hadi yaa sanırım yüksek bir değer. ama pirinç, karbonhidratı falan minumum seviyeye getirirsen düzelir diye biliyorum.194 cikti ilk 60 dakikada
içinde et olmadığı sürece çiğ köfte serbest kuzum.Çiğköfte yiyor muydun ki? Yasak değilmi çiğköfte
canim üzülme benimde bebis küçük çıkti bu ay iyi bakmamiz lazım doktorum bi vitamin daha başladı bana bebege kilo aldiralim die kendimize degil ona yarayan şeyler yememiz lazim bol su,sütBenimde aklimdan cikmadi insallah iyilerdir. Kanama bu haftalarda olmaz diye biliyordum acaba kan uyusmazliklarimi var ondan mi oldu .. Insallah iyilerdir ..
Dun biri 7.aydan sonra gelisim geriligi cikmisti bizde dedi bende ona taktim dunden beri benimde kizim bir hafta kucuk cikti ya
benim ilk hamileliğimde zayıftı karnımdayken. 15 gün sabah akşam süt içmiştim 1 bardak. baya kilo almıştı. sanırım süt ve süt ürünleri epey kilo aldırıyor.canim üzülme benimde bebis küçük çıkti bu ay iyi bakmamiz lazım doktorum bi vitamin daha başladı bana bebege kilo aldiralim die kendimize degil ona yarayan şeyler yememiz lazim bol su,süt
Doktor bana etsiz deseler bile birleştirebilmek için azda olsa çiğ et koyuyorlar yeme dedi. Bilemedim bende ondan hiç yemedim. Ama geçen gün ilkkez salamlı sosisli bişey yedim çok istemiştimiçinde et olmadığı sürece çiğ köfte serbest kuzum.
bakalim suyu sütü cogalttim insallah diger kontrolde yakalar aradaki farki :-/ Ben magnezyum multivitamin kan ilaci kullaniyorum zaten igne coraspirinde var baska ne vercek ki :)canim üzülme benimde bebis küçük çıkti bu ay iyi bakmamiz lazım doktorum bi vitamin daha başladı bana bebege kilo aldiralim die kendimize degil ona yarayan şeyler yememiz lazim bol su,süt
Benimde 193 çıktı direk unsilin verecekti kabul etmedim cihaz da vermedi canını sıkma bana dedi ki yemekten çok yürüyüşe dikkat et bol bol yürü bebeğin haftası önde mi ? Birde çok kilo aldın mi ? Ben hiç kilo almadım senin için avantaj dediAynen banada oyle dedi porsiyonu dusur tabakta ekmek hamur isi olmasin dedi bol yürüyüş 2 hafta sonra bakacak ama bana olcum cihazı vermedi yaa unuttu galiba sana verdi mi benim seker 194 cikti ilk 60 dakikada normalde direk insulune baslamam lazim dediama cevremde 230 olup diyetle dusurenler var yaa bende ins dusururum doktorumda korkuttu seker yukselmesi bebek icin cok tehlikeli diye gerekirse insilunu mutlaka kullan dedi
hahahahhaha süpersin :))) dondurma demişken ayy ben de mi yesem acaba ? :)))
Ayni cikmis sonuclarimiz yaaBenimde 193 çıktı direk unsilin verecekti kabul etmedim cihaz da vermedi canını sıkma bana dedi ki yemekten çok yürüyüşe dikkat et bol bol yürü bebeğin haftası önde mi ? Birde çok kilo aldın mi ? Ben hiç kilo almadım senin için avantaj dedi
Ins canim yaa biraktim zaten gunde sabah 1 aksam 1 iki dilim ekmek yiyorum tam tahilli pirinc biraktim tatli olarak sadece hurma yiyorum canim cok tatli isterse diye meyveyide azalttim doktorun tavsiyesi ile ins duzelirhadi yaa sanırım yüksek bir değer. ama pirinç, karbonhidratı falan minumum seviyeye getirirsen düzelir diye biliyorum.
