kilomda var acaba ondan mı dedi bilmiyorum ki bebeğimde 650 gram sence nasıl
e bide o an kalp atışı yok diyince apar topar gittim hastaneye kaynanamda geldi oda duydu herşeyi bana bebek almıyo sen alıyosun bence diyetisyene git dedi sabki yeterince derdim yok bide milleti dinle :)Maalesef benimde kilom var hatta ilk bebeğime hamile kaldığımda daha kiloluydum şeker çıkmadı iyi düşün iyi olsun senin haftanda bebek kaç g olmalı tam bilmiyorum ama her çocuk aynı olmaz bazısı minyon olur bazısı tosuncuk olur sağlıklı olsunlarda ufak olması önemli değil ama sende protein ağırlıklı beslenmeye çalış bebiş kilo alsın maalesef bendede iştah var ve canım hep karbonhidrat ve tatlı çekiyor muhakkak yürüyüş yapmaya çalış
Ay canım ya, sağlık ocağında ki aletler dandik ondandir, benim ebe de kalp atışını bulmak için uğraşmıştı..Bi de birine daha sağlık ocağında öyle demişlerdi, ama aletten kaynaklaniyor, bizim hassas olduğumuzu bilmiyorlar panik yaptiriyorlar.Cok kilo almak şekerle ilgili değildir illaki, ben oğlumda çok hızlı alıyordum kilo ama şeker cikmamisti, bunda da almıyorum, ben de acaba niye almıyorum diye takıntı yapıyorum.kızlar merhaba bugün aşının 2. dozunu vurulmaya gittim hemşire bana kalp atışı yok vuramam doktora git dedi ztn düşüğüm var ödüm koptu doktora acilen öyle gittim gayet iyi dediler bu seferde 9 kilo aldığım için bana şekerin vardır mutlaka yükleme yptır seni diyetisyene göndercem dedi böyle bigün olamaz ya
Geçmiş olsun canım, iyisinizdir inşallah. .Ağır filan mı kaldirdin niye oldu ki durup dururken mi? Bebeğin de iyidir inşallah canım, dualarım seninle.Arkadaslar nolursunuz dua edin suan hast kanamam geldi biraz yoğun 22 haftalık olduk Allahım oglumu korusun yalwaririm dua edin
eşim ve kaynanamın yanında çok kilo almışsın şeker olabilir diyetisyene yollarım iyi bi gebelik olsun dedi bende utandım ya şimdi sürekli bıdıbısı yapcaklar :/ bebeğim sabah oynaşmıştı ona rağmen panik yapıp gittim bu streslerde bebeğe zararlı aslındaAy canım ya, sağlık ocağında ki aletler dandik ondandir, benim ebe de kalp atışını bulmak için uğraşmıştı..Bi de birine daha sağlık ocağında öyle demişlerdi, ama aletten kaynaklaniyor, bizim hassas olduğumuzu bilmiyorlar panik yaptiriyorlar.Cok kilo almak şekerle ilgili değildir illaki, ben oğlumda çok hızlı alıyordum kilo ama şeker cikmamisti, bunda da almıyorum, ben de acaba niye almıyorum diye takıntı yapıyorum.
Kaynana işte canım, illaki gereksiz konuşacak:) Senin elinde olan bişey sanki..e bide o an kalp atışı yok diyince apar topar gittim hastaneye kaynanamda geldi oda duydu herşeyi bana bebek almıyo sen alıyosun bence diyetisyene git dedi sabki yeterince derdim yok bide milleti dinle :)
Niye utaniyosun canım ya boşver, hamilesin alacaksın tabi.Kaynanan hamileyken almamış mı kilo konuşuyoreşim ve kaynanamın yanında çok kilo almışsın şeker olabilir diyetisyene yollarım iyi bi gebelik olsun dedi bende utandım ya şimdi sürekli bıdıbısı yapcaklar :/ bebeğim sabah oynaşmıştı ona rağmen panik yapıp gittim bu streslerde bebeğe zararlı aslında
Bebeğin iyi olsun gerisini takma, tıka kulaklarını. Kilolar verilir sonra.eşim ve kaynanamın yanında çok kilo almışsın şeker olabilir diyetisyene yollarım iyi bi gebelik olsun dedi bende utandım ya şimdi sürekli bıdıbısı yapcaklar :/ bebeğim sabah oynaşmıştı ona rağmen panik yapıp gittim bu streslerde bebeğe zararlı aslında
çok sağol canım ❤Bebeğin iyi olsun gerisini takma, tıka kulaklarını. Kilolar verilir sonra.
Ne demek canımçok sağol canım ❤
Rabbim seni de meleginide korusun insallah habersiz birakma biziArkadaslar nolursunuz dua edin suan hast kanamam geldi biraz yoğun 22 haftalık olduk Allahım oglumu korusun yalwaririm dua edin
çok geçmiş olsun canım dualarımız seninle inşallah herşey yolundadırArkadaslar nolursunuz dua edin suan hast kanamam geldi biraz yoğun 22 haftalık olduk Allahım oglumu korusun yalwaririm dua edin
Canım iyisiniz inşallah Allah yardımcın olsun bebeğin de sen de iyi olun dua ediyorumArkadaslar nolursunuz dua edin suan hast kanamam geldi biraz yoğun 22 haftalık olduk Allahım oglumu korusun yalwaririm dua edin
Ah bu kaynanalar yokmu kız bunların en iyisi gül olsa dikeni batıyoe bide o an kalp atışı yok diyince apar topar gittim hastaneye kaynanamda geldi oda duydu herşeyi bana bebek almıyo sen alıyosun bence diyetisyene git dedi sabki yeterince derdim yok bide milleti dinle :)
İnşallah onemli bisey yoktur hayirli haberlerle bekliyoruzArkadaslar nolursunuz dua edin suan hast kanamam geldi biraz yoğun 22 haftalık olduk Allahım oglumu korusun yalwaririm dua edin
Kimin ne dediğinin hiçbir önemi yok sen içinde insan yetiştiriyorsun bu utanılacak birşey değil biz annelere Allah'ın en büyük lutfueşim ve kaynanamın yanında çok kilo almışsın şeker olabilir diyetisyene yollarım iyi bi gebelik olsun dedi bende utandım ya şimdi sürekli bıdıbısı yapcaklar :/ bebeğim sabah oynaşmıştı ona rağmen panik yapıp gittim bu streslerde bebeğe zararlı aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?