2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar nazah35 canım bizi haberdar et gece rüyama bile girdin ne kadar değişik bir bağ oluşmuş aramızda kızlar hiçbirimiz birbirimizi tanımıyoruz ama hepimizin duyguları endişeleri heyecanları neredeyse aynı bazen bu gurbetlikte beni sizden başka anlayan kimse olmadığını düşünüyorum iyiki varsınız

Gebelik sekeri bendede cikti yaa doktor ne dedi insilun baslayalim falan dedimi ben dahiliyeye gittim iki haftalik diyet verdi yine yuksek cikarsa baslayacak insuline
Kaç çıktı değerleriniz bana insülin dedi bende diyet arti yürüyüş ile halletmek istiyorum dedim bana da 2 hafta verdi düzelme olmazsa insuline baslicaz

Günaydın kızlar bende suan hastanedeyim seker yüklemesi icin ictim suyu icerken a güzelmis dedim gazoz gibi elmali ama 3dk gecti bulanti basladi insallah cıkarmadan durabilirim 12 saat falan demediler bana acmi geldiniz dediler okadar ben 12 saat ac kalmadim

Yok ac olmak yeterli 12 saat filan demedi kimse banada sabah ac gel dediler ..
Hadi dayan yapabilirsin Sonucuda guzel olsun insallah ..

Benimde aklimdan cikmadi insallah iyilerdir. Kanama bu haftalarda olmaz diye biliyordum acaba kan uyusmazliklarimi var ondan mi oldu .. Insallah iyilerdir ..
Dun biri 7.aydan sonra gelisim geriligi cikmisti bizde dedi bende ona taktim dunden beri benimde kizim bir hafta kucuk cikti ya

Canım ben dedim onu takma icin 1haftadan bisey olmaz doktorlarda 1haftayi normal karsiliyor diye biliyorum benim kafa buyuyordu vucut buyumuyordu geriydi ama hic oyle dogmudi gayet nirmal bir bebek olarak dogdu hic canînı sıkma senin bebegim yakalar daha kucuk sen protein agurlikli beslen muz,kasar bol su kilo aldiriyormus oyle okudum

Insallah canım ya 2.kani verdim son 1saat insallah oburunude versemde kurtulsam cok bulandi

hadi bakalim son kani da verdin sanirim kurtuldun.

Sakin soyledim diye kendini kötü hissetme ben takacak yer ariyorum ölçümler yoksa iyi cikti .. Yiyorum ekmegi azalttim sut kasar peyniri yumurtayi cogalttim bakalim artik diger aya belli olur ..

Günaydın kızlar bizim kızın alanı henüz geniş galiba pek hissettirmiyor kendini :) :) Yarın şeker yüklemesi var leblebimi de görücem inş. şekerden temiz çıkarsan üstüne yarım kilo dondurma ile kutlama yapmayı düşünüyorum şimdiden heyecan bastı çünkü

Bana vermedi dahiliye olcum icin yaa doktorumda dedi vermesi gerekiyirdu niye vermedi diye benimkide kiz herseyi haftasinda ama kilosu biraz iyi normal haftasina gore bakalim 2 hafta sonra aclik tokluk sekerime bakacakmis dahiliye ins duserde diyetle devam ederim ki ben olcumu bile yaptiramiyorum igne korkumdan

Kaç çıktı değerleriniz bana insülin dedi bende diyet arti yürüyüş ile halletmek istiyorum dedim bana da 2 hafta verdi düzelme olmazsa insuline baslicaz
Aynen banada oyle dedi porsiyonu dusur tabakta ekmek hamur isi olmasin dedi bol yürüyüş 2 hafta sonra bakacak ama bana olcum cihazı vermedi yaa unuttu galiba sana verdi mi benim seker 194 cikti ilk 60 dakikada normalde direk insulune baslamam lazim dedi ama cevremde 230 olup diyetle dusurenler var yaa bende ins dusururum doktorumda korkuttu seker yukselmesi bebek icin cok tehlikeli diye gerekirse insilunu mutlaka kullan dedi

hahahahhaha süpersin :))) dondurma demişken ayy ben de mi yesem acaba ? :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…