Arkadaslar nolursunuz dua edin suan hast kanamam geldi biraz yoğun 22 haftalık olduk Allahım oglumu korusun yalwaririm dua edin
Çok geçmiş olsun inşaallah bişey yokturArkadaslar nolursunuz dua edin suan hast kanamam geldi biraz yoğun 22 haftalık olduk Allahım oglumu korusun yalwaririm dua edin
Arkadaslar nolursunuz dua edin suan hast kanamam geldi biraz yoğun 22 haftalık olduk Allahım oglumu korusun yalwaririm dua edin
Ben sanal kartla alisveris yapiyorum ordan.Aliexpresten alisveris yapanlar vardi sanirim bu uyku arkadasi angela bebekten almak istiyorum oradan gercekten uyguna geliyor gibi. İlla kredi karti mi gerekiyor? Havale falan kabul etmiyorlar mi?
Canim nasilsiniz bizi habersiz birakma insalalh ikinizde iyisinizdir dualarim seninle ve oglunla ..Arkadaslar nolursunuz dua edin suan hast kanamam geldi biraz yoğun 22 haftalık olduk Allahım oglumu korusun yalwaririm dua edin
Ben sanal kartla alisveris yapiyorum ordan.
Bende dün metoo bebek aldim ama eline vermeyecegim süs olarak odasina rafa koyacagim kendi kesfettigi donemde de kaldiracagim .. Ama soyle birsey var ki instagramda goggleda her yere baktim bu metoo bebegin organigi yok satis yapan herkes ali expresten aliyor ve her bebegin kucaginda nasil birsey anlamadim..
Canim nasilsiniz bizi habersiz birakma insalalh ikinizde iyisinizdir dualarim seninle ve oglunla ..
Evet ama organik yazan hic bir sitede yok instagramda dun cok arastirdim hepsinin altinda bebegin markasi fiyati var ..Bende onu anlamadim ya zaten. Turkiyede satis var mi diye baktim ama yok.. aliexpresten alip satiyorlar işte
Rabbım korusun yavrunu sana cok geçmiş olsunArkadaslar nolursunuz dua edin suan hast kanamam geldi biraz yoğun 22 haftalık olduk Allahım oglumu korusun yalwaririm dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?