- 8 Kasım 2015
- 4.203
- 8.979
- 158
Ah cnm sende benim gibi zor geçiriyorsyn bu dönemi bol bol dinlen bn de sıkıntılar var 24 haftada düzeldi şimdide gebelik şekeri çıktı ama artık yeter dedim kendime takmamaya çalışıyorum normal hayata yeni yeni başladım . Rabbim yardimcin olsun inşallahkızlar benim de 20 haftalıkken kanamam olmustu. plesantada hafif ayrılma var demişti doktor. rapor verdi epey dinlendim. gecen gün de avm ye gidip biraz gezdim akşamına yine kan geldi. yine kanama alanı var dedi doktor. sürekli kasıklarımda bir ağrı var ve sertleşiyor karnım. öyle çok çok da yürüyemiyorum. yavrum Allaha emanet... bazılarımızın gebeliği böyle geçiyor işte. kimisi de akşama geziyor hiç bir şey olmuyor ne güzel...
Saglikla kucagina alda insallah sonra bebisinle gezersin canim..kızlar benim de 20 haftalıkken kanamam olmustu. plesantada hafif ayrılma var demişti doktor. rapor verdi epey dinlendim. gecen gün de avm ye gidip biraz gezdim akşamına yine kan geldi. yine kanama alanı var dedi doktor. sürekli kasıklarımda bir ağrı var ve sertleşiyor karnım. öyle çok çok da yürüyemiyorum. yavrum Allaha emanet... bazılarımızın gebeliği böyle geçiyor işte. kimisi de akşama geziyor hiç bir şey olmuyor ne güzel...
amin canım inşallah. benim bi arkadaşımda da gebelik şekeri çıkmıştı, her şeyi tartarak yiyordu. Allah senin de yardımcın olsun canım.Ah cnm sende benim gibi zor geçiriyorsyn bu dönemi bol bol dinlen bn de sıkıntılar var 24 haftada düzeldi şimdide gebelik şekeri çıktı ama artık yeter dedim kendime takmamaya çalışıyorum normal hayata yeni yeni başladım . Rabbim yardimcin olsun inşallah
inşallah Al_pi'cim. gebelik zorlu bir süreç gerçekten. bazen bir an önce bitsin istiyorum bazen de sırf bu isteğim yüzünden erkenden dopacak dite kısıyorum kendime. halet-i ruhiyem pek fena senin anlayacağın..Saglikla kucagina alda insallah sonra bebisinle gezersin canim..
Gebelik sekeri bendede cikti yaa doktor ne dedi insilun baslayalim falan dedimi ben dahiliyeye gittim iki haftalik diyet verdi yine yuksek cikarsa baslayacak insulineAh cnm sende benim gibi zor geçiriyorsyn bu dönemi bol bol dinlen bn de sıkıntılar var 24 haftada düzeldi şimdide gebelik şekeri çıktı ama artık yeter dedim kendime takmamaya çalışıyorum normal hayata yeni yeni başladım . Rabbim yardimcin olsun inşallah
Tek taraflı çentik çok sorun yaratmıyormuş canim.benim iki tarafta görüldü.ama dr 26.haftaya kadar geçebilir diyor.benim de şimdilik bebek gelişiminde sorun yok.sola yatmak cok önemiymiş kan akışı için.yatmaya zorla kendini ...Benim sol arterde var çentik. Devlette de özelde de doktorum takip edilecek dediler. Şimdilik kiloyla alakalı sıkıntı yok. Ama sola yatamıyordum doktoruma sordum sola yatacaksın dedi eşimle yer değiştirdik alışmaya çalışıyorum
çıkmamasına sevindim canim.o kalpteki parlaklık tek başına sorun teşkil etmiyor bildiğim kadariylacanım bı ayrıntılı da centık cıkmıstı ama profa gıttım sonra onda cıkmamıstı smdıkı doktor corasprın verdı ama kullansammı bılemedım acıkcası kan sulandırmak bı sıkıntı yaratırmı acaba
Benim de 2 hafta önce sol tarafta çıktı ama doktorum normal olduğunu söyledi. Detaylıyı yapan doktor 24. Haftadan sonra geçer tuzu azaltın demiştiTek taraflı çentik çok sorun yaratmıyormuş canim.benim iki tarafta görüldü.ama dr 26.haftaya kadar geçebilir diyor.benim de şimdilik bebek gelişiminde sorun yok.sola yatmak cok önemiymiş kan akışı için.yatmaya zorla kendini ...
