- 21 Haziran 2016
- 1.786
- 2.732
- 83
Canım dr unutmuş olmalı.. sen bugün ara hatırlat istersen.. benimde 60dk sonra değer 188 çıktıBana vermedi dahiliye olcum icin yaa doktorumda dedi vermesi gerekiyirdu niye vermedi diyebenimkide kiz herseyi haftasinda ama kilosu biraz iyi normal haftasina gore bakalim 2 hafta sonra aclik tokluk sekerime bakacakmis dahiliye ins duserde diyetle devam ederim ki ben olcumu bile yaptiramiyorum igne korkumdan
tabiki de vermeyiz :) bizim o minnoşlar bizim :) şaka maka zaman daralıyor summer is coming :))
O sedyeye yatınca kalp atışlarım dışardan görünecek kadar hızlı atmaya başlıyor, sağ salim sağlıkla alabilseydik kucağımıza. .Sağol canım, şimdi yoldayım ailemin yanına gidiyorum, annem de gripmis ama Körler sagirlar birbirini ağırlar olacak.Ama olsun orda olmak bile iyi gelir bana.benim de ölçümler hep farklı çıkıyor. hiç bir hafta ötekini tutmuyor. doktorum hep ortalamasını veriyor ama. mesala femur diyelimki 2 hafta geri, işte baş bir hafta ileri falansa ortalama diyor mesela haftasında. bir de her seferinde beklenen doğum tarihim değişiyor. ben artık sormuyorum. yatıyorum sedyeye soruyorum ne alemde. iyi diyorsa sıkıntı yok. ama mesela diyelimki kalbine çok üzün süre baktı o zaman o zaman benim de nabzım hızlanıyor hemen soruyorum bir şey mi var diye? doktor beni de çözdü galiba. annelik çok tuhaf yaa. nasıl bir hormona bürünüyorsak... gribin içinse yapılacaklar belli kuzum. sadece yatıcaksın. bir de limon tabi gripli gebelerin baş tacı.. çok geçmiş olsun.
:)))) ben de daha almadım yaa. 28 hafta dolsun diye bekliyorum. nisan sonu gibi başlarım kısmetse almaya. bu arada ben eşler hakkında şöyle bir kanıya vardım. adamlara göre ya da sadece benim sevgiliBu hafta her akşam eşime bak gördün koca martta bitti ne kaldı doğuma biz daha bişey almadık diye söylenip durmuşum yazık adam bugün içini döktü ne istiyosan alalım yoksa sen söylenirken doğuracaksın dedi
Aynı ben:) Ben de eşime diyorum artık alışverişe başlayalım o da hele dur daha diyor.Ben de kızdım hiç hevesin yok 3 ay kaldı, son ay zaten gezemem diye.Tamam tamam dedi:)Bu hafta her akşam eşime bak gördün koca martta bitti ne kaldı doğuma biz daha bişey almadık diye söylenip durmuşum yazık adam bugün içini döktü ne istiyosan alalım yoksa sen söylenirken doğuracaksın dedi
anneciğin seni görüne iyileşicek bak. sen de biraz daha hani naz yapıyım derken azıcık minicik daha kötü olabilirsin. onlar hala anne bizler hala çocuk.. ama çabucak iyileşirsin eminim yani inşallah. son gribimiz olsun lütfen.O sedyeye yatınca kalp atışlarım dışardan görünecek kadar hızlı atmaya başlıyor, sağ salim sağlıkla alabilseydik kucağımıza. .Sağol canım, şimdi yoldayım ailemin yanına gidiyorum, annem de gripmis ama Körler sagirlar birbirini ağırlar olacak.Ama olsun orda olmak bile iyi gelir bana.