Günaydın kızlarbizim kızın alanı henüz geniş galiba pek hissettirmiyor kendini :) :) Yarın şeker yüklemesi var leblebimi de görücem inş. şekerden temiz çıkarsan üstüne yarım kilo dondurma ile kutlama yapmayı düşünüyorum şimdiden heyecan bastı çünkü
inşallah canım. hurma konusunda emin değilim ama bir çok forumda doğumu başlatmak için son haftalarda hurma yermiş gebeler. dikkat et istersen kayısı falan ye..Ins canim yaa biraktim zaten gunde sabah 1 aksam 1 iki dilim ekmek yiyorum tam tahilli pirinc biraktim tatli olarak sadece hurma yiyorum canim cok tatli isterse diye meyveyide azalttim doktorun tavsiyesi ile ins duzelir
oof off antalyada hamilelik gerçekten eminim zordur. sıcaklarda insan çok bunalıyor cidden. Allah'tan eylülde falan doğurmuyoruz düşünsene hepten bitmiştik o zaman. gerçi bu sefer de emzirirken bi taraflarımızdan terler akıcak :)) aayy emzirmek demişken küçücük ağızları olacak şimdi bu bebişlerin yaa. bak duygulandım geneBu hafta Antalya'ya yaz geldi yada bana sıcak basmaya başladı ofiste kısa kollu giyiyorum şimdiden düşünmeye başladım haziranı bu ofiste görebilir miyim diye
ben ankaradayken orda apikoğlu çiğköftecisi vardı. böyle bir sıra olurdu dükkanın önünde, sanırsın bedava veriyorlar. çok da ucuzdu. önceleri uyanamadık tabi nasıl bu kadar ucuza çiğ köfte olabilir diye. sonra bir gün gazatede okudum meğersem çiğ köftede et yokmuş. etsiz çiğ köfte diye geçiyormuş zaten. tadı hala damağımdadır. artık içine ne koyuyorlarsa acayip lezzetliydi. artık bir çok yerde etsiz yapılıyor. ama tabi pahalı bir restorana gidersen orda yemek öncesi hani sunum olarak geliyor ya, onların içinde var bildiğim kadarıyla. sorup yersin canın çok çektiyseDoktor bana etsiz deseler bile birleştirebilmek için azda olsa çiğ et koyuyorlar yeme dedi. Bilemedim bende ondan hiç yemedim. Ama geçen gün ilkkez salamlı sosisli bişey yedim çok istemiştim
Benim insülin direncim vardı hamilelikten önce ondan kaynaklı oldu galiba çok takmamaya çalışıyorum zaten zor bir hamilelik geçirdim çok yıprandım 25 haftasında 753 gr dedi doktor 5 gün önde dedi bebek etkilenmemis dedi ben zaten kusmadan dolayi yeni beslenmeye geçtiğim için kilo almadım suan avantaj oldu günde yarım saat yeterli dedi ben 45 50 dk yürüyorum dediğim gibi egzersiz daha önemli imiş . 1800 kalorilik diyet listem var dikkat etmeye çalışıyorum .Ayni cikmis sonuclarimiz yaabebegim cok sukur normal herseyi sadece kilosu biraz fazla diger bebeklere gore ama doktor onada normal dedi yani suan 25. Haftaya girdi 700 gr normal dedi. Ben normalde 4. Aya kadar hic kilo almadim 4. Aydan sonra 6 kilo aldim suana kadar doktor bunada normal dedi ama benim insulin direncim var galiba bebek sahibi olmadanda polikistik overle ugrastim onlada ilgisi varmi bilmiyorum ins duzelir yaa. Gunde ne kadar yuru demisti doktor sana
benim de ölçümler hep farklı çıkıyor. hiç bir hafta ötekini tutmuyor. doktorum hep ortalamasını veriyor ama. mesala femur diyelimki 2 hafta geri, işte baş bir hafta ileri falansa ortalama diyor mesela haftasında. bir de her seferinde beklenen doğum tarihim değişiyor. ben artık sormuyorum. yatıyorum sedyeye soruyorum ne alemde. iyi diyorsa sıkıntı yok. ama mesela diyelimki kalbine çok üzün süre baktı o zaman o zaman benim de nabzım hızlanıyor hemen soruyorum bir şey mi var diye? doktor beni de çözdü galiba. annelik çok tuhaf yaa. nasıl bir hormona bürünüyorsak... gribin içinse yapılacaklar belli kuzum. sadece yatıcaksın. bir de limon tabi gripli gebelerin baş tacı.. çok geçmiş olsun.Günaydın kızlar, hayırlı Cumalar.Benim de hep önde çıkıyordu bebişim, sonra tam gününde çıktı, son kontrolde 1 haftaya yakın küçük çıktı. Dr.um beni tanıdığı için artık, sen şimdi bunu kafaya takarsın ama takma ölçümler den farkedebiliyor dedi, gerçekten kafama takilmadi değil. Yarın kontrolum var bakalım nasıl bebişim, muz yedim bol bol..Bir de şeker yüklemesi var yarın. Bu arada ben iyice hasta oldum, ishal geçti, grip başladı. Sürekli hapsiriyorum, burnum akıyor, boğazım da ağrıyor.
oof off antalyada hamilelik gerçekten eminim zordur. sıcaklarda insan çok bunalıyor cidden. Allah'tan eylülde falan doğurmuyoruz düşünsene hepten bitmiştik o zaman. gerçi bu sefer de emzirirken bi taraflarımızdan terler akıcak :)) aayy emzirmek demişken küçücük ağızları olacak şimdi bu bebişlerin yaa. bak duygulandım gene
tabiki de vermeyiz :) bizim o minnoşlar bizim :) şaka maka zaman daralıyor summer is coming :))Sıcakların ennn cafcaflı zamanına denk geliyoruz biz :) En büyük tesellim büyük klima ve açılacak kapı pencere yoksa gerçekten el kadar leblebim sıcaktan pişikten heder olacakBizim ilk bebeğimiz kimselerin bebeğini tutamam 40 çıkmadıktan sonra korkarım kendiminkini nasıl tutucam daha küçücüklerrrr hoş bir yanımda allah naspi etsin öyle bir tutarsın kiii kimselere vermezsin diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?