Canım bende de 15-20gündür midede inanılmaz ekşime oluyor baharatlı yemekler cigköfte falan yiyemez oldum inanılmaz bir asit oluyor reflü oldım galiba bendekızlar ben yemek yedikten sonra karnım davul gibi oluyor ve çok sert oluyor zaten reflü var çok rahatsız oluyorum. Çok fazla yemek yemiyorum böyle oluyor diye korkudan hiç yiyemiyorum. sizde durumlar nasıl
kızlar ben yemek yedikten sonra karnım davul gibi oluyor ve çok sert oluyor zaten reflü var çok rahatsız oluyorum. Çok fazla yemek yemiyorum böyle oluyor diye korkudan hiç yiyemiyorum. sizde durumlar nasıl
kızlar şeker yüklememizi yaptırdık ne zormuş başım ağırdı zor içtim açlık 76,6 1. saat 128,6 2. saat 92,5 cıkmıs anlayan varsa yorum yapabilir mi lütfen ? doktordan haber bekliyoruz umarım normaldir.
kızımında ağzını burnunu gördüm maşallah kocaman olmuş 834 gr. yanakları var şimdiden
evet canım daha şimdiden böyleysek bende ilerleyen aylarımı düşünemiyorum.aynıyız canım. normalde bı seferde yıyecegım yemegı 2 ogunde yıyebılıyorum anında sısıyorum ve yemek agzıma gelıyo. yemek borumda yanma oluyo. zaten yemek yemeden once dusunuyorum baya bı. hamılelıgın son aylarını nası gecırıcez artık.
evet canım daha şimdiden böyleysek bende ilerleyen aylarımı düşünemiyorum.
kızlar şeker yüklememizi yaptırdık ne zormuş başım ağırdı zor içtim açlık 76,6 1. saat 128,6 2. saat 92,5 cıkmıs anlayan varsa yorum yapabilir mi lütfen ? doktordan haber bekliyoruz umarım normaldir.
kızımında ağzını burnunu gördüm maşallah kocaman olmuş 834 gr. yanakları var şimdiden
Allah yardımcın olsun bisey olmaz insallah rabbim yavrunu sana bagislasınArkadaslar nolursunuz dua edin suan hast kanamam geldi biraz yoğun 22 haftalık olduk Allahım oglumu korusun yalwaririm dua edin
Yok yalnız gitme canım 3 saat hastanede aç beklemek zorunda kalıyorsun yanında biri olsunBildiğim kadarıyla iyi çıkmış ama Dr ne diyecegi önemli tabi. Bu arada bende çok korkuyorum acligima dayanamıyorum çünküyanıma kayınvalidemi alipta gitcem yalnız gitmeye gözüm yemiyor
ayyy evet canım aynen bende evde iş yerinde sürekli çiğniyorum biraz geğirince sanki rahatlıyorum. Bimden bol bol Falım sakız aldımben careyı sakızda buldum. yemekten sonra sakız cıgnıyorum ıyı gelıyo. normalde cok hoslanmam sakızdan ama sımdı sakızsız yapamıyorum. reflusu olan sakız cıgnemesın dıye bı yazı da okudum hatta daha kotu yaparmıs yazıyodu ama ben de ters etkı yaptı rahatladım bıraz.
ayyy evet canım aynen bende evde iş yerinde sürekli çiğniyorum biraz geğirince sanki rahatlıyorum. Bimden bol bol Falım sakız aldım
Benim doktorum direk sakız ciğne iyi gelir demişti. İnternette ki bir çok bilgi kirli doktor ne derse onu yapıyorum artık.aynen ya evde ıste cantamda sakız var5 lı paket halınde alıyorum ben canım zaten max 1 hafta yetıyo bana :) resmen bagımlısı oldum sakızın
Benim doktorum direk sakız ciğne iyi gelir demişti. İnternette ki bir çok bilgi kirli doktor ne derse onu yapıyorum artık.
Çantam geldi ben beğendim :) baya büyük beklediğimden herşey sığar diye düşünüyorum
Bugun bı kontrole gıttım bebegım 21 haftalıkmıs 22+3 olması gerekırken hep onden gıdıodu halbukı beslenemedımı acaba zaten kalbınde leke var dıye fetal eko cektır dedi bir de gerı kalmıs ıyıce uzuldum
Sen ic8ni ferah tüt canim inşallah sağlıkla dogurucaz bebeklerimizi. Senin de çentik çıkmıştı dimi detaylı da .drun coraspirun verdi mi dr kan sulandırıcı.netten okuduklarım hep kullanıyor ama dr baba vermedi.Bugun bı kontrole gıttım bebegım 21 haftalıkmıs 22+3 olması gerekırken hep onden gıdıodu halbukı beslenemedımı acaba zaten kalbınde leke var dıye fetal eko cektır dedi bir de gerı kalmıs ıyıce uzuldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?