:)))) ben de daha almadım yaa. 28 hafta dolsun diye bekliyorum. nisan sonu gibi başlarım kısmetse almaya. bu arada ben eşler hakkında şöyle bir kanıya vardım. adamlara göre ya da sadece benim sevgili
eşime göre nefes almam demek onun için söylenmek demek oluyor. adamı nasıl bıktırdıysam artık. bazen tv izlerken konusuyorum konusuyorum konusuyorum. sonra bir soru soruyorum ha? diyor efendim? kendinş benim sesimden izole edip tv sesine sadece algısını açabilme yetisine sahip olmuş geçen zamanda. sırf bu yüzden yani bu yeteneği için sevilmez mi şimdi bu adam? hahahahahhah :)))))
baharatından dolayı yersem kötü oluyorum. yasak degil icerisinde çig et olmadıgı süreceÇiğköfte yiyor muydun ki? Yasak değilmi çiğköfte
Canım benimmmm aynı anda yazmısız az önce yine 2 gündür sürekli aklımdasın sürekli dualarımdasın. Diyecek söz bulamıyorumm su an çok Üzgünüm. Rabbim sana sağlık versin. Nolur kendini çok üzme. Rabbimin bi bildiği vardır en hayırlı zamanda yine gönlüne güzel müjdeler verir. Sen nasılsın sağlığın nasıl?Arkadaşlar dün düşük yaptim bitmiş durumdayım bu ikinci dusugum hala şoktayim neden diye tutamadim oglumu benle olmayı kabul etmedi 22 haftalıkti hiç bir iş yapma ken çok dikkat ederken. Oğlumun herseyi hazırdı bu haftasonu odasını da almaya gitcektik herseyi haziran hiç bişey yokken anlam veremedim Allahım inş bundan sonra sihhatli evlatlar nasip olur
Ah canım ya çok üzüldüm, çok geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda sağlıkla kucağına alacağın bebeğin olur.Seni çok merak etmiştik, hep iyi haber vereceksin diye bekliyorduk, Allah sabır versin..Arkadaşlar dün düşük yaptim bitmiş durumdayım bu ikinci dusugum hala şoktayim neden diye tutamadim oglumu benle olmayı kabul etmedi 22 haftalıkti hiç bir iş yapma ken çok dikkat ederken. Oğlumun herseyi hazırdı bu haftasonu odasını da almaya gitcektik herseyi haziran hiç bişey yokken anlam veremedim Allahım inş bundan sonra sihhatli evlatlar nasip olur
Çok çok üzüldüm , şuan bütün teselli cümleleri anlamsız sizin için biliyorum. Ben de aynı şeyleri yaşadım çok zor. Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı bir bebek nasip etsin sizeArkadaşlar dün düşük yaptim bitmiş durumdayım bu ikinci dusugum hala şoktayim neden diye tutamadim oglumu benle olmayı kabul etmedi 22 haftalıkti hiç bir iş yapma ken çok dikkat ederken. Oğlumun herseyi hazırdı bu haftasonu odasını da almaya gitcektik herseyi haziran hiç bişey yokken anlam veremedim Allahım inş bundan sonra sihhatli evlatlar nasip olur
Ne desem bos ne denir onuda bilmiyorum cok buyuk 22 hafta neden arastirma yapilmadimi diger dusugun kac haftalikti ..Arkadaşlar dün düşük yaptim bitmiş durumdayım bu ikinci dusugum hala şoktayim neden diye tutamadim oglumu benle olmayı kabul etmedi 22 haftalıkti hiç bir iş yapma ken çok dikkat ederken. Oğlumun herseyi hazırdı bu haftasonu odasını da almaya gitcektik herseyi haziran hiç bişey yokken anlam veremedim Allahım inş bundan sonra sihhatli evlatlar nasip olur
çok üzüldüm acını ne hafifletir bilemedim içim acıdı Allah sabır sağlık sıhhat versin arkadasım inşallah tez zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin sanaArkadaşlar dün düşük yaptim bitmiş durumdayım bu ikinci dusugum hala şoktayim neden diye tutamadim oglumu benle olmayı kabul etmedi 22 haftalıkti hiç bir iş yapma ken çok dikkat ederken. Oğlumun herseyi hazırdı bu haftasonu odasını da almaya gitcektik herseyi haziran hiç bişey yokken anlam veremedim Allahım inş bundan sonra sihhatli evlatlar nasip olur
Arkadaşlar dün düşük yaptim bitmiş durumdayım bu ikinci dusugum hala şoktayim neden diye tutamadim oglumu benle olmayı kabul etmedi 22 haftalıkti hiç bir iş yapma ken çok dikkat ederken. Oğlumun herseyi hazırdı bu haftasonu odasını da almaya gitcektik herseyi haziran hiç bişey yokken anlam veremedim Allahım inş bundan sonra sihhatli evlatlar nasip olur
Canım yaa ne desem ne denir bilemiyorum çok üzüldüm bu artık düşük değil erken doğum bebeğin melek oldu sefaatcin olsun inşallahArkadaşlar dün düşük yaptim bitmiş durumdayım bu ikinci dusugum hala şoktayim neden diye tutamadim oglumu benle olmayı kabul etmedi 22 haftalıkti hiç bir iş yapma ken çok dikkat ederken. Oğlumun herseyi hazırdı bu haftasonu odasını da almaya gitcektik herseyi haziran hiç bişey yokken anlam veremedim Allahım inş bundan sonra sihhatli evlatlar nasip olur
75 lik ictim canim doktor oyle yazdi direk cok sükür seker cıkmadı bende darısı basınaKolay gelsin canim.50lik içtin dimi canim.benim önceki hamilelikte şeker çıktığı için 75lik içecekmişim.
Insallah birdahakine yakalamıs olucak bebegin canım takmamaya calış sen bebise yariycak yiycekler ye o toparlar bende sonuclari ogrenim güzel cıkmıs cok sükür sekerden yırttık :)hadi bakalim son kani da verdin sanirim kurtuldun.
Sakin soyledim diye kendini kötü hissetme ben takacak yer ariyorum ölçümler yoksa iyi cikti .. Yiyorum ekmegi azalttim sut kasar peyniri yumurtayi cogalttim bakalim artik diger aya belli olur ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?