Kaç çıktı değerleriniz bana insülin dedi bende diyet arti yürüyüş ile halletmek istiyorum dedim bana da 2 hafta verdi düzelme olmazsa insuline baslicazGebelik sekeri bendede cikti yaa doktor ne dedi insilun baslayalim falan dedimi ben dahiliyeye gittim iki haftalik diyet verdi yine yuksek cikarsa baslayacak insuline
gecti mi agrin canim üsütmüş filan olmayasin ..Iyı aksamlar kızlar bnmde kasıgımda agrı basladı bugun ya sol tarafta cok fena
Yok ac olmak yeterli 12 saat filan demedi kimse banada sabah ac gel dediler ..Günaydın kızlar bende suan hastanedeyim seker yüklemesi icin ictim suyu icerken a güzelmis dedim gazoz gibi elmali ama 3dk gecti bulanti basladi insallah cıkarmadan durabilirim 12 saat falan demediler bana acmi geldiniz dediler okadar ben 12 saat ac kalmadim
Benimde aklimdan cikmadi insallah iyilerdir. Kanama bu haftalarda olmaz diye biliyordum acaba kan uyusmazliklarimi var ondan mi oldu .. Insallah iyilerdir ..Günaydın kızlar herkese hayırlı cumalarnazah35 canım bizi haberdar et gece rüyama bile girdin ne kadar değişik bir bağ oluşmuş aramızda kızlar hiçbirimiz birbirimizi tanımıyoruz ama hepimizin duyguları endişeleri heyecanları neredeyse aynı bazen bu gurbetlikte beni sizden başka anlayan kimse olmadığını düşünüyorum iyiki varsınız
Insallah canım ya 2.kani verdim son 1saat insallah oburunude versemde kurtulsam cok bulandiYok ac olmak yeterli 12 saat filan demedi kimse banada sabah ac gel dediler ..
Hadi dayan yapabilirsinSonucuda guzel olsun insallah ..
Canım ben dedim onu takma icin 1haftadan bisey olmaz doktorlarda 1haftayi normal karsiliyor diye biliyorum benim kafa buyuyordu vucut buyumuyordu geriydi ama hic oyle dogmudi gayet nirmal bir bebek olarak dogdu hic canînı sıkma senin bebegim yakalar daha kucuk sen protein agurlikli beslen muz,kasar bol su kilo aldiriyormus oyle okudumBenimde aklimdan cikmadi insallah iyilerdir. Kanama bu haftalarda olmaz diye biliyordum acaba kan uyusmazliklarimi var ondan mi oldu .. Insallah iyilerdir ..
Dun biri 7.aydan sonra gelisim geriligi cikmisti bizde dedi bende ona taktim dunden beri benimde kizim bir hafta kucuk cikti ya
Insallah canım ya 2.kani verdim son 1saat insallah oburunude versemde kurtulsam cok bulandi
hadi bakalim son kani da verdin sanirim kurtuldun.Canım ben dedim onu takma icin 1haftadan bisey olmaz doktorlarda 1haftayi normal karsiliyor diye biliyorum benim kafa buyuyordu vucut buyumuyordu geriydi ama hic oyle dogmudi gayet nirmal bir bebek olarak dogdu hic canînı sıkma senin bebegim yakalar daha kucuk sen protein agurlikli beslen muz,kasar bol su kilo aldiriyormus oyle okudum
Kolay gelsin canim.50lik içtin dimi canim.benim önceki hamilelikte şeker çıktığı için 75lik içecekmişim.Insallah canım ya 2.kani verdim son 1saat insallah oburunude versemde kurtulsam cok bulandi
Çiğköfte yiyor muydun ki? Yasak değilmi çiğköfteCanım bende de 15-20gündür midede inanılmaz ekşime oluyor baharatlı yemekler cigköfte falan yiyemez oldum inanılmaz bir asit oluyor reflü oldım galiba bende
194 cikti ilk 60 dakikadane kadar çıktıki
Bana vermedi dahiliye olcum icin yaa doktorumda dedi vermesi gerekiyirdu niye vermedi diyeCanım gebelik şekeri çıktıysa ; 2 haftalık diyet ve evde kendin ölçüm yapıyorsun..ölçümdegerlerin iyiyse diyete devam ediyorsun ama diyer yapmana ragmen değerlerin sınırların üstündeyse insülin kullanmaya başlıyorsunben 13.haftadan itibaren diyet demiyim ama yediğiklerime dikkat ediyorum, şuan değerlerim iyi.. bugün kontrolüm vardı.. drum bebeğin kafa ve karın ölçümlerine çok önem veriyor.. gebelik şekerinde bu ölçümler çok önemliymiş.. salı günü kızımı görcem ve ölçümleri dr diyabet dr göndercem bakalım onun yorumu ne olacak.. şimdiden içimi bi korku sardı.. benim kızda 1 hafta önde gidiyor..İnşaAllah bi sorun çıkmaz..
Canımya süpersin heryerinide çekmişsn :) markası neydi kaça almıştın tatlım?9 bölmeli. Kumaşını da beğendim silinebilen güzel kalın bir kumaş
Aynen banada oyle dedi porsiyonu dusur tabakta ekmek hamur isi olmasin dedi bol yürüyüş 2 hafta sonra bakacak ama bana olcum cihazı vermedi yaa unuttu galiba sana verdi mi benim seker 194 cikti ilk 60 dakikada normalde direk insulune baslamam lazim dediKaç çıktı değerleriniz bana insülin dedi bende diyet arti yürüyüş ile halletmek istiyorum dedim bana da 2 hafta verdi düzelme olmazsa insuline baslicaz
hahahahhaha süpersin :))) dondurma demişken ayy ben de mi yesem acaba ? :)))Günaydın kızlarbizim kızın alanı henüz geniş galiba pek hissettirmiyor kendini :) :) Yarın şeker yüklemesi var leblebimi de görücem inş. şekerden temiz çıkarsan üstüne yarım kilo dondurma ile kutlama yapmayı düşünüyorum şimdiden heyecan bastı çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?