2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ah cnm sende benim gibi zor geçiriyorsyn bu dönemi bol bol dinlen bn de sıkıntılar var 24 haftada düzeldi şimdide gebelik şekeri çıktı ama artık yeter dedim kendime takmamaya çalışıyorum normal hayata yeni yeni başladım . Rabbim yardimcin olsun inşallah

Saglikla kucagina alda insallah sonra bebisinle gezersin canim..

amin canım inşallah. benim bi arkadaşımda da gebelik şekeri çıkmıştı, her şeyi tartarak yiyordu. Allah senin de yardımcın olsun canım.

Gebelik sekeri bendede cikti yaa doktor ne dedi insilun baslayalim falan dedimi ben dahiliyeye gittim iki haftalik diyet verdi yine yuksek cikarsa baslayacak insuline

Tek taraflı çentik çok sorun yaratmıyormuş canim.benim iki tarafta görüldü.ama dr 26.haftaya kadar geçebilir diyor.benim de şimdilik bebek gelişiminde sorun yok.sola yatmak cok önemiymiş kan akışı için.yatmaya zorla kendini ...
çıkmamasına sevindim canim.o kalpteki parlaklık tek başına sorun teşkil etmiyor bildiğim kadariyla

Benim de 2 hafta önce sol tarafta çıktı ama doktorum normal olduğunu söyledi. Detaylıyı yapan doktor 24. Haftadan sonra geçer tuzu azaltın demişti

inşallah Al_pi'cim. gebelik zorlu bir süreç gerçekten. bazen bir an önce bitsin istiyorum bazen de sırf bu isteğim yüzünden erkenden dopacak dite kısıyorum kendime. halet-i ruhiyem pek fena senin anlayacağın..
Zorlu ama bazilarimiza daha zorlu napalim hersey geciyor bu gunlerde gececek saglikla kucagimiza alinca herseyi unutacagiz

Gebelik sekeri bendede cikti yaa doktor ne dedi insilun baslayalim falan dedimi ben dahiliyeye gittim iki haftalik diyet verdi yine yuksek cikarsa baslayacak insuline
Canım gebelik şekeri çıktıysa ; 2 haftalık diyet ve evde kendin ölçüm yapıyorsun..ölçümdegerlerin iyiyse diyete devam ediyorsun ama diyer yapmana ragmen değerlerin sınırların üstündeyse insülin kullanmaya başlıyorsun ben 13.haftadan itibaren diyet demiyim ama yediğiklerime dikkat ediyorum, şuan değerlerim iyi.. bugün kontrolüm vardı.. drum bebeğin kafa ve karın ölçümlerine çok önem veriyor.. gebelik şekerinde bu ölçümler çok önemliymiş.. salı günü kızımı görcem ve ölçümleri dr diyabet dr göndercem bakalım onun yorumu ne olacak.. şimdiden içimi bi korku sardı.. benim kızda 1 hafta önde gidiyor..İnşaAllah bi sorun çıkmaz..

Iyı aksamlar kızlar bnmde kasıgımda agrı basladı bugun ya sol tarafta cok fena

Canım kan sulandırmak zarar değil fayda verir. Bebeğe kan akışınım daha iyi gitmesini bebeğin daha iyi beslenmesini sağlar. Sadece bildiğim kadarıyla coraspin 34-35. Haftalardan sonra kullanılmıyor

inşallah Al_pi'cim. gebelik zorlu bir süreç gerçekten. bazen bir an önce bitsin istiyorum bazen de sırf bu isteğim yüzünden erkenden dopacak dite kısıyorum kendime. halet-i ruhiyem pek fena senin anlayacağın..
Ah canim benim rahim ağzı yetmezliği var.ilk 3 aydan sonra yatıyorum sürekli.centik görüldü.ayrica önceki hamileliğinde şeker vardı.dr bunda da çıkar büyük ihtimalle diyor.2 hafta sonra yaptırılan bakalım.yani su durumuna güleyim mi aylayım mi bilemiyorum.psikolojim alt üst ama yapacak bir sey yok sabirrrrr.saglikla kucsklayalimds bebislrri.herkesin aynı değil ne yazıkki hamileliği.

Yarin sabah seker yuklemesine gidecegim,durdum durdum 11,30 da sut ictim unuttum ya..ne diyorsunuz kac saat ac kalmak lazim,nette 12 saat demisler(

sürekli yatmak gerçekten zor ya. sıkıntıdan azıcık yürüsem bir şey olacak diye ödüm kopuyor. senin de epey sıkıntılıymış, ne diyeceğini bilemiyor insan.. o kadar zor haftalardayızki. diken üstündeyiz resmen baksana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…