çıkmamasına sevindim canim.o kalpteki parlaklık tek başına sorun teşkil etmiyor bildiğim kadariyla
benim ayrıntılıda direnç görülüyor yazıyor. bu ikisi aynı şey mi acaba?Benim de 2 hafta önce sol tarafta çıktı ama doktorum normal olduğunu söyledi. Detaylıyı yapan doktor 24. Haftadan sonra geçer tuzu azaltın demişti
ne kadar çıktıkiGebelik sekeri bendede cikti yaa doktor ne dedi insilun baslayalim falan dedimi ben dahiliyeye gittim iki haftalik diyet verdi yine yuksek cikarsa baslayacak insuline
Zorlu ama bazilarimiza daha zorlu napalim hersey geciyor bu gunlerde gececek saglikla kucagimiza alinca herseyi unutacagizinşallah Al_pi'cim. gebelik zorlu bir süreç gerçekten. bazen bir an önce bitsin istiyorum bazen de sırf bu isteğim yüzünden erkenden dopacak dite kısıyorum kendime. halet-i ruhiyem pek fena senin anlayacağın..
Canım gebelik şekeri çıktıysa ; 2 haftalık diyet ve evde kendin ölçüm yapıyorsun..ölçümdegerlerin iyiyse diyete devam ediyorsun ama diyer yapmana ragmen değerlerin sınırların üstündeyse insülin kullanmaya başlıyorsunGebelik sekeri bendede cikti yaa doktor ne dedi insilun baslayalim falan dedimi ben dahiliyeye gittim iki haftalik diyet verdi yine yuksek cikarsa baslayacak insuline
canım bı ayrıntılı da centık cıkmıstı ama profa gıttım sonra onda cıkmamıstı smdıkı doktor corasprın verdı ama kullansammı bılemedım acıkcası kan sulandırmak bı sıkıntı yaratırmı acaba
Ayni sey canim.evet inşallah hepimizin geçer ilerleyen haftalarda.Benim de 2 hafta önce sol tarafta çıktı ama doktorum normal olduğunu söyledi. Detaylıyı yapan doktor 24. Haftadan sonra geçer tuzu azaltın demişti
Ah canim benim rahim ağzı yetmezliği var.ilk 3 aydan sonra yatıyorum sürekli.centik görüldü.ayrica önceki hamileliğinde şeker vardı.dr bunda da çıkar büyük ihtimalle diyor.2 hafta sonra yaptırılan bakalım.yani su durumuna güleyim mi aylayım mi bilemiyorum.psikolojim alt üst ama yapacak bir sey yok sabirrrrr.saglikla kucsklayalimds bebislrri.herkesin aynı değil ne yazıkki hamileliği.inşallah Al_pi'cim. gebelik zorlu bir süreç gerçekten. bazen bir an önce bitsin istiyorum bazen de sırf bu isteğim yüzünden erkenden dopacak dite kısıyorum kendime. halet-i ruhiyem pek fena senin anlayacağın..
sürekli yatmak gerçekten zor ya. sıkıntıdan azıcık yürüsem bir şey olacak diye ödüm kopuyor. senin de epey sıkıntılıymış, ne diyeceğini bilemiyor insan.. o kadar zor haftalardayızki. diken üstündeyiz resmen baksana..Ah canim benim rahim ağzı yetmezliği var.ilk 3 aydan sonra yatıyorum sürekli.centik görüldü.ayrica önceki hamileliğinde şeker vardı.dr bunda da çıkar büyük ihtimalle diyor.2 hafta sonra yaptırılan bakalım.yani su durumuna güleyim mi aylayım mi bilemiyorum.psikolojim alt üst ama yapacak bir sey yok sabirrrrr.saglikla kucsklayalimds bebislrri.herkesin aynı değil ne yazıkki hamileliği.
Ayni sey kuzum bnde de cikti aynisibenim ayrıntılıda direnç görülüyor yazıyor. bu ikisi aynı şey mi acaba?
Kuzum naptin nasil oldun cok merak ettik seni hepimiz dualarimiz sennleArkadaslar nolursunuz dua edin suan hast kanamam geldi biraz yoğun 22 haftalık olduk Allahım oglumu korusun yalwaririm dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?