2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Uzulme canim 1 hafta once sonra kabul edilebilir diyor doktorlar benimde bir hafta kucuk cikti diger kontrolde bir hafta buyuktu .. Merak etme arayi kapatirlar onlar ..

Fotografini atar mısın canım icini dısını merak ediyorum bir de kumasi nasıl bişey
9 bölmeli. Kumaşını da beğendim silinebilen güzel kalın bir kumaş

Eklentiler

• Screenshot_2017-03-23-17-44-49.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 98
  • Screenshot_2017-03-23-17-44-55.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 94
  • Screenshot_2017-03-23-17-45-00.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 89
  • Screenshot_2017-03-23-17-45-05.webp
    5 KB · Görüntüleme: 87
  • Screenshot_2017-03-23-17-45-10.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 80
  • Screenshot_2017-03-23-17-45-15.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 100
  • Screenshot_2017-03-23-17-45-23.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 116
  • Screenshot_2017-03-23-17-45-27.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 94
Canım bir hafta normal kabul edilebiliyor kilodan kaynaklı ise muz kaşar peynir yumurta ceviz ve süt yemeye çalış. Bizimde son kontrolde baş ölçümü epey önde çıktı ama Dr birşey demedi bende ona takıldım mesela ama bunlar normal galiba

Benim sol arterde var çentik. Devlette de özelde de doktorum takip edilecek dediler. Şimdilik kiloyla alakalı sıkıntı yok. Ama sola yatamıyordum doktoruma sordum sola yatacaksın dedi eşimle yer değiştirdik alışmaya çalışıyorum

Canim sıkma canını benim oglumda 7.aydan sonra gelisme geriligi var dediler panik yaptirdilar belkide onlarin yuzunden 35 haftalik dogum yaptim dogdugunda butun gelisimi normaldi küveze bile girmedi kilosu iyi diye malesef hep bu doktorlar insana panik yaptiriyorlar fetal eko kalpteki leke icinmi cekilicek benden istemedi hic oyle birsey

canım bı ayrıntılı da centık cıkmıstı ama profa gıttım sonra onda cıkmamıstı smdıkı doktor corasprın verdı ama kullansammı bılemedım acıkcası kan sulandırmak bı sıkıntı yaratırmı acaba

Uzulme canim 1 hafta once sonra kabul edilebilir diyor doktorlar benimde bir hafta kucuk cikti diger kontrolde bir hafta buyuktu .. Merak etme arayi kapatirlar onlar ..
insallah kapatırlar canım smdı kurup duruyorum sown sendromu az da olsa rıskı var dıye acaba oyle de oyuzdenmı gerı kalsı dıye dusundum ınsallah deıldır de dedıgın gıbı buyurler

canım aslında yıyorumda sut peynır kasar yumurta hergun kesın yıyorum demekkı fayda etmedi sen de takma normaldır umarım

evet canım kalptekı leke ıcın ıstedı ama perınatolojı uzmanı istememişti bende yaptırmıycam zaten sna testıde artık gec kaldın dıyo bısey cksa dourtsak bebek yasayabılır artık dedi olmaz dedi sen neyaptın yaptırmadın dmı kan testı falan

Yok canım yaptırmadım yaptırmıycamda evet baya büyükler artık dogsa bile yasayacak durumdalar cok sükür hic kötüyü düsünmemeye calısıyorum dua ediyorum hamileligi kendime zindan etmiyorum nette falanda hic arastirma yapmadım insan arastirdikca daha cok kafaya takıyor bide doktorumunda etkisi var hic korkutacak sekilde konusmadi benimle bu haftalarda gördügümüz bisey tek basina hic bisey ifade etmez biz bu durumda test falan istemiyoruz ama hastaya birakiyoruz hasta illa ogrenmek istiyorum derse yapariz dedi dna %85 dogru amniyosentez %99 dogru diyor onda bile yanilma payi var diyor hemde riski var dedi

KizlAr ilk defa a101den nevresim aldim yerini çok beğendim modeline beğendim inşallah iyi çıkar annemler de aldı yaptı ama fazla olsun nevresim dedim

Eklentiler

• IMG-20170323-WA0016.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 103

Çetik dediğiniz daralmamı oluyor bende bebegi besleyen damarda daralma vatdı balık yağı verdi doktor

kızlar benim de 20 haftalıkken kanamam olmustu. plesantada hafif ayrılma var demişti doktor. rapor verdi epey dinlendim. gecen gün de avm ye gidip biraz gezdim akşamına yine kan geldi. yine kanama alanı var dedi doktor. sürekli kasıklarımda bir ağrı var ve sertleşiyor karnım. öyle çok çok da yürüyemiyorum. yavrum Allaha emanet... bazılarımızın gebeliği böyle geçiyor işte. kimisi de akşama geziyor hiç bir şey olmuyor ne güzel...

Canım doktor sana kalbinde parlaklık var dedikten sonra bebeğini ve kendini çok üzdüğünü düşünüyorum ama 1 hafta çok önemli değil belkide minyon olur annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…