Uzulme canim 1 hafta once sonra kabul edilebilir diyor doktorlar benimde bir hafta kucuk cikti diger kontrolde bir hafta buyuktu .. Merak etme arayi kapatirlar onlar ..Bugun bı kontrole gıttım bebegım 21 haftalıkmıs 22+3 olması gerekırken hep onden gıdıodu halbukı beslenemedımı acaba zaten kalbınde leke var dıye fetal eko cektır dedi bir de gerı kalmıs ıyıce uzuldum
9 bölmeli. Kumaşını da beğendim silinebilen güzel kalın bir kumaşFotografini atar mısın canım icini dısını merak ediyorum bir de kumasi nasıl bişey
Canım bir hafta normal kabul edilebiliyor kilodan kaynaklı ise muz kaşar peynir yumurta ceviz ve süt yemeye çalış. Bizimde son kontrolde baş ölçümü epey önde çıktı ama Dr birşey demedi bende ona takıldım mesela ama bunlar normal galibaBugun bı kontrole gıttım bebegım 21 haftalıkmıs 22+3 olması gerekırken hep onden gıdıodu halbukı beslenemedımı acaba zaten kalbınde leke var dıye fetal eko cektır dedi bir de gerı kalmıs ıyıce uzuldum
Benim sol arterde var çentik. Devlette de özelde de doktorum takip edilecek dediler. Şimdilik kiloyla alakalı sıkıntı yok. Ama sola yatamıyordum doktoruma sordum sola yatacaksın dedi eşimle yer değiştirdik alışmaya çalışıyorumSen ic8ni ferah tüt canim inşallah sağlıkla dogurucaz bebeklerimizi. Senin de çentik çıkmıştı dimi detaylı da .drun coraspirun verdi mi dr kan sulandırıcı.netten okuduklarım hep kullanıyor ama dr baba vermedi.
Canim sıkma canını benim oglumda 7.aydan sonra gelisme geriligi var dediler panik yaptirdilar belkide onlarin yuzunden 35 haftalik dogum yaptim dogdugunda butun gelisimi normaldi küveze bile girmedi kilosu iyi diye malesef hep bu doktorlar insana panik yaptiriyorlar fetal eko kalpteki leke icinmi cekilicek benden istemedi hic oyle birseyBugun bı kontrole gıttım bebegım 21 haftalıkmıs 22+3 olması gerekırken hep onden gıdıodu halbukı beslenemedımı acaba zaten kalbınde leke var dıye fetal eko cektır dedi bir de gerı kalmıs ıyıce uzuldum
canım bı ayrıntılı da centık cıkmıstı ama profa gıttım sonra onda cıkmamıstı smdıkı doktor corasprın verdı ama kullansammı bılemedım acıkcası kan sulandırmak bı sıkıntı yaratırmı acabaSen ic8ni ferah tüt canim inşallah sağlıkla dogurucaz bebeklerimizi. Senin de çentik çıkmıştı dimi detaylı da .drun coraspirun verdi mi dr kan sulandırıcı.netten okuduklarım hep kullanıyor ama dr baba vermedi.
insallah kapatırlar canım smdı kurup duruyorum sown sendromu az da olsa rıskı var dıye acaba oyle de oyuzdenmı gerı kalsı dıye dusundum ınsallah deıldır de dedıgın gıbı buyurlerUzulme canim 1 hafta once sonra kabul edilebilir diyor doktorlar benimde bir hafta kucuk cikti diger kontrolde bir hafta buyuktu .. Merak etme arayi kapatirlar onlar ..
canım aslında yıyorumda sut peynır kasar yumurta hergun kesın yıyorum demekkı fayda etmedi sen de takma normaldır umarımCanım bir hafta normal kabul edilebiliyor kilodan kaynaklı ise muz kaşar peynir yumurta ceviz ve süt yemeye çalış. Bizimde son kontrolde baş ölçümü epey önde çıktı ama Dr birşey demedi bende ona takıldım mesela ama bunlar normal galiba
evet canım kalptekı leke ıcın ıstedı ama perınatolojı uzmanı istememişti bende yaptırmıycam zaten sna testıde artık gec kaldın dıyo bısey cksa dourtsak bebek yasayabılır artık dedi olmaz dedi sen neyaptın yaptırmadın dmı kan testı falanCanim sıkma canını benim oglumda 7.aydan sonra gelisme geriligi var dediler panik yaptirdilar belkide onlarin yuzunden 35 haftalik dogum yaptim dogdugunda butun gelisimi normaldi küveze bile girmedi kilosu iyi diye malesef hep bu doktorlar insana panik yaptiriyorlar fetal eko kalpteki leke icinmi cekilicek benden istemedi hic oyle birsey
Yok canım yaptırmadım yaptırmıycamda evet baya büyükler artık dogsa bile yasayacak durumdalar cok sükür hic kötüyü düsünmemeye calısıyorum dua ediyorum hamileligi kendime zindan etmiyorum nette falanda hic arastirma yapmadım insan arastirdikca daha cok kafaya takıyor bide doktorumunda etkisi var hic korkutacak sekilde konusmadi benimle bu haftalarda gördügümüz bisey tek basina hic bisey ifade etmez biz bu durumda test falan istemiyoruz ama hastaya birakiyoruz hasta illa ogrenmek istiyorum derse yapariz dedi dna %85 dogru amniyosentez %99 dogru diyor onda bile yanilma payi var diyor hemde riski var dedievet canım kalptekı leke ıcın ıstedı ama perınatolojı uzmanı istememişti bende yaptırmıycam zaten sna testıde artık gec kaldın dıyo bısey cksa dourtsak bebek yasayabılır artık dedi olmaz dedi sen neyaptın yaptırmadın dmı kan testı falan
evet canım kalptekı
evet canım ben de yaptırmıycam oyleymıs garantısı yookmus amnıyosentez de rısklı zaten ınsallah da saglıklı olacaklar artık aklıma getırmemeye calısıyorm alısverıse basladım bır de kucuk cıkmasaysı ıyıysı o da duzelır belkıYok canım yaptırmadım yaptırmıycamda evet baya büyükler artık dogsa bile yasayacak durumdalar cok sükür hic kötüyü düsünmemeye calısıyorum dua ediyorum hamileligi kendime zindan etmiyorum nette falanda hic arastirma yapmadım insan arastirdikca daha cok kafaya takıyor bide doktorumunda etkisi var hic korkutacak sekilde konusmadi benimle bu haftalarda gördügümüz bisey tek basina hic bisey ifade etmez biz bu durumda test falan istemiyoruz ama hastaya birakiyoruz hasta illa ogrenmek istiyorum derse yapariz dedi dna %85 dogru amniyosentez %99 dogru diyor onda bile yanilma payi var diyor hemde riski var dedi
Sen ic8ni ferah tüt canim inşallah sağlıkla dogurucaz bebeklerimizi. Senin de çentik çıkmıştı dimi detaylı da .drun coraspirun verdi mi dr kan sulandırıcı.netten okuduklarım hep kullanıyor ama dr baba vermedi.
Bende çok merak ediyorum iyidirler inşallahnazah35 arkadaşımızdan haber yokmu hala cok merak ettim şimdi
Canım doktor sana kalbinde parlaklık var dedikten sonra bebeğini ve kendini çok üzdüğünü düşünüyorum ama 1 hafta çok önemli değil belkide minyon olur annesiBugun bı kontrole gıttım bebegım 21 haftalıkmıs 22+3 olması gerekırken hep onden gıdıodu halbukı beslenemedımı acaba zaten kalbınde leke var dıye fetal eko cektır dedi bir de gerı kalmıs ıyıce uzuldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?