2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaslar nolursunuz dua edin suan hast kanamam geldi biraz yoğun 22 haftalık olduk Allahım oglumu korusun yalwaririm dua edin

Canım allah yardımcın olsun içini ferah tut rabbime emanet et kendini. En kısa sürede bebeğinde sende normale donersin inşallah dualarım seninle. Sakın üzülme.

Aliexpresten alisveris yapanlar vardi sanirim bu uyku arkadasi angela bebekten almak istiyorum oradan gercekten uyguna geliyor gibi. İlla kredi karti mi gerekiyor? Havale falan kabul etmiyorlar mi?
Ben sanal kartla alisveris yapiyorum ordan.
Bende dün metoo bebek aldim ama eline vermeyecegim süs olarak odasina rafa koyacagim kendi kesfettigi donemde de kaldiracagim .. Ama soyle birsey var ki instagramda goggleda her yere baktim bu metoo bebegin organigi yok satis yapan herkes ali expresten aliyor ve her bebegin kucaginda nasil birsey anlamadim..

Arkadaslar nolursunuz dua edin suan hast kanamam geldi biraz yoğun 22 haftalık olduk Allahım oglumu korusun yalwaririm dua edin
Canim nasilsiniz bizi habersiz birakma insalalh ikinizde iyisinizdir dualarim seninle ve oglunla ..

Bende onu anlamadim ya zaten. Turkiyede satis var mi diye baktim ama yok.. aliexpresten alip satiyorlar işte

Alıbabaexpres japonyadan mal getiriyor kargo için 60 gün zaman veriyor peşin öduyorsun geri iyade felan mümkün degil yani

Bende onu anlamadim ya zaten. Turkiyede satis var mi diye baktim ama yok.. aliexpresten alip satiyorlar işte
Evet ama organik yazan hic bir sitede yok instagramda dun cok arastirdim hepsinin altinda bebegin markasi fiyati var ..
Ben aldim dayanamadim 55tl instagramda 25e aldim ben gelsin yikarim bi guzel odasina koyarim. Ama uykusunda eslik etmez korkuyorum icerigini bilmiyorum cunku

Nazah35 ne oldu acaba nekadar zor yahu haber alamamak telefonlarimizimi versekki tek bir kişiye çok merak ettim 22 haftalik yazık valla allahım büyük inşallah iyi haber alırız. .

Gününüz aydın olsun arkadaşlar, nazah35 dualarımız sen ve miniğinle. Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz.

CANIm umarım iyisinizdir dualarımız seninle.Rabbim hiçbir anneyi evlat acısıyla sınamasın.inşallah güzel haberler verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…